Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

M44gic

tru story

• liige
  • Liitus:22 märts 2006
  • Sugu:mees

Vaata postitustMM, 05 november 2013 - 09:48, kirjutas:

Kust Rakveres ocb suuri pabereid saab

selveri superalkost
jou

R.

isane

• liige
  • Liitus:03 juuli 2008
Kus Tallinnas oleks võimalik Nixon Outsider kella elektroonikat parandada? Enamus kohtades vanad pässid kes ei taju sellest muffigi, aga kell mingi 4 aastat vana ja millalgi kevadel sai patarei tühjaks, kui otsustasin nüüd vahetama minna siis uue patareiga tööle ei hakanud, niiet usun, et veits keerulisem case sellega.

elka^^

bodybuilding

• liige
  • Liitus:26 apr 2012
member title (uustulnuk) on võimalik muuta? ja kuidas?
Жизнь приобретает смысл, когда Вы мотивированы, ставите цели и непрерывно достигаете их.

melanhoolia

Horsedick.mpeg

• liige
  • Liitus:12 nov 2012
  • Sugu:naine

Vaata postitustelkkzor, 05 november 2013 - 20:46, kirjutas:

Nagu ma aru olen saanud, siis see muutub 100 posti täitumisel. Peale seda peaksid saama ise muuta seda.

Kevva.

Liige

• auliige
  • Liitus:18 juuni 2007

Vaata postitustmelanhoolia, 05 november 2013 - 21:25, kirjutas:

Vaata postitustelkkzor, 05 november 2013 - 20:46, kirjutas:

Nagu ma aru olen saanud, siis see muutub 100 posti täitumisel. Peale seda peaksid saama ise muuta seda.

500 posti vaja, et seda ise muuta saaks.

Renzu

Kui ise ei tee, siis ei tee keegi..

• liige
  • Liitus:27 juuli 2007
Kus kohas Tartu kesklinnas saab taaraautomaati kasutada? Soovitav oleks vastada siis kui tead kindlalt, sest kodulehtedelt saadud informatsioon on nagu ta on.
asja eest väljas

Logit

Liige

• liige
  • Liitus:17 aug 2009

Vaata postitustRenzu, 05 november 2013 - 22:10, kirjutas:

Kus kohas Tartu kesklinnas saab taaraautomaati kasutada? Soovitav oleks vastada siis kui tead kindlalt, sest kodulehtedelt saadud informatsioon on nagu ta on.

Kaupsis on maa aluses parklas (2 korrus vist), Zeppelini all on ka. Ning Rebase Rimi juures on ka.

MM

Liige

• liige
  • Liitus:12 nov 2007
Kui openDNS'i seadistada ühele arvutile läheb ruuteris ka seadistamis tarvis? Või saab Control panelis hakkama.
Postitas pildi

13 Reede

Liige

• liige
  • Liitus:22 sept 2010
Kust HU? muusikat üldiselt leid a võiks, vanadest lugudest on ka mõni üksik ainlt mrtzis ja slider üldse tühi.

täna mängid saksofoni, homme reedad kodumaa

sigalaleib

võidab see, kel on surres suurem pohmakas

• liige
  • Liitus:29 nov 2008

Vaata postitustRenzu, 05 november 2013 - 22:10, kirjutas:

Taskus peaks ka olema, bussika poolt saad sisse. Kunagi oli kindlasti, nüüd pole vaatanud
mees kes püüab kala teise mehe tiigist, võib sealt ka krabi püüda

looodi

number 9

• liige
  • Liitus:01 nov 2007
Mingi video oli riigikogu istungist, toimus valimine, 101st kohast oli võetud ära mingi 20 äkki ja need siis valisid teiste eest ka. Julm sagimine käis nagu :D äkki kellelg9i meenub
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." Bruce Lee

M44gic

tru story

• liige
  • Liitus:22 märts 2006

Vaata postitustlooodi, 07 november 2013 - 11:55, kirjutas:

Mingi video oli riigikogu istungist, toimus valimine, 101st kohast oli võetud ära mingi 20 äkki ja need siis valisid teiste eest ka. Julm sagimine käis nagu :D äkki kellelg9i meenub

http://www.youtube.com/watch?v=CzGt_E5SIoA
?

jou

Gym

Liige

• liige
  • Liitus:28 nov 2010
Kas kellegil on teist on lihtpakk ära kadunud, kui olete saatnud läbi Eesti posti? Kuidas olete lahendanud selle?
Mul selline case, et eelmine reede saatsin paki Soomest Eesti, aga sõbrale pole see ikka veel jõudnud ja tsekki olen ka mingi imega ära kaotanud, et ei teagi mis võimalused on. Eesti posti leheküljel ütleb 3-4 päeva kestab lihtkirja saatmine Soomest-Eesti.

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitustGym, 08 november 2013 - 00:30, kirjutas:

Kas kellegil on teist on lihtpakk ära kadunud, kui olete saatnud läbi Eesti posti? Kuidas olete lahendanud selle?
Mul selline case, et eelmine reede saatsin paki Soomest Eesti, aga sõbrale pole see ikka veel jõudnud ja tsekki olen ka mingi imega ära kaotanud, et ei teagi mis võimalused on. Eesti posti leheküljel ütleb 3-4 päeva kestab lihtkirja saatmine Soomest-Eesti.
Lihtkirja ei registreerita ja seetõttu ei ole ka võimalik öelda, kas postiljon pani selle valesse postkasti, võttis endale, sõber valetab jne. Arvestades, et vaevalt nädalake on möödas, siis ma veel paanikaosakonda ei tormaks.

Mul on üks lihtmaksikiri kaduma läinud, kahtlustan et müüja tegelikult ei pannudki midagi posti, sest ülejäänud kirjad on nõutud aja jooksul kohale tulnud, isegi Inglismaalt lihtpostiga saadetud raamatud on kenasti postkastis olnud.

Netist lugesin, et vahel on piisanud sellest, kui info@post.ee kirjutada, et nad leiavad kuskilt "riiuli vahelt". Minu oma ei leitud. Aga oota veel natuke enne kui sa EP klienditeenindajaga hurjutama hakkad.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

haribo

Keep going!

• liige
  • Liitus:06 jaan 2008
facebooki ilmus täna ülesse paremasse nurka rakenduste-mängude loend jms(sõprade aktiivsuslogi asemele)....kuidas ma selle ära saan?

tänud ette

HOWDOESITFEEL

<4

• liige
  • Liitus:11 apr 2012

Vaata postitustharibo, 08 november 2013 - 09:41, kirjutas:

facebooki ilmus täna ülesse paremasse nurka rakenduste-mängude loend jms(sõprade aktiivsuslogi asemele)....kuidas ma selle ära saan?

tänud ette

facebook kiusab sind enda uute ja vanade kujundustega, seda ise muuta ei saa, mul ja mõndadel minu sõpradel on üldse erinevad facebooki kujundused ja kui tagasi ei muutu, siis pead ära harjuma :(

G.B.

hold my calls, trippin balls

• liige
  • Liitus:24 sept 2004
Kas keegi aitaks hädast välja ja aitaks leida seda ( http://www.imdb.com/title/tt0237523/ ) dokki kuskilt netist. Torrent/stream, kõik kärab.
I've dated girls uglier than you for breakfast.

Väljavalitud

Фашисты!!

• liige
  • Liitus:13 aug 2008

Vaata postitustG.B., 08 november 2013 - 19:10, kirjutas:

Kas keegi aitaks hädast välja ja aitaks leida seda ( http://www.imdb.com/title/tt0237523/ ) dokki kuskilt netist. Torrent/stream, kõik kärab.

Non-existant. Nägin kurja vaeva aga leidsin ainult outdated linke ja 1 premium saidi mille legititnessi ei saa confirmida.

priitpoiss

Saaks sinna reite vahele, oleks nagu siga rukkis

• liige
  • Liitus:06 jaan 2010
Godsmacki albumeid kuskilt tirida saab?

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustpriitpoiss, 09 november 2013 - 20:02, kirjutas:

Godsmacki albumeid kuskilt tirida saab?

http://www.thepiratebay.sx
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

45 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 45 külalist, 0 anonüümset kasutajat