Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

Kickapoo

The world is mine so i piss on the sidewalk

• liige
  • Liitus:10 apr 2008
  • Sugu:mees

August, 1 apr 2009, 21:15, kirjutas:

Kas netis kuskil saab infot vaadata, et mis kaupa Eestisse tellida tohib? Selles mõttes, et tahaks kindel olla, et toll ära ei korja.
Aitäh.

Vaata postitust

Äkki täpsustad, millega tegu, siis saab ehk aidata. Sellist nimekirja ma ei usu, et olemas on...

E-THUG

Liige

• liige
  • Liitus:04 juuli 2008

Kickapoo, 1 apr 2009, 21:38, kirjutas:

Äkki täpsustad, millega tegu, siis saab ehk aidata. Sellist nimekirja ma ei usu, et olemas on...

Vaata postitust

On küll, seadusega keelatud asjad ju ikkagi korjatakse ära ja igasugu riideid jms arvatavasti ka lahterdatakse kuidagi.

Audi, 7 dets 2009, 21:23, kirjutas:

Ma kasutan Sensodyne Whitening pastat. Teeb ilusti valgeks, pole vajadust mingi keemia jaoks.

Vaata postitust

Oskar

Lavaline

• liige
  • Liitus:15 juuli 2006

Kas netis kuskil saab infot vaadata, et mis kaupa Eestisse tellida tohib? Selles mõttes, et tahaks kindel olla, et toll ära ei korja.
Aitäh.

Vaata postitust

No mingi loomanahkasid, tehnikat(millel ei ole CE märki peal), narkootikume, teatud sorti tubakat, teatud sorti alkoholi.

Eesti Posti lehel pidi olema kirjas. Ütleb ema.

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Aitäh.

Vaata postitust

http://www.post.ee/?id=1182
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Novriil

Liige

• liige
  • Liitus:14 veebr 2008

BRC, 1 apr 2009, 20:21, kirjutas:

Väga kahtlane asi. Aga proovi format c teha
Mul see aitas

Vaata postitust

Vohh :) see aitas küll. soovitan :D
:D
Igastahes: Kaua on lahti IS music team (estonia juures)? Ei leidnud googlest selle kohta.
Hard work beats talent, when talent doesn't work hard.

ohoooi

Whoa !

• liige
  • Liitus:08 aug 2006
Kas kellegil on kogemusi ipodi kõlaritega? Sellised väikesed,tassid näiteks kool ikaasa,lükkad ipdo sisse ja kuulad,nagu telefoni omad aga tsipa teistsugused,kas Eestis on ja palju plekkavad?
Dat is weird !

jõulukana

mul on au.

• liige
  • Liitus:25 dets 2008

ohoooi, 2 apr 2009, 18:42, kirjutas:

Kas kellegil on kogemusi ipodi kõlaritega? Sellised väikesed,tassid näiteks kool ikaasa,lükkad ipdo sisse ja kuulad,nagu telefoni omad aga tsipa teistsugused,kas Eestis on ja palju plekkavad?

Vaata postitust

iPodi docke mõtled ?
Neid on väga palju ja erinevaid ja eestis on neid ka müüa, hinnaklass on ka varieeruv aga mingi tuhande kanti jäävad hinnad.
http://www.enter.ee/...lisad/mp3-dokid

siin kerge valik
Spy sappin' mah sentry ?

ohoooi

Whoa !

• liige
  • Liitus:08 aug 2006
Neil pole seal kõlareid kuskil või on? ühel seal allpool oli,krt 2 kilo vist ei maksa ikka:D aga okei,tänud,kui linna satun siis uurin
Dat is weird !

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010
Kas video kvaliteeti on võimalik kuidagi parandada ka? Tõmbasin Prison breaki ja nii sita pildiga on. Maht on ka 150mb ainult.

fUNK`

Liige

• bannitud
On mingit programmi vms, mis leiaks arvutist, mis hõivab kõige rohkem kõvaketast? Kõvaketas on liiga kiiresti täis saanud ja ise aru ei saa.

Postitas pildi

Anthrax

[WARNBANNED] ಠ_ಠ

• bannitud
  • Liitus:17 sept 2008

fUNK`, 3 apr 2009, 16:17, kirjutas:

On mingit programmi vms, mis leiaks arvutist, mis hõivab kõige rohkem kõvaketast? Kõvaketas on liiga kiiresti täis saanud ja ise aru ei saa.

Vaata postitust

TreeSize Free
Postitas pildi

SpaceMonger
Postitas pildi

Muutis Peeeter, 03 aprill 2009 - 16:29.

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT
  • Liitus:17 veebr 2008
Kas filme plaatidele kirjutades on võimalik teha nii, et filmi vaadates saaks valida erinevate subtiitrite vahel (nt. eesti keelsed või ingl. keelsed)?

Muutis sokC, 03 aprill 2009 - 18:22.

Posted Image

Wookie

HTML, CSS, MySql, PHP

• liige
  • Liitus:05 nov 2005
  • Sugu:ei ütle
Kiiresti oleks abi vaja.

Kuidas saab SHARP AQUAS LCD TV'l häält? Mingid voli +/- muudavad küll seda taset, aga häält ikka ei ole.

EDIT: Sain.

Muutis Wookie, 03 aprill 2009 - 19:32.

Postitas pildi

kauboi

õüäõüõäõü

• liige
  • Liitus:30 sept 2007
kelle peal oleks hea bottida combatit (f2p,combat 35).

fUNK`

Liige

• bannitud

sokC, 3 apr 2009, 19:22, kirjutas:

Kas filme plaatidele kirjutades on võimalik teha nii, et filmi vaadates saaks valida erinevate subtiitrite vahel (nt. eesti keelsed või ingl. keelsed)?

Vaata postitust

Ma arvan, et see oleneb dvd-mängijast. Sa võid ju proovida, et lased mõlemad subtiitrid plaadile, mis on textfailina ja sama nimega. Mul näiteks näitab "1/1", mis peaks tähendama, sellele filmile on subtiitreid üks ja sa oledki just selle hetkel valinud. Kui lased 2 subtiitrit korraga, siis peaks umbes nii olema probably: 1/2 ja võimalus valida.

Postitas pildi

Kevva.

Liige

• auliige
  • Liitus:18 juuni 2007
Abi vaja Windows 7-me ja Javaga.

No põhimõtteliselt on mul java installitud kuid rsis ei saa high detail panna,kiri tuleb "Runescape was unable to enter the chosen display mode."
Aga äkki on mingit teist javat vaja vms . ?

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT
  • Liitus:17 veebr 2008

fUNK`, 3 apr 2009, 21:24, kirjutas:

Ma arvan, et see oleneb dvd-mängijast. Sa võid ju proovida, et lased mõlemad subtiitrid plaadile, mis on textfailina ja sama nimega. Mul näiteks näitab "1/1", mis peaks tähendama, sellele filmile on subtiitreid üks ja sa oledki just selle hetkel valinud. Kui lased 2 subtiitrit korraga, siis peaks umbes nii olema probably: 1/2 ja võimalus valida.

Vaata postitust

Jama on selles, et kaks ühesuguse nime ja formaadiga faili ei saa ju ühte ja samasse folderisse panna. On kellegil veel ideid?

Posted Image

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004
Kas TV3'l on olemas live streami kuskil netis?

Jubedalt tahaks homme F1'te vaadata, aga BBC streamidega ei tea kunagi kas leiab sobiva proxy et läbi saada.

Või teab äkki keegi veel mõnda varianti kus eesti/inglise keelset F1 ülekannet homme netivahendusel oleks võimalik vaadata?
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Siilikas

Liige

• liige
  • Liitus:27 märts 2006
Kas kellegil on kodus Canon Pixma MX300 printer?Kui jah ,siis kas saaksite teha juhtmetest pilti(Mis juhe kuhu auku/seinakontakti läheb).Keeruliseks teeb asja just see ,et tal on faks ,aga mul pole õpetust kuidas fax-i juhtmeid ühendada.
﴾͡๏̯͡๏﴿

Laur

automaniakk

• auliige
  • Liitus:29 jaan 2006
Küsimus inimestele kes elavad Veriora kandis, Võhandu jõe läheduses.
Kuidas Võhandul veetasemega lood on, metsa all veel lund on, või on juba ära sulanud?
Tahaks kanuutama minna sinna kanti.
"Esiveolisega driftimine?... See on nagu onaneerides orgasmi teeselda."

22 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 22 külalist, 0 anonüümset kasutajat