Change
Sellel teemal on 28197 vastust
Postitatud 14 juuni 2014 - 14:51
tahan ebayst telole uut touch screeni tellida, teloks lg g2, tekkis küsimus, et mida need d800, d801 ja d802 tähendavad? millise ma valima pean
Postitatud 15 juuni 2014 - 00:34
HOWDOESITFEEL, 14 juuni 2014 - 14:51, kirjutas:
tahan ebayst telole uut touch screeni tellida, teloks lg g2, tekkis küsimus, et mida need d800, d801 ja d802 tähendavad? millise ma valima pean
See on sinu G2 versioon, tsekka karbi pealt näiteks, seal tõenäoliselt kirjas. Või settings-about phone alt, ehk seal kah.
sauss: http://en.wikipedia....#Model_variants - panustan et sul d802
Muutis Gerry, 15 juuni 2014 - 00:35.
Postitatud 15 juuni 2014 - 13:49
Kas keegi saksa keele oskajatest saaks sõnad õigesse järjekorda panna ?
Lieber Hans! Vielen Dank für deinen Brief! Es freut mich, - bist / dass / wieder / du/ gesund. Ich weiss, - eine /schlimme / ist / dass / Lungenenzpndng / Krankenheit Es tut mir Leid, - dass / deine / Geburtstag / konntest / nicht / feiern / du. Geburtstag ist- meiner / der / Meinung / schönste / nach / des / Jahres / Tag. An meinem Geburstag - ich / darf / so / schlafen / lange / will / ich / wie. Es ist auch nicht schlimm, - habe / weil / im / Sommer / ich / Geburtstag. Wenn das Wettter schön ist, - wir / dann / machen / Gartenparty / eine. Da wird - gegrillt / und / geschwatzt / gemacht / Quatsch. Wenn das Wetter schlecht ist, - natürlich / dann / es /ist / lustig / nicht / so. Ich würde dich - nächsten / besuchen / Wochenende / am / gern. Dann können wir- reden / alles / über. Wie du weisst. - ich / schreibfaul / bin. Ich warte - deine / antwort / baldige / auf
Postitatud 15 juuni 2014 - 13:51
Olen neli kuud töö juures kateseajal, kuid kõik ülemused on mini hitlerid ja palk ka naeruväärne.
Kuidas käib päevapealt äratulemine? Teine töökoht juba olemas.
Kas peab ette teatama 15 päeva või saab ka nii, kui ülemusega kooskõlastan selle, et ta on ka nõus, et ma päevapealt ära lähen?
Kas peab ette teatama 15 päeva või saab ka nii, kui ülemusega kooskõlastan selle, et ta on ka nõus, et ma päevapealt ära lähen?
Postitatud 15 juuni 2014 - 14:23
NoobarEst, 15 juuni 2014 - 13:51, kirjutas:
Olen neli kuud töö juures kateseajal, kuid kõik ülemused on mini hitlerid ja palk ka naeruväärne.
Töölepingu võib katseajal üles öelda vähemalt 15-kalendripäevase etteteatamistähtajaga töölepingu seaduse (TLS) § 96 kohaselt. Kui etteteatamistähtaega ei järgita, peab teisele lepingupoolele maksma TLS § 100 lõikes 5 toodu järgi hüvitist ulatuses, mida tal oleks olnud õigus saada etteteatamistähtaja järgimisel (mis võidakse võtta sult palgast maha kui tahad kohe päevapealt lahkuda).
Muutis maik pls, 15 juuni 2014 - 14:24.
Postitatud 16 juuni 2014 - 15:45
Postitatud 16 juuni 2014 - 15:50
Postitatud 16 juuni 2014 - 22:24
Keegi on äkki nii osav guugeldaja ja leiaks mulle tasuta selle raamatu pdfina?
https://www.smashwor...oks/view/432522
https://www.smashwor...oks/view/432522
FUCK GERMANY!
"A Real Madrid fan in...
August: 'We're gonna win the treble!'
December: 'We're gonna win the double!'
March: 'We're gonna win the League!'
June: 'We've got 10 CL."
España y nadie más.
"A Real Madrid fan in...
August: 'We're gonna win the treble!'
December: 'We're gonna win the double!'
March: 'We're gonna win the League!'
June: 'We've got 10 CL."
España y nadie más.
Postitatud 17 juuni 2014 - 21:04
suksu, 15 juuni 2014 - 13:49, kirjutas:
Lieber Hans! Vielen Dank für deinen Brief! Es freut mich, - bist / dass / wieder / du/ gesund. Ich weiss, - eine /schlimme / ist / dass / Lungenenzpndng / Krankenheit Es tut mir Leid, - dass / deine / Geburtstag / konntest / nicht / feiern / du. Geburtstag ist- meiner / der / Meinung / schönste / nach / des / Jahres / Tag. An meinem Geburstag - ich / darf / so / schlafen / lange / will / ich / wie. Es ist auch nicht schlimm, - habe / weil / im / Sommer / ich / Geburtstag. Wenn das Wettter schön ist, - wir / dann / machen / Gartenparty / eine. Da wird - gegrillt / und / geschwatzt / gemacht / Quatsch. Wenn das Wetter schlecht ist, - natürlich / dann / es /ist / lustig / nicht / so. Ich würde dich - nächsten / besuchen / Wochenende / am / gern. Dann können wir- reden / alles / über. Wie du weisst. - ich / schreibfaul / bin. Ich warte - deine / antwort / baldige / auf
Postitatud 18 juuni 2014 - 01:56
suksu, 17 juuni 2014 - 21:04, kirjutas:
suksu, 15 juuni 2014 - 13:49, kirjutas:
Kergem on teha lausete struktuur endale selgeks, mis järjekorras mis on.
http://en.wikipedia....tence_structure
Kui kiiret pole, siis saaksin muidugi vabal päeval sul selle ära teha (1-2p jooksul)
Postitatud 18 juuni 2014 - 13:28
Postitatud 18 juuni 2014 - 13:32
Jooosep, 18 juuni 2014 - 13:28, kirjutas:
Mõnda head ja odavat veebiserveri pakkujat teab keegi?
https://www.planet.ee/ ?
Postitatud 18 juuni 2014 - 14:35
jou, mis ma tegema peaks nüüd.
Võitsin Ale Coqi poolt hostitud #extrahetked instagrami mingi chillgrill paketi. Mingi neitsik kirjutas mulle fbsse paar päeva tagasi, et saada enda telefoni nr ja lähim smartpost, et saadame paki smartpostiga. Nüüd täna kirjutas mulle, et Smartpost seda pakki läbi ei lase, et nüüd on sul variant, et kas me korjame pakist õlled välja(sest klaaspakendeid ei taheta saata?) ning saadame sulle pooliku paki või tuled Tallinna ise järgi. Edasi tagasi tln ots oleks pmst 20 euri ja siis kaoks selle võidu "võlu" ära.
http://www.alecoq.ee/extra/ on selle kohta reeglid.
Kas mul on õigus kuidagi seda pakki ikkagi nõuda läbi DHLi,DPT vms?
Võitsin Ale Coqi poolt hostitud #extrahetked instagrami mingi chillgrill paketi. Mingi neitsik kirjutas mulle fbsse paar päeva tagasi, et saada enda telefoni nr ja lähim smartpost, et saadame paki smartpostiga. Nüüd täna kirjutas mulle, et Smartpost seda pakki läbi ei lase, et nüüd on sul variant, et kas me korjame pakist õlled välja(sest klaaspakendeid ei taheta saata?) ning saadame sulle pooliku paki või tuled Tallinna ise järgi. Edasi tagasi tln ots oleks pmst 20 euri ja siis kaoks selle võidu "võlu" ära.
http://www.alecoq.ee/extra/ on selle kohta reeglid.
Kas mul on õigus kuidagi seda pakki ikkagi nõuda läbi DHLi,DPT vms?
Postitatud 18 juuni 2014 - 15:02
Jooosep, 18 juuni 2014 - 13:28, kirjutas:
Mõnda head ja odavat veebiserveri pakkujat teab keegi?
Mida iganes sa ka ei valiks, ära jumala eest vali hostinger.ee teenuseid, olen pool aastat kasutanud ja pea igapäev on serveriga uptime probleemid ja muud tehnilised jamad, klienditugi võtab 4 päeva aega et TASULISELE kliendile vastata ja ei oska ka kõige lihtsamatele küsimustele midagi vastu öelda, üldjuhul ütleva et uurivad asja ja sulgevad midagi ütlemata su support ticketi peagi.
Kui vajad kindlapeale toimivat asja siis soovitan radicenter.ee, kallim küll, kuid seniste aastate jooksul pole probleeme ette tulnud nendega, sai just isegi võetud uuesti radicenter kasutusele, sest üks projekt vajab toimivat serverit, mitte sellist mis pidevalt maas on ja aeglane. Lisaks neil korralik telefoni ja emaili teel toimiv kiire support, nagu ka teistel päris hostingupakkujatel nagu zone.ee.
Postitatud 18 juuni 2014 - 15:56
kes on facebookis DJ Slin? Lisas kunagi ja lisasin vastu, aga nüüd juba pakub huvi, kellega tegu.
01:25:13 +Palm: munnid olete we
01:25:15 Arxs: Pikemat aega juba :D
Postitatud 18 juuni 2014 - 16:04
Arxs, 18 juuni 2014 - 15:56, kirjutas:
kes on facebookis DJ Slin? Lisas kunagi ja lisasin vastu, aga nüüd juba pakub huvi, kellega tegu.
Spoiler
https://soundcloud.com/slinnage
Postitatud 18 juuni 2014 - 16:16
NoobarEst, 15 juuni 2014 - 13:51, kirjutas:
Oleneb töökohast. Minu töökohas oli katseaeg 4 kuud ja katseajal võis päevapealt ära minna
<fbcash> has anyone here flashed their xbox before?
<warbucks> no, but I once showed my dick to a nintendo DS
<warbucks> no, but I once showed my dick to a nintendo DS
Postitatud 18 juuni 2014 - 19:09
Postitatud 18 juuni 2014 - 19:55
Mind on päev otsa painanud mis peitub selle postituse taga: https://www.neonet.e...ost__p__2319559
Postitatud 18 juuni 2014 - 20:24
Tshabala, 18 juuni 2014 - 20:21, kirjutas:
Gerry, 18 juuni 2014 - 19:55, kirjutas:
Mind on päev otsa painanud mis peitub selle postituse taga: https://www.neonet.ee...ost__p__2319559
kes teab see teab!
Kohe kui ma nägin et keegi vastas mulle teadsin ma et selline vastus tuleb. Ma teadsin küll aga unustasin, värskenda mu mälu palun.
27 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 27 külalist, 0 anonüümset kasutajat