Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

gg awp

kiisune

• liige
  • Liitus:20 nov 2010
  • Sugu:mees
mis selle kazashstani lehekülje nimi oli, kust peaaegu et kõiki laule tõmmata sai?

timofeie

hey melhoop

• liige
  • Liitus:26 jaan 2008

Vaata postitustgg awp, 31 oktoober 2013 - 14:21, kirjutas:

mis selle kazashstani lehekülje nimi oli, kust peaaegu et kõiki laule tõmmata sai?

ma ei tea mis maa oma see on aga http://mrtzcmp3.net/ ?

N2pster

jet fuel can't melt dank memes

• liige
  • Liitus:19 jaan 2008

Vaata postitustgg awp, 31 oktoober 2013 - 14:21, kirjutas:

slider.kz

xrip55

Liige

• liige
  • Liitus:14 juuli 2009
On plaan hakata endale kohvimasinat vaatama ja tekkis küsimus.

Mis vahet on padja kohvil ja kapsli kohvil ?
kumb etem ?
FUCK GERMANY!

"A Real Madrid fan in...
August: 'We're gonna win the treble!'
December: 'We're gonna win the double!'
March: 'We're gonna win the League!'
June: 'We've got 10 CL."

España y nadie más.

makaak

madridista

• liige
  • Liitus:10 veebr 2008
Mulle meeldib kapsel rohkem. usun, et otsusta ka enda järgi - küsi maitsta ja vaadata.
σpεn your mιnd

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010
kui ma ostan online'is laste pileti CC Plaza kinno. kas mul on võimalus selle piletiga sisse saada? seal väravate juures on küll alati mingi tüüp, aga kuidas tema peaks teadma, mis pilet mul on täpselt. või on seal mingi eraldi värav, kus töötavad ainult laste piletid ja teistega läbi ei saa? laste pilet on euro soodsam. ostaks meelsamini selle.

Marvolo

I SEE YOU

• liige
ja mis täpselt häirib sind nüüd? ma ei näe mingit probleemi valida soodsam viis. pileti ostan niivõinaa, miks mitte siis juba odavam variant. ja kui müüakse odavama hinnaga, siis tähendab, et saavad suure tõenäosusega ka sellest oma kasumi kätte.

emaga räägid ka nii vä

dindu nuffin

• liige
  • Liitus:17 nov 2008
Jõhker juut oled ikka. Teed siin korralikku luuret ja uurimistööd, et euro võita. xd
tra sa oled veel lollim kui mina

Logit

Liige

• liige
  • Liitus:17 aug 2009

Vaata postitustG.B., 22 oktoober 2013 - 17:24, kirjutas:

Vaata postitustLogit, 22 oktoober 2013 - 17:02, kirjutas:

Vaata postitustG.B., 22 oktoober 2013 - 16:47, kirjutas:

Liiga hilja küll märkasin, aga kas Sportsdirect paneb tellimusele kaasa mingi hiiglasliku sportsdirecti tassi ja siis automaatselt võtab 1 eur selle eest juurde? Ma ise kindlasti seda ei lisanud tellimusse, aga nüüd kui makstud juba, siis märkasin, et selline asi juurde pandud. wut

Jep, pistab automaatselt ajakirja+tassi ostukorvi ning selle peab käsitsi eemaldama, kui ei soovi seda.

Polegi enne tähele pannud. Mingi 3x tellinud ja ainult 1x tuli mingi lambi tass kaasa. Samas ma pidin mingid sokid canceldama nkn seekord, seega äkki nad on muhedad ja võtavad selle tassi ning ajakirja ka sealt ära :D Ei ole seda lisa kilo juurde vaja.

Kurat, ma olen küll rahul,et tellisin. Kruus on massive ja see selleks, aga ajakirjas pesitsev eratreener Gemma Atkinson on vägagi hot.
Netist ajakirjas sisalduvaid pilte ei leia?!?, aga kujutage ise teda trenniriietes ette :) Hakkan vist iga kuu nüüd seda ajakirja tellima. ( Mõni artikkel oli tegelikult päris asjalik ka)
Üks spyphoto ka (18+)
Spoiler

Muutis Logit, 01 november 2013 - 12:49.

E-THUG

Liige

• liige
  • Liitus:04 juuli 2008
Coca cola zero on hea alternatiiv sest reaalsuses pole aspartaam asi mida meeletult karta ja on paljude teadustöödega ümber lükatud selle 'laastav mõju'. Piim kah suht ok

Audi, 7 dets 2009, 21:23, kirjutas:

Ma kasutan Sensodyne Whitening pastat. Teeb ilusti valgeks, pole vajadust mingi keemia jaoks.

Vaata postitust

Marvolo

I SEE YOU

• liige
odavaim veebipood kust tellida arvutimänge? võiks olla ELi sisene.

muhemees

Vana Hea

• liige
  • Liitus:07 juuli 2006

Vaata postitustTshabalalalalalalalala, 02 november 2013 - 11:05, kirjutas:

Mida oleks kasulik juua? Mõtlen siis lihtsalt niisama näiteks toidu kõrvale. Coca-cola on meeletult kahjulik, mahl on ka suhkruid täis ja väga kahjulik aga mida siis tasuks juua peale vee? Ainult mingid smuutid on kasulikud või mis on enamvähem tervislik jook?

Ärge sidrunivett ja omatehtud mahlasid pakkuge, mõtlen rohkem mida poest osta.

Piim ja keefir on väga normaalsed variandid.
Mahlades pole ka väga palju suhkrut (100% mahlad siis, mitte mingid "mahlajoogid" vms)

//: Tee ja kohv ka muidugi.

Muutis muhemees, 02 november 2013 - 17:06.

Ega's midagi, hea et sedagi.

Logit

Liige

• liige
  • Liitus:17 aug 2009

Vaata postitustmuhemees, 02 november 2013 - 17:05, kirjutas:

Mida oleks kasulik juua? Mõtlen siis lihtsalt niisama näiteks toidu kõrvale. Coca-cola on meeletult kahjulik, mahl on ka suhkruid täis ja väga kahjulik aga mida siis tasuks juua peale vee? Ainult mingid smuutid on kasulikud või mis on enamvähem tervislik jook?

Mahlades pole ka väga palju suhkrut (100% mahlad siis, mitte mingid "mahlajoogid" vms)

Inimesed on erinevad, aga ma küll kuuma toidu kõrvale teed või kohvi ei saa kõrvale juua.
Pigem ikka kas vesi või piim.
Igasugused mahlad ja koolad ajavad rohkem jooma lõpuks.

xrip55

Liige

• liige
  • Liitus:14 juuli 2009

Õlut !
FUCK GERMANY!

"A Real Madrid fan in...
August: 'We're gonna win the treble!'
December: 'We're gonna win the double!'
March: 'We're gonna win the League!'
June: 'We've got 10 CL."

España y nadie más.

k4trin

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:01 nov 2013
  • Sugu:naine
Täismahlad on ikka kõige tervislikumad, nektarid ja mahlajoogid sisaldavad vähem mahla ning rohkem suhkrut. Nektarites on 25-50% täismahla ning mahlajookides 10%.
Toidu kõrvale ei soovitata üldse eriti juua, muidu inimene lihtsalt "loputab" toidu kiiresti alla seda mälumata ning toitainete omastamine halveneb. Toit tuleb mäluda nii peeneks ja süljega segunenuks, et ilma joogita on võimalik alla neelata.

priitpoiss

Saaks sinna reite vahele, oleks nagu siga rukkis

• liige
  • Liitus:06 jaan 2010

Vaata postitustk4trin, 02 november 2013 - 18:27, kirjutas:

Täismahlad on ikka kõige tervislikumad, nektarid ja mahlajoogid sisaldavad vähem mahla ning rohkem suhkrut. Nektarites on 25-50% täismahla ning mahlajookides 10%.
Toidu kõrvale ei soovitata üldse eriti juua, muidu inimene lihtsalt "loputab" toidu kiiresti alla seda mälumata ning toitainete omastamine halveneb. Toit tuleb mäluda nii peeneks ja süljega segunenuks, et ilma joogita on võimalik alla neelata.

Arvan sama, ei joo kunagi toidu kõrvale, ei tunne ju lihtsalt toidu maitset siis, kui väga vürtsine vms siis joon lihtsalt peale söömist

Kevin

Liige

• liige
  • Liitus:02 juuni 2005

Vaata postitustmuhemees, 02 november 2013 - 17:05, kirjutas:

Sellel kohal eksid. Ka 100% mahl sisaldab analoogselt koolale, nektaritele ja mahlajookidele suhkruid ~10g per 100ml.

k1rvem44s

Liige

• liige
  • Liitus:21 apr 2009
Terv,
Selline jama facebook-is chati avan siis chat disconectib ja rääkida ei saa. Oskab keegi õelda kuidas seda probleemi kõrvaldada?

Täpselt sama jama :

Oskab keegi aidata?

Muutis k1rvem44s, 04 november 2013 - 20:27.

Vanatüdruk vihtleb saunas jalgevahet ja räägib omaette: "Õigel ajal vorsti ei tahtnud, söö nüüd salatit!"

haribo

Keep going!

• liige
  • Liitus:06 jaan 2008
youtubes ja gmailis olid erinevad kasutajad, aga tänu google reklaamile vajutasin mingit nuppu, et ta ühendaks üheks kasutajad ja et browseris saab vaid ühe kasutajaga korraga sees olla.

Vaja tagasi saada nüüd nii, et youtubes oleks üks kasutaja ja gmailis oleks teine (ja et mõlemad oled ühes browseris lahti).

uurisin korra netist, leidsin vaid küpsiste kustutamise, aga see ei aidanud.

MM

Liige

• liige
  • Liitus:12 nov 2007
Kust Rakveres ocb suuri pabereid saab
Postitas pildi

36 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 36 külalist, 0 anonüümset kasutajat