Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

Amarant

Liige

• liige
  • Liitus:23 märts 2008
  • Sugu:ei ütle
Kui palju Tinderis paremale libistamise 12h limiit on?

Muutis Amarant, 13 september 2015 - 21:59.

MaqDaRooster

Kriibus

• liige
  • Liitus:28 okt 2010
  • Sugu:mees

Vaata postitustAmarant, 13 september 2015 - 21:58, kirjutas:

Kui palju Tinderis paremale libistamise 12h limiit on?

100 oli viimati, vb muutunud nüüd.

retardando

Liige

• liige
  • Liitus:13 juuni 2010
Kas Tallinnas kuskil tech house pidusid ka toimub?
https://soundcloud.com/jekaterinaf - sellele sarnast teemat

13 Reede

Liige

• liige
  • Liitus:22 sept 2010
kuidas peaksin täitma eBay aadressi lahtrit, kui elan linnast ~40km väljaspool külas, mitte linnas?

täna mängid saksofoni, homme reedad kodumaa

haribo

Keep going!

• liige
  • Liitus:06 jaan 2008

Vaata postitust13 Reede, 16 september 2015 - 19:41, kirjutas:

kuidas peaksin täitma eBay aadressi lahtrit, kui elan linnast ~40km väljaspool külas, mitte linnas?

maakond,vald,küla,talu nimi /maja nr ja korteri nr

13 Reede

Liige

• liige

Vaata postitustharibo, 16 september 2015 - 20:03, kirjutas:

Postitas pildi
aga mis city lahtrisse panema peaks ja state/province/region all lihtsalt kordan maakonda siis?

ksiiri

Liige

• auliige
  • Liitus:02 mai 2011
  • Sugu:naine

Vaata postitust13 Reede, 16 september 2015 - 20:11, kirjutas:

Vaata postitustharibo, 16 september 2015 - 20:03, kirjutas:

Postitas pildi
aga mis city lahtrisse panema peaks ja state/province/region all lihtsalt kordan maakonda siis?

Suurt vahet väga pole mis sa paned, mul on city´sse pandud aleviku nimi minu meelest ja tuleb kõik ilusti kohale. Mõeldud lahterdatuna ilmselt järjekorra pärast, nemad näevad ikka ühe joruna seda ma arvan

kauboi

õüäõüõäõü

• liige
  • Liitus:30 sept 2007
Veebiarendajad ja teised kes veebimajutusega lehel hostinger.ee kokku puutunud on, äkki oskate öelda mida ma tegema peaks sellise teate peale:

"Teie domeen ei ole hetkel suunatud meie nimeserveritele, seega teenused nagu FTP, failihaldur, e-mail jt ei tööta korralikult. Te leiate meie nimeserverid vajutades "Kontod -> Detailid". Palun võtke arvesse, et DNS muudatused võtavad aega kuni 24 tundi."

Mis ma selle nimeserveri IP'ga peaks tegema? Muud infot seal detailide all nagu polnud.

//NEVERMIND

Muutis kauboi, 16 september 2015 - 22:40.

Erlend

Liige

• liige
  • Liitus:18 nov 2009
Kuhu saaks laadida oma failid pildid jms jutud, et keegi ligi ei pääseks ? Võib olla ka tasuline..Tahaks arvutile format C teha, kuid väline kõvaketas puudub ning tahaks need failid kuskile ülesse laadida(10giga vast max) aga kuhu ?
Mees ilma kõhuta on sama mis korter ilma rõduta.

sauland

Liige

• liige
  • Liitus:30 dets 2010

Vaata postitustErlend, 19 september 2015 - 15:59, kirjutas:

Kuhu saaks laadida oma failid pildid jms jutud, et keegi ligi ei pääseks ? Võib olla ka tasuline..Tahaks arvutile format C teha, kuid väline kõvaketas puudub ning tahaks need failid kuskile ülesse laadida(10giga vast max) aga kuhu ?

telefoni ei mahu?

Postitas pildi

Erlend

Liige

• liige
  • Liitus:18 nov 2009

Vaata postitustsauland, 19 september 2015 - 17:01, kirjutas:

telefoni ei mahu?

Telefoni mahuks küll aga ei oska eraldi kausta teha niimoodi, et ta ei viskaks neid pilte telefoni galeriise jms..
Mees ilma kõhuta on sama mis korter ilma rõduta.

13 Reede

Liige

• liige

Dropbox või iCloud

sauland

Liige

• liige
  • Liitus:30 dets 2010

Vaata postitustErlend, 19 september 2015 - 17:05, kirjutas:

Vaata postitustsauland, 19 september 2015 - 17:01, kirjutas:

telefoni ei mahu?

Telefoni mahuks küll aga ei oska eraldi kausta teha niimoodi, et ta ei viskaks neid pilte telefoni galeriise jms..

teed format c ära, tõmbad asjad arvutisse ja kustutad ära telefonist, siis ei tohiks midagi jääda.

Postitas pildi

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004
Kas Tallinnas eksisteerib mingi poodi, kust võiks saada euro münte osta? Tahaks kingitust teha, ja eurosid koguvale inimesele puudu oleva riigi komplekti kinkida, aga mitte ei suuda leida kuskilt. Suutsin tuvastada paar netipoodi, aga ühes on müügi ainult üksikud eesti mündid ning teine viskab mingeid erroreid ning kontaktisik ei ole mulle suvatsenud vastata, milles võib probleem olla.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

siimtali112

Napoleon constructed his battle plans in a sandbox.

• liige
  • Liitus:28 jaan 2006

Vaata postitustXchopperX, 19 september 2015 - 19:08, kirjutas:

Kas Tallinnas eksisteerib mingi poodi, kust võiks saada euro münte osta? Tahaks kingitust teha, ja eurosid koguvale inimesele puudu oleva riigi komplekti kinkida, aga mitte ei suuda leida kuskilt. Suutsin tuvastada paar netipoodi, aga ühes on müügi ainult üksikud eesti mündid ning teine viskab mingeid erroreid ning kontaktisik ei ole mulle suvatsenud vastata, milles võib probleem olla.

Vana-Viru 5 on üks mündipood. Saad koheselt kätte, kuid hinnad on üsna krõbedad.
Kust ise ostan: http://www.eurocoins.ee/
Ta elab Tallinnast ~50km väljas, kuid vahest satub ka Tallinnasse(olen kätte saanud nii Tallinnas, kui ka ise järgi läinud).
Hetkel toimivad tal ainult käest-kätte tehingud(vähemalt ~1.5 kuud tagasi toimis ainult see).
Hinnad mõistlikud ja valik üsna hea.

oww

jou heeliumid

• liige
  • Liitus:24 jaan 2009
Palju tarkusehamba eemaldamine umbkaudselt maksma võiks minna? Kuradi sitt hakkab läbi suruma ja tekitab vähe valu.
Posted ImagePosted Image

Misha

Liige

• liige
  • Liitus:13 nov 2010

Vaata postitustoww, 21 september 2015 - 12:34, kirjutas:

Palju tarkusehamba eemaldamine umbkaudselt maksma võiks minna? Kuradi sitt hakkab läbi suruma ja tekitab vähe valu.

Ma sain Tartus stomatoloogia kliinikus haigekassa kulul selle eemaldada, kuna hakkas valu tegema ja oli nö erakorraline meditsiin.

SoldieR

Reino

• liige
  • Liitus:11 juuni 2009
Siin,mingeid vendi kes natukene antideprekatest jagavad? Loeti ainult karmid sõnad peale,et mingil juhul ara alkoga koos tee.minu kysimus oleks pigem,kas nendest jääb kergelt soltvuvusse ma viskasin thr seroqurli alla ja magasin 12 tundi.suht hea on olla msendust pole ja alko isu kadunud
kuidas on kõige valutum teha enekat ?

doker

Muidu asjatundja.

• liige
  • Liitus:01 märts 2006
Mis nimetust kannab selline muusikastiil? Progressive house vms?

https://www.youtube....h?v=wk-iScJwuCA
Cheap ain't badass, badass ain't cheap.

muhemees

Vana Hea

• liige
  • Liitus:07 juuli 2006

Vaata postitustSoldieR, 21 september 2015 - 15:52, kirjutas:

Siin,mingeid vendi kes natukene antideprekatest jagavad? Loeti ainult karmid sõnad peale,et mingil juhul ara alkoga koos tee.minu kysimus oleks pigem,kas nendest jääb kergelt soltvuvusse ma viskasin thr seroqurli alla ja magasin 12 tundi.suht hea on olla msendust pole ja alko isu kadunud

Väidetavalt ei tekita sõltuvust üldse, aga regulaarsel kasutamisel tekib tolerantsus selle vastu ehk sama efekti jaoks läheb suuremaid koguseid tarvis ning kui lõpetad võtmise, siis on mõnda aega võõrutusnähud (unetus ja muidu sitt olemine).

Vaata postitustdoker, 21 september 2015 - 22:10, kirjutas:

Mis nimetust kannab selline muusikastiil? Progressive house vms?

https://www.youtube....h?v=wk-iScJwuCA

Deadmau5 on progressive-house v electro-house jep.

Ega's midagi, hea et sedagi.

58 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 58 külalist, 0 anonüümset kasutajat