Change
Sellel teemal on 28197 vastust
Postitatud 14 oktoober 2013 - 14:43
reisijad.. mida võtta reisile.. detsembris reis.. riided igaks päevaks, sokid, aluspesu jnejne.. pesemisvahendid jne, mingid supid jne kohvri ja mis veel oskate öelda äkki?
Postitatud 14 oktoober 2013 - 15:59
trussu, 14 oktoober 2013 - 14:43, kirjutas:
reisijad.. mida võtta reisile.. detsembris reis.. riided igaks päevaks, sokid, aluspesu jnejne.. pesemisvahendid jne, mingid supid jne kohvri ja mis veel oskate öelda äkki?
Anna andeks aga ma olen tähelepannud, et sinu küsimused on eriti debiilseks muutunud.
Esiteks küsid sa seda küsimust juba mitmendat korda. Teiseks - iga inimene on erinev. Kui ma ütlen sulle, et ma võtan tavaliselt 5. jaanuari Postimehe reisile kaasa, kas sa siis teed seda?
Kasuta enda mõtlemisvõimet natuke..
Postitatud 14 oktoober 2013 - 16:18
Kas keegi oskab öelda mis otsikuga saab iphone 5 kruvid lahti, suurus just?
Postitatud 14 oktoober 2013 - 22:26
Postitatud 15 oktoober 2013 - 11:23
Sander, 13 oktoober 2013 - 01:29, kirjutas:
porks, 11 oktoober 2013 - 23:50, kirjutas:
oww, 11 oktoober 2013 - 14:34, kirjutas:
Töötasin vahepeal paar nädalat bensukas ja olin õpilase staatusega. Teisel nädalal jäi minu vahetuse ajal kassa 55€-ga miinusesse. Kõik kaastöötajad ütlesid, et pole probleemi ja algajal ikka juhtub jne. ja asi jäi sinna paika. Nüüd kuna juhataja hakkab töölepingut lõpetama, siis saatis ta mulle e-maili sisuga, et olin juttude järgi sellest teadlik ja olin nõus selle kinni maksma.
Mis mul selles situatsioonis peale oleks võimalik hakata? Ei viitsi küll nüüd täiesti tühja koha pealt 55€ neile taskust maksma hakata.
Mis mul selles situatsioonis peale oleks võimalik hakata? Ei viitsi küll nüüd täiesti tühja koha pealt 55€ neile taskust maksma hakata.
Kas teil olid nimelised kassad? Kirjutasid sa mingile avaldusele või asjale alla, et see sul palgast maha arvata?
Üldiselt nii need asjad käivadki igal pool, et kassamiinused tulebki omas taskust kinni maksta, aga kui sa pole ise kuskile avaldusele alla kirjutanud ning miinus ei olnud nimelises kassas, siis nad ei saa sult seda raha lihtsalt niisama ära võtta. Ma ei kujuta ette kuidas see neil raamatupidamisest läbi peaks minema, kui ühtegi allkirjaga paberit sellise summa kohta ja tõestamaks, et sa sellest teadlik oled, pole.
Raamatupidamises küll probleemi ei teki. Seal ei vaadata mingisuguseid isiklikke kassasid, vaid tehakse kassaaruandeid üldiselt. Kui kassas tekib puudu- või ülejääk, siis see kirjendatakse vastava lausega, ala debiteeritakse kassa puudujäägi lahtrit ja sinna lisatakse vastav summa, kui see peaks mingil põhjusel siiski vähenema, siis jälle krediteeritakse.
//arvatavasti pean ikkagi kinni maksma, jama jah
Küll on aga porksil õigus selles osas, et sinu lepinguline süü tuleb siiski tõestada. Kui kassale omas ligipääsu rohkem inimesi, siis on vaja neil tõestada, et just sina olid see, kelle tõttu puudujääk tekkis. Kui kassale on ligipääs ainult ühel inimesel, siis on juba asja natukene raskem parandada. Antud juhul peab töötaja andma oma nõusoleku, et puudujääk tema palgast maha arvatakse, kahjuks ei saa seda aga enne teha, kui pole kõik juhtumiga seotud teemasid läbi võetud. Nagu ma juba mainisin, siis tuleb uurida, kes omas kassale ligipääsu tol hetkel, kas see juhtus kogemata või tahtlikult ning alles siis saab asja edasi viia. Sellised asjad, et "juttude järgi" võib musta auku pista. Loodan, et antud kiri on sul olemas, sest kui hiljem peaks tekkima probleeme, siis on sul väga hea võimalus seda kirjakest näidata ja öelda, et sina ei taha midagi kuulda "juttude järgi". Niimoodi need asjad siiski ei käi. Kui leiad mõne juristi, kes on nõus sind tasuta abistama, siis võta kindlasti võimalusel käest, otseselt mingit juristi selle summa pärast palgata ei ole mõtet, kuna sisuliselt pead sa ise peale maksma.
Hm, aitäh teile mõlemale nende vastuste eest. Aga küsin veel üle kas see, et ma selle 2 nädala jooksul ei jõudnud lepingule allkirjagi panna (ja kui ma seda neile ütleks), aitaks see mind või oleks pigem kahjulik? Täna üks töökaaslane ütles, et nad kõik on oma miinused kinni maksnud ja tuleb välja, et pool 60st ehk 30€ oli üks miinus ja 25€ kuskilt teine.
Muutis oww, 15 oktoober 2013 - 11:59.
Postitatud 15 oktoober 2013 - 14:12
Raki, 13 oktoober 2013 - 18:42, kirjutas:
Pikaaega kuulata põhjas neid, siis loogiline, et võib kahjustada, kuid väga jõhkralt sisse ka ei tasu suruda, sest võid oma selle kile(ei tule täpne nimetus meelde) vms ära lõhkuda kõrvasees, kuid siis sa ei kuuleks midagi sellest kõrvast.
Trummikile on see sõna, mida sa otsid, kuid pelgalt muusika kuulamisega in - earidest sa seda ära ei lõhu ja need ei jõua nii sügavale suruda, et trummikile puruks pressida.
Vastuseks küsijale, kasuta oma pead ning aseta klapid kõrva nii, kuidas endale mugav on ja võta õige suurusega kummiotsikud. Miks kuuled enda häält summutatult? Sest sul on kuulmekäigus kummist tihend ja kõrvaklapp ees, heli ei jõua nii efektiivselt kileni jne jne jne, härral pole vist veel bioloogiaga kolnud kokkupuudet.
"It is so quiet here, It is the quietest place in the world."
Here since 2003
Endine m@tr1x
Here since 2003
Endine m@tr1x
Postitatud 15 oktoober 2013 - 15:21
Kas kellegi teise club one ostetud kaardiga saan mina ka sõita? Kui teda ennast kaasas pole.
Postitatud 15 oktoober 2013 - 20:08
täna 10.45 oli skyplusis üks ülihea laul.. kuidas ma seda kuulata saaksin uuesti?
Postitatud 15 oktoober 2013 - 20:19
proovi homme samal ajal uuesti.
Postitatud 15 oktoober 2013 - 20:53
Kellelgi müüa/ära anda DVI to VGA vahejuppi Tartus?
Postitatud 15 oktoober 2013 - 22:54
Keegi teab kus saab osta arvutitooli hüdraulikat või keegi kes pakuks teenust vms?
Postitatud 16 oktoober 2013 - 19:04
Kui on valida kõikida Razer klappide hulgast, siis millist soovitaksite võtta? Kaldun Carchariaste poole.
Postitatud 16 oktoober 2013 - 19:44
Kas keegi teab mõnda kohta, kust eesti filmidele võiks ingliskeelseid subtiireid leida?
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.
Postitatud 16 oktoober 2013 - 22:29
k., 15 oktoober 2013 - 22:54, kirjutas:
Keegi teab kus saab osta arvutitooli hüdraulikat või keegi kes pakuks teenust vms?
ma ei viitsi googlit kuumaks ajada aga sa vist mõtled ikkagi pneumaatikat? (nn. amordi sees peaks ikkagi olema gaas, mitte vedelik)
igastahes tallinnas on siuke kontoritoolide pood nagu AGM (agm.ee), kes tegeleb korralike toolide müügiga ja paneb mingeid mudeleid ka ise kokku - võid neilt uurida
trust me, i'm an engineer
Postitatud 17 oktoober 2013 - 19:08
derocketsL, 17 oktoober 2013 - 18:21, kirjutas:
maru loll küsimus ma arvan, aga miks puu lehed ära koristatakse? minu arust on 10000x ilusam vaade, kui linn on lehti täis
Loogiline mõtlemine arvab, et ehk murule ei mõju see paks lehekiht hästi, ei saa õhku ja vb see kiht hakkab mädanema? Keegi väitis, et talvel siis hiirtel ka koht, kuhu pesasid teha, kui igal pool lehti täis on
Postitatud 17 oktoober 2013 - 20:42
Postitatud 17 oktoober 2013 - 20:43
ksiiri, 17 oktoober 2013 - 19:08, kirjutas:
derocketsL, 17 oktoober 2013 - 18:21, kirjutas:
maru loll küsimus ma arvan, aga miks puu lehed ära koristatakse? minu arust on 10000x ilusam vaade, kui linn on lehti täis
Loogiline mõtlemine arvab, et ehk murule ei mõju see paks lehekiht hästi, ei saa õhku ja vb see kiht hakkab mädanema? Keegi väitis, et talvel siis hiirtel ka koht, kuhu pesasid teha, kui igal pool lehti täis on
Põmst õige. Lehed varjavad palju valgust ära ja maapind tahab ka hingata. Teiseks võivad lehed endaga kaasa tuua seenhaiguseid ning need murule üle kanda.
“Whereof one cannot speak, thereof one must be silent.”
― Ludwig Wittgenstein
Postitatud 18 oktoober 2013 - 11:26
Kas helistades Viberiga tavalisele numbrile, kellel ei ole Viberit kehtib täpselt sama hind, kui helistades tavaliselt antud numbrile?
Ja kas on võimalik ka see, et kui teised helistavad minu numrile siis ma vastan läbi Viberi?
-Antud numbriga SIM kaart ei ole samas seadmes, küll aga on Viberi konto ühendatud vastava numbriga.
Ja kas on võimalik ka see, et kui teised helistavad minu numrile siis ma vastan läbi Viberi?
-Antud numbriga SIM kaart ei ole samas seadmes, küll aga on Viberi konto ühendatud vastava numbriga.
Muutis NEONET, 18 oktoober 2013 - 11:29.
Kui vajad veebilehte -->VEEBILAHENDUSED<-- või muud abi veebis.
Postitatud 18 oktoober 2013 - 13:07
Galaxy S4 pealmise ekraani vahetuse umbkaudset maksumust oskab keegi pakkuda?
Ja ka soodsaimat kohta selleks...?
Ja ka soodsaimat kohta selleks...?
Postitatud 18 oktoober 2013 - 13:38
54 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 54 külalist, 0 anonüümset kasutajat