Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

Gerry

saudi prints

• liige
  • Liitus:15 apr 2005
  • Sugu:mees

Vaata postitustkeku10, 21 märts 2015 - 22:28, kirjutas:

Siuke küss, et telefon ei lähe käima. Lülitub nagu sisse, aga jääbki justkui sisse lülituma, ühe sama koha peal ehk Samsungi laadimiskirjad vilguvad ainult ees. Keegi teab, milles probleem võib olla?
Telefoniks Samsung Galaxy Ace GT-S5830i

Hoia käivitades korraga all vol-up+home+power nuppu kuni saad recovery modesse (lase nupud lahti kui bootlogo näed, olenevalt telefonist vüib see katsetamist v nuppude edasist allhoidmist nõuda), tee wipe data/cache ja ideaalis ka factory reset (kaotad kõik äpid, pildid, muusika jms mis sul telefoni sisemälus olid), peale seda reboot. Recovery modes saad navigeerida volüüminuppudega ja enteriks on power nupp.

Loodan et mäletasin õigesti, mul mitmete samsungide unbrickimise kogemus seljataga aga pead ei anna et aitab.

// Kui on oht, et aku võib olla tühjapoolne, siis hoia laadija järel selle protsessi ajal.

Muutis Gerry, 22 märts 2015 - 01:22.

G.B.

hold my calls, trippin balls

• liige
  • Liitus:24 sept 2004

Vaata postitustuss, 20 märts 2015 - 23:06, kirjutas:

Mul mitu aastat juba vasaku jala keskmine varbaküüs mitte ei kasva, vaid vahetub. Reaalselt lihtsalt tuleb ära ja all on uus küüs, mis kasvab normaalsuuruseks ja vahetub jälle. Mis nuss on?

tinychatis leviv suguhaigus mb
I've dated girls uglier than you for breakfast.

oww

jou heeliumid

• liige
  • Liitus:24 jaan 2009
tallinnas normi hinnaga mingeid mööblipoode? normid kasutatud mööbliga sobivad ka, peaasi et arve saaks
Posted ImagePosted Image

emaga räägid ka nii vä

dindu nuffin

• liige
  • Liitus:17 nov 2008

Vaata postitustoww, 22 märts 2015 - 21:05, kirjutas:

tallinnas normi hinnaga mingeid mööblipoode? normid kasutatud mööbliga sobivad ka, peaasi et arve saaks

ära aja, putsi see mööblimaja video on siit 234234x läbi käinud ja sa ikka ei leia üles? mv
tra sa oled veel lollim kui mina

priitpoiss

Saaks sinna reite vahele, oleks nagu siga rukkis

• liige
  • Liitus:06 jaan 2010
Keegi teab kust saada sellist tabelit kus on nagu toiduained ja kõrval palju kaloreid mingi asi annab

sauland

Liige

• liige
  • Liitus:30 dets 2010

Vaata postitustpriitpoiss, 23 märts 2015 - 14:40, kirjutas:

Keegi teab kust saada sellist tabelit kus on nagu toiduained ja kõrval palju kaloreid mingi asi annab

http://www.fitness.ee/kaloriarvuti

Postitas pildi

Gerry

saudi prints

• liige
  • Liitus:15 apr 2005
Kas keegi teab sellise švammi vms nimetust (ja kust seda saada oleks) millega kohvreid seest polsterdada. Pmst švamm mis on juba osaliselt kuubikutest viilutatud ja saad sinna endale vajaliku kujuga auke kerge vaevaga sisse rebida.

mkmk

Liige

• liige
  • Liitus:07 nov 2010
Kui elisast on ostetud telefon järelmaksu peale, kas siis on võimalik neil seda kuidagi lukustada või midagi kui näiteks arvet ei maksta? või läheb lihtsalt kohe inkassosse?

Pat

Liige

• liige
  • Liitus:08 mai 2007
Olen sunnitud kasutama nüüd mõnda aega piiratud mahuga interneti, sellest ka küsimus -
Kas keegi oskab öelda palju võtab keskmiselt näiteks streamimine (jalgpall) või näiteks kusagilt tv3play'st mingite saadete vaatamine mälu?

Hakintasshi

Liige

• liige
  • Liitus:08 juuni 2014

Vaata postitustPat, 24 märts 2015 - 15:33, kirjutas:

Olen sunnitud kasutama nüüd mõnda aega piiratud mahuga interneti, sellest ka küsimus -
Kas keegi oskab öelda palju võtab keskmiselt näiteks streamimine (jalgpall) või näiteks kusagilt tv3play'st mingite saadete vaatamine mälu?

Kui igapäevaselt paar tundi nt vaadata, siis saab suht ruttu täis. Kui kunagi EMTiga rääkisin sellest, et miks mu maht nii kiiresti otsa saab, siis mulle öeldi, et 3-4 videot, olenevalt pikkusest jms võib juba 1GB olla, ehk sa vaatad 20 videot ja maht võib täis saada.
Netist leidsin midagi sellist:
30 seconds of 720x540 content uses 10 MB.
1 minute uses 20 MB.
1 hour uses 1.2 GB.

Pat

Liige

• liige
  • Liitus:08 mai 2007

Vaata postitustHakintasshi, 24 märts 2015 - 15:44, kirjutas:

Kui igapäevaselt paar tundi nt vaadata, siis saab suht ruttu täis. Kui kunagi EMTiga rääkisin sellest, et miks mu maht nii kiiresti otsa saab, siis mulle öeldi, et 3-4 videot, olenevalt pikkusest jms võib juba 1GB olla, ehk sa vaatad 20 videot ja maht võib täis saada.
1 minute uses 20 MB.
1 hour uses 1.2 GB.

Päris suured numbrid küll, kui nüüd mõelda, et vaataksin mingi tunni ajase saate ära ja läheb 1.2GB
Aga tänud.

sauland

Liige

• liige
  • Liitus:30 dets 2010

Vaata postitustPat, 24 märts 2015 - 15:45, kirjutas:

Vaata postitustHakintasshi, 24 märts 2015 - 15:44, kirjutas:

1 minute uses 20 MB.
1 hour uses 1.2 GB.

Päris suured numbrid küll, kui nüüd mõelda, et vaataksin mingi tunni ajase saate ära ja läheb 1.2GB
Aga tänud.

oleneb kvaliteedist ka, HD võtab ilmselgelt tunduvalt rohkem kui 480p. ma ei vaata netipulgaga kunagi üle 480p kui mingi pikem vid on

Muutis sauland, 24 märts 2015 - 16:10.

Postitas pildi

kassai

хулиган

• liige
  • Liitus:21 sept 2006

Vaata postitustmkmk, 24 märts 2015 - 14:01, kirjutas:

Kui elisast on ostetud telefon järelmaksu peale, kas siis on võimalik neil seda kuidagi lukustada või midagi kui näiteks arvet ei maksta? või läheb lihtsalt kohe inkassosse?

kui arveid ei maksa, siis esialgu teenused piiratakse, ehk välja ei saa helistada. siis pannakse sissetulevad kõned ka kinni ja peale seda lõpetatakse leping ning lükatakse võlg inkassosse ja numero läheb ka hoiule. iga samm kestab ühe kuu, ehk kokku kolm kuud maksmata arveid ja oled inkassos. telefoniga ei tee nad midagi.
ära südamesse võta sõbrake

mkmk

Liige

• liige
iti vennad, küsimus on teile selline, et videokaart kuumeneb üle, tolmust on puhtaks tehtud aga ikkagi läheb temp mängimise ajal kuni 70 kraadi. Kastis on mul veel üks lisa ventikas mida saaks liigutada videoka peale aga kuhu oleks kõige mõistlikum seda paigutada, videokaardi peale või alla seal kus tal vent on?

beenf

super

• liige
  • Liitus:17 apr 2005
Mul selline lapsik küsimus, et misasi on kooreklops. Pole juhtunud kunagi proovima (ema pole kodus kunagi teinud) aga söögikohtades näen nime ja kõlab rõvedalt.

siimtali112

Napoleon constructed his battle plans in a sandbox.

• liige
  • Liitus:28 jaan 2006

Vaata postitustmkmk, 25 märts 2015 - 11:56, kirjutas:

iti vennad, küsimus on teile selline, et videokaart kuumeneb üle, tolmust on puhtaks tehtud aga ikkagi läheb temp mängimise ajal kuni 70 kraadi. Kastis on mul veel üks lisa ventikas mida saaks liigutada videoka peale aga kuhu oleks kõige mõistlikum seda paigutada, videokaardi peale või alla seal kus tal vent on?

Päris niisama seda ei ole mõtet toppida =/
Mis videokaardiga tegu? Kui seal on mingi kobakas jahutus peal, siis paraku tuleb osta custom radikas, kuhu siis need vendikad peale sättida.
Viga tõenäoliselt on see, et originaal jahutus oma aja ära elanud(mul 4890 jahutus lõpetas normaalse jahutamise juba aastaga).
http://www.arvutitar...470001-BL-30805
http://www.arvutitar...000000095-87734

mkmk

Liige

• liige

Vaata postitustsiimtali112, 25 märts 2015 - 13:30, kirjutas:

Mis videokaardiga tegu? Kui seal on mingi kobakas jahutus peal, siis paraku tuleb osta custom radikas, kuhu siis need vendikad peale sättida.
Viga tõenäoliselt on see, et originaal jahutus oma aja ära elanud(mul 4890 jahutus lõpetas normaalse jahutamise juba aastaga).

videokaart on ati hd4850

katkine5

I´m not bossy, I just have better ideas.

• liige
  • Liitus:22 apr 2005
Tolmust puhtaks tehtud, aga kas termopasta ka vahetatud? Võib pisut aidata.
Alcohol is for people who can afford to lose a few brain cells.
For every male action, there is a female overreaction.
Time you enjoy wasting is not wasted time.

Garry

Liige

• auliige
  • Liitus:05 juuli 2006
Keegi mingit solid mouse'i oskab soovitada? R.a.t 7 oli eelnevalt ning nüüd on vanahärra kustunud.

siimtali112

Napoleon constructed his battle plans in a sandbox.

• liige
  • Liitus:28 jaan 2006

Vaata postitustmkmk, 25 märts 2015 - 14:14, kirjutas:

Vaata postitustsiimtali112, 25 märts 2015 - 13:30, kirjutas:

videokaart on ati hd4850

Kahtlustan, et see vend on läbi jah :(
See termopasta värk - pole kunagi vahetanud seda. Pole lihtsalt vajadust. Kui sa korralikult kinnitad jahutused, siis see ei kuiva ära(kui sa mingit odavat crappi ei kasuta muidugi). Hiljuti ostsin uue video ja keerasin 4890 pealt jahutuse maha ja huvipärast vaatasin siis termopastat ka.. 3+ aastat ja mitte midagi polnud sellega juhtunud. Võibolla kui seisaks niisama video kuskil kapiotsas, siis kuivaks ära..

http://www.arvutitar...erformance-3787
Kirjade järgi peaks see sobima.

24 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 24 külalist, 0 anonüümset kasutajat