Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

Jackrippah

Liige

• liige
  • Liitus:14 mai 2007
Kegi netist ostetud elektroonikat on tagastanud 14 päeva jooksul? Vaatan, et poe lehel on kirjas, kaup ei tohi olla eelnevalt kasutatud. Kas nad kuidagi saavad aru kui ma asja näppisin ja pärast factory reseti tegin?
Kas see on üldse kuskil seaduses kirjas või poodide omalooming, uurisin natuke seaduslikku tausta ning seal ei ole kasutamise kohta midagi mainitud.

VAHVA SELL

Liige

• liige
  • Liitus:27 dets 2014
  • Sugu:ei ütle

Vaata postitustHidden, 10 jaanuar 2015 - 01:48, kirjutas:

Vaata postitustJooosep, 09 jaanuar 2015 - 22:08, kirjutas:

Vaata postitustHidden, 09 jaanuar 2015 - 16:18, kirjutas:

Normaalseid kohti tüdrukuga sööma minemiseks Tartus? Hea oleks kui mingi ülikallis koht pole ples.

Mis on sinujaoks ülikallis?

Võru tänava alguses on asian chef, seal normid hinnad ja mõnus koht, toidud ka head. Nüüd vist on kesklinnas ka neil koht tegelt, aga nimi vist hot pot vms, ise pole seal veel käind.
Samuti raekojaplatsis on Kapriis, seal head toidud ja norm koht.

Vilde on keskmisest kallim, kuid kohtinguks küll hea koht, kui veab saate hubase nurgakese, saate suht omaette olla.

Kui raatsid rohkem välja käia, siis toitude poolest soovitaksin meatmarketit.

Ja kui lihtsalt kohvi ja kooki, siis kindlasti Werner.

Ülikallis ehk mingi 10 eur+ praad :D (olen kuulnud küll sellistest kohtadest)

Aga tänan vastuste eest, eks ma uurin nende kohta rohkem.

10eur+ prae eest on ülikallis??!?!?

emaga räägid ka nii vä

dindu nuffin

• liige
  • Liitus:17 nov 2008
  • Sugu:mees

Vaata postitustretardando, 10 jaanuar 2015 - 04:38, kirjutas:

Vaata postitustRaiki, 09 jaanuar 2015 - 17:22, kirjutas:

Vaata postitustretardando, 09 jaanuar 2015 - 16:52, kirjutas:

Kas juhilubade lõppastme koolitust on võimalik teha ka ilma mootorsõidukijuhi koolituse tunnistuseta? Mul see kadunud ja ei leia kuskilt seda..

Oma vanast autokoolist uut ei saaks küsida vms?

Ühesõnaga ilma ei oleks võimalik? Autokool asub kaugel antud hetkel...

Ei oska öelda, oleneb vb autokoolist ka, otseselt vist muidu ei ole vaja, ma ei tea kas läheb mingi märge sinna kuhugi? Muidu nad vist märgivad elektrooniliselt selle kuhugi nkn, et pole väga vahet?
tra sa oled veel lollim kui mina

Hakintasshi

Liige

• liige
  • Liitus:08 juuni 2014
Mida tehakse jalgpalliväljakutega kui õues on miinuskraadid? Loogiliselt võttes külmub maa ära ja ei saa mängida ju, kas jäetakse mäng ära või tehakse maagikat ja maa pole külmunud enam?

Muutis Hakintasshi, 10 jaanuar 2015 - 17:20.

Kr1ss

swag 5000

• liige
  • Liitus:20 mai 2008

Vaata postitustJooosep, 09 jaanuar 2015 - 22:08, kirjutas:

Vaata postitustHidden, 09 jaanuar 2015 - 16:18, kirjutas:

Normaalseid kohti tüdrukuga sööma minemiseks Tartus? Hea oleks kui mingi ülikallis koht pole ples.

Spoiler

Wernerist saab süüa ka! teiselt korruselt vist aint. Väga mõnus ja viisakas koht aga tihtipeale on suminat ja rahvast palju.

Hästi äge koht on "Päris Pariis". Ta on selline väike nunnu hubane nurgatagune kohvik, kuhu tihti ei satu, aga kust häid kreppe (pannkooke) saab ja muidugi kohvi ja muid kergemaid kõhutäiteid ka. Hinnad on tiba pigem keskmisest kõrgemad (lihtsalt pannkoogi eest).

Miks ma seda kohta soovitan siis suvel sain väga positiivse kogemuse sealt. Läksin ühe sõbrannaga kohvile ja leidsime selle koha. Omanik on selline ülitugeva prantsuse aktsendiga mees (seal kodukal on vist mingi video temast), hästi positive guy, kes nägi meid sisenemas ja ütles "vaaaaov! kui ilus! mida deile pakguda sab? kohvi? sööki?" me mingi kle võtaks kohvi. Istusime seal, rääkisime juttu ja prantslane tuli lauda uuesti küsima kas ikka kindlalt ei taha midagi peale kohvi. Minu silmis sai plusspunkte et julges tulla lauda sellist müügitööd tegema tulla. Otsustasin ühe krepi kahepeale ära proovida ja küsisin soovitusi ja üks pakkumistest oli mingi konjakiteema (Crêpe Charentes flambeé au Cognac menüü järgi vist). Next thing you know prantslane toob lauda krepi mis oli konjakiga üle kallatud ja põlema pandud. See demonstratsioon jäi täiega meelde. Krepp oli ise ka päris hea ja üldsegi mõnus elamus. Kui tahad impressida siis soovitaks kindlalt sellist põlevakrepideiti, minu tsikk oli tol hetkel sitaks vaimustuses.

Teine soovitus oleks Ülikooli kohvik, kohe peahoone kõrval. Mõnus viisakas koht, aga mitte liiga fancy. Mitu korda käidud seal, mõnusad mugavad diivanid tugitoolid on seal, aga kohati on keeruline nende vahelt läbi navigeerida.

Kui all in lähed siis parim koht Tartus, nii palju kui kuulnud olen, on La Dolce Vita.

Muutis Kr1ss, 10 jaanuar 2015 - 17:30.

See on haige kuidas sa võid täiega hoolida tüdrukust aga ta lõpetab ikka selle asshole'iga -.-

milann

Ye

• liige
  • Liitus:10 nov 2013
Repin Kr1ssi soovitusi.

Käisin eile LDVs jälle ning ei pidanud pettuma. Atmosfäär oli vapustav ning teenindus oli hea nagu alati, toidust rääkimata.

"Elu on liiga lühike, et teeselda, et sa ei nuta Lana Del Rey laulude peale."

Uko

Liige

• liige
  • Liitus:07 mai 2010

Vaata postitustHakintasshi, 10 jaanuar 2015 - 17:20, kirjutas:

Mida tehakse jalgpalliväljakutega kui õues on miinuskraadid? Loogiliselt võttes külmub maa ära ja ei saa mängida ju, kas jäetakse mäng ära või tehakse maagikat ja maa pole külmunud enam?

Paljudel modernsetel jalkaväljakutel on muru all võiks õelda, et "põrandaküte" ja enne mängu on kate peale tõmmatud.

Awesome

Nerd

• liige
  • Liitus:15 mai 2012
Kas kuidagi nii saab, et mängu tööle pannes screen brightness tõuseb ja pärast kinni pannes läheb alla tagasi?

kassu !

Liige

• liige
  • Liitus:26 mai 2007
nullpunkti juba kuskilt tirida ka saab või?
Postitas pildi

maik pls

Liige

• liige
  • Liitus:02 jaan 2014

Vaata postitustAwesome, 11 jaanuar 2015 - 11:37, kirjutas:

Kas kuidagi nii saab, et mängu tööle pannes screen brightness tõuseb ja pärast kinni pannes läheb alla tagasi?

Igas mängus saad seda brightnessi ja gammat seadete alt juurde kruttida ju?

OlaR

lenka

• liige
  • Liitus:04 sept 2006
Mul sai kogemata interneti pank blokeeringu vale parooli sisestamise pärast,ega see minu pangakaarti ju ei blokeeri? :D
-!

ksiiri

Liige

• auliige
  • Liitus:02 mai 2011
  • Sugu:naine

Vaata postitustOlaR, 12 jaanuar 2015 - 11:25, kirjutas:

Mul sai kogemata interneti pank blokeeringu vale parooli sisestamise pärast,ega see minu pangakaarti ju ei blokeeri? :D

Ei

Chronos

Liige

• auliige
  • Liitus:21 nov 2006

Vaata postitustSoldieR, 09 jaanuar 2015 - 18:13, kirjutas:

ise oman samasugust,aga naistele soovitan pigem joaga pulseeruvat,st annab sulle eelise ei pea nii lähedal kontakt isikule seisma,meestel savi,aga naine võiks natuke eemal olla kurjategijast,kui kasutama hakkad arvesta tuulesuunda

Situatsioonis, kus sa pead kasutama seda vahendit ei ole sul reaalselt aega mõeldagi mingusuguse tuulesuuna peale, lased lihtsalt nii palju kuni rünnak peatub.

allo

Liige

• liige
  • Liitus:10 juuni 2009
kas keegi defineeriks sõna veekoormused?

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustallo, 12 jaanuar 2015 - 17:11, kirjutas:

kas keegi defineeriks sõna veekoormused?

Veekoormus on igas võimaliku päritoluga, igas võimalikus vormis vesi, mis võib mingit ehitist kahjustada.

Tsitaat

Kõige suurem veekoormus mõjub ehitisele maapinna kaudu, kuid lisaks sellele on veel õhus olev niiskus, sademed, pinnavesi ning muud niiskusallikad nagu näiteks ehitusniiskus, inimese elutegevusest põhjustatud niiskus, lekke, kondensvesi. Kõigi nende niiskusallikatega tuleb arvestada valides konstruktsiooni ja ehitusmaterjale.

I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Kr1ss

swag 5000

• liige
  • Liitus:20 mai 2008
kellelgil on kogemusi tehnika ostmisega juriidilise isikuna? st firma arvele
sain

Muutis Kr1ss, 13 jaanuar 2015 - 15:23.

See on haige kuidas sa võid täiega hoolida tüdrukust aga ta lõpetab ikka selle asshole'iga -.-

Karl.

Jalka, jo.

• liige
  • Liitus:04 mai 2007
Kas keegi oskaks soovitusi anda internetipulga kohta? Kas oleks mõistlik osta sealt, kus mul ka mobiilileping tehtud? Ja kui palju asukohast, kus kasutada, sõltub? Tallinnas vist ei tohiks vahet olla? Ja kuidas nende kiirustega lood on? Milline võiks olla, kui tahaks normaalselt jalkat streamida netist jne? :) Igasugune abi on teretulnud!
Postitas pildi

siimtali112

Napoleon constructed his battle plans in a sandbox.

• liige
  • Liitus:28 jaan 2006

Vaata postitustKarl., 13 jaanuar 2015 - 16:30, kirjutas:

Kas keegi oskaks soovitusi anda internetipulga kohta? Kas oleks mõistlik osta sealt, kus mul ka mobiilileping tehtud? Ja kui palju asukohast, kus kasutada, sõltub? Tallinnas vist ei tohiks vahet olla? Ja kuidas nende kiirustega lood on? Milline võiks olla, kui tahaks normaalselt jalkat streamida netist jne? :) Igasugune abi on teretulnud!

Tallinna siseselt võib võrgulevi sõltuvalt operaatorist väga erinev olla.
Selleks see 14-päevane kasutusaeg ongi mõeldud.

Võta igaltpoolt ja proovi - need mis ei sobi, viid tagasi.

SoldieR

Reino

• liige
  • Liitus:11 juuni 2009
suutsin oma nutitelefoni laadija ära kaotada,kellegil tallinnas anda on siis pm
kuidas on kõige valutum teha enekat ?

Kingman

Dreams of me getting shaded under a money tree

• liige
  • Liitus:25 mai 2013
  • Sugu:ei ütle
Kas te kasutate Deebet+ või krediitkaarti? Miks?

67 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 67 külalist, 0 anonüümset kasutajat