Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

the-21-man

Liige

• liige
  • Liitus:17 märts 2010
  • Sugu:mees
enam ei tohi narksis peaga linnas mõllamas ka käia, kohe saab kuuli :D

mkmk

Liige

• liige
  • Liitus:07 nov 2010

Vaata postitustTshabalalalalalalalala, 09 august 2013 - 12:55, kirjutas:

Tegelt mõtlesin jah, et peaks uurima enne müüja käest kas on tulus kaitsevahend ka rünnaku puhul. Sellessuhtes narkar on tõesti laksu all tõsiselt tugev ning olen näinud isegi kuidas pipragaas ei tee mitte sittagi. Mõnel õhkrelval on väljalaskekiirus 130m/s, mis tundub küll üsna hirmuäratavalt suur aga jah kas narkari vastu aitab, ei kujuta isegi ette. Ehk kellegil on kogemusi siit foorumist selliste relvadega?

http://www.crosman.c...les/pcp/BPE3571

800 feet per sec
//youtubes on videosid, kus laseva selle relvaga metsigu ja kitsi maha ilusti.

Muutis mkmk, 09 august 2013 - 14:52.

Novriil

Liige

• liige
  • Liitus:14 veebr 2008

Vaata postitustmkmk, 09 august 2013 - 14:47, kirjutas:

Vaata postitustTshabalalalalalalalala, 09 august 2013 - 12:55, kirjutas:

Tegelt mõtlesin jah, et peaks uurima enne müüja käest kas on tulus kaitsevahend ka rünnaku puhul. Sellessuhtes narkar on tõesti laksu all tõsiselt tugev ning olen näinud isegi kuidas pipragaas ei tee mitte sittagi. Mõnel õhkrelval on väljalaskekiirus 130m/s, mis tundub küll üsna hirmuäratavalt suur aga jah kas narkari vastu aitab, ei kujuta isegi ette. Ehk kellegil on kogemusi siit foorumist selliste relvadega?

http://www.crosman.c...les/pcp/BPE3571

800 feet per sec
//youtubes on videosid, kus laseva selle relvaga metsigu ja kitsi maha ilusti.

Suht kõva oleks sellega Tallinna vahel ringi käia. Pole päris tasku pandav asi ju :D
Hard work beats talent, when talent doesn't work hard.

13 Reede

Liige

• liige
  • Liitus:22 sept 2010
Kas mu arvuti on safe kui panen raamatu alla ja asetan voodi peale?

täna mängid saksofoni, homme reedad kodumaa

karum6mm

Liige

• liige
  • Liitus:25 aug 2008

Vaata postitust13 Reede, 10 august 2013 - 00:22, kirjutas:

Kas mu arvuti on safe kui panen raamatu alla ja asetan voodi peale?

Kui sa sülearvutist räägid siis jah kui raamat on piisavalt suur ja kõvade kaantega.

Jackrippah

Liige

• liige
  • Liitus:14 mai 2007
Kinnitasin enda õppimaasumist tartu khks, kust ma seda leian millal õppetöö algab? Otsisin nende veebilehelt aga ei leidnud sellekohast informatsiooni.

haribo

Keep going!

• liige
  • Liitus:06 jaan 2008

Vaata postitustJackrippah, 10 august 2013 - 17:48, kirjutas:

Kinnitasin enda õppimaasumist tartu khks, kust ma seda leian millal õppetöö algab? Otsisin nende veebilehelt aga ei leidnud sellekohast informatsiooni.

sellised asjad pannakse igalpool tavaliselt ülesse augusti teises pooles, ehk enne 19. augustit pole müttet sealt mingit infot otsidagi.

jasonx1

Liige

• liige
  • Liitus:08 okt 2011
SEB virtuaalkaarti tellides on vaja käendajat?

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitustjasonx1, 10 august 2013 - 19:41, kirjutas:

SEB virtuaalkaarti tellides on vaja käendajat?
Ainus tingimus on, et sa oled 18-aastane.

// vististi 0,64 euri kaardi eest peaks kah olemas olema
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

katkine5

I´m not bossy, I just have better ideas.

• liige
  • Liitus:22 apr 2005
Soovitan pildikaarti hakata deebetkaardina kasutama. Palju mugavam kui virtuaalkaart.
Alcohol is for people who can afford to lose a few brain cells.
For every male action, there is a female overreaction.
Time you enjoy wasting is not wasted time.

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustkatkine5, 11 august 2013 - 01:48, kirjutas:

Soovitan pildikaarti hakata deebetkaardina kasutama. Palju mugavam kui virtuaalkaart.

? Mitte miski, mida sa just ütlesid, ei ole loogiline. Pildikaart ongi deebetkaart ja virtuaalkaart on mõeldud inimestele, kes tahavad netist asju osta, aga ei oma tavalist krediitkaarti.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

siimtali112

Napoleon constructed his battle plans in a sandbox.

• liige
  • Liitus:28 jaan 2006

Vaata postitustXchopperX, 11 august 2013 - 09:46, kirjutas:

? Mitte miski, mida sa just ütlesid, ei ole loogiline. Pildikaart ongi deebetkaart ja virtuaalkaart on mõeldud inimestele, kes tahavad netist asju osta, aga ei oma tavalist krediitkaarti.

Virtuaalkaarti eest maksab sa ühekorde tasu, kuid kehtib vaid mingi kindla lühikese perioodi.
Pildikaarti saab kasutada samamoodi krediitkaardina, v.a. krediiti sa sellega ei saa. Kehtib kauem, kuid kuutasu on 0.32€ ning taotlemisel tuleb kaardi eest maksta 3.2€.

katkine5

I´m not bossy, I just have better ideas.

• liige
  • Liitus:22 apr 2005

Vaata postitustXchopperX, 11 august 2013 - 09:46, kirjutas:

Absoluutselt kõik on loogiline. Tahetakse ju virtuaalset krediitkaarti (ehk netist tellida midagi). Selle asemel võiks praeguse deebetkaardi "minema visata" ja võtta omale pildikaart (mis on samuti deebetkaart, aga omab krediitkaardi omadusi). Nii ei pea iga natukese aja tagant omale uut virtuaalkaarti tegema, vaid saab pikalt kasutada sedasama pildikaarti selleks + samal ajal ka deebetkaardina.
Alcohol is for people who can afford to lose a few brain cells.
For every male action, there is a female overreaction.
Time you enjoy wasting is not wasted time.

haribo

Keep going!

• liige
Skypega mingi jama- nimelt tõmbasin uue skype ja videokõnet tehes läheb pilt pikaks ja kitsaks...ehk ainult silmad on näha või selline ristküliku kujuline videopilt ilmub ekraanile. ning kui pilti venitada, siis pilt läheb mitmeks erinevaks jupiks jms. proovisin mitme inimesega, niiet kaamera viga olla ei saa....kas asi on uues skype versioonis või mis ma tegema peaks,et asi paika läheks

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010
kas Soomes ja Rootsis Swedi pangakaardiga makseid sooritades läheb mingi tasu ka maha? aga Inglismaal?
/ISSAND JUMAL PALUN VASTAKE JUBA MUL ON REEDEKS VAJA TEADA JU

Muutis Marvolo, 11 august 2013 - 23:57.

Obey.

Liige

• liige
  • Liitus:20 mai 2005
Kuidas Mint netipulk 3G peale seadistada? mul töötab ainult EDGE peal hetkel, kuigi 3g levi on olemas.
Kodulehelt ei leidnud inffi.

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010

Vaata postitustObey., 12 august 2013 - 01:14, kirjutas:

Kuidas Mint netipulk 3G peale seadistada? mul töötab ainult EDGE peal hetkel, kuigi 3g levi on olemas.
Kodulehelt ei leidnud inffi.

mine http://192.168.32.1/login.asp ja vaata seadete alt.
/ma pakun huupi, minul vähemalt saab sealt ruuterit seadistada, võibolla netipulkadel polegi sellist asja vaid seaded käivad arvutist mingi programmi kaudu.

Muutis Marvolo, 12 august 2013 - 01:41.

haribo

Keep going!

• liige

Vaata postitustharibo, 11 august 2013 - 18:49, kirjutas:

Skypega mingi jama- nimelt tõmbasin uue skype ja videokõnet tehes läheb pilt pikaks ja kitsaks...ehk ainult silmad on näha või selline ristküliku kujuline videopilt ilmub ekraanile. ning kui pilti venitada, siis pilt läheb mitmeks erinevaks jupiks jms. proovisin mitme inimesega, niiet kaamera viga olla ei saa....kas asi on uues skype versioonis või mis ma tegema peaks,et asi paika läheks

lisaks sooviks mingit gps-i kuni 130 euri eest. on midagi sellise müistliku hinnaga saada kuskil?

mattiasmadis

swegmaestro

• liige
  • Liitus:08 apr 2006

Vaata postitustMarvolo, 11 august 2013 - 22:55, kirjutas:

kas Soomes ja Rootsis Swedi pangakaardiga makseid sooritades läheb mingi tasu ka maha? aga Inglismaal?
/ISSAND JUMAL PALUN VASTAKE JUBA MUL ON REEDEKS VAJA TEADA JU

EU piires makseid kaardimaksena sooritades mingeid lisatasusid ei tule. Küll aga kontojääki vaadates või raha välja võttes on protsendid ja muud blablad. Võin ka eksida aga ise kasutasin kevadel Tšehhi tripil koguaeg kaarti ja hiljem makseajalugu ülevaadates lisaväljaminekuid ei täheldanud.

Robert.

naatriumkloriid

• liige
  • Liitus:29 juuli 2008
kuidas kuivatada kiiremas korras märgasid jalanõusid?

8 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 8 külalist, 0 anonüümset kasutajat