Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

mattiasmadis

swegmaestro

• liige
  • Liitus:08 apr 2006
  • Sugu:mees

Vaata postitustSpidermon, 12 aprill 2016 - 18:19, kirjutas:

Kas teil on kunagi ussid tekkinud varbaküünte närimisest?

Mine sebi apteegist ussirohtu ja pese käsi lel.

SoldieR

Reino

• liige
  • Liitus:11 juuni 2009
Palju ps2 pult maksab? Laenasin sõbrale ja see väidab et,lõhkus selle ära ja siis.kaotas selle ara,aga lubas kinni maksta
kuidas on kõige valutum teha enekat ?

k1rvem44s

Liige

• liige
  • Liitus:21 apr 2009

Vaata postitustSoldieR, 14 aprill 2016 - 08:32, kirjutas:

Palju ps2 pult maksab? Laenasin sõbrale ja see väidab et,lõhkus selle ära ja siis.kaotas selle ara,aga lubas kinni maksta

Ütle talle, et võib juba pangalaenu hakata kakkuma.
Vanatüdruk vihtleb saunas jalgevahet ja räägib omaette: "Õigel ajal vorsti ei tahtnud, söö nüüd salatit!"

Spidermon

Korravalvur

• liige
  • Liitus:13 dets 2015

Vaata postitustSoldieR, 14 aprill 2016 - 08:32, kirjutas:

https://osta-ee.post...t-49829427.html

2 aastat tagasi oli hinnaks 5€, aga tasub meeles pidada, et tegu on nüüdseks antiigiga ja antiik maksab! Küsiksin 250€ julgelt, või ootaks veel paar aastat, et venitada summa neljakohaliseks. Võid ka kohtu kaudu mittevaralise kahju hüvitamist nõuda puldist eemal oldud aja tõttu.
Spoiler

MaqDaRooster

Kriibus

• liige
  • Liitus:28 okt 2010
Kus ma leiaks lehekülje, kus otsitakse inimesi üürnikuks Tallinnas? Mitte korterit aga ntks tuba või korrus vms...

SoldieR

Reino

• liige
Viska viiekas void homme ja ylehomme minu pool olla

Kevva.

Liige

• auliige
  • Liitus:18 juuni 2007

Vaata postitustMaqDaRooster, 19 aprill 2016 - 18:07, kirjutas:

Kus ma leiaks lehekülje, kus otsitakse inimesi üürnikuks Tallinnas? Mitte korterit aga ntks tuba või korrus vms...

KV, Facebook kommuunid ja nii leiadki. Soovitan facebooki kommuuni ise postituse teha ja võetakse ise ühendust. Ise kunagi tegin ja toimis.

SoldieR

Reino

• liige
Kui mulle kanti raha teisest pangast eile 21-22 ajal
mis kellaks ta kontole jõuab täna? Mul on SEB saatjal swed

Mihkel.

Kui kaelani sitaseees oled, ei tasu pead norgu lasta

• liige
  • Liitus:03 dets 2006

Vaata postitustSoldieR, 20 aprill 2016 - 08:07, kirjutas:

Kui mulle kanti raha teisest pangast eile 21-22 ajal
mis kellaks ta kontole jõuab täna? Mul on SEB saatjal swed

10-11 ajal täna

SoldieR

Reino

• liige
Neonet top 20 overall posters on mingi bug sees.kasutaja l4hma 10,2k posts aga kui vajutad tema konto peale näitab active posts 4.5k ma tean,et osad postid kustutatakse jne,aga yle poolte tema postidest siis kustutatud w :D

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitustSoldieR, 20 aprill 2016 - 08:33, kirjutas:

Neonet top 20 overall posters on mingi bug sees.kasutaja l4hma 10,2k posts aga kui vajutad tema konto peale näitab active posts 4.5k ma tean,et osad postid kustutatakse jne,aga yle poolte tema postidest siis kustutatud w :D
kle, r22gi parem, mis kuradi moodi on sul 9990 postitust ja active posts 10138??

ja kui sa seda nüüd kohe ära ei seleta, siis panen postcoundi nulli. NULLI. TAIPAD VE MIDA SEE TÄHENDAB????????????????????????
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

Uko

Liige

• liige
  • Liitus:07 mai 2010
Teen matem. riigieksamit, aga pole 3-4 aastat matemaatikaga väga kokku puutunud, mingiseid soovitusi millele rohkem õppimisel rõhku panna?

mosq

fyhrer

• liige
  • Liitus:17 dets 2012
1 punktiga läbi ei saa w

Uko

Liige

• liige
  • Liitus:07 mai 2010

Vaata postitustmosq, 20 aprill 2016 - 19:13, kirjutas:

1 punktiga läbi ei saa w

Ei lähe läbi saama, punkte tahan.

Muutis Uko, 20 aprill 2016 - 19:51.

MaqDaRooster

Kriibus

• liige
  • Liitus:28 okt 2010

Vaata postitustUko, 20 aprill 2016 - 16:46, kirjutas:

Teen matem. riigieksamit, aga pole 3-4 aastat matemaatikaga väga kokku puutunud, mingiseid soovitusi millele rohkem õppimisel rõhku panna?

Oleneb kas sa teed kitsa või laia matemaatika eksamit aga minu mäletamist mööda olid põhiteemadeks funktsioonid, tõenäosus ja statistika, Integraal ja geo- ning trigonomeetria. Otsi mingi inimene, kes samuti see aasta teeb eksamit, saad korraliku ülevaate.

Krister

Liige

• liige
  • Liitus:22 juuni 2007
  • Sugu:ei ütle
kas kuskil see klassikokkutulek on üleval streamina?

megahit

Liige

• liige
  • Liitus:02 jaan 2008

Vaata postitustKrister, 22 aprill 2016 - 16:37, kirjutas:

kas kuskil see klassikokkutulek on üleval streamina?

Streamina ei tea, aga torrent on küll olemas https://isohunt.to/t...ek-2016-Estonia

Spidermon

Korravalvur

• liige
  • Liitus:13 dets 2015
Ou juristid, eelmisel nädalal suleti Triobeti konto koos 550€'ga. Põhjenduseks toodi, et kolmas osapool (pokkeriteenuse pakkuja Microgaming) süüdistab kokkumängus. Olgugi, et pole viimastel aastatel praktiliselt pokkerit seal puutunud. Nõudsin siis viidatud selgitust ja sain sellise vastuse:

Spoiler

Peale seda kirja soovisin siis täpset väljavõtet ja tõestus, millal, kus, kuidas ja milline rikkumine aset leidis. Algselt vastati, et edastasime soovi Microgamingule ja peale seda, et antud infot ei ole neil võimalik MG'lt saada ja see ei muudaks enam tehtud otsust.

Kas mul on mõtet teha avaldus ja loota, et asi võetakse menetlusse, või on targem esialgu tarbijakaitse kadalipp läbida?
Spoiler

1337

mvp

• liige
  • Liitus:30 dets 2007
Mida teha kui ID-kaardi utiliit jääbki "loeb andmeid" peale?
Olen reinstallinud, uued driverid tõmmanud - munnigi

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitustSpidermon, 25 aprill 2016 - 16:45, kirjutas:

Ou juristid, eelmisel nädalal suleti Triobeti konto koos 550€'ga. Põhjenduseks toodi, et kolmas osapool (pokkeriteenuse pakkuja Microgaming) süüdistab kokkumängus. Olgugi, et pole viimastel aastatel praktiliselt pokkerit seal puutunud. Nõudsin siis viidatud selgitust ja sain sellise vastuse:

Spoiler

Peale seda kirja soovisin siis täpset väljavõtet ja tõestus, millal, kus, kuidas ja milline rikkumine aset leidis. Algselt vastati, et edastasime soovi Microgamingule ja peale seda, et antud infot ei ole neil võimalik MG'lt saada ja see ei muudaks enam tehtud otsust.

Kas mul on mõtet teha avaldus ja loota, et asi võetakse menetlusse, või on targem esialgu tarbijakaitse kadalipp läbida?
samahästi võid võrdõigusvolinikule kaevata... tarbijakaitse otsused on sisuliselt soovitusliku iseloomuga, kui teine pool otsuseid ei täida, siis on sul õigus pöörduda maakohtusse
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

55 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 55 külalist, 0 anonüümset kasutajat