Change
Sellel teemal on 28197 vastust
Postitatud 15 aprill 2012 - 17:26

hommikul süües rikub magu, nagu ka mahlad ja ntks ka õun. Aga hiljema kohta ei oska midagi öelda...
Alcohol is for people who can afford to lose a few brain cells.
For every male action, there is a female overreaction.
Time you enjoy wasting is not wasted time.
For every male action, there is a female overreaction.
Time you enjoy wasting is not wasted time.
Postitatud 15 aprill 2012 - 18:18

Postitatud 15 aprill 2012 - 21:23

Kuidas oleks kõige lihtsam tekitada endale ise palaviku, haigust? Kellegil on mingiseid nippe?
Postitatud 15 aprill 2012 - 21:29

Uko, 15 aprill 2012 - 21:23, kirjutas:
Kuidas oleks kõige lihtsam tekitada endale ise palaviku, haigust? Kellegil on mingiseid nippe?
Olen kuulnud hariliku pliiatsi süsi söömist vms kuid minu silmis on lihtsam valetada/näidelda natuke kui hakata tõsiselt haigust tekitama. Või siis lase jalad veega üle ja mine õue väheste riietega.
Hard work beats talent, when talent doesn't work hard.
Postitatud 15 aprill 2012 - 21:30

Novriil, 15 aprill 2012 - 21:29, kirjutas:
Olen kuulnud hariliku pliiatsi süsi söömist vms kuid minu silmis on lihtsam valetada/näidelda natuke kui hakata tõsiselt haigust tekitama. Või siis lase jalad veega üle ja mine õue väheste riietega.
Antud juhul valetada ei saa, on arsti tõendit vaja.
Postitatud 15 aprill 2012 - 21:34

söö soola, kindel haigus garanteeritud. Kuid kindlasti ma ei soovita seda sulle, kunagi sai proovitud tomati peale mingi pool väikest lusikat. Järgmine päev kettisin, palavik ja magasin pmst. Väga hull kogemus ja mitte iialgi ei kordaks.
Postitatud 15 aprill 2012 - 21:54

Uko, 15 aprill 2012 - 21:30, kirjutas:
Novriil, 15 aprill 2012 - 21:29, kirjutas:
Antud juhul valetada ei saa, on arsti tõendit vaja.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn
— A. I. Solženitsõn
Postitatud 15 aprill 2012 - 21:58

Kas keegi oskaks anda mingi kunstinäituse pilte mis on veebis vms. Ma täpselt ei oskagi seletada, aga pmst tahaks mingi kunstinäituse pilte, ehk mis kunstinäitus oli ja kus ja kelle tööd ja siis töödest pilte.
Nimelt pean analüüsi tegema aga kuna ei jõudnud minna kuhugi siis paljud mainisid et netist võtavad, aga ma ei oska sellist asja kuidagi otsida, sest ma isegi ei leia netist oma kodulinna kunstinäituseid üles.
Kõige parem oleks Viljandi näituse oma(kasvõi paar aastat vana) aga sobiks ka Tartu või mingi muu linn. Tallina kumu võiks välja jätta.
Nimelt pean analüüsi tegema aga kuna ei jõudnud minna kuhugi siis paljud mainisid et netist võtavad, aga ma ei oska sellist asja kuidagi otsida, sest ma isegi ei leia netist oma kodulinna kunstinäituseid üles.
Kõige parem oleks Viljandi näituse oma(kasvõi paar aastat vana) aga sobiks ka Tartu või mingi muu linn. Tallina kumu võiks välja jätta.
Postitatud 15 aprill 2012 - 22:40

Shiim, 15 aprill 2012 - 12:59, kirjutas:
Müüsin auto maha kuid tagasi. Järelmaksuga ja järelmaksu kohta lepingut pole. Ainult ostumüügi leping kus kogu summa kirjas.
Mõtlesin, et järelmaksu jaoks pole mingit kirja vaja kuna isik elab samas kohas. Osa kogusummast siiani maksmata ja keegi ei tea kus isik tööl käib ning elab kuskil maal, telefonile ei vasta, igasuguste numbritega talle helistada proovinud.
Kas menti minnes saaks teada kus isik töötab. Olen kuulnud, et suulisest järelmaksu lepingust piisab ka, et asi menti anda, aga kuidas seda tõestama peaks
Mõtlesin, et järelmaksu jaoks pole mingit kirja vaja kuna isik elab samas kohas. Osa kogusummast siiani maksmata ja keegi ei tea kus isik tööl käib ning elab kuskil maal, telefonile ei vasta, igasuguste numbritega talle helistada proovinud.
Kas menti minnes saaks teada kus isik töötab. Olen kuulnud, et suulisest järelmaksu lepingust piisab ka, et asi menti anda, aga kuidas seda tõestama peaks
Lepingu võib sõlmida suuliselt, kirjalikult või mis tahes muus vormis, kui kehtiv õigus ei näe ette lepingu kohustuslikku vormi.
Probleem antud juhul on tõesti see, et suulisi lepinguid on raske tõendada. Siiski vastavalt TsMS § 251 on tõendiks tunnistaja ütlused, § 267 kohaselt menetlusosalise vande all antud ütlused, § 272 alusel dokumentaalne tõend ja § 285 – asitõend, § 290 – vaatlus ning § 293 – eksperdi arvamus. (Saab siis tõendada suulise lepingu tingimusi, juhul kui asi peaks minema kohtuni).
Edaspidi kui vähegi võimalik, tuleks lepinguid sõlmida kirjalikult. Eestis ei tunta suusõnalist lepingut : d
Ja minuteada isiku töökoht ei tohiks kuuluda selliste andmete alla, mis oleks salastatud ja mida ei tohiks avaldada. Nime järgi googeldades ei leidnud midagi? Tavaliselt sellised asjad leiab mõne minutiga üles.
Postitatud 16 aprill 2012 - 09:56

raadios on täna juba 3 erinevat laulu tulnud kus on sõnad sees nagu mingi six sacred stones not gonna break my bones
mida sellega öelda tahetakse ?
kuidas on kõige valutum teha enekat ?
Postitatud 16 aprill 2012 - 10:07

Postitatud 16 aprill 2012 - 10:12

juba nädal aega järjest on mingi vägi sundinud mind just kella 11.11
vaatama sellel peab mingi tähendust olema
its a sign !
its a sign !
Postitatud 16 aprill 2012 - 10:12

SoldieR, 16 aprill 2012 - 09:56, kirjutas:
raadios on täna juba 3 erinevat laulu tulnud kus on sõnad sees nagu mingi six sacred stones not gonna break my bones
kui mõtled Rihanna S&M'i, peaksid õiged sõnad tegelikult olema sticks and stones may break my bones(but whips and chains excite me. - üks naughtier[piitsad ja ketid erutavad seksuaalselt] versioon ütlusest but words will never hurt me). see tähendab et füüsiliselt saab haiget teha, kuid mitte verbaalselt.
Postitatud 16 aprill 2012 - 10:14

rihanna,kate perry ja mingi kolmas oli veel
kes laulavad mingist 6 kivist
kes laulavad mingist 6 kivist
Postitatud 16 aprill 2012 - 10:22

SoldieR, 16 aprill 2012 - 10:12, kirjutas:
its a sign !
its a sign !
Kus on antud pöördumises küsimus?! Iga asja, mis sülg suhu toob, ei ole vaja ka siia postitada.
Postitatud 16 aprill 2012 - 10:31

ksiiri, 16 aprill 2012 - 10:22, kirjutas:
SoldieR, 16 aprill 2012 - 10:12, kirjutas:
its a sign !
its a sign !
Kus on antud pöördumises küsimus?! Iga asja, mis sülg suhu toob, ei ole vaja ka siia postitada.
6:05 ja 20:33
Ei
Postitatud 16 aprill 2012 - 10:49

Postitatud 16 aprill 2012 - 12:00

Kuulsin kuskilt, et kui uunikumi taastada ja 90% autost on originaal siis saab musta numbrimärgi. Vastab tõele? Kuskilt selle jaoks toetust ei saaks nt.?
Postitatud 16 aprill 2012 - 12:09

Tufka, 13 aprill 2012 - 13:12, kirjutas:
Mul on inglismaal võetud internet (netipulk) kaheaastase lepinguga sest see on minimaalne, aga nüüd tulen koju ära.. Kuna seda lepingut ilmselt katkestada ei saa, siis ma ei hakka seda ju ometi edasi maksma.. Mõtlen et kas võib tulevikus probleeme kuskil tekkida sellepärast?
Postitatud 16 aprill 2012 - 13:03

R., 16 aprill 2012 - 12:00, kirjutas:
Kuulsin kuskilt, et kui uunikumi taastada ja 90% autost on originaal siis saab musta numbrimärgi. Vastab tõele? Kuskilt selle jaoks toetust ei saaks nt.?
http://www.unic.ee/vanasoiduk.htm
14 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 14 külalist, 0 anonüümset kasutajat