Change
Sellel teemal on 28197 vastust
Postitatud 22 veebruar 2015 - 18:11
ostsin uue läpaka, microsoft office ei ole peal sellel. kas torrentiga tõmmates tekivad probleemid või peaksingi 129 euri selle krempi eest maksma elionis?
Postitatud 22 veebruar 2015 - 18:17
gg awp, 22 veebruar 2015 - 18:11, kirjutas:
ostsin uue läpaka, microsoft office ei ole peal sellel. kas torrentiga tõmmates tekivad probleemid või peaksingi 129 euri selle krempi eest maksma elionis?
Kui tahad garantiikorras remonti viia ja sul piraatvara peal on, siis garantiikorras seda ei remondita minu meelest... kunagi oli nii vähemalt
Postitatud 22 veebruar 2015 - 18:18
Postitatud 22 veebruar 2015 - 19:39
Postitatud 22 veebruar 2015 - 19:41
Postitatud 23 veebruar 2015 - 14:54
Kas keegi palun seletaks mulle ära, mis värk nende Facebooki kontode ostmise/rentimisega on?
Väga sketchy äri tundub. Mis kasu sellest saadakse ja mida nendes kontodes siis tehakse, juhul kui sa oled siis enda konto n-ö maha müünud?
Väga sketchy äri tundub. Mis kasu sellest saadakse ja mida nendes kontodes siis tehakse, juhul kui sa oled siis enda konto n-ö maha müünud?
Muutis Bitterness, 23 veebruar 2015 - 14:54.
Postitatud 23 veebruar 2015 - 16:06
Bitterness, 23 veebruar 2015 - 14:54, kirjutas:
Kas keegi palun seletaks mulle ära, mis värk nende Facebooki kontode ostmise/rentimisega on?
Teevad su kontoga reklaami ja jooksutavad konto bilanssi negatiivseks vms.
tra sa oled veel lollim kui mina
Postitatud 23 veebruar 2015 - 16:39
üks süsteem on selline, et teed endale twitteri konto ja siis amazon affiliate programmi kaudu hakkad tweetima reklaame. inimesed klikivad ja raha tuleb. mida rohkem followere on, seda rohkem raha on võimalus teenida.
ma võin väga mööda panna ja ei tea, kas see on seotud nende accountide ostmisega, aga nii olen ma asjast aru saanud vähemalt. ei viitsi guugeldada ka atm, aga eks see kõik üks shillide teema ole.
ma võin väga mööda panna ja ei tea, kas see on seotud nende accountide ostmisega, aga nii olen ma asjast aru saanud vähemalt. ei viitsi guugeldada ka atm, aga eks see kõik üks shillide teema ole.
Muutis sauland, 23 veebruar 2015 - 16:42.
Postitatud 23 veebruar 2015 - 17:40
ksiiri, 22 veebruar 2015 - 18:17, kirjutas:
gg awp, 22 veebruar 2015 - 18:11, kirjutas:
Kui tahad garantiikorras remonti viia ja sul piraatvara peal on, siis garantiikorras seda ei remondita minu meelest... kunagi oli nii vähemalt
Ei.
Loomulikult tõmba torrentist. Litsentsid jms on mõeldud firmadele. Eraisikune kasuta piraattarkvara palju tahad.
Postitatud 23 veebruar 2015 - 19:47
Postitatud 23 veebruar 2015 - 20:23
parimad mööblipoed tartus?
Postitatud 23 veebruar 2015 - 20:50
Postitatud 23 veebruar 2015 - 21:26
hullumaja, 23 veebruar 2015 - 20:23, kirjutas:
parimad mööblipoed tartus?
Alles hiljuti otsisin omale erinevat mööblit.
Elutoa diivani sain Jõe keskuse Maskust. Seal veel teisigi väiksemaid poode, kust erinevat kraami saadaval. TV-kapi sain ntks samast Sistrast vms.
Siis on veel e-kaubamaja tähe tänaval, kus on palju erinevaid poode.
Teguri tänaval on Gigant, kust saab hea hinnaga ja palju mööblit.
Magamiseks madratsi sain Rolfost, asus Ringtee 1 vist kui õigesti mäletan (www.rolfo.ee) Sealsamas lähedal peaks veel olema mingi Common mööblipood vms, seal peaks ka kraami olema.
Alati võimalik veel Lõunaka juures Asko + Sotka. Hiljuti avastasin, et ka lõunaka taha mingi mööblibutiik tekkinud, ise veel külastanud pole. Ilmselt mingeid poode on veel, vb kui ütled täpsemalt, mida otsid, siis teaks paremini soovitada.
Postitatud 23 veebruar 2015 - 22:01
Sain endale näkku ühe õmbluse. Kiirabitöötaja ütles, et 10 päeva pärast võin niidid välja võtta või perearstile minna.
Kuna 10 päeva hakkab varsti täis saama ja perearstile ei saa lähiajal minna siis kas ise on raske neid välja võtta?
Või pean ikka enda väärtuslikust ajast leidma selle aja kui lasta see koledus enda ilusalt näolapilt ära eemaldada?
Kuna 10 päeva hakkab varsti täis saama ja perearstile ei saa lähiajal minna siis kas ise on raske neid välja võtta?
Või pean ikka enda väärtuslikust ajast leidma selle aja kui lasta see koledus enda ilusalt näolapilt ära eemaldada?
I'm all about that race
'Bout that race, no niggers
'Bout that race, no niggers
Postitatud 23 veebruar 2015 - 22:09
BitchezOnMahDick420, 23 veebruar 2015 - 22:01, kirjutas:
Sain endale näkku ühe õmbluse. Kiirabitöötaja ütles, et 10 päeva pärast võin niidid välja võtta või perearstile minna.
Mul küünarnukil olid, siis võtsin ühest otsast kinni ja tõmbasin välja lihtsalt, natuke ebamugav oli, aga muud midagi. Näol võib olla erinev, eks ise proovi.
Postitatud 23 veebruar 2015 - 23:14
Postitatud 24 veebruar 2015 - 12:22
Sai ostetud mõned kuud tagasi spordipoest spordijalanõud ja nüüd on need kergelt külje pealt liimist lahti tulnud.
Ja küsimus siis selline, et kas mõtet minna poodi ja esitada pretensioon või oleks see lihtsalt enda lolliks tegemine ja ajaraiskamine?
Point miks üldse mõtlen kas minna on see, et jalanõud ei olnud just kõige odavamad.
Ja küsimus siis selline, et kas mõtet minna poodi ja esitada pretensioon või oleks see lihtsalt enda lolliks tegemine ja ajaraiskamine?
Point miks üldse mõtlen kas minna on see, et jalanõud ei olnud just kõige odavamad.
Postitatud 24 veebruar 2015 - 12:47
Andre, 24 veebruar 2015 - 12:22, kirjutas:
Sai ostetud mõned kuud tagasi spordipoest spordijalanõud ja nüüd on need kergelt külje pealt liimist lahti tulnud.
Proovida võib alati
Postitatud 24 veebruar 2015 - 20:49
mis praegu (tartus) snusi torni hind on?
I've dated girls uglier than you for breakfast.
Postitatud 24 veebruar 2015 - 21:21
saab mulle tallinnas keegi selle plaadile lasta ? ( kõrvetada )
https://www.youtube....h?v=FBxT7Uj5NZ4
https://www.youtube....h?v=FBxT7Uj5NZ4
kuidas on kõige valutum teha enekat ?
58 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 58 külalist, 0 anonüümset kasutajat