Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004
  • Sugu:mees

Vaata postitustNoobarEst, 01 august 2014 - 22:57, kirjutas:

Kas Hollandis neid kohvikohvikuid veel leidub? Ning neil neid "brownieseid" on veel? Sõber läheb Amsterdami ning palus mul uurida :D Ning kui on, kas neid importida saab? :D

Ei oska guugeldada su sõber?
https://www.google.e...fGunE7AbWloCwBg
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

NoobarEst

Liige

• liige
  • Liitus:13 okt 2011

Vaata postitustXchopperX, 01 august 2014 - 23:08, kirjutas:

Vaata postitustNoobarEst, 01 august 2014 - 22:57, kirjutas:

Kas Hollandis neid kohvikohvikuid veel leidub? Ning neil neid "brownieseid" on veel? Sõber läheb Amsterdami ning palus mul uurida :D Ning kui on, kas neid importida saab? :D

Ei oska guugeldada su sõber?
https://www.google.e...fGunE7AbWloCwBg

Ei oska jah, pole käsi :( :D ty

keibl

Dont be silly, wrap your willy

• liige
  • Liitus:06 mai 2007
Mida tähendab see, kui töökohas on kollektiivne puhkus? Ma saan aru et terve firma puhkab korraga pm, aga kas siis ongi ainult 2 kindlat puhkuse aega aastas ja vabu päevi muidu ei olegi?
watching myself die in slow motion
Postitas pildi

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustkeibl, 02 august 2014 - 11:06, kirjutas:

Mida tähendab see, kui töökohas on kollektiivne puhkus? Ma saan aru et terve firma puhkab korraga pm, aga kas siis ongi ainult 2 kindlat puhkuse aega aastas ja vabu päevi muidu ei olegi?

Sõltub ettevõttest. Töötasin ise ühes restoranis kus kasutati kollektiivpuhkust, kõik 28 päeva korraga - terve juuli kuu oli restoran kinni (sealt sai veel tegelikult 3 lisa päeva ka). Põhjuseid oli kaks - esiteks vajas restoran renoveerimist iga-aastaselt ning teiseks on tegemist valdkonnaga, kus lihtsalt ei ole võimalik inimestele puhkust anda suvalistel ajahetkedel. Mingit lambi-inimest ei saa võtta nädalaks-kaheks appi ning kui juba üks-ainus inimene puudu on võib vabalt tekkida olukord kus teised ei saa tööaegu ära katta sest kõigil on sada muud asja teha, rääkimata sellest, kui juba rohkem kui 1 inimene samal ajal puhkusel oleks.
Toimis seal muidugi see süsteem väga hästi, sest nii või naa on tegu graafiku alusel toimuva tööga, ehk siis vabu päevi oli niigi lademetes ning kuna kõik eestlased nii või naa juulis puhkavad kattis see ka edukalt kõigi suvitamise vajaduse.

Mingis üheksast-viieni töökohas ma väga ette ei kujuta seda, aga teoorias on siis küll selline olukord kus ettevõte määrab sinu puhkuse aja ning lisa vabad päevad on nädalavahetused ja riigipühad.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

metsavaras

Teravaim kriit pliiatsis

• REPTIIL
  • Liitus:20 veebr 2005
Kas ma ainus kel ööhakul hakkavad lahtistest akendest mingit pisikesed putukad sisse valguma ja otsivad heledat pinda mil istuda?
Kes nood sellised üldsegi on

-soovid oma reklaami siia?-

Gerry

saudi prints

• liige
  • Liitus:15 apr 2005

Vaata postitustmetsavaras, 03 august 2014 - 02:46, kirjutas:

Kas ma ainus kel ööhakul hakkavad lahtistest akendest mingit pisikesed putukad sisse valguma ja otsivad heledat pinda mil istuda?
Kes nood sellised üldsegi on

Endal oli sama jama, tõmbasin võrgu ette, sellise millel krõpsupael käis platsikakna raami sisse ja siis v
rk selle kõlge. Nüüd saab aken pärani magada. Pisiesed kärbsed, libilikad ja kolm jehoovakat oli tavaline igaöine probleem.

oww

jou heeliumid

• liige
  • Liitus:24 jaan 2009
keegi mingisuguseid norme telkimiskohti kusagil pankranniku lähistel oskab soovitada? bussiga ligipääs oleks ka teretulnud
Posted ImagePosted Image

Xterra

Kuidas viljad, nõnda külvad.

• liige
  • Liitus:08 juuni 2007

Vaata postitustXchopperX, 03 august 2014 - 00:15, kirjutas:

Vaata postitustkeibl, 02 august 2014 - 11:06, kirjutas:

Sõltub ettevõttest. Töötasin ise ühes restoranis kus kasutati kollektiivpuhkust, kõik 28 päeva korraga - terve juuli kuu oli restoran kinni (sealt sai veel tegelikult 3 lisa päeva ka). Põhjuseid oli kaks - esiteks vajas restoran renoveerimist iga-aastaselt ning teiseks on tegemist valdkonnaga, kus lihtsalt ei ole võimalik inimestele puhkust anda suvalistel ajahetkedel. Mingit lambi-inimest ei saa võtta nädalaks-kaheks appi ning kui juba üks-ainus inimene puudu on võib vabalt tekkida olukord kus teised ei saa tööaegu ära katta sest kõigil on sada muud asja teha, rääkimata sellest, kui juba rohkem kui 1 inimene samal ajal puhkusel oleks.
Toimis seal muidugi see süsteem väga hästi, sest nii või naa on tegu graafiku alusel toimuva tööga, ehk siis vabu päevi oli niigi lademetes ning kuna kõik eestlased nii või naa juulis puhkavad kattis see ka edukalt kõigi suvitamise vajaduse.

Mingis üheksast-viieni töökohas ma väga ette ei kujuta seda, aga teoorias on siis küll selline olukord kus ettevõte määrab sinu puhkuse aja ning lisa vabad päevad on nädalavahetused ja riigipühad.

Mul oli 'seitsmest-neljani' töökohal ka suvel sund/kolletiivpuhkus, aga osad jäid ikka tööle. Mõned metalli, mõned puitu ja mõned "kontorirotid" ka. Ehk siis tervet sajapealist tehast kinni ei pandud, sest müük on ainuke sissetulek. Eks need kes selle puhkuse ajal tööl olid, said kas palka või palgaga puhkuse mingiks teiseks ajaks.
Peaks olema nii, et seadusega määratud 28 päeva on tasustatud. Saab ka rohkem puhkust võtta, aga sissetulekut sel puhul pole.

Olks

smd

• liige
  • Liitus:26 apr 2007
Keegi juhuslikult ei tea, kes Tallinnas vesipiibu tubakat müüb?

HOWDOESITFEEL

<4

• liige
  • Liitus:11 apr 2012
tellisin ebayst telole jupi, kuid sain vale mudeli oma. mida nüüd sellega peale hakata, ise maha müüa või tagasi saata?

Hakintasshi

Liige

• liige
  • Liitus:08 juuni 2014
Tagasi saates pead ise tavaliselt postikulu tasuma

Johan

Liige

• liige
  • Liitus:28 juuni 2007

Vaata postitustHOWDOESITFEEL, 03 august 2014 - 21:57, kirjutas:

tellisin ebayst telole jupi, kuid sain vale mudeli oma. mida nüüd sellega peale hakata, ise maha müüa või tagasi saata?

Kuna nende jama, et vale asja saatsid aga postikulu pead sa ikkagi ise tagasisaatmiseks tasuma(mis ilmselt on väga väike tegelikult) siis saadaks tagasi, kui nad selle teise sulle asemele saadaksid+mingi "kahjutasu" nänni ka vms. Paar korda endal olnud nii ja need eBay müüjad, kel on hea feedback ja mitukümmend tuhat transactionit ei taha halba tagasisidet ja üks selline "kaotus" pole nende jaoks miskit.
Kõige targem oleks müüjale otse kirjutada ja küsida siiski.

Muutis Johan, 05 august 2014 - 00:17.

Free Will

Vanemliige

• liige
  • Liitus:31 okt 2006
Kas selline asi vastab tõele, et kui mul tähtajaline tööleping ja lähen peale tähtaja lõppemist töötukassasse arvele, siis hakkan saama mingit protsenti sellest tähtajalises lepingus määratud palgast?

Ja kui see vastab tõele siis kui suurt protsenti makstakse ja mis on summa ülemmäär?
Reefer Party

Gerry

saudi prints

• liige
  • Liitus:15 apr 2005

Vaata postitustFree Will, 05 august 2014 - 13:10, kirjutas:

Kas selline asi vastab tõele, et kui mul tähtajaline tööleping ja lähen peale tähtaja lõppemist töötukassasse arvele, siis hakkan saama mingit protsenti sellest tähtajalises lepingus määratud palgast?

Ja kui see vastab tõele siis kui suurt protsenti makstakse ja mis on summa ülemmäär?

Ei ole kunagi sellisest asjast kuulnud, olin ise ka üksaasta peale 7kuist tähtajalist töötukassas arvel.

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010
millisest kauplusest tasub otsida neid õhukindlaid taassuletavaid plastikkotte? kas neid müüakse ka üksikult? mõtlen neid väiksemaid, kus narksi hoiustatakse, mitte riideid. ma soovin 10x15cm umbes.

Eliit

Liige

• liige
  • Liitus:09 dets 2005

Sõltub minuarust ka tööl oldud ajast aga jah, tõsi, saab alguses mingi kuni 70% oma palgast, siis see summa väheneb jne.. aga Pm, jah, saad küll.

Raekv0n.^

asdf O.o

• liige
  • Liitus:15 sept 2007

Vaata postitustMarvolo, 05 august 2014 - 14:11, kirjutas:

millisest kauplusest tasub otsida neid õhukindlaid taassuletavaid plastikkotte? kas neid müüakse ka üksikult? mõtlen neid väiksemaid, kus narksi hoiustatakse, mitte riideid. ma soovin 10x15cm umbes.

http://www.pakendikeskus.ee/

BRC, 7 dets 2007, 01:23, kirjutas:

Grupikas ei ole naisi üldse vaja
Segavad 'n shit

Vaata postitust

siimtali112

Napoleon constructed his battle plans in a sandbox.

• liige
  • Liitus:28 jaan 2006

On kaks asja - töötu abiraha ja töötuskindlustus.
Viimane on see protsentide värk ja seda makstakse juhul, kui oled 3 aastal jooksul töötanud vähemalt 12 kuud.
Teist saavad vist kõik kuni 270 päeva?

Smirn

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:04 jaan 2008
Kas Eestis Sriracha Hot Sauce ka kuskil müügil on?
http://www.seriousea...acha-bottle.jpg

Mq

Liige

• liige
  • Liitus:06 juuli 2008

Vaata postitustSmirn, 05 august 2014 - 17:07, kirjutas:

Kas Eestis Sriracha Hot Sauce ka kuskil müügil on?
http://www.seriousea...acha-bottle.jpg

Kui Tallinnas elad, siis Müürivahe tn oli minu arust mingi teravate kastmete pood, aga ei tea kas seda seal on.

Kas kuskil on mõni kommuun, kust saad tellida kellelegi Facebooki poke peale?
"Mitte midagi pole olemas, ja kui olekski, poleks see tunnetatav; ja kui see olekski tunnetatav, poleks tunnetatu väljendatav" - Gorgias

31 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 31 külalist, 0 anonüümset kasutajat