Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

taxster

Liige

• liige
  • Liitus:16 dets 2003
  • Sugu:mees

Vaata postitustkeku10, 24 mai 2014 - 13:58, kirjutas:

Refereerides korrakaitseseadust, siis

§ 55
Avalikus kohas on keelatud käituda teist isikut häirival või ohtu seadval viisil, eelkõige:
3) viibida alasti, kui see oluliselt häirib teisel isikul koha sihipärast kasutamist. Kohaliku omavalitsuse üksusel on õigus määrata oma territooriumil kindlaks kohad, kus alasti viibimist ei loeta, sõltumata asjaoludest, teisi isikuid häirivaks.

Kas selle alla käib ka näiteks see, kui linnapildis käib meesterahvas ainult ilma särgita? Või ongi alastuse all mõeldud ainuüksi seda, et kõik strateegilised kohad on ilmale valla?

Korrakaitseseadus hakkama kehtima 1.juulil. Hetkel reguleerib seda avaliku korra eeskiri, see on igal kohalikul omavalitsusel ise reguleerida. Nagu korrakaitseseaduses kirjas, siis seal on üldnõuded ja kohaliku omavalitsuse avaliku korra eeskirjas on need täpsemalt lahti kirjutatud.
Näiteks Tallinnas:
Keelatud on:
1) lärmata, tülitada kaaskodanikke, viibida alasti avalikus kohas (v.a Haabersti või Pirita Linnaosa Valitsuse või Põhja-Tallinna Valitsuse poolt selleks ettenähtud kohtades ja eelkooliealised lapsed avalikes supelrandades) või rikkuda ükskõik millisel muul viisil avalikku korda, sealhulgas eksida üldtunnustatud tavade ja heade kommete vastu, solvata oma käitumisega inimväärikust ja ühiskondlikku moraalitunnet;

Aga sinu küsimusele vastuseks eelkõige on mõeldud jah strateegilisi kohti kuid ilma särgita meesterahvas kusagil linnas mingis asutuses või poes (häirides sellega teisi) võib ka kvalifitseeruda sinna alla.

Muutis taxster, 24 mai 2014 - 18:27.

katkine5

I´m not bossy, I just have better ideas.

• liige
  • Liitus:22 apr 2005

Vaata postitustMarvolo, 24 mai 2014 - 17:24, kirjutas:

ostsin Battlefied 3 arvutile. installisin selle ühele arvutile. mängisin läbi ja huvi kadus. kas saan seda edasi ka müüa või saab seda ainult ühe korra installida, sest see kood seal karbis on juba kasutatud ning mänd on nüüd väärtusetu? ma ei tea mitte midagi mängumaailmast.

Mängisid läbi? Sa ikka tead, et Battlefieldi põhiosa on multiplayer, mitte singleplayer? :D
Alcohol is for people who can afford to lose a few brain cells.
For every male action, there is a female overreaction.
Time you enjoy wasting is not wasted time.

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010

Vaata postitustkatkine5, 24 mai 2014 - 23:43, kirjutas:

ostsin Battlefied 3 arvutile. installisin selle ühele arvutile. mängisin läbi ja huvi kadus. kas saan seda edasi ka müüa või saab seda ainult ühe korra installida, sest see kood seal karbis on juba kasutatud ning mänd on nüüd väärtusetu? ma ei tea mitte midagi mängumaailmast.

Mängisid läbi? Sa ikka tead, et Battlefieldi põhiosa on multiplayer, mitte singleplayer? :D

ma tean, et multiplayer on olemas, aga mina tegin läbi ainult need single player missioonid läbi. ei paku eriti huvi multi player. eelnev küsimus endiselt õhus.

katkine5

• liige

Vaata postitustMarvolo, 24 mai 2014 - 23:59, kirjutas:

Vaata postitustkatkine5, 24 mai 2014 - 23:43, kirjutas:

ma tean, et multiplayer on olemas, aga mina tegin läbi ainult need single player missioonid läbi. ei paku eriti huvi multi player. eelnev küsimus endiselt õhus.

Ei öelnudki, et multiplayer on olemas, vaid et see on põhiline osa mängust.

Kas origini kontol on ainult BF3 sul? Kui jah, siis saad konto müüa. Aga müük iseenesest on mõttetu, sest BF3 saab osta ~6€ eest.

Kevin

Liige

• liige
  • Liitus:02 juuni 2005

Vaata postitustNightwolf, 20 mai 2014 - 15:55, kirjutas:

Isver ma olen nii noob, et ma ei oska sellist asja googeldada kah. Anyway kui ma söön näiteks krõpsu või isegi magusat ja samal ajal naeran, siis nagu närvid, mis asuvad kõrva all seal alalõua ja kolju kinnituse vms juures, annavad tunda. Nagu kui ma naeran või mälun või pingestan midagi siis seda valusam on aga muidu niisama tunda ei ole. Niisama haigutades pole, pigem süües. Pole varem tähele pannud aga ükskord naerdes ja süües tekkis piinvad valu. Ei tea miks see kooslus, ei tea miks need närvid/lihased niimoodi käituvad. Vb keegi teab midagi öelda millega tegu või kellele peaks kurtma.

trigeminal neuralgia - trigeminalgia

kolmiknärvi valu (neuralgia)

Krister

Liige

• liige
  • Liitus:22 juuni 2007
  • Sugu:ei ütle
võluge keegi mulle viljandi stripika number välja

Gerry

saudi prints

• liige
  • Liitus:15 apr 2005

Vaata postitustKrister, 25 mai 2014 - 09:05, kirjutas:

mob 5556 2907
kuninglik@hot.ee

Source: http://liikumisvabad...objekt&pid=2263

Krister

Liige

• liige

Vaata postitustGerry, 25 mai 2014 - 10:16, kirjutas:

mob 5556 2907
kuninglik@hot.ee

krt see number kuulub mingile lambile tüübile vist, stripika kohta ei oskand midagi öelda

Gerry

saudi prints

• liige
  • Liitus:15 apr 2005

Vaata postitustKrister, 25 mai 2014 - 10:55, kirjutas:

mob 5556 2907
kuninglik@hot.ee

krt see number kuulub mingile lambile tüübile vist, stripika kohta ei oskand midagi öelda

Ei leidnud hetkel selle taga oleva firma nime kah et selle kaudu uurida. Miks on üldse vaja stripikasse helistada? Minuteada nad home deliveryt ei paku :D

Krister

Liige

• liige

Vaata postitustGerry, 25 mai 2014 - 11:01, kirjutas:

Vaata postitustKrister, 25 mai 2014 - 10:55, kirjutas:

mob 5556 2907
kuninglik@hot.ee

Ei leidnud hetkel selle taga oleva firma nime kah et selle kaudu uurida. Miks on üldse vaja stripikasse helistada? Minuteada nad home deliveryt ei paku :D

viimane koht kus telefoni nägin :D

NikitaBanana

Liige

• liige
  • Liitus:27 nov 2013
  • Sugu:naine
Kukkumisest on telefoni ekraani pealmine klaas ämblikuga, aga all olev ekraan terve ja puutetundlikkus on 100% korras.

Kuidas edasi tegutseda? Mis kohtasid soovitaksite ekraani vahetuseks? Mingites kohtades tehakse vist ka nii, et ainult see pealmine klaas vahetatakse ja mitte see alumine ekraan, mis mul täiesti terve on. Või äkki keegi teab kedagi, kes on varem teinud ja oskab vahetada?

Selline kaunikene siis:
Spoiler

Vaata postitustkatkine5, 25 mai 2014 - 14:32, kirjutas:

No ma võibolla soovitaks kedagi, aga ma ei tea ühtegi telefoniparandajat, kes asuks Jared Leto kaisus.

ha
Asukohaks Tallinn :)

Muutis NikitaBanana, 25 mai 2014 - 14:42.

katkine5

• liige
No ma võibolla soovitaks kedagi, aga ma ei tea ühtegi telefoniparandajat, kes asuks Jared Leto kaisus.

mosq

fyhrer

• liige
  • Liitus:17 dets 2012
Kas uurmistöö kaitsmine on kohustuslik ?

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010

Vaata postitustTshabala, 25 mai 2014 - 20:35, kirjutas:

Vaata postitustmosq, 25 mai 2014 - 20:24, kirjutas:

Kas uurmistöö kaitsmine on kohustuslik ?

Jah.

oleneb koolist. TLÜs (igal erialal) ei ole see kohustuslik.
/küsi juhendajalt või dekanaadist järgi.

Muutis Marvolo, 25 mai 2014 - 20:43.

NikitaBanana

Liige

• liige
  • Liitus:27 nov 2013

Vaata postitustTshabala, 25 mai 2014 - 18:19, kirjutas:

Vaata postitustNikitaBanana, 25 mai 2014 - 13:56, kirjutas:

Kukkumisest on telefoni ekraani pealmine klaas ämblikuga, aga all olev ekraan terve ja puutetundlikkus on 100% korras.

Kuidas edasi tegutseda? Mis kohtasid soovitaksite ekraani vahetuseks? Mingites kohtades tehakse vist ka nii, et ainult see pealmine klaas vahetatakse ja mitte see alumine ekraan, mis mul täiesti terve on. Või äkki keegi teab kedagi, kes on varem teinud ja oskab vahetada?

Selline kaunikene siis:
Spoiler

Vaata postitustkatkine5, 25 mai 2014 - 14:32, kirjutas:

ha
Asukohaks Tallinn :)

Vahetasin enda S4'jal niimoodi. Esiklaas tiriti pealt ära ja liimiti uus asemel, üsna asjalik koht tundus (Gonsiori tn.), paar kuud pidas vastu kukkus õrnalt maha ja lõpuks oli ekraan ka perses ning lisaks üldiselt need ainult klaasid ei ole väga kvaliteetsed. Parem investeeri rohkem ja lase terve komplekt ära vahetada

Mõttekam on siis juba uus telo osta, a samas poole aasta jooksul kolmas telefon oleks veits sitt :D Olen vist sellega, kuni vapse katki ja küll siis edasi mõtleb :S

Doktor G

Liige

• liige
  • Liitus:05 mai 2010
Häid ideid tutipeoks? Nagu selliseid, mida pärast koolis olemist klassikaaslastega teha. (Mänge ei soovi)

haribo

Keep going!

• liige
  • Liitus:06 jaan 2008
Selline huvitav küsimus, et kas on võimalik selline asi, et autoomanik saab volitada teist isikut (pereliiget) nn esindajana, kes saaks omaniku eest auto maha müüa ehk ostu-müügilepingule alla kirjutada? Kui jah, siis kuidas ja kus kohast seda teha saaks ja mis tingimustel?

ksiiri

Liige

• auliige
  • Liitus:02 mai 2011

Vaata postitustharibo, 26 mai 2014 - 21:36, kirjutas:

Selline huvitav küsimus, et kas on võimalik selline asi, et autoomanik saab volitada teist isikut (pereliiget) nn esindajana, kes saaks omaniku eest auto maha müüa ehk ostu-müügilepingule alla kirjutada? Kui jah, siis kuidas ja kus kohast seda teha saaks ja mis tingimustel?

Sõiduki ostu-müügilepingul on ju esindaja lahter täiesti olemas

haribo

Keep going!

• liige
  • Liitus:06 jaan 2008

Vaata postitustksiiri, 26 mai 2014 - 22:05, kirjutas:

Aga kuidas selleks volitust teha ?
Seal see esindaja tähendab rohkem seda, et nt OÜ karvamari esindaja jüri kask müüb ja on firma ametlik esindaja (notariaalselt).

ksiiri

Liige

• auliige
  • Liitus:02 mai 2011

Vaata postitustharibo, 26 mai 2014 - 22:11, kirjutas:

Vaata postitustksiiri, 26 mai 2014 - 22:05, kirjutas:

Aga kuidas selleks volitust teha ?
Seal see esindaja tähendab rohkem seda, et nt OÜ karvamari esindaja jüri kask müüb ja on firma ametlik esindaja (notariaalselt).

Eeii, see peaks tähendama seda, et saad nt sõbra ka oma autot müüma saata

/ Ma pead panti ei saa anda, ise pole kunagi esindaja välja pidanud täitma

Muutis ksiiri, 26 mai 2014 - 22:28.

28 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 28 külalist, 0 anonüümset kasutajat