siimtali112, 13 november 2014 - 09:02, kirjutas:
kassai, 13 november 2014 - 01:15, kirjutas:
Hakintasshi, 12 november 2014 - 22:22, kirjutas:
saan on see, 4 kuud ja kogu tilulilu kotis. võta mingi norm logi g seeria või ssi mehaaniline mõni. see tilulilu läheb perse varem või hiljem
Endal on Razeri mingisugune olnud juba 5.5 aastat.. Pole mitte midagi juhtunud..
See on ka ainuke razeri toode, mis on püsinud. selle aja jooksul on perseläinud kahed kõrvaklapid ja 3 hiirt
Roccati kohta ei oska nii täpselt kirjeldada
mul olnud roccati hiir ja klapid ja matt ka. hiir läks 2 kuuga, klapid 4 kuud. matt alles
(roccat kone, roccat kove, roccat kulo 7.1, roccat taito)
razeri klavi (lycosa) läks mingi 2 aastaga, razer abyssus siiani elus
cyborgi see krdi transformer mice läks ka 6 kuuga
steelseries siberia elite - 3 headsetti välja vahetanud kõik perse läinud
(ca 2 nädalaga)
logitechi g700s, g430 on nüüd uued semud ja siiamaani toitnud väga tublisti. razeri blackwidow tournament tuleb ka varsti sõrmede alla klõbistamiseks.
mulje jääb nagu ma oleksin mingi 12a hälvar, kes ei oska mängida vaid ostab seda tavaari kokku, sest siis tõuseb skill. tegelt nii ei ole, olen lihtsalt ca 200 euri matnud mingi 2a tagasi euronicsisse, kui tulin neid gaming asju ostma ja need asjad on kõik perse läinud, ehk jurooniks on mulle niisama neid uusi tooteid väljastanud, kuna vanad kantakse maha lihtsalt. ja raha tagasi ei saa, pead valima uue toote. ma vaikselt kipun arvama et mu arvuti tapab neid asju. ühesõnaga soovitan logitechi ja razerit. aga lõppudelõpuks ei anna need asjad mitte sittagi juurde, kui sa neid ei seadista. ehk võid mäniga tavalise 12e acmega, saad sama kogemuse.