Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

priitpoiss

Saaks sinna reite vahele, oleks nagu siga rukkis

• liige
  • Liitus:06 jaan 2010
  • Sugu:mees

Vaata postitustrattad, 26 detsember 2015 - 17:34, kirjutas:

Vaata postitustpriitpoiss, 26 detsember 2015 - 14:07, kirjutas:

Kas keegi seletaks ära praeguses seaduse järgi auto müümise kolmandale isikule ehk kui mina ostsin auto isik 1 käest ostu müügi lepinguga (auto tema nimel) ja soovin müüa kolmandale iskule ilma et ma peaks auto enda nimele kirjutama

Ostu müügi lepinugaga vormistatakse auto oma nimele, kui ma ei eksi. Seega vahet pole mitu korda, see veel vahe peal omanikku vahetab, kellel ostu-müügilepingud olemas, selle oma on. Lihtsalt vormistama peab minema mitme lepinguga.

Peaks siis nii olema, et minule auto müüdi ostu müügi lepinguga, ja mina teen lihtsalt uue lepingu kolmanda osapoolega kus mina müün auto temale, ja kui kolmas osapool otsustab auto enda nimele kirjutada siis ta lihtsalt läheb 2 lepinguga arki

rattad

Liige

• liige
  • Liitus:04 sept 2009

Vaata postitustpriitpoiss, 26 detsember 2015 - 18:09, kirjutas:

Vaata postitustrattad, 26 detsember 2015 - 17:34, kirjutas:

Vaata postitustpriitpoiss, 26 detsember 2015 - 14:07, kirjutas:

Kas keegi seletaks ära praeguses seaduse järgi auto müümise kolmandale isikule ehk kui mina ostsin auto isik 1 käest ostu müügi lepinguga (auto tema nimel) ja soovin müüa kolmandale iskule ilma et ma peaks auto enda nimele kirjutama

Ostu müügi lepinugaga vormistatakse auto oma nimele, kui ma ei eksi. Seega vahet pole mitu korda, see veel vahe peal omanikku vahetab, kellel ostu-müügilepingud olemas, selle oma on. Lihtsalt vormistama peab minema mitme lepinguga.

Peaks siis nii olema, et minule auto müüdi ostu müügi lepinguga, ja mina teen lihtsalt uue lepingu kolmanda osapoolega kus mina müün auto temale, ja kui kolmas osapool otsustab auto enda nimele kirjutada siis ta lihtsalt läheb 2 lepinguga arki

Minu meelest just nii see käima peakski.

Hakintasshi

Liige

• liige
  • Liitus:08 juuni 2014
Keegi leiab mulle seaduse, mis keelab alaealisel viibida baaris/klubides. Leidsin mingi liikumisvabaduse jutu ainult, aga täpsemalt oleks vaja.

SoldieR

Reino

• liige
  • Liitus:11 juuni 2009
Iga klubi teeb oma seadusi ja see on seaduses kirjas et 18peab olema osades ka 21(amigo)
kuidas on kõige valutum teha enekat ?

Hakintasshi

Liige

• liige
Sinu jutu järgi teeb iga klubi oma seaduse, aga mingis seaduses see sama asi kirjas? Ja ma palusin täpset seadust, ty.

siimtali112

Napoleon constructed his battle plans in a sandbox.

• liige
  • Liitus:28 jaan 2006

Vaata postitustHakintasshi, 27 detsember 2015 - 12:44, kirjutas:

Sinu jutu järgi teeb iga klubi oma seaduse, aga mingis seaduses see sama asi kirjas? Ja ma palusin täpset seadust, ty.

Ei ole see kuskil seaduses kirjas.. Kuna sa oled alla 18. siis ei tohi sulle alkoholi müüa ja seega oled sa üsna kasutu klient.
On ka pidusid, kuhu on lubatud alates 16. eluaastast, kuid see tähendab baaridaamidele lisatööd dokumendi kontrolli näol ja nagu mainitud siis mahla müümine ei ole klubidele just eriti kasulik.

Hakintasshi

Liige

• liige

Vaata postitustsiimtali112, 27 detsember 2015 - 13:00, kirjutas:

Ei ole see kuskil seaduses kirjas.. Kuna sa oled alla 18. siis ei tohi sulle alkoholi müüa ja seega oled sa üsna kasutu klient.
On ka pidusid, kuhu on lubatud alates 16. eluaastast, kuid see tähendab baaridaamidele lisatööd dokumendi kontrolli näol ja nagu mainitud siis mahla müümine ei ole klubidele just eriti kasulik.

Et see siis teisest seadusest tuletatud baaride/klubide enda seadus/reegel? Aga saatjaga minemise vms kohta ka seadust ei leidu?

siimtali112

Napoleon constructed his battle plans in a sandbox.

• liige
  • Liitus:28 jaan 2006

Vaata postitustHakintasshi, 27 detsember 2015 - 13:58, kirjutas:

Vaata postitustsiimtali112, 27 detsember 2015 - 13:00, kirjutas:

Et see siis teisest seadusest tuletatud baaride/klubide enda seadus/reegel? Aga saatjaga minemise vms kohta ka seadust ei leidu?

Teistest seadusest tulenevalt on tehtud need reeglid jah. Klubides ei kehti mingisuguse saatja reegel - invaliide saadetakse kontserditel. Kas sa oled piisavalt vana, et minna soovitud klubisse või mitte, easy as that.

SoldieR

Reino

• liige
  • Liitus:11 juuni 2009
Soovitage mis autoga teha need for speedis drag sõite.panin kõige kõrgema stage jupid peale ja autol lähevad põõrded nii kiiresti piirajasse,et ei jõua nii kiirelt käiku vahetada
kuidas on kõige valutum teha enekat ?

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010

Vaata postitustSoldieR, 31 detsember 2015 - 02:31, kirjutas:

Soovitage mis autoga teha need for speedis drag sõite.panin kõige kõrgema stage jupid peale ja autol lähevad põõrded nii kiiresti piirajasse,et ei jõua nii kiirelt käiku vahetada

muskel auto

Kingman

Dreams of me getting shaded under a money tree

• liige
  • Liitus:25 mai 2013
  • Sugu:ei ütle
Miks on presidendi abielu aktuaalne ja miks ma peaksin uhke selle üle olema?

MaqDaRooster

Kriibus

• liige
  • Liitus:28 okt 2010

Vaata postitustKingman, 02 jaanuar 2016 - 21:02, kirjutas:

Miks on presidendi abielu aktuaalne ja miks ma peaksin uhke selle üle olema?

Kuna Pariisi olukord on maha rahunenud ja on vaja leida uut esikaane lugu ning lüpsta seda niikaua kuni võimalik.

Garry

Liige

• auliige
  • Liitus:05 juuli 2006
iPhone 5 ekraani best deals? On ehk keegi kursis.

Eliit

Liige

• liige
  • Liitus:09 dets 2005

Vaata postitustGarry, 03 jaanuar 2016 - 12:27, kirjutas:

http://www.matimobii...id=13&Itemid=37

Või siis tellid kuskilt netist ekraani ja vahetad ise. (Minumeelest applespotis mingi tegelane müüs ekraane 50-60 euriga)

Garry

Liige

• auliige
  • Liitus:05 juuli 2006

Vaata postitustEliit, 03 jaanuar 2016 - 14:14, kirjutas:

Vaata postitustGarry, 03 jaanuar 2016 - 12:27, kirjutas:

http://www.matimobii...id=13&Itemid=37

Või siis tellid kuskilt netist ekraani ja vahetad ise. (Minumeelest applespotis mingi tegelane müüs ekraane 50-60 euriga)

Mõtlesingi rohkem viimast varianti, aga lootsin, et saab veidi ekraanilt hinda alla.

latvian

kohtle vennast nagu ennast

• liige
  • Liitus:13 mai 2012
Oskaks keegi nimetada mõningaid Eestis liikuvaid vandenõuteooriaid? Estonia ja viies kolonn tulevad endal pähe, aga vajaks paar tükki veel.

kui mõni ideoloogiline oleks, siis tänaks kaks korda.

Muutis latvian, 06 jaanuar 2016 - 13:42.

While there is a lower class, I am in it, and while there is a criminal element, I am of it, and while there is a soul in prison, I am not free. - Eugene V. Debs

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitustHakintasshi, 27 detsember 2015 - 04:32, kirjutas:

Keegi leiab mulle seaduse, mis keelab alaealisel viibida baaris/klubides. Leidsin mingi liikumisvabaduse jutu ainult, aga täpsemalt oleks vaja.
Mingisugust kõlbelist aspekti seadustes ei tohiks olla, vähemalt ei näi "Karistusseadustik" ega "Lastekaitseseadus" niisugust asjaolu mainivat (näiteks keelab KARS § 180 julmuse eksponeerimise nooremale kui 14-aastasele isikule).

Mõistagi saab kinnistu omanik (või tema poolt volitatud isik) "Asjaõigusseaduse" järgi piirata läbikäimist oma valdusel.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustlatvian, 06 jaanuar 2016 - 13:40, kirjutas:

Oskaks keegi nimetada mõningaid Eestis liikuvaid vandenõuteooriaid? Estonia ja viies kolonn tulevad endal pähe, aga vajaks paar tükki veel.

kui mõni ideoloogiline oleks, siis tänaks kaks korda.

Tea nüüd kui vandenõuteooria see on, aga merivälja objekti kohta on igasugu põnevaid teooriaid liikvel.

Selle Kurkse väinaületamisega seoses on ka palju mingit müstikat liikvel..

Muutis XchopperX, 06 jaanuar 2016 - 23:29.

I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Perseus

Liige

• liige
  • Liitus:10 juuni 2010
Keegi oskab öelda mis jama võiks olla. Arvuti lülitab täiesti randomly ennast välja. Lenovo läppariga tegemist. Täheldanud olen et just peale win10 peale panekut selline jama. Üle ei kuumene, täiesti lambist netis surfates lülitab end välja (kuskil ca päevas korra või kord kahe päeva tagant). Toites ka asi ei ole, aku täis + juhe taga pmst 24/7. Viirusetõrje eset midagi ei tuvasta. :/

Gen.

Liige

• liige
  • Liitus:05 okt 2008
Vaata, mis event viewer selle kohta ütleb.

70 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 70 külalist, 0 anonüümset kasutajat