Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

r0b3rt

Liige

• liige
  • Liitus:28 märts 2013
  • Sugu:mees
1 eur peaks olema

Gerry

saudi prints

• liige
  • Liitus:15 apr 2005

Vaata postitustG.B., 24 juuli 2016 - 00:32, kirjutas:

palju mobiil-id tegemine maksab ja kui kiirelt selle tehtud saab?

Teiste kohta ei tea aga Telias tegemine tasuta, edasi 1eur/kuu kuutasu. Lähed esindusse, annad idkaardi ja ütled et soovid mobiil-id teha, saad uue simkaardi. Lähed koju, aktiveerid ära mobiil-id arvutis (idkaardi lugejat tarvis) ja ongi tehtud.

k.

Endine issi asutuses täiskohaga emme

• liige
  • Liitus:05 nov 2006

Vaata postitustG.B., 24 juuli 2016 - 00:32, kirjutas:

palju mobiil-id tegemine maksab ja kui kiirelt selle tehtud saab?

Sellega alati mingi nuss imo. Pidevalt tulevad sõnumid, teadetega, et teie Mobiil-ID sertifikaat on tühistatud ning vigane jne.

Teenustasu oli 10 euri vist.

Sidrun <3 .

Liige

• liige
  • Liitus:29 apr 2007
Sooviks teada, et kas kuidagi on võimalik teha arvutis nii,et tagumisest audio outputist kus on kõlarid, mängiks ainult muusika. ja kui ees olevas output augus on kõrvaklapid, siis sealt tuleks näiteks mõne mängu ingame sound.
Sai segane selgitus, aga äkki keegi sai aru mida mõtlesin, ja oskaks aidata. Ei suutnud välja mõelda, et mida googlesse kirjutada.
The guy said NBA players are one in a million, ... I said, 'Man, look, I'm going to be that one in a million." - Kobe Bryant

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010

Vaata postitustSidrun <3 ., 26 juuli 2016 - 18:51, kirjutas:

Sooviks teada, et kas kuidagi on võimalik teha arvutis nii,et tagumisest audio outputist kus on kõlarid, mängiks ainult muusika. ja kui ees olevas output augus on kõrvaklapid, siis sealt tuleks näiteks mõne mängu ingame sound.
Sai segane selgitus, aga äkki keegi sai aru mida mõtlesin, ja oskaks aidata. Ei suutnud välja mõelda, et mida googlesse kirjutada.

control panel -> device manager ->sound vmt. Vaata kas seal ei saa midagi muuta või seadistada.

Ma korraks viskasin pilgu peale ak VLC seadetele ja seal on audio menüü all ka output valikud. Ehk saad seal endale väljundiks valida kindlad kõlarid. Aga ma ei tea kas see mängu helid jätaks siis kõlaritest välja või mitte.

/Mul on ainult üks heliväljnudi auk, seega mul ei näita rohkem valikud, aga tee parem klikk tööribal oleval heliikoonil ja seal on ka kõlari/väljundi seaded olemas.

Muutis Marvolo, 26 juuli 2016 - 19:08.

Sidrun <3 .

Liige

• liige
  • Liitus:29 apr 2007

Vaata postitustMarvolo, 26 juuli 2016 - 19:06, kirjutas:

control panel -> device manager ->sound vmt. Vaata kas seal ei saa midagi muuta või seadistada.

Ma korraks viskasin pilgu peale ak VLC seadetele ja seal on audio menüü all ka output valikud. Ehk saad seal endale väljundiks valida kindlad kõlarid. Aga ma ei tea kas see mängu helid jätaks siis kõlaritest välja või mitte.

/Mul on ainult üks heliväljnudi auk, seega mul ei näita rohkem valikud, aga tee parem klikk tööribal oleval heliikoonil ja seal on ka kõlari/väljundi seaded olemas.

ausalt öeldes ei oska ma sealt mitte midagi panna/muuta vms.
The guy said NBA players are one in a million, ... I said, 'Man, look, I'm going to be that one in a million." - Kobe Bryant

Marvolo

I SEE YOU

• liige

Vaata postitustSidrun <3 ., 26 juuli 2016 - 19:19, kirjutas:

Vaata postitustMarvolo, 26 juuli 2016 - 19:06, kirjutas:

ausalt öeldes ei oska ma sealt mitte midagi panna/muuta vms.

Ma rohkem ei viitsi pröäält. https://www.google.e...UJsSq8wem85P4DQ

beenf

super

• liige
  • Liitus:17 apr 2005
Kellegil kogemusi domeeni ostmisega? Keda soovitate?

mustadsilmad

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:12 sept 2015
  • Sugu:naine

Vaata postitustbeenf, 29 juuli 2016 - 07:55, kirjutas:

namecheap.com

SoldieR

Reino

• liige
  • Liitus:11 juuni 2009
Kuidas keskmist kiirust arvutatakse ? Kui auto labis 21km 10 minutiga tuleb keskmine kiirus?
kuidas on kõige valutum teha enekat ?

Robert.

naatriumkloriid

• liige
  • Liitus:29 juuli 2008

Vaata postitustSoldieR, 29 juuli 2016 - 15:51, kirjutas:

Kuidas keskmist kiirust arvutatakse ? Kui auto labis 21km 10 minutiga tuleb keskmine kiirus?

126 km/h

Marvolo

I SEE YOU

• liige
Olen hetkel Win7 peal ja sellega väga rahul. Täna on viimane päev kui saab tasuta Win10 peale uuendada. Kas Win10 on seda väärt? Nagu ma aru saan on see Win7 ja Win8 hübriid. Ma olen Win8 veidi katsunud ja selle kasutajasõbralikkus oli alla nulli. Kas Win10 on parem?
Win7 saab uuendusi veel aastani 2020. Seega väga häda ei tohiks olla sellest loobumisega, eks?

Spidermon

Korravalvur

• liige
  • Liitus:13 dets 2015

Vaata postitustMarvolo, 29 juuli 2016 - 16:42, kirjutas:

Olen hetkel Win7 peal ja sellega väga rahul. Täna on viimane päev kui saab tasuta Win10 peale uuendada. Kas Win10 on seda väärt? Nagu ma aru saan on see Win7 ja Win8 hübriid. Ma olen Win8 veidi katsunud ja selle kasutajasõbralikkus oli alla nulli. Kas Win10 on parem?
Win7 saab uuendusi veel aastani 2020. Seega väga häda ei tohiks olla sellest loobumisega, eks?

Ise sitsin ka 7 pro peal ja ei leia põhjust, et kümmet tahta. Imo ei ole mõtet.
Spoiler

mcsannu

lol

• liige
  • Liitus:28 sept 2008

Vaata postitustbeenf, 29 juuli 2016 - 07:55, kirjutas:

Kui soovid Eesti tippdomeeni siis võta kas zone või veebimajutus, kui aga välismaalt siis namecheap, networksolutions, netim vms.

Tere!

mcsannu

lol

• liige
  • Liitus:28 sept 2008

Vaata postitustMarvolo, 29 juuli 2016 - 16:42, kirjutas:

Täesti varieeruv, mõnele meeldib win 7, mõni aga eelistab win 10. Kõige lihtsam on ilmselt mõlemad järgi proovida ja valida endale sobiv OS.

Muutis mcsannu, 29 juuli 2016 - 20:35.

Tere!

SoldieR

Reino

• liige
  • Liitus:11 juuni 2009
Ma hakkasin motlema kas kaabu kasutaja nimi on tulnud southparkist ja tal on kalduvused homoseksuaalsusele? Illuminiati max level
kuidas on kõige valutum teha enekat ?

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitustSoldieR, 30 juuli 2016 - 06:14, kirjutas:

Ma hakkasin motlema kas kaabu kasutaja nimi on tulnud southparkist ja tal on kalduvused homoseksuaalsusele? Illuminiati max level
mine landi oma "tüdrukuid" edasi

Postitas pildi
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

Spidermon

Korravalvur

• liige

Vaata postitustSoldieR, 30 juuli 2016 - 06:14, kirjutas:

Klaabu on mütoloogiline tegelane Eesti ajaloost, kes sündis esimesest vihmapiisast, mis puudutas Liivimaa pinda. Ta oli kindral esimeses maailmasõjas ja viis meid võidule natsi-Venemaa üle.
Spoiler

keibl

Dont be silly, wrap your willy

• liige
  • Liitus:06 mai 2007
Kui palju saab 100 kilose raudvanni eest metallikokkuostus?
watching myself die in slow motion
Postitas pildi

Spidermon

Korravalvur

• liige

Vaata postitustkeibl, 30 juuli 2016 - 11:14, kirjutas:

Kui palju saab 100 kilose raudvanni eest metallikokkuostus?

10-16€ olenevalt asukohast
Spoiler

17 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 17 külalist, 0 anonüümset kasutajat