Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

emaga räägid ka nii vä

dindu nuffin

• liige
  • Liitus:17 nov 2008
  • Sugu:mees

Vaata postitustMarvolo, 01 detsember 2016 - 17:42, kirjutas:

Vaata postitustG.B., 01 detsember 2016 - 13:10, kirjutas:

kas keegi teleka ostuabi oskab pakkuda? veidi tüdinud läpakast seriaalide vaatamisest, tahaks veidi suuremat pilti. päris hiiglasliku jaoks raha ple, aga mis hinnaga sellise normi saaks, millega voodis lebades okei vaadata on

Kui sul on põhieesmärk vaadata piraaditud värki, siis miks mitte pigem mingi monitor kõrvale võtta? Mul endal oli 23" väga mugav vaatamiseks. Väga hea oli ka lugeda ja kirjutada seal. Sai vabalt kaks A4 Word dokumenti kõrvuti panna jne.

Teleriga seda teha ei saaks. Seal pead välise mäluga USB-sse sarju söötma ja sellega ka PC kogemuse rakendus piirdub. Või tahadki just telerit osta, et siis ka telekanaleid vaadata?

valikvastused on järgnevad:
kuvari-pikendus </=/> TV

aa, hinnaklass. Mina ostsin uuena 1A-st alla 150euroga.

Sa ikka maha jäänud nende teleka funktsioonide osas lol, high end telekad küll veits kallimad tho.
tra sa oled veel lollim kui mina

Kevva.

Liige

• auliige
  • Liitus:18 juuni 2007

Vaata postitustMarvolo, 01 detsember 2016 - 17:42, kirjutas:

Vaata postitustG.B., 01 detsember 2016 - 13:10, kirjutas:

kas keegi teleka ostuabi oskab pakkuda? veidi tüdinud läpakast seriaalide vaatamisest, tahaks veidi suuremat pilti. päris hiiglasliku jaoks raha ple, aga mis hinnaga sellise normi saaks, millega voodis lebades okei vaadata on

Kui sul on põhieesmärk vaadata piraaditud värki, siis miks mitte pigem mingi monitor kõrvale võtta? Mul endal oli 23" väga mugav vaatamiseks. Väga hea oli ka lugeda ja kirjutada seal. Sai vabalt kaks A4 Word dokumenti kõrvuti panna jne.

Teleriga seda teha ei saaks. Seal pead välise mäluga USB-sse sarju söötma ja sellega ka PC kogemuse rakendus piirdub. Või tahadki just telerit osta, et siis ka telekanaleid vaadata?

valikvastused on järgnevad:
kuvari-pikendus </=/> TV

aa, hinnaklass. Mina ostsin uuena 1A-st alla 150euroga.

23" filme vaadata oleks üsna näru ja isiklikult alla 38" filmide vaatamiseks ei rakendaks (kui juba ostmiseks läheb) ja ilma smart tv'ta saab 42" kasutatult 150€. Smarttv samas mugavam, telekas üle wifi võtab arvutist filme ja usb'ga transportimine on juba ajalugu. Kas siis shared folderite kaudu, app plexi või siis samsungitel oma programm lausa olemas millega lihtsalt arvutist tõstad folderi sinna ja ilmub telekasse.

Ja jah, ise kasutan 48" ja juba harjunud, et millalgi peaks 55" poole vaatama aga nad veits krõbedad veel

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010

Vaata postitustKevva., 01 detsember 2016 - 18:37, kirjutas:

23" filme vaadata oleks üsna näru ja isiklikult alla 38" filmide vaatamiseks ei rakendaks (kui juba ostmiseks läheb) ja ilma smart tv'ta saab 42" kasutatult 150€. Smarttv samas mugavam, telekas üle wifi võtab arvutist filme ja usb'ga transportimine on juba ajalugu. Kas siis shared folderite kaudu, app plexi või siis samsungitel oma programm lausa olemas millega lihtsalt arvutist tõstad folderi sinna ja ilmub telekasse.

Ja jah, ise kasutan 48" ja juba harjunud, et millalgi peaks 55" poole vaatama aga nad veits krõbedad veel

Eks see ole eelistuste asi. Mina olin 23" rahul. Ma pärast monitori müümist olen ise ka mõnikord mälupulgaga viinud 55" telerisse filme, aga eriti isegi ei viitsi. Kärab 15,6" läppar küll, lol. Minu jutu point oli pigem see, et kas teler või monitor. Monitor oleks ka muudeks asjadeks hea, kui ainult filmide vaatamiseks.

Muutis Marvolo, 01 detsember 2016 - 18:52.

ksiiri

Liige

• auliige
  • Liitus:02 mai 2011
  • Sugu:naine

Vaata postitustklaabu, 23 november 2016 - 23:29, kirjutas:

astmeid (alla poole) ei ole, tüüp lebab betooni peal

tahtsid öelda betooni all?

G.B.

hold my calls, trippin balls

• liige
  • Liitus:24 sept 2004

Vaata postitustKevva., 01 detsember 2016 - 18:37, kirjutas:

pmst ma ise tahaks põhiliselt arvutist lasta filme (juhe arvutist telekasse on ajalugu praeguseks?) ja neiu tahab tõenäoliselt digitv'st ka mingit sitta ikka vaadata.
samas üks asi, mida ma olen tähele pannud, et osad uued telksud nagu automaatselt suruvad igale filmile sellise reality tv feeli peale, ehk siis nussivad värvidega või ma täpselt aru ei saagi, milles kala on.
samas hinnavahemikus 200-300 on juba normaalseid isendeid?
I've dated girls uglier than you for breakfast.

Marvolo

I SEE YOU

• liige

Vaata postitustG.B., 02 detsember 2016 - 17:55, kirjutas:

samas üks asi, mida ma olen tähele pannud, et osad uued telksud nagu automaatselt suruvad igale filmile sellise reality tv feeli peale, ehk siis nussivad värvidega või ma täpselt aru ei saagi, milles kala on.

Neid värvitoone ja tujusid saab muuta. On erinevad režiimid, mille vahel saad valida vaatamiselamust- filmid(tumedam toon), sport(erksam), automaatne jne.

SoldieR

Reino

• liige
  • Liitus:11 juuni 2009
kui vanalt meestel eesnäärme suurenemine/venimine hakkab ?
kuidas on kõige valutum teha enekat ?

oww

jou heeliumid

• liige
  • Liitus:24 jaan 2009

Vaata postitustSoldieR, 08 detsember 2016 - 16:57, kirjutas:

kui vanalt meestel eesnäärme suurenemine/venimine hakkab ?

25, sul juba väga välja veninud
Posted ImagePosted Image

SoldieR

Reino

• liige
mis kuupäeval laekub töötukassa raha minu arvale ? juba 13 ja pole tulnud veel kui 15 ka ei tule siis ilmselt viga minust ja konto nr valesti pannud pakun :D suht pohmas peaga sai käidud seal esimene kord :D

G.B.

• liige

Vaata postitustSoldieR, 12 detsember 2016 - 12:07, kirjutas:

mis kuupäeval laekub töötukassa raha minu arvale ? juba 13 ja pole tulnud veel kui 15 ka ei tule siis ilmselt viga minust ja konto nr valesti pannud pakun :D suht pohmas peaga sai käidud seal esimene kord :D

iga kuu 5. peaks olema see parmude pidupäev.

helista üle, nõua rahad sisse

Marvolo

I SEE YOU

• liige
Dallinnas gusagil Leuchtturm 1917 märkmikke ka müüagse? Ma mõtlen just füüsilist tehingut, pole präält tuju netipoodiga mängida. Googel andis null infot mulle- so sad.

SoldieR

Reino

• liige
mida teha ? kuidas saada ? au liikme staatus ?

G.B.

• liige
selleks peaks kuidagi au sees olema.
täpselt ei oskagi öelda, kuidas sina oma nime puhtaks saaks pesta. mõtleme midagi välja

latvian

kohtle vennast nagu ennast

• liige
  • Liitus:13 mai 2012
esimene samm on parem grammatika.
While there is a lower class, I am in it, and while there is a criminal element, I am of it, and while there is a soul in prison, I am not free. - Eugene V. Debs

12"

Liige

• liige
  • Liitus:05 jaan 2012
GoPro läätsel kriim peal. Väljamaal nägin kunagi teenusepakkujat kes täitis kriimu pastaga ja poleeris ära. Teab keegi kodumaal kas/kus sellist teenust pakutakse?

Hard[To]Tell

Liige

• liige
  • Liitus:14 jaan 2011
Mis film see on kus mingid süütud vennad lähevad ülikooli ja hakkavad tegema asju mida nad kunagi pole teinud? selle aasta film peaks olema. juuli/august/september oli kinodes

Uko

Liige

• liige
  • Liitus:07 mai 2010

Vaata postitustHard[To]Tell, 15 detsember 2016 - 15:14, kirjutas:

Mis film see on kus mingid süütud vennad lähevad ülikooli ja hakkavad tegema asju mida nad kunagi pole teinud? selle aasta film peaks olema. juuli/august/september oli kinodes

Klassikokkutulek

BRC

Just go with the flow

• liige
  • Liitus:10 veebr 2004
Mida tuleks blenderit ostes silmas pidada? Mida võimsam seda parem? Mis vitt see impulssrežiim on? Miks küll peaks mul jääpurustajat vaja olema?
<fbcash> has anyone here flashed their xbox before?
<warbucks> no, but I once showed my dick to a nintendo DS

Hakintasshi

Liige

• liige
  • Liitus:08 juuni 2014

Vaata postitustBRC, 15 detsember 2016 - 17:02, kirjutas:

Mida tuleks blenderit ostes silmas pidada? Mida võimsam seda parem? Mis vitt see impulssrežiim on? Miks küll peaks mul jääpurustajat vaja olema?

Teed mojiot vms, hea jääd purustada.

siimtali112

Napoleon constructed his battle plans in a sandbox.

• liige
  • Liitus:28 jaan 2006

Vaata postitustBRC, 15 detsember 2016 - 17:02, kirjutas:

Jääpurustaja võiks küll olemas olla, kui külmkapp juhuslikult ei ole jäämasinaga. Kõiksugu külmasid jooke lihtsam teha.
Impulssrežiim - ei ole seda, seega ei oska öelda, mida see teha võib.

45 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 45 külalist, 0 anonüümset kasutajat