Change
Sellel teemal on 28197 vastust
Postitatud 04 august 2013 - 21:12
Afaik maksad kallimat hinda. Tele2 on küll vist mingi netipaketi teinud, millega saab mitmes riigis kasutada sama summa eest. Või äkki oli Elisa... Ei mäletagi enam.
Alcohol is for people who can afford to lose a few brain cells.
For every male action, there is a female overreaction.
Time you enjoy wasting is not wasted time.
For every male action, there is a female overreaction.
Time you enjoy wasting is not wasted time.
Postitatud 04 august 2013 - 22:46
Postitatud 05 august 2013 - 07:23
Postitatud 05 august 2013 - 09:41
MM, 04 august 2013 - 22:46, kirjutas:
Mis asi on testlugu. Puudutab tehnilist testimist.
Testilugu ehk testcase ehk testjuhtu:
Testjuhtum : Testjuhtum on tarkvara testimise dokument, mis koosneb mingit tegevust kirjeldavatest sammudest, eeltingimustest, sisendist, väljundist, oodatud tulemustest ja tegelikust tulemusest. Täpsemalt defineeritult on kasutuslugu sisend ja oodatud tulemus. Osad testid on praktilised, näiteks "tingimusel x saadakse tulemus y", teised kasutusjuhendid kirjeldavad detailsemalt sisestusskeemi ja milliseid tulemusi võiks oodata. See võib vahel olla rida samme ühe oodatud tulemusega. Mõnikord kasutatakse neid samme eraldiseisvas testimisprotseduuris, et testida mitut testjuhtumit korraga. Valikulised väljad testjuhtumis on identifitseerimisnumber, testi samm või tegevuse järjekorra number, põhjalikkus, seotud nõuded, testi kategooria, autor, märkeruudud, kas test on automatiseeritav ja on automatiseeritud. Suuremad testjuhtumid võivad sisaldada eelnevalt vajalikke tingimusi, samme ja kirjeldusi. Testjuhtum peaks samuti sisaldama kohta tegelikuks tulemuseks. Neid samme saab säilitada tekstidokumendis, tabelis, andmebaasis või mõnes muus levinud andmekogus. Andmebaasis on võimalik näha ka varasemaid testitulemusi, kes neid tegi ja mis süsteemiga tulemusi genereeriti. Varasemad tulemused hoitakse tavaliselt eraldi tabelis.
Postitatud 05 august 2013 - 12:36
Kas keegi oleks nii hea ja tõlgiks selle õigesti Eesti keelde?
Spoiler
Postitatud 05 august 2013 - 12:49
Hommikusöök: 09:00 4 munavalget (valk) 1 tükk teravilja leiba (süsivesikuid) 1 puuvili
Lõuna: 12:00 200 grammi tailiha (valk) 1 tass riisi (maitsestamata) (süsivesikuid) 1-2 köögivilja
Snäkk 15:00 30 40grammi soolata ning suhkruta pähkleid (valk) 1 õun
Õhtusöök: 17:30 200 grammi tailiha (valk) 1 kartul (süsivesikuid) 1-2 köögivilja
Snäkk: 20: 30 2 tassi 100g 0% jogurtit (valk) 1 puuvili
Lõuna: 12:00 200 grammi tailiha (valk) 1 tass riisi (maitsestamata) (süsivesikuid) 1-2 köögivilja
Snäkk 15:00 30 40grammi soolata ning suhkruta pähkleid (valk) 1 õun
Õhtusöök: 17:30 200 grammi tailiha (valk) 1 kartul (süsivesikuid) 1-2 köögivilja
Snäkk: 20: 30 2 tassi 100g 0% jogurtit (valk) 1 puuvili
Muutis Logit, 05 august 2013 - 12:50.
Postitatud 05 august 2013 - 13:11
Kas kellelgi on kogemusi DHLiga?
Sai tellitud üks pakk otse koju, aga paki toomise hetkel polnud kedagi vastu võtmas kaupa, postkasti ei jäetud ka mingit teadet asja kohta. Mis on paki edasine saatus, kas see saadeti tagasi või läks kuskile postkontorisse või kust ma alustuseks üldse uurida võiksin selle kohta? Välismaalt tellitud kaup ja saatja käest ei õnnestu selle kohta enam infot saada.
//EDIT: DHLi enda leheküljelt ei leidnud ma ka mitte midagi selle kohta.
Sai tellitud üks pakk otse koju, aga paki toomise hetkel polnud kedagi vastu võtmas kaupa, postkasti ei jäetud ka mingit teadet asja kohta. Mis on paki edasine saatus, kas see saadeti tagasi või läks kuskile postkontorisse või kust ma alustuseks üldse uurida võiksin selle kohta? Välismaalt tellitud kaup ja saatja käest ei õnnestu selle kohta enam infot saada.
Muutis XchopperX, 05 august 2013 - 13:12.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.
Postitatud 05 august 2013 - 13:13
XchopperX, 05 august 2013 - 13:11, kirjutas:
Lähimasse postkontorisse peaks minema, mine vaata ja uuri kas sinu nimele on midagi tulnud.
Muutis blazer., 05 august 2013 - 13:13.
Postitatud 05 august 2013 - 14:07
XchopperX, 05 august 2013 - 13:11, kirjutas:
Kas kuller ei võtnud telefoni teel ühendust?
Üldiselt soovitan siit enda paki kohta küsida.
http://www.dhl.ee/et...likud_kontaktid
Postitatud 05 august 2013 - 16:57
Kas seadusega võib alaealine isik (17) kirjutada alla üürilepingule kui korterit võtta? või see rohkem üürileandja oma valik kas annab or not?
Postitatud 05 august 2013 - 17:15
Postitatud 06 august 2013 - 11:23
Miks mul e-sigarett pange paneb, tuli läheb põlema aga kui tõmban tuleb väga sitasti läbi ja tundub et see vedelik seal sees nagu teeks sellist mulisevat häält aga peab kõvasti tõmbama ja tossu ei tule ka eriti palju.
Postitatud 06 august 2013 - 12:02
blazer., 06 august 2013 - 11:23, kirjutas:
Miks mul e-sigarett pange paneb, tuli läheb põlema aga kui tõmban tuleb väga sitasti läbi ja tundub et see vedelik seal sees nagu teeks sellist mulisevat häält aga peab kõvasti tõmbama ja tossu ei tule ka eriti palju.
Sellega pole midagi teha.. Tuleb lihtsalt uus Clearomiseerija osta vms.
Väidavad küll, et Skysmoke jms panevad väga hästi vastu, kuid paraku lähevad need e-sigareti osad läbi kõigil tootjatel ühtemoodi.
Postitatud 06 august 2013 - 17:47
Miks rootsi laevad mariehamnis vahepeatuse teevad? Sealt ei tule ju kedagi peale või maha või kuidas?
täna mängid saksofoni, homme reedad kodumaa
Postitatud 06 august 2013 - 17:57
13 Reede, 06 august 2013 - 17:47, kirjutas:
Miks rootsi laevad mariehamnis vahepeatuse teevad? Sealt ei tule ju kedagi peale või maha või kuidas?
"Mariehamn on enamiku ida poolt Rootsi sõitvate laevade vahepeatus. Tallinki, Silja Line'i ja Viking Line'i reisilaevad, mis sõidavad Tallinnast või Helsingist Rootsi, teevad Mariehamnis vahepeatuse."
"Mais 2004 lisati Tallinn–Stockholm liinile vahepeatus Mariehamn, et pärast Eesti astumist Euroopa Liitu saaks laeval tax free ehk maksuvaba kaupa müüa."
Muutis blazer., 06 august 2013 - 17:59.
Postitatud 06 august 2013 - 17:58
The computer restarted unexpectedly or encountered an unexpected error. Windows installation cannot proceed. To install Windows, click "OK" to restart the computer, and then restart the installation.
On asi nii hull et peab asja itimehe juurde viima cõi oskab keegi seletada kuda ise hakkam saaks?
On asi nii hull et peab asja itimehe juurde viima cõi oskab keegi seletada kuda ise hakkam saaks?
Postitatud 06 august 2013 - 19:22
Kas sellist programmi on olemas, mille abil nt teed pildi paberist, kus peal on numbrid/koordinaadid, siis võtad selle pildi arvutisse ja ta paneb sulle selle kuskile trükifaili, kust neid jadasid kopeerida saab? Vast sai arusaadavalt kirja
/ Pildistataval paberil on kirjed arvutiga tehtud mitte suvaliselt käsitsi
Muutis ksiiri, 06 august 2013 - 19:23.
Postitatud 06 august 2013 - 20:23
ksiiri, 06 august 2013 - 19:22, kirjutas:
Kas sellist programmi on olemas, mille abil nt teed pildi paberist, kus peal on numbrid/koordinaadid, siis võtad selle pildi arvutisse ja ta paneb sulle selle kuskile trükifaili, kust neid jadasid kopeerida saab? Vast sai arusaadavalt kirja
Midagi sarnast peaks kindlasti olema, kunagi kui scanneri ostsin siis seal oli tarkvara kaasas, mis suutis teksti ära tunda ja pdf faili tekstiks teha (khm eesti keele täpitähtedest ei saanud asi loomulikult muhvigi aru).
googelda kasutades otsinguks märksõna "optical character recognition"
trust me, i'm an engineer
Postitatud 06 august 2013 - 23:51
blazer., 06 august 2013 - 11:23, kirjutas:
Osade e-sigarettide puhul see, et kui keerad väga kõvasti kinni, ei tule hästi läbi.
Postitatud 07 august 2013 - 00:35
ksiiri, 06 august 2013 - 19:22, kirjutas:
Googlel isegi peaks selline teenus olemas olema
21 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 21 külalist, 0 anonüümset kasutajat