Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

Kolonel

nagu päris.

• liige
  • Liitus:13 märts 2008
  • Sugu:mees
Kust ma saaksin osta ca 86x80cm mõõtudega paberipoognat / kartongi (nt kunstitarvete poed aga millised?)?
Kunagi sain Koopia Kolmest mingi enam vähem, aga tahaks paremaid kohti. Ja võiks olla Tallinna kesklinnas, kuhugi trükikoja angaari linna lähistel ei hakka ronima.

//Sain kokkuvõttes ikkagi Koopia Kolmest, Hammondis olid liiga väikese mõõduga.

Muutis Kolonel, 15 veebruar 2016 - 13:05.

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustKolonel, 04 veebruar 2016 - 02:29, kirjutas:

Kust ma saaksin osta ca 86x80cm mõõtudega paberipoognat / kartongi (nt kunstitarvete poed aga millised?)?
Kunagi sain Koopia Kolmest mingi enam vähem, aga tahaks paremaid kohti. Ja võiks olla Tallinna kesklinnas, kuhugi trükikoja angaari linna lähistel ei hakka ronima.

http://www.hammond.ee/kontakt
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Richuu

Liige

• liige
  • Liitus:10 veebr 2011
Kas pärnus on mõnda auto salongi puhastus kohta?
Postitas pildi

MaqDaRooster

Kriibus

• liige
  • Liitus:28 okt 2010
Keegi oskab öelda kus saaks suuremas koguses Bitcoini osta/müüa?

iMad

Liige

• liige
  • Liitus:27 jaan 2008
Googeldada pole mõtet, küsin rahvalt siit.

On siin kedagi, kes on kuna angiini põdenud 2-3x aastas? Ning kaelal olevad lümfisõlmed siiani 0.5-1cm läbimõõduga? Just curious.

Spidermon

Korravalvur

• liige
  • Liitus:13 dets 2015
Küsisin 27/9 teemas, et kas tänasel laupäeval raadiost ka midagi head tuleb? Vist oli vale teema, et ära kustutati? Peaks siia sobima?
Spoiler

MaqDaRooster

Kriibus

• liige
  • Liitus:28 okt 2010

Vaata postitustSpidermon, 20 veebruar 2016 - 14:13, kirjutas:

Küsisin 27/9 teemas, et kas tänasel laupäeval raadiost ka midagi head tuleb? Vist oli vale teema, et ära kustutati? Peaks siia sobima?

Sinu privileegid pole veel piisavalt suured, tee 1k poste, siis vaatame kas tohid Elmari tantsuõhtust postitada.

Kolonel

nagu päris.

• liige
Kes viimasel ajal Wizzairiga lennanud, neil on small cabin bag suurus max 42cm x 32cm, aga kui mu seljakoti suurus on nt 50x30 siis hakkavad pizdiitama selle 8cm pärast? Muidu ei küsiks, aga võrreldes viimase korraga tuletavad bronnides igal sammul meelde et kas ei taha suuremat cabin bagi juurde osta (see on 56 x 45cm)? Pigem maksaks alguses 18€ juurde kui lennujaamas 36€.

kuldhammas

Liige

• liige
  • Liitus:08 okt 2015
  • Sugu:naine

Vaata postitustKolonel, 22 veebruar 2016 - 00:35, kirjutas:

Kes viimasel ajal Wizzairiga lennanud, neil on small cabin bag suurus max 42cm x 32cm, aga kui mu seljakoti suurus on nt 50x30 siis hakkavad pizdiitama selle 8cm pärast? Muidu ei küsiks, aga võrreldes viimase korraga tuletavad bronnides igal sammul meelde et kas ei taha suuremat cabin bagi juurde osta (see on 56 x 45cm)? Pigem maksaks alguses 18€ juurde kui lennujaamas 36€.

Neil väravas see huinjaa kuhu paned käsipagasi sisse ja kui ei mahu siis hakkavad nussima jap

Kolonel

nagu päris.

• liige

Vaata postitustkuldhammas, 22 veebruar 2016 - 13:38, kirjutas:

Neil väravas see huinjaa kuhu paned käsipagasi sisse ja kui ei mahu siis hakkavad nussima jap

Jaa, olen Ryanairi väravas neid "raame" näinud kuhu pagasit sisse proovitakse, aga mõtlesin et kas nad teevad probleemi kui on nii vähe üle?

kuldhammas

Liige

• liige

Vaata postitustKolonel, 22 veebruar 2016 - 16:29, kirjutas:

Jaa, olen Ryanairi väravas neid "raame" näinud kuhu pagasit sisse proovitakse, aga mõtlesin et kas nad teevad probleemi kui on nii vähe üle?

pmst mõõdud on selle järgi pandud, et täpselt 3 käsipagasit mahuks sinna riiulile mis pea kohal. Olen näinud küll, et nussivad. Ühel oli küll mõõtudes kott aga oli asju nii täis topitud et ei mahtunud sinna raami ja pidi juurde maksma. Free money ju, miks mitte nussida.

Muutis kuldhammas, 22 veebruar 2016 - 16:41.

kuldhammas

Liige

• liige

Vaata postitustBitterness, 22 veebruar 2016 - 16:32, kirjutas:

Vaata postitustKolonel, 22 veebruar 2016 - 16:29, kirjutas:

Ma ikka mõned head korrad lennanud ja mul ei ole kunagi käsipagasi kaalu/suurust kontrollitud. Kui sa sinna just suure reisikohvriga ei lähe, ei tohiks probleemi tulla.

Ma ei tea millest see oleneb aga vahel kontrollitakse igat kotti, vahel mitte ühtegi. Lendan väga tihti

Mihkel.

Kui kaelani sitaseees oled, ei tasu pead norgu lasta

• liige
  • Liitus:03 dets 2006

eelmine aasta aprillis käisin, kott oli natukene suurem, ei tekkinud probleemi. Kui ei mahu ja riided ainult kotis siis kasuta jõudu ja pressi kuidas saad, sest lennukis on sul ruumi sellele kotile kõvasti üle.

Kolonel

nagu päris.

• liige

Vaata postitustTshabala, 22 veebruar 2016 - 18:48, kirjutas:

Noore ja vaese keskkooliõpilasena sai päris palju igasse Euroopa otsa lennatud RyanAiriga ning minu soe soovitus raamimõõtude eiramiseks - kasuta reisikohvrina spordikotti. Pole just kõige fancym ja uhkem aga vähemalt mahub ilusti raamidesse ära, ma vahel ikka peksin jalaga oma spordikotti sinna metallraami vahele ja kui sobis, siis kõik OK :) vahel neil enne boardingut olid papist raamid nendega vähe raskem aga spordikotil saab kujuga igatepidi mängida.

Mul on seljakott, aga see pole väga flexible. See osa mis vastu selga läheb on sellisest paksemast ja paindumatust materjalist mida ei anna oluliselt väiksemaks suruda kahjuks.

Vaata postitustkuldhammas, 22 veebruar 2016 - 16:35, kirjutas:

pmst mõõdud on selle järgi pandud, et täpselt 3 käsipagasit mahuks sinna riiulile mis pea kohal. Olen näinud küll, et nussivad. Ühel oli küll mõõtudes kott aga oli asju nii täis topitud et ei mahtunud sinna raami ja pidi juurde maksma. Free money ju, miks mitte nussida.

Lugesin Wizz Airi reeglitest, et small cabin luggage peab mahtuma eesistuja istme alla ja alles large cabin baggage´i (ehk siis 18€ juurde) saab pea kohale riiulisse pagasit panna.

Proovin vb vähem asju kaasa võtta väiksema kotiga või mingi enam vähem paraja koti leida.

Lendamisega seoses veel - mul pole varem mitut üle 100ml pudelit kaasas olnud, kas need tuleb igaüks panna eraldi suletavasse kilekotti või sobib ka nii et kõik on ühes?

Mihkel.

Kui kaelani sitaseees oled, ei tasu pead norgu lasta

• liige
  • Liitus:03 dets 2006

Vaata postitustKolonel, 23 veebruar 2016 - 00:09, kirjutas:

Vaata postitustTshabala, 22 veebruar 2016 - 18:48, kirjutas:

Noore ja vaese keskkooliõpilasena sai päris palju igasse Euroopa otsa lennatud RyanAiriga ning minu soe soovitus raamimõõtude eiramiseks - kasuta reisikohvrina spordikotti. Pole just kõige fancym ja uhkem aga vähemalt mahub ilusti raamidesse ära, ma vahel ikka peksin jalaga oma spordikotti sinna metallraami vahele ja kui sobis, siis kõik OK :) vahel neil enne boardingut olid papist raamid nendega vähe raskem aga spordikotil saab kujuga igatepidi mängida.

Mul on seljakott, aga see pole väga flexible. See osa mis vastu selga läheb on sellisest paksemast ja paindumatust materjalist mida ei anna oluliselt väiksemaks suruda kahjuks.

Vaata postitustkuldhammas, 22 veebruar 2016 - 16:35, kirjutas:

Lugesin Wizz Airi reeglitest, et small cabin luggage peab mahtuma eesistuja istme alla ja alles large cabin baggage´i (ehk siis 18€ juurde) saab pea kohale riiulisse pagasit panna.

Proovin vb vähem asju kaasa võtta väiksema kotiga või mingi enam vähem paraja koti leida.

Lendamisega seoses veel - mul pole varem mitut üle 100ml pudelit kaasas olnud, kas need tuleb igaüks panna eraldi suletavasse kilekotti või sobib ka nii et kõik on ühes?

kõik panid ülesse sahtlisse ja keegi ei öelnud midagi

Muutis Mihkel., 23 veebruar 2016 - 00:13.

Kolonel

nagu päris.

• liige

Vaata postitustMihkel., 23 veebruar 2016 - 00:13, kirjutas:

Ok, võib-olla ma tõlgendasin liiga sõna sõnalt seda reglementi.

kuldhammas

Liige

• liige

Vaata postitustKolonel, 23 veebruar 2016 - 00:46, kirjutas:

Vaata postitustMihkel., 23 veebruar 2016 - 00:13, kirjutas:

Ok, võib-olla ma tõlgendasin liiga sõna sõnalt seda reglementi.

1L kott reisija kohta, 100ml anumad max.

SoldieR

Reino

• liige
  • Liitus:11 juuni 2009
Ma elan juba 6 kuud õikal,aga mu samjang ess kolm näitab ikka wallpaperi taustal kristiine järgi temperatuuri
kuidas on kõige valutum teha enekat ?

kuldhammas

Liige

• liige

Vaata postitustSoldieR, 26 veebruar 2016 - 01:20, kirjutas:

Ma elan juba 6 kuud õikal,aga mu samjang ess kolm näitab ikka wallpaperi taustal kristiine järgi temperatuuri

hüppa rõdult alla

MeraX

Liige

• liige
  • Liitus:03 juuni 2006
Lylita asukoha huinja sisse
A low possibility means that it is not zero.

61 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 61 külalist, 0 anonüümset kasutajat