Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

cerol

Liige

• liige
  • Liitus:29 sept 2010
  • Sugu:ei ütle
KIIRE! :)

Homme tulen Rakverest Tallinna ning seega küsimus, kus saaks Tallinnas sõbrannaga kokku saada sellises kohas,
mis oleks privaatne, ehk mida privaatsem seda parem muidugi et igasugu vestlusi saaks pidada ning ei oleks mingeid kõrvalisi inimesi kuskil kõrval istumas jne (tema pool ei saa)

hotellituba vist mõneks tunniks õhtupoolsel ajal ei hakka ostma? :D
nt kuskil kohvikus on veits kehv sest kõrvalised inimesed ja ei ole eriti privaatne jne

panen laigi vastajatele ! :)

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004
  • Sugu:mees

Vaata postitustcerol, 03 november 2014 - 16:50, kirjutas:

KIIRE! :)

Homme tulen Rakverest Tallinna ning seega küsimus, kus saaks Tallinnas sõbrannaga kokku saada sellises kohas,
mis oleks privaatne, ehk mida privaatsem seda parem muidugi et igasugu vestlusi saaks pidada ning ei oleks mingeid kõrvalisi inimesi kuskil kõrval istumas jne (tema pool ei saa)

hotellituba vist mõneks tunniks õhtupoolsel ajal ei hakka ostma? :D
nt kuskil kohvikus on veits kehv sest kõrvalised inimesed ja ei ole eriti privaatne jne

panen laigi vastajatele ! :)

Kirikus, seal ei pidavat ükski eestlane käima.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010
Kas keegi midagi sellest on kuulnud, et kas EMT kahetseb ka Rate.ee ostu? Mõned aastad hiljem ju tuumaplahvatas Facebook. 40 miljonit oli ju see ostu summa, eks? Ja kõigest 49/51% osalus.

Ja kaua teile praegusel perioodil Hiinast kaup on tulnud? Tahaks tellida, aga terve igaviku ei saa ka oodata. Hetkel jõulueelne ostuperiood ja võib päris umbes olla postis.

Bob Wobble

Liige

• liige
  • Liitus:01 aug 2008

Vaata postitustMarvolo, 04 november 2014 - 02:03, kirjutas:

Kas keegi midagi sellest on kuulnud, et kas EMT kahetseb ka Rate.ee ostu? Mõned aastad hiljem ju tuumaplahvatas Facebook. 40 miljonit oli ju see ostu summa, eks? Ja kõigest 49/51% osalus.

Ja kaua teile praegusel perioodil Hiinast kaup on tulnud? Tahaks tellida, aga terve igaviku ei saa ka oodata. Hetkel jõulueelne ostuperiood ja võib päris umbes olla postis.

http://www.aripaev.e...e-emt-lt-tagasi

Hidden

Shadow

• liige
  • Liitus:19 jaan 2007
Kas keegi siit(võib teab kedagi, kes) oskab tinutada pisiasju ? Mul murdus iphone 4s emaplaadi küljest wifi antenni connector ära(http://www.apple-ser...03gCONNECOR.jpg) ja oleks vaja tagasi saada, sest muidu wifi leviala jääb 3m kaugusele ruuterist.

Werner

Liige

• liige
  • Liitus:07 juuni 2006

Andrei käis meile ühte loengut andmas ja ta rääkis, et EMT ostis selle ilge pleki eest ära ja 2010 ostis ta Rate.ee tagasi ja ainult selle meeskonna pärast kes seal olid.

Gerry

saudi prints

• liige
  • Liitus:15 apr 2005

Vaata postitustWerner, 04 november 2014 - 10:39, kirjutas:

Andrei käis meile ühte loengut andmas ja ta rääkis, et EMT ostis selle ilge pleki eest ära ja 2010 ostis ta Rate.ee tagasi ja ainult selle meeskonna pärast kes seal olid.

Lisaks oli Telia Sonera just sulgemas ebavajalike kahjumlike projekte mis tütarettevõtted kokkuostnud olid ning Rate.ee oleks kinni pandud kui Andrei poleks seda kommiraha eest tagasi ostnud.

Hiinast tellisin oktoobri alguses paki ja 3 nädalaga oli kohal, lihtsaadetis ja väike suht väärtusetu pakike.

Lamar

¯\_(ツ)_/¯

• liige
  • Liitus:24 sept 2006
Keegi teab, kas kusagil müüakse nööpkõrvaklappidele katteid vms?
Endal läksid kummist katted katki ja ei taha ainult nende pärast uusi osta, praegused oma hea kaks aastat vastu pidanud
Dita von Deez

siimtali112

Napoleon constructed his battle plans in a sandbox.

• liige
  • Liitus:28 jaan 2006

Vaata postitustLamar, 04 november 2014 - 18:03, kirjutas:

Keegi teab, kas kusagil müüakse nööpkõrvaklappidele katteid vms?
Endal läksid kummist katted katki ja ei taha ainult nende pärast uusi osta, praegused oma hea kaks aastat vastu pidanud

Isegi nendel katedel on väga suur vahe.
Kaotasin ise dr. dre nööpide katte ära ning asendasin mingisuguste vikerraadio kõrvaklappide omaga. Põhimõtteliselt ei kuule sellest klapist midagi :(

VIKTORIA PÜSSIGA

Liige

• liige
  • Liitus:05 veebr 2013
keegi laenu saab teha 4k. Tagasi makskmine 150.- kuus 40 kuud.

rattad

Liige

• liige
  • Liitus:04 sept 2009

Vaata postitustVIKTORIA PÜSSIGA, 05 november 2014 - 14:38, kirjutas:

keegi laenu saab teha 4k. Tagasi makskmine 150.- kuus 40 kuud.

keegi ikka saab, ma mitte näiteks

Tanel^

Eliit

• liige
  • Liitus:18 veebr 2006
Tln-Helsinki piletit või kinkekaarti pole kellelgi müüa?

allo

Liige

• liige
  • Liitus:10 juuni 2009
kas eestist legaalselt neid kirsi, sokolaadi järelmaitsega suitse pole saadaval?

mkmk

Liige

• liige
  • Liitus:07 nov 2010
Mul tuli täna lampi mail, et olen elisale 23 euri võlgu. Helistasin neile, küsisim mille eest võlgu olen, sain teada et mingi juulikuu arve oli maksmata jäänud vms.igatahes alates septembrist olen emt klient, elisa teenustega ma rahul ei ole (nett ylipask). On mul kohustus see arve ära maksta?

xmk

Liige

• liige
  • Liitus:17 märts 2014

Vaata postitustmkmk, 06 november 2014 - 16:57, kirjutas:

Mul tuli täna lampi mail, et olen elisale 23 euri võlgu. Helistasin neile, küsisim mille eest võlgu olen, sain teada et mingi juulikuu arve oli maksmata jäänud vms.igatahes alates septembrist olen emt klient, elisa teenustega ma rahul ei ole (nett ylipask). On mul kohustus see arve ära maksta?

muidugi on ju kui sa nad üle lasid ja arvet ei maksnud l0l ja vahetasid veel teenusepakkujat ma annaks juba 30 eurot

siimtali112

Napoleon constructed his battle plans in a sandbox.

• liige
  • Liitus:28 jaan 2006

Vaata postitustmkmk, 06 november 2014 - 16:57, kirjutas:

Jap. 99.99999% tõenäosusega läheb see muidu inkassosse mingi hetk.

Bitterness

Liige

• liige
  • Liitus:27 okt 2014
Kas Neoneti rahvas igapäevaselt muud moodi ka suhtleb, kui foorumipostituste kaudu? Kas siis mingi Teamspeak või miskit?

Аня.

Liige

• liige
  • Liitus:11 nov 2012
  • Sugu:naine

Vaata postitustBitterness, 06 november 2014 - 19:32, kirjutas:

Kas Neoneti rahvas igapäevaselt muud moodi ka suhtleb, kui foorumipostituste kaudu? Kas siis mingi Teamspeak või miskit?

tinychat, on minu pakkumine :D

Hakintasshi

Liige

• liige
  • Liitus:08 juuni 2014

Vaata postitustGuiltyFilthySoul, 06 november 2014 - 19:42, kirjutas:

Seal need vähe imelikud vennad, jah :D

Bitterness

Liige

• liige
  • Liitus:27 okt 2014

Vaata postitustHakintasshi, 06 november 2014 - 20:41, kirjutas:

Vaata postitustGuiltyFilthySoul, 06 november 2014 - 19:42, kirjutas:

Seal need vähe imelikud vennad, jah :D

Aga tinychat on alati tühi. Nii palju, kui ma olen käinud.

30 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 30 külalist, 0 anonüümset kasutajat