Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

E

Agent

• liige
  • Liitus:27 apr 2004
  • Sugu:mees

View PostG.B., on 23 august 2013 - 18:00, said:

Mis pood tegeleb Eestis mingite korralikumate mikrofonide müümisega? Vaja lihtsalt, et oleks võrdlemisi puhas audio input, aga mitte midagi väga professionaalset.

http://shop.pillipood.ee/1000000000/#

hinnad algavad 20-30 euri pealt
trust me, i'm an engineer

priitpoiss

Saaks sinna reite vahele, oleks nagu siga rukkis

• liige
  • Liitus:06 jaan 2010
Kuidas teha fb nii et, kui ma kedagi follon siis minu sõbrad seda ei näe?

G.B.

hold my calls, trippin balls

• liige
  • Liitus:24 sept 2004

View PostTankist, on 24 august 2013 - 02:38, said:

Mis pood tegeleb Eestis mingite korralikumate mikrofonide müümisega? Vaja lihtsalt, et oleks võrdlemisi puhas audio input, aga mitte midagi väga professionaalset.

Väikene laivstriim, csgo gameplay videod või lihtsalt, et välismaalased aru saaksid?

Ei ole enda jaoks, emal oli vaja ja ta alati arvab, et ma tean kõike. Ja siis ma tulen siia teemasse.

Muidu teine küsimus enda jaoks:
Plaanis Jyskist osta suur valge magnetlaud/tahvel ja tekkis küsimus, kust leiaks neid markereid, millega sinna kirjutada peale saab, ja neid magnetiga kustutamiseks jullasid, millega markeri maha saaks jälle?
I've dated girls uglier than you for breakfast.

Siim

Liige

• liige
  • Liitus:05 mai 2007

View PostG.B., on 24 august 2013 - 16:26, said:

Väikene laivstriim, csgo gameplay videod või lihtsalt, et välismaalased aru saaksid?

Ei ole enda jaoks, emal oli vaja ja ta alati arvab, et ma tean kõike. Ja siis ma tulen siia teemasse.

Plaanis Jyskist osta suur valge magnetlaud/tahvel ja tekkis küsimus, kust leiaks neid markereid, millega sinna kirjutada peale saab, ja neid magnetiga kustutamiseks jullasid, millega markeri maha saaks jälle?

Ma arvan et kontoritarvete poest, Knopka, Büroomaailm ja mis kõik veel.

Gerry

saudi prints

• liige
  • Liitus:15 apr 2005

View PostG.B., on 24 august 2013 - 16:26, said:

Tahvlimarkerid on tavaliselt märgitud "whiteboard marker" nime all, neid on üldiselt kõigis poodides kus pastakaid, markereid jne müüakse- maksimarketid,selverid jne, neid saab nii näpu kui tavalise kaltsuga maha nühkida, spets puhastusklotsid on saada kontoritarvete poodides.

Sann.

Liige

• liige
  • Liitus:15 juuni 2007
Juhtus selline äparudus, et sai ebayst juhuslikult kaup ära ostetud. Ei tea kuidas, igatahes ebay andmetel ta nüüd minu vara. Mis variandid on üldse, et kaubast loobuda? . Tegemist on veel Saksa Ebayga ja muhhigi sellest keelest aru ei saa.
Viruses, Intruders, Spyware, Trojans and Adware

ksiiri

Liige

• auliige
  • Liitus:02 mai 2011
  • Sugu:naine
Kas mõni oskab öelda artisti või laulu nime sellisele kirjeldusele - vene mees laulab kuskil nö paradiisirannal, endal ehk mingid lühikesed teksakangast püksid jalas, laulu videopilt ise suhteliselt gei, vahepeal kõlgub kuskil võrkkiigel ka

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010

View PostSann., on 24 august 2013 - 22:44, said:

Juhtus selline äparudus, et sai ebayst juhuslikult kaup ära ostetud. Ei tea kuidas, igatahes ebay andmetel ta nüüd minu vara. Mis variandid on üldse, et kaubast loobuda? . Tegemist on veel Saksa Ebayga ja muhhigi sellest keelest aru ei saa.

alati on võimalik kaup tagasi saata ning sulle makstakse 100% summa tagasi. ainult, et sa pead postikulu ise tasuma. või siis kontakteeru müüjaga, ehk avab tehingu tühistamise protsessi. seda muidugi, kui kaup juba teel ei ole.

Kevin

Liige

• liige
  • Liitus:02 juuni 2005

View PostMarvolo, on 24 august 2013 - 23:16, said:

View PostSann., on 24 august 2013 - 22:44, said:

alati on võimalik kaup tagasi saata ning sulle makstakse 100% summa tagasi. ainult, et sa pead postikulu ise tasuma. või siis kontakteeru müüjaga, ehk avab tehingu tühistamise protsessi. seda muidugi, kui kaup juba teel ei ole.

Täpselt, kui sa ära ei ole maksnud, siis VÕTA MÜÜJAGA ÜHENDUST! Ütled ilusti ära, et ostsid vale asja ja võtab ilusti sult ostukohustuse ära.

Jewsep

Harambe McHarambeface

• liige
  • Liitus:01 veebr 2009
Kuidas oleks mul mõtekam Solarise juurest TLÜsse minna, kas mingise transpordiga või panen tipa-tapa koolipoole ajama?

M44gic

tru story

• liige
  • Liitus:22 märts 2006

View PostJewsep, on 26 august 2013 - 10:25, said:

Kuidas oleks mul mõtekam Solarise juurest TLÜsse minna, kas mingise transpordiga või panen tipa-tapa koolipoole ajama?

üle tee, läbi tammsaare pargi trammipeatusesse ja sealt nr 3 läheb tlü ette
jou

haribo

Keep going!

• liige
  • Liitus:06 jaan 2008
Kui mul on ostetud 1a.ee-st win 7 plaat, kas siis see serial nr kehtib vaid 1le arvutile või saan sellega ka teistele kodu arvutitele sama koodiga wini peale?

fxmect

mõistus tule koju

• liige
  • Liitus:31 dets 2007
peaks ikka ainut ühele kehtima

siimtali112

Napoleon constructed his battle plans in a sandbox.

• liige
  • Liitus:28 jaan 2006

View Postharibo, on 26 august 2013 - 10:53, said:

Kui mul on ostetud 1a.ee-st win 7 plaat, kas siis see serial nr kehtib vaid 1le arvutile või saan sellega ka teistele kodu arvutitele sama koodiga wini peale?

Peaks ikka mitmele saama, vähemalt Xp-ga sai veel küll.
Aga litsents sellisel juhul ei kehti ja seega võiksid kasutada ka netist leitud CD-keyd juba.

chilloutrelax

Hello be-a-u-tiful.

• liige
  • Liitus:05 juuni 2007

View Postsiimtali112, on 26 august 2013 - 14:50, said:

View Postharibo, on 26 august 2013 - 10:53, said:

Peaks ikka mitmele saama, vähemalt Xp-ga sai veel küll.
Aga litsents sellisel juhul ei kehti ja seega võiksid kasutada ka netist leitud CD-keyd juba.

Ma sain enda Win 7 home premiga 2 või 3 arvutit pandud. Töötab.

ba dum tsss

Rolleh

bad

• liige
  • Liitus:24 veebr 2008
kui täna ~15.00 ülekande teen swedist sebi, kui kiiresti üle jõuab?

Muutis Rolleh, 27 august 2013 - 13:29.

Tõnis

Vittu, saatana, perkele

• liige
  • Liitus:07 veebr 2007

View PostRolleh, on 27 august 2013 - 13:21, said:

kui täna ~15.00 ülekande teen swedist sebi, kui kiiresti üle jõuab?

tund aega ütleks :D

Raekv0n.^

asdf O.o

• liige
  • Liitus:15 sept 2007
Mingi leht oli taoline nagu sportsdirect, aga Calvin Kleini, Bossi jne riietega hoopis. Keegi teab mis leht see oli?

BRC, 7 dets 2007, 01:23, kirjutas:

Grupikas ei ole naisi üldse vaja
Segavad 'n shit

Vaata postitust

Prince of Compton

Eternal Arsenal

• liige
  • Liitus:30 juuni 2006
Huvitav, kas Elionist on võimalik tellida paketist vaid ühte kanalit makstes seejuures vähem raha?
Kellegil kogemusi? Saadan neile omapoolse pakkumise?

FRANCE 2018

Kevin

Liige

• liige
  • Liitus:02 juuni 2005

View PostPrince of Compton, on 27 august 2013 - 15:00, said:

Huvitav, kas Elionist on võimalik tellida paketist vaid ühte kanalit makstes seejuures vähem raha?
Kellegil kogemusi? Saadan neile omapoolse pakkumise?

Noppekanalid on digitv's olemas. Küll aga saad "valida" ainult neid, mida nemad pakuvad. Teistmoodi ei ole minuarvates võimalik. Aga helistada ja küsida võid ikka...

27 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 27 külalist, 0 anonüümset kasutajat