Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

Priidu

Ise peab tugev olema

• liige
  • Liitus:16 aug 2008
  • Sugu:mees

Vaata postitustTshabala, 09 juuni 2015 - 19:58, kirjutas:

Olen paar x kasutanud Windows 8't. Nüüd jooksis kokku võinoh viskas igasuguseid erroreid ette ja tööle korralikult ei läinud. Kuna oli kiire, siis panin lihtsalt mingi reseti (eeldaisn, et ei ole midagi põhjalikku). Kuid arvutit tööle pannes olid kõik failid, dokumendid jne kadunud. On neid kuidagi võimalik taastada? Googles oli küll igasugu erinevaid programme sellejaoks aga kas on ka asjalikud?

Pole harjunud, et tänapäeval nii lihtsalt vana head Neoneti "Format C" nippi saab teha.

this is new song from dj xavi - on my way (to hang myself) [oliver heldens bootleg]

Vaata postitusttrussu, 24 oktoober 2013 - 12:52, kirjutas:

tahaks nagu arendada suhteid klassiõdedega.. üritan nalja teha et kui küsivad mis teen siis ütlen et käi putsi ja suema ja mingi nii :D andke ideid kuidas suhelda jne

MaqDaRooster

Kriibus

• liige
  • Liitus:28 okt 2010
Kui ma tahvelarvutis lehekülgi külastan, siis ta pidevalt viskab mind mobiilse versiooni peale erinevatel lehekülgedel. Ükskõik kuidas ma proovin tavaversiooni kasutada, lõpetan ikka kuidagi mobiilsel versioonil. Osadel lehekülgedel lihtsalt ei saa ligi leheküljele, kui kasutan mobiilset versiooni ja sp tahakski tavaversiooni kasutada. Ehk oskab keegi aidata?

oww

jou heeliumid

• liige
  • Liitus:24 jaan 2009

Vaata postitustMaqDaRooster, 10 juuni 2015 - 11:27, kirjutas:

Kui ma tahvelarvutis lehekülgi külastan, siis ta pidevalt viskab mind mobiilse versiooni peale erinevatel lehekülgedel. Ükskõik kuidas ma proovin tavaversiooni kasutada, lõpetan ikka kuidagi mobiilsel versioonil. Osadel lehekülgedel lihtsalt ei saa ligi leheküljele, kui kasutan mobiilset versiooni ja sp tahakski tavaversiooni kasutada. Ehk oskab keegi aidata?

need lehed arvatavasti responsiviks tehtud ja force to desktop version ei võta teda mobiiliversioonina
Posted ImagePosted Image

bar9

Liige

• liige
  • Liitus:18 jaan 2013
kas hiv on ravitav või on mu elu puccis nüüd

heh xD

mosq

fyhrer

• liige
  • Liitus:17 dets 2012

Vaata postitustbar9, 10 juuni 2015 - 14:31, kirjutas:

gg on xD

Uko

Liige

• liige
  • Liitus:07 mai 2010

Vaata postitustbar9, 10 juuni 2015 - 14:31, kirjutas:

Ravitav ei ole aga on võimalik täispikk elu elada sellega tänapäeval.

Hakintasshi

Liige

• liige
  • Liitus:08 juuni 2014
Convertisin filmi android mp4 formaadiks, et telosse tõsta. Vanasti tõstsin Movies kausta, siis leidsin telost üles selle kohe (mingi google movies pask), aga nüüd android update ja mul 5.1 peal ja ei leia ühestki kaustast üles seda. tõstan movies kausta, telos ei ole midagi, tõstan download kausta, pole midagi, proovisin isegi mingit music kausta, aga telefonis pole ikka jälge. Pmst, et kuhu ma selle tõstma peaks või mis ma sellega tegema peaks, et telos filmi saaks vaadata.

/File manageriga leidsin üles

Muutis Hakintasshi, 12 juuni 2015 - 13:12.

kauboi

õüäõüõäõü

• liige
  • Liitus:30 sept 2007
kust poest võiks leida aux to usb vahejuppi ? ei taha väga ebayst hakata tellima

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustkauboi, 14 juuni 2015 - 17:48, kirjutas:

kust poest võiks leida aux to usb vahejuppi ? ei taha väga ebayst hakata tellima

http://www.oomipood.ee/
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Hidden

Shadow

• liige
  • Liitus:19 jaan 2007
Kas autot, mis on üle katuse käinud(klaasid sees, igaltpoolt mõlkis ja omal jõul ei liigu aga veereb ilusti ja saab pöörata ning pidurid jms töötavad) tohib pukseerida köiega ? või peab siiski treilerit kasutama ?

Muutis Hidden, 14 juuni 2015 - 21:38.

Bitterness

Liige

• liige
  • Liitus:27 okt 2014
  • Sugu:ei ütle
Hirmus suur mure. Kuidas kurat ma Paypalilt nüüd raha SEBi saaksin? Kasutasin küll PayPal Withdrawalit, aga mingi jama tuleb.
Pls hilfe.
Spoiler

// Kõikidele teistele ka, kellel peaks praegu selline probleem olema: Kirjutasin PayPalile ning nad vastasid, et viga on nendepoolne ning sellega tegeletakse. (Panin ka enda "müügi"teema kinni, sest nüüd millalgi peaksin ise saama raha ilusasti SEBi kanda.)

Muutis Bitterness, 15 juuni 2015 - 15:10.

kassai

хулиган

• liige
  • Liitus:21 sept 2006

Vaata postitustHidden, 14 juuni 2015 - 21:38, kirjutas:

Kas autot, mis on üle katuse käinud(klaasid sees, igaltpoolt mõlkis ja omal jõul ei liigu aga veereb ilusti ja saab pöörata ning pidurid jms töötavad) tohib pukseerida köiega ? või peab siiski treilerit kasutama ?

kuidas ta dokumenteeritud sai peale mäsa? kui maha kantud, siis ei tohi seal kedagi sees olla transportimisel(ehk ei). kui see mingi suvaline põllukas, millel pole üvd ega kindlustust olnud, siis samuti mitte.
ära südamesse võta sõbrake

Hidden

Shadow

• liige
  • Liitus:19 jaan 2007

Vaata postitustkassai, 14 juuni 2015 - 23:38, kirjutas:

Vaata postitustHidden, 14 juuni 2015 - 21:38, kirjutas:

kuidas ta dokumenteeritud sai peale mäsa? kui maha kantud, siis ei tohi seal kedagi sees olla transportimisel(ehk ei). kui see mingi suvaline põllukas, millel pole üvd ega kindlustust olnud, siis samuti mitte.

Auto pole maha kantud veel, kindlustus on aga üv pole(eelmine kuu sai läbi). Aga ilmselt siiski ei siis :D

APO

Liige

• liige
  • Liitus:30 mai 2005
Kindlustus olemas on siis lase käia. Ülevaatust minu teada ei pea olemas kui masin nööri otsas.
Interneti foorumites vaidlemine on nagu paraolümpia isegi kui võidad ikka oled väärakas

keibl

Dont be silly, wrap your willy

• liige
  • Liitus:06 mai 2007
Kus ma saan faksi saata? A la nendes poodides äkki, kus müüakse neid koopiamasinaid jms ?
watching myself die in slow motion
Postitas pildi

Hakintasshi

Liige

• liige
  • Liitus:08 juuni 2014
Kas sa saadad selle faksi aastasse 2000? :D:D:D:D:D:D:D:xdxddxd

uss

uss

• liige
  • Liitus:01 dets 2014

Vaata postitustHakintasshi, 15 juuni 2015 - 22:29, kirjutas:

Kas sa saadad selle faksi aastasse 2000? :D:D:D:D:D:D:D:xdxddxd

Kuule, kõigepealt googelda, saame aru, et oled ise 2007 sündinud, aga ega see faks ja milleenium nii ammu olnudki!

Vaata postitustkeibl, 15 juuni 2015 - 22:05, kirjutas:

Kus ma saan faksi saata? A la nendes poodides äkki, kus müüakse neid koopiamasinaid jms ?

Ise pidin ka hiljuti Norra faksima, muud ei aktsepteeritud. Sain raamatukogus jutule.

metsavaras

Teravaim kriit pliiatsis

• REPTIIL
  • Liitus:20 veebr 2005
tele2 kasutajana Eestist eemal viibides ostsin andmeside paketi (Surf2 - 1gb internetti). Kas on võimalus selle jääki kontrollida?

-soovid oma reklaami siia?-

Garry

Liige

• auliige
  • Liitus:05 juuli 2006
Kuidas vanal iphone 4le eesti keelset language packi saada? anyone?

Rauno180

Liige

• liige
  • Liitus:03 juuni 2011
Keegi teab ehk palju Tartus lõunakeskuses Kameeleon loom maksis?

Ja lihtne keskmine puur palju maksab?

14 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 14 külalist, 0 anonüümset kasutajat