Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

kuulilennuteetunneliluuk

privet

• liige
  • Liitus:30 dets 2007
  • Sugu:mees

Vaata postitustFunk, 29 juuli 2014 - 11:51, kirjutas:

Keegi teab kus Mustamäel / Kristiines mingit normi ja decent hinnaga Juuksurit on?

http://www.marjasalong.ee/
ise käin seal, mustamäe teel asub, marja peatuse ligidal

and1baller

Liige

• liige
  • Liitus:02 veebr 2006
Tekkis üks kiireloomuline küsimus. Nimelt on vaja joosta arstide vahet, et kooli jaoks vajalikud paberid saada. Probleem aga selles, et haigekassat hetkel ei ole, kuna mais lõppes ajateenistus ja peale seda kehtis haigekassa vaid kuu aega. Hetkel olen kooli vastu võetud ning küsimus, et kuna nüüd see kool nii öelda minu haigekassaga tegelema hakkab?

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustand1baller, 29 juuli 2014 - 18:45, kirjutas:

Tekkis üks kiireloomuline küsimus. Nimelt on vaja joosta arstide vahet, et kooli jaoks vajalikud paberid saada. Probleem aga selles, et haigekassat hetkel ei ole, kuna mais lõppes ajateenistus ja peale seda kehtis haigekassa vaid kuu aega. Hetkel olen kooli vastu võetud ning küsimus, et kuna nüüd see kool nii öelda minu haigekassaga tegelema hakkab?

Sellest hetkest alates kui sind immatrikuleeritakse.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Mister

Liige

• liige
  • Liitus:25 veebr 2007
Head programmi arvuti puhastamiseks mingitest netiviirustest (pop'upid, reklaamid jms).
Kui Firefoxis tegutsen, siis Avast koguaeg kisab, et blokkis jälle mingi viiruse.. Ei viitsi kuulata enam :D

Siim

Liige

• liige
  • Liitus:05 mai 2007

Vaata postitustMister, 30 juuli 2014 - 12:06, kirjutas:

Head programmi arvuti puhastamiseks mingitest netiviirustest (pop'upid, reklaamid jms).
Kui Firefoxis tegutsen, siis Avast koguaeg kisab, et blokkis jälle mingi viiruse.. Ei viitsi kuulata enam :D

SuperAntiSpyware / Malwarebytes

M44gic

tru story

• liige
  • Liitus:22 märts 2006
kas kellelgi Tallinnas jootekolbi on laenata või ehk keegi oskaja viitsib emaplaadil jupi ära vahetada sümboolse summa eest?
jou

clicked =D

Liige

• liige
  • Liitus:24 juuni 2014
mis juhtub kui päike mis on tehtud laavast ja päike mis on tehtud jääst kokku põrkavad?

Gerry

saudi prints

• liige
  • Liitus:15 apr 2005

Vaata postitustclicked =D, 30 juuli 2014 - 17:02, kirjutas:

mis juhtub kui päike mis on tehtud laavast ja päike mis on tehtud jääst kokku põrkavad?

"You get lavice."
Source: google

Isiklikult arvan et siis on kaputt ja hakkab vihma sadama, thats how it works.

clicked =D

Liige

• liige
  • Liitus:24 juuni 2014

Vaata postitustGerry, 30 juuli 2014 - 17:14, kirjutas:

"You get lavice."

päriselt ma mõtlen

G.B.

hold my calls, trippin balls

• liige
  • Liitus:24 sept 2004

Vaata postitustclicked =D, 30 juuli 2014 - 17:31, kirjutas:

Vaata postitustGerry, 30 juuli 2014 - 17:14, kirjutas:

"You get lavice."

päriselt ma mõtlen

kui päike, mis on tehtud laavast, ja päike, mis on tehtud jääst, kokku põrkavad....

vot see on päev, kui tannu lõpuks tussi saab äkki
(source: yahoo questions/answers)

Muutis G.B., 30 juuli 2014 - 19:50.

I've dated girls uglier than you for breakfast.

Jewsep

Harambe McHarambeface

• liige
  • Liitus:01 veebr 2009

Fcking magnets, how do they work? O.O

XchopperX

Liige

• liige

Kahjuks koosnevad kõik tähed plasmaatilises olekus gaasidest, seega ei mingit laavat ega jääd.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Rix

Liige

• liige
  • Liitus:03 okt 2009
Kas Eestis "salviat" (luulusalveid) on vabamüügis? Tekitab hallukaid
:(

retardando

Liige

• liige
  • Liitus:13 juuni 2010
Palju maksab eestist soome või vastupidi helistamine, kui mõlemal on eesti numbrid.

Siim

Liige

• liige
  • Liitus:05 mai 2007

Vaata postitustretardando, 31 juuli 2014 - 11:51, kirjutas:

Palju maksab eestist soome või vastupidi helistamine, kui mõlemal on eesti numbrid.

Oleneb operaatorist.
https://www.emt.ee/e...ing/country/FIN

Olks

smd

• liige
  • Liitus:26 apr 2007
Kui palju lauaventilaator umbes elektrit võtab?

rattad

Liige

• liige
  • Liitus:04 sept 2009
Ei tea, kas selline küsimus on siit juba läbi käinud aga tahaksin teada, kui suur on võimalus, et ma saan oktoobris väkke kui saatsin ise juuli keskel avalduse ja augusti keskel on arstlik komisjon? Edasi, kas see võimalus on suurem nt sõbral, kes ei saatnud avaldust, kuid sai kutse septembri lõpu poole arstliku komisjoni?

XchopperX

Liige

• liige

Vaata postitustrattad, 01 august 2014 - 11:59, kirjutas:

Ei tea, kas selline küsimus on siit juba läbi käinud aga tahaksin teada, kui suur on võimalus, et ma saan oktoobris väkke kui saatsin ise juuli keskel avalduse ja augusti keskel on arstlik komisjon? Edasi, kas see võimalus on suurem nt sõbral, kes ei saatnud avaldust, kuid sai kutse septembri lõpu poole arstliku komisjoni?

Seaduse järgi on minimaalne vahe komisjoni ja teenistuse vahel 30 päeva. Seega kui juhtub, et kuskil on veel vabu kohti siis on teoreetiliselt veel võimalik. Pead ise moosima komisjonis neid otsustajaid, vastasel juhul on minek täpselt aasta pärast.
Ja see aasta on minek 29-30. september põhikutsel nii palju kui mina tean.

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitustXchopperX, 01 august 2014 - 12:01, kirjutas:

Vaata postitustrattad, 01 august 2014 - 11:59, kirjutas:

Seaduse järgi on minimaalne vahe komisjoni ja teenistuse vahel 30 päeva. Seega kui juhtub, et kuskil on veel vabu kohti siis on teoreetiliselt veel võimalik. Pead ise moosima komisjonis neid otsustajaid, vastasel juhul on minek täpselt aasta pärast.
Ja see aasta on minek 29-30. september põhikutsel nii palju kui mina tean.
KVTS § 37 lg 6 lubab etteteatamistähtaegu mitte kohaldada, kui kutsealune esitab vastava kirjaliku nõusoleku.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

NoobarEst

Liige

• liige
  • Liitus:13 okt 2011
Kas Hollandis neid kohvikohvikuid veel leidub? Ning neil neid "brownieseid" on veel? Sõber läheb Amsterdami ning palus mul uurida :D Ning kui on, kas neid importida saab? :D

27 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 27 külalist, 0 anonüümset kasutajat