Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

metsavaras

Teravaim kriit pliiatsis

• REPTIIL
  • Liitus:20 veebr 2005
  • Sugu:mees

Vaata postitustmetsavaras, 12 juuni 2014 - 10:44, kirjutas:

Kas viking line'i rootsi laeval on (alko)pood sama äge kui tallinki omadel?

-soovid oma reklaami siia?-

doker

Muidu asjatundja.

• liige
  • Liitus:01 märts 2006

Vaata postitustBRC, 12 juuni 2014 - 21:14, kirjutas:

Vaata postitustxmk, 12 juuni 2014 - 12:45, kirjutas:

Tallinnas ei käigi vist bussides enam mupot, varem enne seda rohelist kaarti nagu oli suht tihti aga nüüd pole ise aasta aega aktiveerinud seda kaarti sest tean et pole midagi karta, neid affe ei tule.
Mupo käib sitaks muide

Nt Sõpruse Puiestee Rimi juures patrullivad sisuliselt iga päev ;)
Cheap ain't badass, badass ain't cheap.

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010
mul on rüperaal nüüd umbes 20 kuud vana. kas oleks aeg lasta termopastat vahetada/juurde panna? kuidas ma aru saan, millal selle järgi vajadus tekib? mingit ülekuumenemist või üleliigset ventilaatori tööd pole ma täheldanud.
mida veel peaks tegema, et arvutit hooldada? õhupurgiga laskma kuskilt august tolmust puhtaks?

ksiiri

Liige

• auliige
  • Liitus:02 mai 2011
  • Sugu:naine

Vaata postitustMarvolo, 13 juuni 2014 - 00:15, kirjutas:

mul on rüperaal nüüd umbes 20 kuud vana. kas oleks aeg lasta termopastat vahetada/juurde panna? kuidas ma aru saan, millal selle järgi vajadus tekib? mingit ülekuumenemist või üleliigset ventilaatori tööd pole ma täheldanud.
mida veel peaks tegema, et arvutit hooldada? õhupurgiga laskma kuskilt august tolmust puhtaks?

Mul soovitatakse nt vähemalt igal aastal korra seda teha... kallis see protseduur ei ole nagu ma aru olen saanud, seda enam kui peaksid laskma tuttaval asjatundjal ära teha. Ma ei tea kas igal arvutil on soovituslik korra aastas seda teha või soovitas ta mulle seda sõltuvalt minu kasutamise intensiivsusest või mitte. Üldjuhul on esimesena öeldud, et termopasta tuleks ära vahetada juhul, kui arvuti aeglasemaks jääb (ma ei tea kui tõsi või mitte see on või ei ole).

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010

Vaata postitustksiiri, 13 juuni 2014 - 00:22, kirjutas:

Mul soovitatakse nt vähemalt igal aastal korra seda teha... kallis see protseduur ei ole nagu ma aru olen saanud, seda enam kui peaksid laskma tuttaval asjatundjal ära teha. Ma ei tea kas igal arvutil on soovituslik korra aastas seda teha või soovitas ta mulle seda sõltuvalt minu kasutamise intensiivsusest või mitte. Üldjuhul on esimesena öeldud, et termopasta tuleks ära vahetada juhul, kui arvuti aeglasemaks jääb (ma ei tea kui tõsi või mitte see on või ei ole).

tänud. kaua see protseduur aega võtab? kas saan seal kohapeal oodata(või käin vahepeal kuskil toidupoes kasvõi) kuni ära tehakse või läheb pikemalt ja saan alles järgmine päev kätte?
/eks see oleneb ka järjekorrast, aga kui on lihtne asi siis ma ei näe probleemi, et see kohe ära tehtaks.
/Tallinna kandi inimene olen.

Muutis Marvolo, 13 juuni 2014 - 00:30.

katkine5

I´m not bossy, I just have better ideas.

• liige
  • Liitus:22 apr 2005
Arvutit puhastama ja pastat vahetama peaks tegelikult VÄHEMALT 2 korda aastas, aga noh.. kord aastas on ikka parem kui mitte midagi.

Õhupurgiga ära kindlasti lihtsalt ligi mine.
Otsi ikka keegi kogemustega.

Kui Tartus või läheduses asud, siis mina olen näiteks selleks inimeseks. Eks ma oskaks mujal ka vast inimesi soovitada, anna ainult oma asukoht.
Alcohol is for people who can afford to lose a few brain cells.
For every male action, there is a female overreaction.
Time you enjoy wasting is not wasted time.

ksiiri

Liige

• auliige
  • Liitus:02 mai 2011
  • Sugu:naine

Vaata postitustMarvolo, 13 juuni 2014 - 00:28, kirjutas:

Vaata postitustksiiri, 13 juuni 2014 - 00:22, kirjutas:

tänud. kaua see protseduur aega võtab? kas saan seal kohapeal oodata(või käin vahepeal kuskil toidupoes kasvõi) kuni ära tehakse või läheb pikemalt ja saan alles järgmine päev kätte?

See sõltub arvutist, aga kui su arvuti kohe ette võetakse (mitte ei lükata järjekorda vms), siis ma ei näe põhjust, miks peaks alles järgmisel päeval sulle see kätte antama. Viimasel korral kui käisin, siis läks äkki max 15 min. Sõltub sellest, kui keeruline su arvuti on või kui keeruline sellele kohale ligi on pääseda, kuhu termopasta siis pannakse... Tuttavale maksin tema palvel selle töö eest ühe suitsupakiga.

katkine5

I´m not bossy, I just have better ideas.

• liige
  • Liitus:22 apr 2005
Minul läheks aega kuni 2 tundi (kui kohe saan pihta hakata). Enamasti alla tunni, vahepeal 10 min, oleneb kõik arvutist.

Saadan PS tel numbri, saad ühendust võtta ühega.

Muutis katkine5, 13 juuni 2014 - 00:32.

Alcohol is for people who can afford to lose a few brain cells.
For every male action, there is a female overreaction.
Time you enjoy wasting is not wasted time.

HOWDOESITFEEL

<4

• liige
  • Liitus:11 apr 2012
ma enda arvutil keerasin paar kruvi üle, kui puhastasin ja termopastat vahetasin, arvutiks on a55v, keegi tlnas oskab soovitada, kuhu arvuti viima peaks?

siimtali112

Napoleon constructed his battle plans in a sandbox.

• liige
  • Liitus:28 jaan 2006

Kui termopasta on korralikult pandud - ära vaheta seda(st, kui probleeme ei eksisteeri). Korralikult pandud termopasta kestab kauem, kui su arvuti tõenäoliselt. Müügimeeste jutt lihtsalt, et peab koguaeg vahetama. Vahetama pead siis, kui protsessorit lahti kakud.

Puhastusega on küll nii, et seda võiks vähemalt 2 korda aastas teha, oleneb kuidas kasutad(diivanil ja muudes tolmurohketes kohtades kasutades peaks tõenäoliselt tihedamini puhastama, oleneb ka arvutist)..

Muutis siimtali112, 13 juuni 2014 - 08:05.

Rolleh

bad

• liige
  • Liitus:24 veebr 2008
mis on selle pääsküla bussipeatuse täpne nimi, kus on mingi burksiputka (Rännumehe Kohvik?) ja tankla lähedal?

siimtali112

Napoleon constructed his battle plans in a sandbox.

• liige
  • Liitus:28 jaan 2006

Vaata postitustRolleh, 13 juuni 2014 - 09:02, kirjutas:

mis on selle pääsküla bussipeatuse täpne nimi, kus on mingi burksiputka (Rännumehe Kohvik?) ja tankla lähedal?

Vana-Pääsküla?

xmk

Liige

• liige
  • Liitus:17 märts 2014
Vikerkaare? Seal on kohvik ja veits edasi laagri poole jääb Lukoil.

Hakintasshi

Liige

• liige
  • Liitus:08 juuni 2014
Ei, ikkagi Vana-Pääsküla

13 Reede

Liige

• liige
  • Liitus:22 sept 2010
kas on kuidagi võimalik viasati digiboxi kasutada lihtsalt tavakanalite vaatamiseks, kui kaarti enam pole? guys help pls tahaks MMi ju vaadata, aga viasat cockblockib täiega. :(

täna mängid saksofoni, homme reedad kodumaa

James

WP

• liige
  • Liitus:12 juuni 2010

Vaata postitustMarvolo, 12 juuni 2014 - 15:42, kirjutas:

mis värk selle Elisa 4G Mint internetiga on? ma pole juba 12 päeva nende netti kasutanud ja täna tuli sõnum, et kasutan liiga palju ja segab teiste inimeste kiirust. mul on nende sim kaart rahakoti vahel. varem ka selline asi olnud.

Vaata postitustMarvolo, 10 juuni 2014 - 19:14, kirjutas:

millistest Tallinna kauplustest võiksin leida üleskeeratavat muusikakarpi?

ülikahtlane see nett üldse, ostsin ka endale, õde on ka selles wifis, mingi pooleteisenädalaga kasutasime 50gb mahtu ära ??? no yt, tv3play sai oldud ja 2 filmi ka tõmmatud aga nett ju selle jaoks ongi??? nüüd igatahes tõmbasid kiiruse maha ja 2kesti netis olles ei lae facebooki lehtegi ära rääkimata youtubest muusika kuulamisest ntks...

James

WP

• liige

Vaata postitust13 Reede, 13 juuni 2014 - 16:12, kirjutas:

kas on kuidagi võimalik viasati digiboxi kasutada lihtsalt tavakanalite vaatamiseks, kui kaarti enam pole? guys help pls tahaks MMi ju vaadata, aga viasat cockblockib täiega. :(

etvst netist ei taha vaadata? / sry topeltposti eest, ei taju seda jama kokku klopsida.

Muutis James, 13 juuni 2014 - 16:38.

13 Reede

Liige

• liige
  • Liitus:22 sept 2010

Vaata postitustJames, 13 juuni 2014 - 16:37, kirjutas:

etvst netist ei taha vaadata? / sry topeltposti eest, ei taju seda jama kokku klopsida.

pmts saan, aga mul netil limiit ja telekast oleks ikka mugav vaadata arvuti kõrvale. (telekast tuleb vahel isegi muud huvitavat peale jalka)

täna mängid saksofoni, homme reedad kodumaa

Kevva.

Liige

• auliige
  • Liitus:18 juuni 2007

Vaata postitustsiimtali112, 13 juuni 2014 - 08:04, kirjutas:

Kui termopasta on korralikult pandud - ära vaheta seda(st, kui probleeme ei eksisteeri). Korralikult pandud termopasta kestab kauem, kui su arvuti tõenäoliselt. Müügimeeste jutt lihtsalt, et peab koguaeg vahetama. Vahetama pead siis, kui protsessorit lahti kakud.

Puhastusega on küll nii, et seda võiks vähemalt 2 korda aastas teha, oleneb kuidas kasutad(diivanil ja muudes tolmurohketes kohtades kasutades peaks tõenäoliselt tihedamini puhastama, oleneb ka arvutist)..

Nõus, mul üks raal mis oli aktiivselt kasutuses 13 aastat ja kordagi ei vahetatud termopastat. Töötab siiani aga jääb juba lihtsalt ajale hätta.

James

WP

• liige

Vaata postitust13 Reede, 13 juuni 2014 - 17:04, kirjutas:

Vaata postitustJames, 13 juuni 2014 - 16:37, kirjutas:

pmts saan, aga mul netil limiit ja telekast oleks ikka mugav vaadata arvuti kõrvale. (telekast tuleb vahel isegi muud huvitavat peale jalka)
mingi kaardi saab tellida millega tasuta kanaleid naeb ja paar euri kuus pead selle eest plekkima

12 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 12 külalist, 0 anonüümset kasutajat