Change
Sellel teemal on 28197 vastust
Postitatud 10 november 2015 - 16:59
Kellegil kogemusi kopitusega? Kodus peidab end kuskil, aga ei oska leida seda üldse. Praegu mõte, et üürida osonaator ning lasta keemiat torustikku.
Postitatud 11 november 2015 - 21:56
Hei,
Kuidas saada Windows Vistal login parooli maha? Tegu vana läpakaga, ei mäleta pw.d
On mingit programmi mis aitaks selle vastu? ( googlest cmdi teemat uurisin.. aga ei pääse cmd-ile ligi )
Kuidas saada Windows Vistal login parooli maha? Tegu vana läpakaga, ei mäleta pw.d
On mingit programmi mis aitaks selle vastu? ( googlest cmdi teemat uurisin.. aga ei pääse cmd-ile ligi )
Postitatud 11 november 2015 - 22:21
Rannet, 11 november 2015 - 21:56, kirjutas:
Hei,
http://www.hiren.info/pages/bootcd
Postitatud 12 november 2015 - 17:05
~kuu tagasi ühes /wsg/ threadis oli webm, kus oli mingise videoga tehtud järgi laul Michael gray - the weekend
sama stiil nagu see video näiteks
https://data.desusto...4245958437.webm
keegi teab/oskab jagada seda?
sama stiil nagu see video näiteks
https://data.desusto...4245958437.webm
keegi teab/oskab jagada seda?
Postitatud 12 november 2015 - 21:26
Tegin Skrilli kasutaja, tuvastasin end ära seal, laadisin veits pappi peale, tellisin isegi selle pre paid kaardi ära ja aktiveerisin, aga mingi hetk läks mingi piirang peale, et upload-ida raha ei saa sinna kontole, seal praegust olevat rahasummat kasutada ei saa kuskil. Kirjutasin neile et mis jama on, miks mul piirand peal, aga juba mitmes päev vastust pole. Anyone ?
Postitatud 13 november 2015 - 08:51
Kas politseil on õigus teha IMEI koodi alusel telefoni positsioneerimist? Kuna olen kuulnud, et on mingi seadus mis seda neil enam teha ei luba...? Elisa positsioneerimisega jäin mõned tunnid ise hiljaks.
Postitatud 13 november 2015 - 12:11
Kus saab Tallinnas / Eestis (norm vastuolu eks) T-särkidele printida nii et pilt jääb vähe normaalsemalt kui T-särgipoe "ruut"?
Aitäh Great B., teen proovi.
Aitäh Great B., teen proovi.
Muutis Kolonel, 14 november 2015 - 07:30.
Postitatud 13 november 2015 - 19:59
Kolonel, 13 november 2015 - 12:11, kirjutas:
Kus saab Tallinnas / Eestis (norm vastuolu eks) T-särkidele printida nii et pilt jääb vähe normaalsemalt kui T-särgipoe "ruut"?
http://www.t-sargitehas.ee/index.php
endal selle kohaga suht ok kogemused
I've dated girls uglier than you for breakfast.
Postitatud 16 november 2015 - 22:26
Mis vahe on "Nullpunkti" filmil ja sarjal? Kas sari on sama, mis film, aga lihtsalt ekstra klippidega? Ehk kui ma vaatan enne filmi, siis on mõtet ka sarja vaadata, aga kui ma vaatan enne sarja, siis pole mõtet hiljem filmi vaadata, sest kõik asjad on nähtud?
Postitatud 16 november 2015 - 23:14
keku10, 16 november 2015 - 22:26, kirjutas:
Mis vahe on "Nullpunkti" filmil ja sarjal? Kas sari on sama, mis film, aga lihtsalt ekstra klippidega? Ehk kui ma vaatan enne filmi, siis on mõtet ka sarja vaadata, aga kui ma vaatan enne sarja, siis pole mõtet hiljem filmi vaadata, sest kõik asjad on nähtud?
sari parem
Postitatud 17 november 2015 - 00:05
Küsimused töölepingu seaduste tundjatele:
1. Kas tööandja võib arvestada kvartali lõpus tööajast maha töötaja lõunad, et kaotada ära töötaja ületunde. Mina tean nagu, et lõuna käib tööaja sisse. Maha võetakse vaid palka, mitte töötunde.
2. Kas tööandja saab sundida töötajat töötama punastel pühadel (nt 24, 25, 26 dets või nt aastavahetusel, kui tööaeg langeb 31.12-01.01 kella 17-04 sisse)?
1. Kas tööandja võib arvestada kvartali lõpus tööajast maha töötaja lõunad, et kaotada ära töötaja ületunde. Mina tean nagu, et lõuna käib tööaja sisse. Maha võetakse vaid palka, mitte töötunde.
2. Kas tööandja saab sundida töötajat töötama punastel pühadel (nt 24, 25, 26 dets või nt aastavahetusel, kui tööaeg langeb 31.12-01.01 kella 17-04 sisse)?
Postitatud 17 november 2015 - 08:49
1. Oleneb kohast aga tean, et paljudes kohtades kus on tunnipalk võetakse automaatselt päevas 30 minutit lõunaaega maha e. kui tööaeg on 8.00 - 17.00 (9h) siis tegelik töötundide arv tuleb 8,5h.
2. Töögraafik peab olema töötajale enne teada kui uus töötamise kuu algab. Kui tööandja ütleb sulle, et pead 24, 25, 26 dets või aastavahetus tööl olema alates alles 01.12, siis on sul võimalik see vaidlustada.
2. Töögraafik peab olema töötajale enne teada kui uus töötamise kuu algab. Kui tööandja ütleb sulle, et pead 24, 25, 26 dets või aastavahetus tööl olema alates alles 01.12, siis on sul võimalik see vaidlustada.
Postitatud 17 november 2015 - 08:54
Иван, 17 november 2015 - 00:05, kirjutas:
1. Correct. Lõunapaus ei lähe tööaja sisse. (§47 p. 2)
2. Kui majandustegevus seda nõuab või tööajagraafik ette näeb, siis peab jah. 17:00 - 22:00 saad 1.25 kordset palka ja 22:00 - 04:00 saad 2.5 kordset palka
*Oivar* - tundub, et tal on tööajagraafik juba nina ees ja sellepärast ta neid küsimusi uuribki siin.
Muutis siimtali112, 17 november 2015 - 08:56.
Postitatud 17 november 2015 - 17:37
Miks mul telol 4G võrgus vahepeal speed on nii 0.5-2mb alla ja up sama? Varasemalt samas kohas on isegi saadud max speedid ... 3 pulka siis.
Üldse suht huijab, vahepeal edge, seal kus mingi 2 nädalat tagasi oli 4g 2-3 pulka, vahetab tihti ka võrke ja jääb otsima
Kas võib viga telos olla ?
Operaatoriks Elisa ja telo E975
Üldse suht huijab, vahepeal edge, seal kus mingi 2 nädalat tagasi oli 4g 2-3 pulka, vahetab tihti ka võrke ja jääb otsima
Muutis Rauno180, 17 november 2015 - 17:38.
Postitatud 17 november 2015 - 18:02
Rauno180, 17 november 2015 - 17:37, kirjutas:
Miks mul telol 4G võrgus vahepeal speed on nii 0.5-2mb alla ja up sama? Varasemalt samas kohas on isegi saadud max speedid ... 3 pulka siis.
Võrk võib olla ülekoormatud mingites kohtades ja seega kiirus langeb.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.
Postitatud 17 november 2015 - 18:45
XchopperX, 17 november 2015 - 18:02, kirjutas:
Rauno180, 17 november 2015 - 17:37, kirjutas:
Võrk võib olla ülekoormatud mingites kohtades ja seega kiirus langeb.
No varem mul polnud sellist jama mitu kuud ja ühel päeval hakkas jamama, kuni siiani,
Postitatud 18 november 2015 - 00:26
Kelle juurde ma saan jutule minna, et kasutajanimi ära vahetada?
Postitatud 18 november 2015 - 13:59
Иван, 17 november 2015 - 00:05, kirjutas:
TLS § 47 lg 2 ütleb, et töötajale on kohustatud andma vaheaja (asjaolu, kas töötaja sel ajal magab, sööb lõunat, teeb suitsu, käib driftimas, on vähetähtis) iga töötatud 6 tunni ja 1 minuti (TLS: "... pikema kui 6-tunnise töötamise kohta") kohta pikkusega 30 minutit.
Kui töö iseloomust tulenevalt ei ole võimalik sellist vaheaega anda, siis arvestatakse see tööaja sisse, st on tasustatud. Mida tähendab praktikas "ei ole võimalik vaheaega anda", ei ole keegi võimeline ära arvama, aga üldiselt kõik meremehed, arstid, turvad jne, kes piltlikult öeldes peavad võileib suus tormama kuskile, kui vaja. Miks ma kirjutan "ei ole võimalik ära arvata", sest kiire guugeldamine vaikib sellest, või siis ütleb, et kokkulepe jagada 30-minutilist vaheaega osadeks, on tühine algusest peale. Aga kui ei tohi osadeks jagada, siis kuidas aru saada sellest, et tuleb joosta võileib suus (selles ju "ei ole võimalik vaheaega anda" väljendub)?
Tööpäevasisesed vaheajad ei pruugi piirduda ainult TLS-is kirjeldatud vaheajaga. "Töötervishoiu ja tööohutuse seaduse" § 9 lg 31 järgi peab tööandja andma täiendavaid vaheaegu töötajale, kelle töö iseloom on seotud suure füüsilise või vaimse töökoormuse, pikaajalises sundasendis töötamise või monotoonse tööga. Kusjuures, need vaheajad arvatakse tööaja sisse, st on tasustatud.
Kõigi eelduste kohaselt on sul graafikus kirjas tööaja algus ja lõpp ning tundide arv, kui palju sul on tarvis töötada. Hakata mingi hetk neid tagantjärele(!) ümberarvestama on lihtsalt scam. Loomulikult saab asju leppida kokku tuleviku osas.
2. Guugeldamine ütleb, et kui töötaja töötab töölepingu järgi E-R, siis on riigipühal töötamine ületunnitöö. Ületunnitöö on töö tegemine niisugusel ajal, mil tööandja ja töötaja ei ole selles algselt kokku leppinud, st ületunnitöö on töö tegemine ettenägematul ajal. Ületunnitöös peavad pooled alati eraldi kokku leppima. Ma saan aru nii, et juhul, kui sa ei tööta ainult E-R, siis ei ole vaja riigipühal töötamist eraldi kokku leppida.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn
— A. I. Solženitsõn
Postitatud 19 november 2015 - 23:14
Kus ma leiaks ühe riigi, ütleme saksamaa, väliskaubanduse kohta andmeid? vaja oleks toorest andmestikku, mitte juba valmis tehtud graafikut. võiks olla ka üle pika aja, mitte ainult viimane aasta.
While there is a lower class, I am in it, and while there is a criminal element, I am of it, and while there is a soul in prison, I am not free. - Eugene V. Debs
Postitatud 20 november 2015 - 00:43
latvian, 19 november 2015 - 23:14, kirjutas:
Kus ma leiaks ühe riigi, ütleme saksamaa, väliskaubanduse kohta andmeid? vaja oleks toorest andmestikku, mitte juba valmis tehtud graafikut. võiks olla ka üle pika aja, mitte ainult viimane aasta.
http://ec.europa.eu/...t/data/database
55 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 55 külalist, 0 anonüümset kasutajat