Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

526

Liige

• liige
  • Liitus:01 nov 2007
  • Sugu:mees
saad trahvi ja kõik

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitust13 Reede, 11 august 2016 - 13:51, kirjutas:

Mis karistus võib järgneda ilma algaja juhi märkideta (vahtralehtedeta) auto juhtimise eest?
LS 242 järgi kuni 20 trahviühikut (max 80 eur) + LS 106-4 järgi tuleb liiklusteooriaeksami kordus.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

Wallace

Mees teiselt planeedilt

• liige
  • Liitus:25 apr 2009

Mis karistus võib järgneda ilma algaja juhi märkideta (vahtralehtedeta) auto juhtimise eest?

mdea tavaliselt nad ei tee trahvi sellise asja eest kui sa just ise vastu ei paugu ütle, et mingi hädaolukord ja esimesest tanklast ostad lehed peale

13 Reede

Liige

• liige
  • Liitus:22 sept 2010

Vaata postitustWallace, 12 august 2016 - 13:11, kirjutas:

mdea tavaliselt nad ei tee trahvi sellise asja eest kui sa just ise vastu ei paugu ütle, et mingi hädaolukord ja esimesest tanklast ostad lehed peale

ise küsin, ise vastan. täna sõber rääkis, et sõitis weekendile ja ment keeras täiesti lambisel tühjal teel tagasi ja küttis 20 eur trahvi + kordus teooriaeksam enne lubade väljavahetamist, kuigi oli üritanud olla viisakas. :D

täna mängid saksofoni, homme reedad kodumaa

G.B.

hold my calls, trippin balls

• liige
  • Liitus:24 sept 2004
mis torrentisaiti tänapäeval noored kasutavad? kickassiga sai enamus vajadused rahuldatud, aga nüüd too maas ja tpb'st palju vajalikke asju ei leia

halp pls
I've dated girls uglier than you for breakfast.

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010

Vaata postitustG.B., 14 august 2016 - 17:37, kirjutas:

mis torrentisaiti tänapäeval noored kasutavad? kickassiga sai enamus vajadused rahuldatud, aga nüüd too maas ja tpb'st palju vajalikke asju ei leia

halp pls

TV sarjade jaoks EZTV. Isohunt pakub kõike, aga ma ei tea, kuidas seal valik on. Ma ise pöördun sinna, kui TPB maas on.

Erki

Liige

• liige
  • Liitus:18 juuni 2006

Vaata postitustXchopperX, 03 august 2016 - 23:49, kirjutas:

Vaata postitustHakintasshi, 03 august 2016 - 16:57, kirjutas:

Vaata postitustUko, 03 august 2016 - 16:32, kirjutas:

Vaata postitustHakintasshi, 03 august 2016 - 16:30, kirjutas:

Vaata postitustUko, 03 august 2016 - 16:06, kirjutas:

Mingi norm juuksur Tallinnas, kuhu saaks lähima paari päeva jooksul aja?

Otsid mingit isikut või sobivad salongid ka? Sest ma ise salon+ päris mitmed korrad külastanud ja alati rahule jäänud.

Väga vahet pole, peaasi, et head tööd teeb ja mega kallis pole. Praegusel juuksuril lampi 3 nädalane ootejärjekord :D

Salon+is meeste lõikus ja pesu mingi 23 vms euri. Ootejärjekorda ei tea peast öelda, ise alati paari päeva pärast aja saanud.

Renardis on 20€ lõikus + tasuta viski.

Olen aasta aega tema juures käinud. Mis ajast ta viskit pakub? :D

Meelis, 18 aug 2010, 16:05, kirjutas:

Ühesõnaga... Mingil kindlal perioodil toimus palju seksi ning armastust, aga kahjuks tegid kõik seda valede inimestega?

Vaata postitust

Marvolo

I SEE YOU

• liige
TransferWise on üks teenusepakkuja, kes veel rahakonverteerimist pakub? Tahaks mingit hinnavõrdlust teha. EUR to GBP

mcsannu

lol

• liige
  • Liitus:28 sept 2008

Vaata postitustMarvolo, 17 august 2016 - 17:15, kirjutas:

TransferWise on üks teenusepakkuja, kes veel rahakonverteerimist pakub? Tahaks mingit hinnavõrdlust teha. EUR to GBP

Pm sama teenusepakkuja nagu Transferwise.

https://azimo.com/

Tere!

keibl

Dont be silly, wrap your willy

• liige
  • Liitus:06 mai 2007
Kas nendel uutel suitsupakkidel, kus on need haiguste pildid peal, ei olegi enam tõrva ja nikotiini sisaldust märgitud?

Muutis keibl, 17 august 2016 - 19:32.

watching myself die in slow motion
Postitas pildi

Hakintasshi

Liige

• liige
  • Liitus:08 juuni 2014

Vaata postitustkeibl, 17 august 2016 - 19:28, kirjutas:

Kas nendel uutel suitsupakkidel, kus on need haiguste pildid peal, ei olegi enam tõrva ja nikotiini sisaldust märgitud?

Raadiost nagu kuulsin, et ei ole ja

G.B.

hold my calls, trippin balls

• liige
  • Liitus:24 sept 2004
kas kell 8 hommikul helsinkist väljuvale laevale saab kunagi öösel juba varem peale ka kuidagi?
I've dated girls uglier than you for breakfast.

Hakintasshi

Liige

• liige

Vaata postitustG.B., 18 august 2016 - 17:42, kirjutas:

kas kell 8 hommikul helsinkist väljuvale laevale saab kunagi öösel juba varem peale ka kuidagi?

Minuteada ei saa. Tean, et on selliseid laevasid, mis tulevad öösel sadamasse ja hommikul saab maha, aga vastupidist pole kunagi kuulnud.

Marvolo

I SEE YOU

• liige
nahhui Swedbank ei lase 2k ülekannet teha, kui ma logisin Id-kaardiga sisse? Ja türa küll, Firefoxiga ei tuvastanud kasutajatunnustki ära, pidin Chrome-iga logima.

emaga räägid ka nii vä

dindu nuffin

• liige
  • Liitus:17 nov 2008

Vaata postitustMarvolo, 19 august 2016 - 03:41, kirjutas:

nahhui Swedbank ei lase 2k ülekannet teha, kui ma logisin Id-kaardiga sisse? Ja türa küll, Firefoxiga ei tuvastanud kasutajatunnustki ära, pidin Chrome-iga logima.

Kaardil endal limiit peal? Firefox huiab jah id-kaardiga seotud tegevusi suht. IE või chrome selle jaoks.
tra sa oled veel lollim kui mina

OHJUMAL

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:12 juuni 2015
  • Sugu:naine
Mis värk on või kuhu ma pangas linnukese panema peaksin, et ma saaksin näiteks Taxifyd kasutada nii, et kaardilt summa kohe maha läheks? Kui ma kõik oma kaardi andmed sisse panen sinna, siis ütleb, et see pole lubatud :(
Kaardiks on SEB isic scholar

megahit

Liige

• liige
  • Liitus:02 jaan 2008

Vaata postitustOHJUMAL, 19 august 2016 - 14:38, kirjutas:

Mis värk on või kuhu ma pangas linnukese panema peaksin, et ma saaksin näiteks Taxifyd kasutada nii, et kaardilt summa kohe maha läheks? Kui ma kõik oma kaardi andmed sisse panen sinna, siis ütleb, et see pole lubatud :(

Pead ehk ostud internetis lubama vms. SEBi kohta ei tea täpselt, aga Swedis see aitab.

Hakintasshi

Liige

• liige

Minuteada pole sellel kaardil krediitkaardi tüüpi maksed lubatud.

Bitterness

Liige

• liige
  • Liitus:27 okt 2014
  • Sugu:ei ütle

Vaata postitustHakintasshi, 19 august 2016 - 19:29, kirjutas:

Eksid, ISIC kaardid on deebetkaardid ja krediitkaardi omadustega. Alaealisena vist ei saagi, pole kindel. Muidu peaks seda saama ise kuskil internetipangas seadetes muuta, "luba krediitkaardimaksed" vms. Aga pangas koha peal saab ka lasta, kui ise hakkama ei saa.

OHJUMAL

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:12 juuni 2015
  • Sugu:naine

Vaata postitustBitterness, 19 august 2016 - 21:01, kirjutas:

Vaata postitustHakintasshi, 19 august 2016 - 19:29, kirjutas:

Eksid, ISIC kaardid on deebetkaardid ja krediitkaardi omadustega. Alaealisena vist ei saagi, pole kindel. Muidu peaks seda saama ise kuskil internetipangas seadetes muuta, "luba krediitkaardimaksed" vms. Aga pangas koha peal saab ka lasta, kui ise hakkama ei saa.

Aitäh teile!
Leidsin vea üles. Kõik tehingud peale interneti olid lubatud ja nüüdseks probleem lahendatud :)

27 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 27 külalist, 0 anonüümset kasutajat