Tshabala, 22 veebruar 2016 - 18:48, kirjutas:
Noore ja vaese keskkooliõpilasena sai päris palju igasse Euroopa otsa lennatud RyanAiriga ning minu soe soovitus raamimõõtude eiramiseks - kasuta reisikohvrina spordikotti. Pole just kõige fancym ja uhkem aga vähemalt mahub ilusti raamidesse ära, ma vahel ikka peksin jalaga oma spordikotti sinna metallraami vahele ja kui sobis, siis kõik OK
vahel neil enne boardingut olid papist raamid nendega vähe raskem aga spordikotil saab kujuga igatepidi mängida.
Mul on seljakott, aga see pole väga flexible. See osa mis vastu selga läheb on sellisest paksemast ja paindumatust materjalist mida ei anna oluliselt väiksemaks suruda kahjuks.
kuldhammas, 22 veebruar 2016 - 16:35, kirjutas:
pmst mõõdud on selle järgi pandud, et täpselt 3 käsipagasit mahuks sinna riiulile mis pea kohal. Olen näinud küll, et nussivad. Ühel oli küll mõõtudes kott aga oli asju nii täis topitud et ei mahtunud sinna raami ja pidi juurde maksma. Free money ju, miks mitte nussida.
Lugesin Wizz Airi reeglitest, et small cabin luggage peab mahtuma eesistuja istme alla ja alles large cabin baggage´i (ehk siis 18€ juurde) saab pea kohale riiulisse pagasit panna.
Proovin vb vähem asju kaasa võtta väiksema kotiga või mingi enam vähem paraja koti leida.
Lendamisega seoses veel - mul pole varem mitut üle 100ml pudelit kaasas olnud, kas need tuleb igaüks panna eraldi suletavasse kilekotti või sobib ka nii et kõik on ühes?