Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

Jooosep

d-.-b

• liige
  • Liitus:14 jaan 2007
  • Sugu:mees

Vaata postitustkanakukk jr, 29 detsember 2013 - 20:17, kirjutas:

Vaata postitustSpecial., 29 detsember 2013 - 19:18, kirjutas:

Vaata postitustJooosep, 28 detsember 2013 - 23:32, kirjutas:

Sõber üritab kasutajat teha ja koguaeg ütleb, et turvaküsimuse vastus vale. Proovisin ise ka ja tõesti, igakord kui isegi õigesti sisestatud, siis ütleb, et vale. Keegi teab, milles asi võib olla?
Oskab keegi vastata?
Jutt käib neoneti foorumist või? Ilma punktita kirjutate vastuse?

Jah, kirjutanud nii punktida kui ilma, suurte tähtedega ja väikeste tähtedega, ei midagi. Kogu aeg ütleb, et vale vastus.
Postitas pildi

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitustJooosep, 29 detsember 2013 - 20:30, kirjutas:

Vaata postitustkanakukk jr, 29 detsember 2013 - 20:17, kirjutas:

Vaata postitustSpecial., 29 detsember 2013 - 19:18, kirjutas:

Vaata postitustJooosep, 28 detsember 2013 - 23:32, kirjutas:

Sõber üritab kasutajat teha ja koguaeg ütleb, et turvaküsimuse vastus vale. Proovisin ise ka ja tõesti, igakord kui isegi õigesti sisestatud, siis ütleb, et vale. Keegi teab, milles asi võib olla?
Oskab keegi vastata?
Jutt käib neoneti foorumist või? Ilma punktita kirjutate vastuse?
Jah, kirjutanud nii punktida kui ilma, suurte tähtedega ja väikeste tähtedega, ei midagi. Kogu aeg ütleb, et vale vastus.
Nii üht-teist ma parandasin ja sain konto tehtud. Las proovib veel.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

Fabregas

Liige

• liige
  • Liitus:30 okt 2010

Vaata postitustkanakukk jr, 29 detsember 2013 - 20:45, kirjutas:

Nii üht-teist ma parandasin ja sain konto tehtud. Las proovib veel.

Tänud, töötas.
Postitas pildi

526

Liige

• liige
  • Liitus:01 nov 2007
keegi seda video mäletab, kus kamp noori läks sõitis paatidega kusagile kanjonite vahele. Siis hakkasid rämedalt pidu panema ja trikke tegema :D

and1baller

Liige

• liige
  • Liitus:02 veebr 2006
Miks ma Skrillis ei saa oma pangakaarti ega krediitkaarti ära verifyda? Mõlema kohta ütleb "Verification failed" ja muud infot ei anna, et mis valesti võiks olla. Andmeid olen juba üle kontrollinud mõlematel.

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010

Vaata postitustTshabalalalalalalalala, 30 detsember 2013 - 22:25, kirjutas:

Neonetis nime saab muuta (admini või kellegi abiga)?

jah. Kanakukk teeb ära.

Sann.

Liige

• liige
  • Liitus:15 juuni 2007
Ma olen aru saanud, et Eestis kehtib selline asi, et kaupmees maksab kaardimakse kinni, et ostja jaoks hind kallimaks ei lähe kaardiga makstes. Nüüd mul juhtus selline asi, et tasusin Iizi kindlustusbüroos kaardiga makset ja summa oli päris suur ja hiljem konto pealt vaadates oli teenustasu maha võetud 6€ ja veidi pealegi, kus kohast selline tasu nüüd siis tuli? Iseenesest oli tegemist täiesti tavalise kaardimaksega ja Selveris või kuskil mujal makstes sellist kirvest(teenustasu) juurde ei lisandu ju?

Muutis Sann., 31 detsember 2013 - 11:31.

Viruses, Intruders, Spyware, Trojans and Adware

retardando

Liige

• liige
  • Liitus:13 juuni 2010
Oskab keegi seletada mulle seda prismakonto boonusekogumise süsteemi ? Ma ei saa aru, et mis ma selle boonusega peale hakkan ? Kaardile ei kogune ju mingeid punkte, millega ostude pealt hinnast maha saaks ? Help plz

Shiim

Vötame Mönuga

• liige
  • Liitus:11 aug 2006
Paar piinavat küsimust-
1) Soomes on vajalik c kati kutsetunnistus?
2) Digikaardi taotlemise nõuded?

Peale kahte aastat lubade omamist saab 70h asemel 35h-ga kätte kutsetunnistuse, mõte kaks aastat soomes ilma sõita...kui saab
Ei suutnud kuskilt leida digikaardi nõudeid, kas eelnevalt peab olema kutsetunnistus omandatud? Teoorias vaja ka B kati veokal digikaarti ja kutsetunnistus C ja D kohta, seega saaks enne digikaardi ära teha? Muidu oleks ükskõik, aga ajaliselt kiire ja kohe kui C käes, panen soome tagasi...

ksiiri

Liige

• auliige
  • Liitus:02 mai 2011
  • Sugu:naine

Vaata postitustSann., 31 detsember 2013 - 11:30, kirjutas:

Ma olen aru saanud, et Eestis kehtib selline asi, et kaupmees maksab kaardimakse kinni, et ostja jaoks hind kallimaks ei lähe kaardiga makstes. Nüüd mul juhtus selline asi, et tasusin Iizi kindlustusbüroos kaardiga makset ja summa oli päris suur ja hiljem konto pealt vaadates oli teenustasu maha võetud 6€ ja veidi pealegi, kus kohast selline tasu nüüd siis tuli? Iseenesest oli tegemist täiesti tavalise kaardimaksega ja Selveris või kuskil mujal makstes sellist kirvest(teenustasu) juurde ei lisandu ju?

Iizi ei ole kindlustusbüroo, Iizi on vahendaja. Seega 6 € läks ilmselt Iizile ja ülejäänud summa kindlustuse pakkujale.

Sann.

Liige

• liige
  • Liitus:15 juuni 2007

Vaata postitustksiiri, 31 detsember 2013 - 13:00, kirjutas:

Vaata postitustSann., 31 detsember 2013 - 11:30, kirjutas:

Iizi ei ole kindlustusbüroo, Iizi on vahendaja. Seega 6 € läks ilmselt Iizile ja ülejäänud summa kindlustuse pakkujale.

Jah ma tean, minu keelevääratus
Aga saatsin kiire päringu meilile neile ja nemad ütlevad, et Swedbanki teenutasude järgi on see summa maha võetud, see tähendab et sularahas makstes poleks seda järelikult läinud. Nende oma teenustasu lisati kohapeal algsele summala minu mäletamismööda. Ikkagi tekib küsimus siis, kas kliendilt teenutasu võtmine kaardimaksega on üldse lubatud võii? Tean, et Ark ntks võtab kaardimakse eest teenustasu aga noo see riigiasutus ka ja sel üldse omad õigused aga Iizi täiesti tavaline ettevõte ju
Viruses, Intruders, Spyware, Trojans and Adware

Novriil

Liige

• liige
  • Liitus:14 veebr 2008
Kas täna öösel Tallinnas ühistransport liigub?
Hard work beats talent, when talent doesn't work hard.

timofeie

hey melhoop

• liige
  • Liitus:26 jaan 2008
Kas täna on Tartus bussikontrollid?

Tõnis

Vittu, saatana, perkele

• liige
  • Liitus:07 veebr 2007

Vaata postitusttimofeie, 31 detsember 2013 - 19:26, kirjutas:

Võtad riski. kui on, siis paned reaalselt jooksu, kui bussist välja tõstetakse.

Pr0chepy

Liige

• liige
  • Liitus:27 juuni 2013
  • Sugu:naine

Kahtlen. Üldjuhul kui bussid on paksult rahvast täis, siis nad busse ei puutu. Buss jääks graafikust maha, inimesed saaksid kurjaks, et viivitatakse ja lisaks võib ka nii olla "jänesed" liiga palju, et neid maha tõsta ja trahve peale panna.

BasedGod

Liige

• liige
  • Liitus:18 juuni 2013

Vaata postitustPr0chepy, 31 detsember 2013 - 20:07, kirjutas:

Kahtlen. Üldjuhul kui bussid on paksult rahvast täis, siis nad busse ei puutu. Buss jääks graafikust maha, inimesed saaksid kurjaks, et viivitatakse ja lisaks võib ka nii olla "jänesed" liiga palju, et neid maha tõsta ja trahve peale panna.

Ei tea, mitu korda nii peale tuldud kui buss silmini täis, aga õhtul tavaliselt Munitsipaalteenistus vist ei liigu. Tööpäev lõppeb ikkagi kell 5 või 6.

Your mother is so fat, the recursive function computing her mass causes a stack overflow.

G.B.

hold my calls, trippin balls

• liige
  • Liitus:24 sept 2004

Hääl sõbral oli selline nali, et laupäeval 23 paiku trahvi saades kirjutas seletusse "Ma ei arvanud, et kontrolöridel nii sitt elu on"
I've dated girls uglier than you for breakfast.

sigalaleib

võidab see, kel on surres suurem pohmakas

• liige
  • Liitus:29 nov 2008

Vaata postitustG.B., 01 jaanuar 2014 - 06:35, kirjutas:

Hääl sõbral oli selline nali, et laupäeval 23 paiku trahvi saades kirjutas seletusse "Ma ei arvanud, et kontrolöridel nii sitt elu on"

Ma sõbraga trahvi sain piletita sõidu eest, siis passisime seal bussis ja rääkisime "nii tore, nagu ekskursioonile läheks". saime protokad kätte ja siis sõber rebis nende ees pooleks selle ja pistis suhu.
mees kes püüab kala teise mehe tiigist, võib sealt ka krabi püüda

M6f04r

Liige

• liige
  • Liitus:09 apr 2009
Mul selline küsimus, et kuskilt netist Robinsone saab vaadata ?

Sid Vicious

Pffh.

• liige
  • Liitus:14 aug 2012

Vaata postitustretardando, 31 detsember 2013 - 12:19, kirjutas:

Oskab keegi seletada mulle seda prismakonto boonusekogumise süsteemi ? Ma ei saa aru, et mis ma selle boonusega peale hakkan ? Kaardile ei kogune ju mingeid punkte, millega ostude pealt hinnast maha saaks ? Help plz

Põhimõtteliselt, ütleme et sa ostad igakuiselt Prismast 200 euro eest kaupa. saad iga kuu 4 euro eest n.ö boonusraha, mille saad kassas ära kasutada.
Aastas teeb see siis 48 euri. Üpriski vähe, aga samas parem ikka kui mitte kui midagi.

Siin miski kalkulaator ka olemas.
https://www.prismama...nto-kalkulaator

16 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 16 külalist, 0 anonüümset kasutajat