keegi selle eide fb teab w ?
Tere. Pihin siin pisut. Hakkab kergem. Mul pole peale lapse kedagi lähedast. Pole meest. Pole tõelisi sõpru. Pole sugulasi. Pole kedagi, keda saaksin täielikult usaldada. Kellega avameelselt rääkida. keda saaksin täielikult usaldada. tööalaselt suhtlen väga paljude inimestega. Kuid eraelus, isiklikus plaanis olen üksi. Ilmselt on palju neid, kes vaevlevad üksilduse käes. olles inimeste seas kuid ikka üksildane. Ma olen tegelikult kena 28 aastane naine. Kodu, laps, raha, auto - kõik see materiaalne pool on olemas. Kuid meest pole. Ikka üksi. Tahan kaa normaalset pereelu. armastust. igatsust, ootust, rõõmu ja seksi. tülisid kaa, kui muidu ei saa. Ma hoolitsen enda eest, teen trenni ja riietun rohkem nagu busines-like. Muudkui töö, karjäär, materiaalne pool oli(on) tähtis. kuidas muidu üksi kõigega toime tulla. Kuid see teine pool- eraelu on ikka täitsa puudulik. Tahaksin kaa õhtuti mehega koos juttugi rääkida, tunda külg külje kõrval olemist, toetust ja emotsionaalset lähedust. Miks nii raske on. Ma ei oska luua suhet, kuidas läheneda. Kust küll peaks tulema armastust, kellega see tekiks? Ma ei oska. Mul on kaa tegelikult abi vaja. Nt kasvõi toidukotte tassida. selline elementarne asi, kuid minu jaoks on see suur asi. Naised, ei saa arugi kui palju selline väike asi tegelikult väärt on. olen lihtsalt üks hale mõttetu eit kusagil. kurat võtaks, kes ei leia endale meest. nii hale.
kuidas on kõige valutum teha enekat ?