Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

Kr1ss

swag 5000

• liige
  • Liitus:20 mai 2008
  • Sugu:mees
Kui palju võiks orienteeruvalt tunnis palka küsida klienditeenindaja ametil? Täpsemalt fotopoes (nt Fotoluks, Photopoint)
On kellelgil kogemust või aimu?

See on haige kuidas sa võid täiega hoolida tüdrukust aga ta lõpetab ikka selle asshole'iga -.-

porks

Liige

• liige
  • Liitus:10 sept 2009
  • Sugu:naine
max 3 brutos, kahjuks rohkem ei kiputa maksma sellistes kohtades.

Kevin

Liige

• liige
  • Liitus:02 juuni 2005

Vaata postitustblazer., 06 august 2013 - 11:23, kirjutas:

Miks mul e-sigarett pange paneb, tuli läheb põlema aga kui tõmban tuleb väga sitasti läbi ja tundub et see vedelik seal sees nagu teeks sellist mulisevat häält aga peab kõvasti tõmbama ja tossu ei tule ka eriti palju.

Milline esigaret sul on?

Awesome

Nerd

• liige
  • Liitus:15 mai 2012
Kuidas eestis lood illegaalsete relvadega on? liigub neid palju?

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustAwesome, 08 august 2013 - 00:28, kirjutas:

Turg on üsna olematu koha peal, kui siis transiidina venemaa ja lääne vahel.

//Samas on näha nendest iga-aastasest PPA üritustest, kus saab ära anda illegaalseid relvi ja laskemoona, et seda ikka on. Eks ta enamjaolt ole küll mingi sügav mineviku pärand, vana-vanaisa püss mille ta mõnest sõjast kaasa võttis või lihtsalt segastel aegadel hankis.

Muutis XchopperX, 08 august 2013 - 10:18.

I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

haribo

Keep going!

• liige
  • Liitus:06 jaan 2008
Kas kuskil saab muuta facebookis-telos, et ei näitaks asukohta, kui ma teloga sõnumeid saadan?

Wallace

Mees teiselt planeedilt

• liige
  • Liitus:25 apr 2009
mingi leht oli kunagi kus oli kõik alko hinnad kirjas mis sooduses on ja mis poes. aidake pls

Kevin

Liige

• liige
  • Liitus:02 juuni 2005
oli alkoale.eu , aga see vist maas.
Üldine soodukate leht kriisis.ee

Kickapoo

The world is mine so i piss on the sidewalk

• liige
  • Liitus:10 apr 2008

Vaata postitustTshabalalalalalalalala, 08 august 2013 - 18:27, kirjutas:

Vaata postitustXchopperX, 08 august 2013 - 10:16, kirjutas:

Vaata postitustAwesome, 08 august 2013 - 00:28, kirjutas:

Turg on üsna olematu koha peal, kui siis transiidina venemaa ja lääne vahel.

//Samas on näha nendest iga-aastasest PPA üritustest, kus saab ära anda illegaalseid relvi ja laskemoona, et seda ikka on. Eks ta enamjaolt ole küll mingi sügav mineviku pärand, vana-vanaisa püss mille ta mõnest sõjast kaasa võttis või lihtsalt segastel aegadel hankis.

Relvadest rääkides. Kui kasutada tavalist õhkpüssi enesekaitseks ja juhtub, et ma pean seda kasutama ehk lasen kellegile tinakuuli jalga näiteks, siis mis karistuse ma saada võin või kui karmid on seadused õhkrelvade vastu?

Ei saa sa mingit karistust, kui enesekaitseks kasutad. Sa ikka mõtled, mis karistuse saad kui kedagi lihtsalt õhupüssiga huntima lähed?

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustTshabalalalalalalalala, 08 august 2013 - 18:27, kirjutas:

Relvadest rääkides. Kui kasutada tavalist õhkpüssi enesekaitseks ja juhtub, et ma pean seda kasutama ehk lasen kellegile tinakuuli jalga näiteks, siis mis karistuse ma saada võin või kui karmid on seadused õhkrelvade vastu?

1) Kuni 4.5mm "õhkpüssid" on tsiviilkäibes lubatud ega vaja mingit luba.
2) Karistus määratakse süüteo põhjal, mitte kasutatud vahendi alusel.
3) Teise astme kuriteo (tahtlik või tahtmatu inimese vigastamine käib siia alla) eest on võimalik inimesele määrata kuni 5-aastane vanglakaristus või rahatrahv.
4) Karistusseadustikus ei eksisteeri üldse mõistet "enesekaitse", millise paragraafi alla süütegu täpselt läheb, sõltub kõik erinevatest asjaoludest.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

taxster

Liige

• liige
  • Liitus:16 dets 2003

Vaata postitustTshabalalalalalalalala, 08 august 2013 - 18:47, kirjutas:

No mõtlengi, et kas õhupüss on võrdväärne enesekaitse relv pipragaasiga? Mõeldes sellele Sõle tn. juhtumile kus tuldi 5€ küsima ja peksti lihtsalt läbi, siis võiks küll pimedatel tänavatel õhupüss olla.

Ühesõnaga on reaalne ohuolukord ja mulle tullakse kallale, kasvõi paljaste kätega siis on mul oodata reaalselt mingit karistust kui kihutaks paar kuuli jalga? Need õhupüssid on tegelt jube võimsad.

§ 28. Hädakaitse
(1) Tegu ei ole õigusvastane, kui isik tõrjub vahetut või vahetult eesseisvat õigusvastast rünnet enda või teise isiku õigushüvedele, kahjustades ründaja õigushüvesid, ületamata seejuures hädakaitse piiri.
(2) Isik ületab hädakaitse piiri, kui ta kavatsetult või otsese tahtlusega teostab hädakaitset vahenditega, mis ilmselt ei vasta ründe ohtlikkusele, samuti kui ta ründajale kavatsetult või otsese tahtlusega ilmselt liigset kahju tekitab.
(3) Võimalus vältida rünnet või pöörduda abi saamiseks teise isiku poole ei välista õigust hädakaitsele.
Sinu jutu järgi ootaks sind sellise teguviisi eest karistus.

Muutis taxster, 08 august 2013 - 20:02.

katkine5

I´m not bossy, I just have better ideas.

• liige
  • Liitus:22 apr 2005
Kellega rääkima peab, et kasutajanime vahetada?
Alcohol is for people who can afford to lose a few brain cells.
For every male action, there is a female overreaction.
Time you enjoy wasting is not wasted time.

Olks

smd

• liige
  • Liitus:26 apr 2007
Kellegil kokkupuuteid läpakate ületoomise väljaspool Euroopat (soovitavalt USAst Eesti).
Sealt kust toodud on riikitel savi, riik saab raha, osta just rohkem. Aga kui TSA peaks vahele võtma , siis kas annab ära valetada, et kõik läpakad on varem ostetud ning omatud juba mitu aastat? Päris 100 euri käibemaksu ka ei sooviks plekkida. (plaanis tuua 3 eksemplari).

Raekv0n.^

asdf O.o

• liige
  • Liitus:15 sept 2007

Vaata postitustTshabalalalalalalalala, 08 august 2013 - 19:09, kirjutas:

Tänud vastuse eest. Siis ei ole midagi, sammud poodi ja tuleb soetada õhkrelv. Nädalavahetusel Bermuda kolmnurka narkojoobes pasknääre laskma.

Lihtsalt mainin, et seda õhupüssi küll keegi ei karda, see lask on liiga nõrk ja vähe kahju tekitav + enne kui sa seda uuesti laadida jõuad on keegi sulle selle püssi pähe kinni löönud juba.

BRC, 7 dets 2007, 01:23, kirjutas:

Grupikas ei ole naisi üldse vaja
Segavad 'n shit

Vaata postitust

Novriil

Liige

• liige
  • Liitus:14 veebr 2008

Tänud vastuse eest. Siis ei ole midagi, sammud poodi ja tuleb soetada õhkrelv. Nädalavahetusel Bermuda kolmnurka narkojoobes pasknääre laskma.

Just tähele tuleks panna seda, mis taxteril kirjas, et vahend ei vasta ründe ohtlikkusele. Meile õigusõpetuses õpetati, et see üks tähtsamaid asju sellistes olukordades karistuse määramisel. Ehk kui sind rünnatakse rusikatega, siis noad, relvad ja kurikad tuleb ära unustada ning kaitsta end ilma abivahenditeta.
Hard work beats talent, when talent doesn't work hard.

siimtali112

Napoleon constructed his battle plans in a sandbox.

• liige
  • Liitus:28 jaan 2006

Vaata postitustNovriil, 09 august 2013 - 07:47, kirjutas:

Just tähele tuleks panna seda, mis taxteril kirjas, et vahend ei vasta ründe ohtlikkusele. Meile õigusõpetuses õpetati, et see üks tähtsamaid asju sellistes olukordades karistuse määramisel. Ehk kui sind rünnatakse rusikatega, siis noad, relvad ja kurikad tuleb ära unustada ning kaitsta end ilma abivahenditeta.

Postitas pildi
Protect yourself!

// Tegelt, mis ma öelda tahtsin sellega on see, et Eestis on mõttetu õigussüsteem. Aetakse näpuga seadustes järge, mitte ei vaadata juhtumi reaalseid asjaolusid..

Muutis siimtali112, 09 august 2013 - 08:10.

Novriil

Liige

• liige
  • Liitus:14 veebr 2008

Vaata postitustsiimtali112, 09 august 2013 - 08:05, kirjutas:

Spoiler

Protect yourself!

// Tegelt, mis ma öelda tahtsin sellega on see, et Eestis on mõttetu õigussüsteem. Aetakse näpuga seadustes järge, mitte ei vaadata juhtumi reaalseid asjaolusid..

See seadus tundus seepoolest ka mulle veits vale.
Aga noh relvaga kaitsmine on ka ju vale. Varsti oleks nagu Ameerika, et kõik kannavad relva käekotis/vöö vahel.
Hard work beats talent, when talent doesn't work hard.

siimtali112

Napoleon constructed his battle plans in a sandbox.

• liige
  • Liitus:28 jaan 2006

Vaata postitustNovriil, 09 august 2013 - 08:31, kirjutas:

Vaata postitustsiimtali112, 09 august 2013 - 08:05, kirjutas:

Spoiler

Protect yourself!

See seadus tundus seepoolest ka mulle veits vale.
Aga noh relvaga kaitsmine on ka ju vale. Varsti oleks nagu Ameerika, et kõik kannavad relva käekotis/vöö vahel.

Samas mul on kuskilt meeles, et kui sa tunned ohtu iseenda elule või varale, on sul õigus enesekaitsevahendile..
Eks see ole tõlgendamise küsimus, kus maalt on oht sinu elule. Võib ka ju rusikaga surnuks lüüa.

Sander

Mighty as...

• auliige
  • Liitus:13 mai 2004

Vaata postitustRaekv0n.^, 09 august 2013 - 05:24, kirjutas:

Lihtsalt mainin, et seda õhupüssi küll keegi ei karda, see lask on liiga nõrk ja vähe kahju tekitav + enne kui sa seda uuesti laadida jõuad on keegi sulle selle püssi pähe kinni löönud juba.

Tänapäeval on õhupüsside algkiirused juba üsna hirmutavalt suured, halb on aga see, et enamik kuulidest on üsna kerged ja füüsikalises mõttes massi ja kiiruse suhe teeb vähem kahju kui nö relvadel, milleks tuleb luba taodelda. Küll olen ma aga ise näinud, kuidas õhkpüssist saab üks tegelane kuuli jalga ning üsna kähku oli vaja poiss istuma saada ning haiglasse tinaplõnni välja võtma minna. Jama on see, et laadimine võtab aega ja kui on rohkem tegelasi, siis on kaheldav. Mind ennast muidugi vaevab küsimus, et kas see naarik laksu all tunneb üldse seda plönni. Soovitan konsulteerida vastavate tegelastega, kes õhkrelvi müügiks pakuvad, nemad ehk oskavad parima variandi soetada. Mõnes mõttes nõustun Raekvoniga, et suur küsimus on ikkagi selle kaitsevõime..
Bend if you must, but never brake!

Sander

Mighty as...

• auliige
  • Liitus:13 mai 2004

Vaata postitustTshabalalalalalalalala, 09 august 2013 - 12:55, kirjutas:

Tegelt mõtlesin jah, et peaks uurima enne müüja käest kas on tulus kaitsevahend ka rünnaku puhul. Sellessuhtes narkar on tõesti laksu all tõsiselt tugev ning olen näinud isegi kuidas pipragaas ei tee mitte sittagi. Mõnel õhkrelval on väljalaskekiirus 130m/s, mis tundub küll üsna hirmuäratavalt suur aga jah kas narkari vastu aitab, ei kujuta isegi ette. Ehk kellegil on kogemusi siit foorumist selliste relvadega?

Minul on 2 nö. püstolit, nende laskekiirus on väiksem, kuna vedru ja vintraud on lühemad. Lisaks on mul 2 õhupüssi, mis on tehtus omaaegses Saksa DV`s 60`nendatel ja juba nende algkiirus on ligi 100 m/s. Tegelikult on üsna palju kraami, mille algkiirus on vabalt ka üle 300 m/s ja ulatub sinna 400 kanti. Siiski arvan ma, et püstolitel sa päris nii suurt algkiirust ei leia, sest nagu ma juba eelnevalt mainisin, siis vedru ja vintraud on lühemad. Soovitan uurida erinevatest militaarfoorumitest ja konsulteerida müüjatega.
Bend if you must, but never brake!

29 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 29 külalist, 0 anonüümset kasutajat