Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

G.B.

hold my calls, trippin balls

• liige
  • Liitus:24 sept 2004
  • Sugu:mees
https://www.youtube....h?v=6QOKn0m2Ndw

terminaatori "ajateenija". sellel oli mingi soomekeelne variant ka, kas keegi aitaks pls. pole kindel kas cover või originaal
I've dated girls uglier than you for breakfast.

MANTA RAY

Liige

• liige
  • Liitus:22 juuni 2006

Vaata postitustG.B., 25 september 2016 - 21:08, kirjutas:

terminaatori "ajateenija". sellel oli mingi soomekeelne variant ka, kas keegi aitaks pls. pole kindel kas cover või originaal

https://www.youtube....h?v=pEqO_RePRhI

G.B.

• liige

Vaata postitustMANTA RAY, 25 september 2016 - 21:31, kirjutas:

kas termikas siis võttis jussilt meloodia?

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitustG.B., 26 september 2016 - 21:20, kirjutas:

Vaata postitustMANTA RAY, 25 september 2016 - 21:31, kirjutas:

kas termikas siis võttis jussilt meloodia?
Eks ta uskumatu ole jh, et artistid nii teevad.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

retardando

Liige

• liige
  • Liitus:13 juuni 2010
Tulin välismaale ja plaanis ei ole lähiaastatel tagasi Eesti tulla. Probleem on aga selles, et nüüd tuli ajateenistusest arstlikku komisjoni kutse.. Olen igast jutte kuulnud, et see tähitud kiri ja kuna ma ise kirja ei avanud, siis ei saa nad midagi teha jne.
Oskab keegi öelda kuidas sellega on? Kas saadan neile lihtsalt kirja, et olen välismaal ja plaanin alles paari aasta pärast tagasi tulla või jätta lihtsalt vastamata (teoreetiliselt ei ole mina kirja ise kätte saanud)? Mis karistused kaasnevad seoses sellega jne

Kevva.

Liige

• auliige
  • Liitus:18 juuni 2007

Vaata postitustretardando, 27 september 2016 - 13:08, kirjutas:

Tulin välismaale ja plaanis ei ole lähiaastatel tagasi Eesti tulla. Probleem on aga selles, et nüüd tuli ajateenistusest arstlikku komisjoni kutse.. Olen igast jutte kuulnud, et see tähitud kiri ja kuna ma ise kirja ei avanud, siis ei saa nad midagi teha jne.
Oskab keegi öelda kuidas sellega on? Kas saadan neile lihtsalt kirja, et olen välismaal ja plaanin alles paari aasta pärast tagasi tulla või jätta lihtsalt vastamata (teoreetiliselt ei ole mina kirja ise kätte saanud)? Mis karistused kaasnevad seoses sellega jne

http://henc.ee/?p=620 viska pilk peale ja otsi sealt veel, peaks neid postitusi rohkem olema kuidas saaga hakkas jne.

G.B.

• liige

Vaata postitustklaabu, 27 september 2016 - 10:48, kirjutas:

Eks ta uskumatu ole jh, et artistid nii teevad.

no jaagup kreem on eestis justkui tuntud oma originaalsete vahvate laulude poolest, millest tal enda hääl väga üle ei käi, aga üritab ikka. seega on küll uskumatu jh, ma uskusin jaagupit

mcsannu

lol

• liige
  • Liitus:28 sept 2008

Vaata postitustretardando, 27 september 2016 - 13:08, kirjutas:

Ise olen neli korda kutse saanud arstlikku komisjoni, nii palju kui olen tuttavatelt teada saanud pidi olema trahv mitmeid kordi väiksem arstlikku komisjoni mitte ilmumise eest, kui peale arstlikku ja pead juba aega teenima minema ning siis ei ilmu kohale. Soovitused, mis olen siiani saanud, et kui tahad pm üle lasta siis ära ilmu isegi arstlikku.

Muidugi enda valik mis teed. :D

Muutis mcsannu, 28 september 2016 - 06:56.

Tere!

Hakintasshi

Liige

• liige
  • Liitus:08 juuni 2014
Mitu korda nad trahvi teevad enne kui alla annavad või kuhugi kongi pistavad?

mcsannu

lol

• liige
  • Liitus:28 sept 2008
Raske öelda, tuttav on 24 ja saanud kolm korda alla 100€ trahvi, paar aastat ja asi korras. Keegi otsimas ei ole käinud küll aga hunnik teateid ja paar korda vanematega ühendust võetud. Keegi kuskil foorumis kirjutas, et kohati võivad aasta-paar mitte tülitada ja siis nagu kimulased kallal olla.

Artikkel kus KRA peadirektor annab infot aga seal veits asja üle krutitud. Link asub siin.

Kellel rohkem asjaga kokkupuudet siis huvitaks ennast ka, ty.

Tere!

Sven..

Ma pro, mul Facebook

• liige
  • Liitus:02 märts 2007
Ma olen 2-3x saanud trahvi, sest kutse pole minuni jõudnud. Alles meili teel kohtutäiturid nõuavad oma raha.
Võtsid kenasti 165€ arvelt maha viimati. Meeldiv, kui olid 3 kuud trauma tõttu töölt eemal..

Ralvo

Mister Raivo

• liige
  • Liitus:05 juuni 2007
Olen pikka aega omale Apple logoga sviitrit otsinud, kas keegi teab kust saaks sellise omale osta/tellida?

Spoiler

Muutis Ralvo, 29 september 2016 - 11:33.

Posted Image

View PostRobi., on 24 oktoober 2018 - 12:10, said:

SKateing is for daun syndrom kids like bmx

Posted Image Like Raivo

G.B.

• liige
soovitage tartus mingit head kohta, kuhu telf parandusse viia. (laadija ei taha sinna microusb auku ära ühendada enam)

Chronos

Liige

• auliige
  • Liitus:21 nov 2006

Vaata postitustG.B., 29 september 2016 - 17:17, kirjutas:

soovitage tartus mingit head kohta, kuhu telf parandusse viia. (laadija ei taha sinna microusb auku ära ühendada enam)

Kui valikuks läheb siis Germandia telefoniparandust ei soovita, paar negatiivset kogemust.

Johko.

Shit's Ill

• liige
  • Liitus:18 nov 2007
mis on hea parim kasutatud/uus telefon 100€ ringis?
I miss the life that I had with you,
I close my eyes hope to see you soon

Doktor G

Liige

• liige
  • Liitus:05 mai 2010

Vaata postitustXchopperX, 17 september 2016 - 22:08, kirjutas:

Vaata postitustDoktor G, 17 september 2016 - 00:45, kirjutas:

Kas kellelgi on pakkuda praktikakohta 3. kursusel õppivale noorele(mulle)? IT eriala. Praktikal pean enamjaolt tegelema arvuti komponentidega ning mingilmääral ka rakendusserveritega.

Aeg: 14.10.2016 - 14.12.2016

Kõige lihtsam praktikakohta saada on endale sobivatele firmadele lihtsalt kirjutada oma soovist.

Äkki oskad soovitada mingeid ettevõtteid, kes praktikante meeleldi vastu võtavad? Hakkasin Teliasse kirjutama, kuid nad ei otsi minu soovidele vastavat praktikanti.

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustDoktor G, 03 oktoober 2016 - 16:17, kirjutas:

Kas kellelgi on pakkuda praktikakohta 3. kursusel õppivale noorele(mulle)? IT eriala. Praktikal pean enamjaolt tegelema arvuti komponentidega ning mingilmääral ka rakendusserveritega.

Kõige lihtsam praktikakohta saada on endale sobivatele firmadele lihtsalt kirjutada oma soovist.

Äkki oskad soovitada mingeid ettevõtteid, kes praktikante meeleldi vastu võtavad? Hakkasin Teliasse kirjutama, kuid nad ei otsi minu soovidele vastavat praktikanti.

Ma IT teemadest ei tea küll midagi, seega ei oska mingeid ettevõtteid peast nimetada, google it, otsi ettevõtteid, kes tegelevad suuremas mahus sulle sobiva valdkonnaga ja kirjuta neile, omadest kogemustest teises valdkonnas sai kirjutatud 15-20 kirja, kellest 10-15 ei vastanud üldse, 2-3 polnud parajasti pakkuda, aga 2-3 pakkumist tuli kohe vastu. Kirja kirjutamine on lihtne ja küsija suu pihta ei lööda. Peaasi, et sa ei kirjuta mingit massikirja mis läheb korraga 10le ettevõttele, kirjuta natuke personaalsem jutt, et antud ettevõte tundub sulle äge ja sümpaatne mingil põhjusel ja tahaksid nende juurde praktikale tulla.
Ära ole mingites kindlates raamides kinni ka, ehk siis kujuta ette igast võimalikust sfäärist firmasid kellel oleks sulle potentsiaalselt tööd pakkuda nii suured ja väiksemad firmad. Keegi kindlasti tahab tasuta tööjõudu endale.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

siimtali112

Napoleon constructed his battle plans in a sandbox.

• liige
  • Liitus:28 jaan 2006

Igasugused väiksemat sorti ettevõtted on üldjuhul huvitatud sellisest asjast, kui vähegi taipu on. Samas ei tasu sellistest kohtadest mingit töötasu loota. Pärnus on neid pisemaid remondi töökodasid küll ja veel. Samuti pakuvad nad üldjuhul ka serverite haldamist firmadele, st ka see osa on kaetud. Ei hakka nimesid kopeerima siia, kuid esimesel google lehel oli juba 10+ firmat.

Kui raha loodad juba saada, siis peaksid siiski mingil määral kogemust omama, kuna arvesta, et vastupidisel olukorral kulutab ettevõtte alguses üsna palju aega sinu peale, mis on nende jaoks kulu. Nende lootus on see, et sa teenid selle nn tasa praktika lõpupoole + lootus, et jääd neile tööle.

"Praktikal pean enamjaolt tegelema arvuti komponentidega ning mingilmääral ka rakendusserveritega."
See osa jääb natuke segaseks. Mis sa nendega tegema pead? Arvuteid kokku panema?(sellisel juhul sobivad enamjaolt kõik arvutiparandused) Debuggima/remontima riistvara?(sellist töökohta Pärnust paraku ei leia)

Doktor G

Liige

• liige
  • Liitus:05 mai 2010

Vaata postitustsiimtali112, 03 oktoober 2016 - 17:02, kirjutas:

Igasugused väiksemat sorti ettevõtted on üldjuhul huvitatud sellisest asjast, kui vähegi taipu on. Samas ei tasu sellistest kohtadest mingit töötasu loota. Pärnus on neid pisemaid remondi töökodasid küll ja veel. Samuti pakuvad nad üldjuhul ka serverite haldamist firmadele, st ka see osa on kaetud. Ei hakka nimesid kopeerima siia, kuid esimesel google lehel oli juba 10+ firmat.

Kui raha loodad juba saada, siis peaksid siiski mingil määral kogemust omama, kuna arvesta, et vastupidisel olukorral kulutab ettevõtte alguses üsna palju aega sinu peale, mis on nende jaoks kulu. Nende lootus on see, et sa teenid selle nn tasa praktika lõpupoole + lootus, et jääd neile tööle.

"Praktikal pean enamjaolt tegelema arvuti komponentidega ning mingilmääral ka rakendusserveritega."
See osa jääb natuke segaseks. Mis sa nendega tegema pead? Arvuteid kokku panema?(sellisel juhul sobivad enamjaolt kõik arvutiparandused) Debuggima/remontima riistvara?(sellist töökohta Pärnust paraku ei leia)

Täpsustan enda ülesandeid, mida pean sooritama:

3. ÕV-3 paigaldab IT-süsteemide komponente ja lisaseadmeid;
4. ÕV-7 hooldab ja seadistab rakendusi ja/või rakendusservereid;

Pärnult ma vast ei looda midagi enam, sest kursakaaslased on ise pärnakad ja ka nemad ei leia endale sobivat ettevõtet Pärnust. Töötasu ma ei soovi praktikat sooritades.

Tõsiasi on see, et paljud ettevõtted tegelevad IT-süsteemide komponentidega, kuid rakendusserveritega otseselt ei tegele, pigem tegeletakse nendega suurtemates ettevõtetes(?)

Muutis Doktor G, 03 oktoober 2016 - 17:11.

Kevva.

Liige

• auliige
  • Liitus:18 juuni 2007
http://www.arvutiparandus.ee

Võid sinna proovida, mingiaeg olid seal stabiilselt igasugused praktikandid.

57 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 57 külalist, 0 anonüümset kasutajat