Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

uss

uss

• liige
  • Liitus:01 dets 2014
  • Sugu:mees

Vaata postitustRix, 06 mai 2015 - 22:02, kirjutas:

Miks mul iga päev õhtul 10-11 ajal nett ära sureb? Tra streami vaadata ei saa, youtubest videosid vaadata ei saa normaalse pildiga, pingin neti.ee on 70+ ping mingi 10-15 minti ja siis jälle normaalne. Mingid suured andmevahetused käivad sellel ajal mis koormavad vms?

Kas sa kasutad minti? Elisat?

Rix

Liige

• liige
  • Liitus:03 okt 2009

Vaata postitustuss, 07 mai 2015 - 01:08, kirjutas:

Vaata postitustRix, 06 mai 2015 - 22:02, kirjutas:

Miks mul iga päev õhtul 10-11 ajal nett ära sureb? Tra streami vaadata ei saa, youtubest videosid vaadata ei saa normaalse pildiga, pingin neti.ee on 70+ ping mingi 10-15 minti ja siis jälle normaalne. Mingid suured andmevahetused käivad sellel ajal mis koormavad vms?

Kas sa kasutad minti? Elisat?

Ei, Elioni 12/1 on.
:(

Nightwolf

Liige

• liige
  • Liitus:13 mai 2006
Varem kui ma asju tirisin läbi magnetlinkide utorrentis, siis tuli mingisugune hüpikaken või asi, mis vist küsis, et kas ma luban käivitada torrenti. Ma midagi nüüd näppisin ja nüüd kui ma magnetlingile klikin, avaneb uus tab ja torrent hakkab automaatselt tirima.
Kas ma saan kuidagi vana süsteemi peale tagasi või vältida, et alati tuleb uus tühi tab lahti?(pole tühi, url on see magnetlink).

Postitas pildi

Rix

Liige

• liige
  • Liitus:03 okt 2009

Vaata postitustNightwolf, 07 mai 2015 - 03:55, kirjutas:

Varem kui ma asju tirisin läbi magnetlinkide utorrentis, siis tuli mingisugune hüpikaken või asi, mis vist küsis, et kas ma luban käivitada torrenti. Ma midagi nüüd näppisin ja nüüd kui ma magnetlingile klikin, avaneb uus tab ja torrent hakkab automaatselt tirima.
Kas ma saan kuidagi vana süsteemi peale tagasi või vältida, et alati tuleb uus tühi tab lahti?(pole tühi, url on see magnetlink).

Võid proovida incognito modes. Seal igast seadeid ja asju ei salvestada.
:(

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitustNightwolf, 07 mai 2015 - 03:55, kirjutas:

Firefox -> options -> applications tab -> otsid sealt utorrenti ja paned always ask vms
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

katkine5

I´m not bossy, I just have better ideas.

• liige
  • Liitus:22 apr 2005

Vaata postitustoww, 04 mai 2015 - 16:46, kirjutas:

Vaata postitustHakintasshi, 04 mai 2015 - 16:17, kirjutas:

Vaata postitustOskar, 04 mai 2015 - 16:13, kirjutas:

Hei rahvas, mis sellest teemast sai, kus spotify premiumi said pooleks aastaks singipiruka hinnaga?

Kõigil olid need pärast paari kuud otsa saanud :D
Imo ta enam ei müü ja refundib neid vms

vast õiged acciomanikud on kasutajaid tagasi hakanud ostma või subscriptioni canceldanud

õige acciomanik oligi see, kes omale temalt kasutajat tahtis. Kasutaja sai ju oma kasutajanime ja parooli valida.

Spotify lappis lihtsalt turvaaugu kinni. Oma tutvusringkonnas on kõik peale 1 nii tehtud kasutaja kinni pandud.
Alcohol is for people who can afford to lose a few brain cells.
For every male action, there is a female overreaction.
Time you enjoy wasting is not wasted time.

Explosion Hurts

Trots

• liige
  • Liitus:25 dets 2008
  • Sugu:ei ütle
Kuidas käituda pingelistes olukordades?
A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station..

Иван

NEOTIBLA 4 LIFE

• REPTIIL
  • Liitus:10 juuni 2004

Vaata postitustExplosion Hurts, 07 mai 2015 - 13:54, kirjutas:

Kuidas käituda pingelistes olukordades?
1. Jää rahulikuks.
2. Otsi lähim WC.
3. Ona kontrollimatult.
4. ????
5. Profit

NeoNetis aastast mine munni (2002) - endine oggyslayer aka Pirat aka IVAN 30cm+

Postitas pildi

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004
Kas rasedale naisele peaks/võiks emadepäevaks lilli kinkima?
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

uss

uss

• liige
  • Liitus:01 dets 2014

Vaata postitustXchopperX, 09 mai 2015 - 23:18, kirjutas:

Ei, kindlasti mitte, kui üldse kellelegi kinkida lilli, siis ainult oma emale. Tal on veel võimalus, et ta ei saagi emaks.

Lilled on elus asjad, mis meenutavad naistele lapsi, ning panevad neid lapsi tahtma.

Mister

Liige

• liige
  • Liitus:25 veebr 2007
Keegi enam Spotify Premium accounte ei müügi viiekaga v?

VAHVA SELL

Liige

• liige
  • Liitus:27 dets 2014
  • Sugu:ei ütle

Vaata postitustuss, 10 mai 2015 - 06:15, kirjutas:

Vaata postitustXchopperX, 09 mai 2015 - 23:18, kirjutas:

Ei, kindlasti mitte, kui üldse kellelegi kinkida lilli, siis ainult oma emale. Tal on veel võimalus, et ta ei saagi emaks.

Lilled on elus asjad, mis meenutavad naistele lapsi, ning panevad neid lapsi tahtma.

lilled meenutavad naistele lapsi? anaali puurides rasedaks ei jää ju

nuudel420

██████████████]99%

• liige
  • Liitus:02 okt 2013
Keegi on ka Tallinnas mingit imelikku rongi märganud?
Ükspäev nägime Pääskülast läbi sõitvat vanemat rongi (neljapäeval 07.05, mingi 10-11 ajal õhtul), kus rahvas sees ja millel vagunites värvilised tuled. Nägi välja nagu mingi peorong.
Netist pole mitte mingit infot selle kohta siiamaani leidnud, ehk keegi teab millega tegu :P
(polnud midagi kahtlast tarvitanud :D , kui just corona sisse tehases mingeid ime aineid ei panda)

oww

jou heeliumid

• liige
  • Liitus:24 jaan 2009

Vaata postitustnuudel420, 10 mai 2015 - 18:03, kirjutas:

Ükspäev nägime Pääskülast läbi sõitvat vanemat rongi (neljapäeval 07.05, mingi 10-11 ajal õhtul), kus rahvas sees ja millel vagunites värvilised tuled. Nägi välja nagu mingi peorong.
Netist pole mitte mingit infot selle kohta siiamaani leidnud, ehk keegi teab millega tegu :P
(polnud midagi kahtlast tarvitanud :D , kui just corona sisse tehases mingeid ime aineid ei panda)

https://www.youtube....h?v=ELLfTKu24KY
Posted ImagePosted Image

jürks

04

• liige
  • Liitus:02 dets 2004

Vaata postitustoww, 10 mai 2015 - 18:17, kirjutas:

Vaata postitustnuudel420, 10 mai 2015 - 18:03, kirjutas:

https://www.youtube....h?v=ELLfTKu24KY

How I Met Your Motherit pole näinud? See sama rong, vot.
Posted Image

Hakintasshi

Liige

• liige
  • Liitus:08 juuni 2014
Pmst mul teeb modem siis ise resa lampi jms, see teine probla, hetkel ei jaksa sellega tegelda.
Mure selles, et arvuti tihti ei connecti ära seda ilma pcle resa tegemata ja csi on suht raske niimoodi pelada kui peab resasid tegema koguaeg.
Oskab keegi kuidagi lahendada seda muret, et mu arvuti selle kohe ära connectiks? Ilma resa tegemata. Mingi force connect vms. Telos on wifi ammu olemas, aga arvuti ikka ei ühenda ja ilma pc resata ei ühendagi.

ott07

tigekala

• liige
  • Liitus:16 juuli 2008
Mingit veebilehti, poodi, kus saab pusadele vektor pilte printida?

t-särgipoes olev programm ei võta vektorit omaks ja hind tundub kaa ebamääraselt krõbe olevat.

▲ ▲ 931!

Ebit

^^

• liige
  • Liitus:29 juuni 2007
Mitme tolline võiks olla optimaalne mänguri monitori ekraani suurus tollides?
(arvestades ntx selliseid eelistusi, et ei soovi istuda monitorist meetrite kaugusel esiteks ning samas ei soovi ühest äärest teise vaatamiseks pead/silmi märkimisväärselt liigutada)

muidu pakub selline beast huvi - http://www.asus.com/...G_SWIFT_PG278Q/ aga kas 27" ei ole liiga suur siiski??

Uko

Liige

• liige
  • Liitus:07 mai 2010

Vaata postitustEbit, 12 mai 2015 - 12:59, kirjutas:

Mitme tolline võiks olla optimaalne mänguri monitori ekraani suurus tollides?
(arvestades ntx selliseid eelistusi, et ei soovi istuda monitorist meetrite kaugusel esiteks ning samas ei soovi ühest äärest teise vaatamiseks pead/silmi märkimisväärselt liigutada)

muidu pakub selline beast huvi - http://www.asus.com/...G_SWIFT_PG278Q/ aga kas 27" ei ole liiga suur siiski??

24" on ideaalne mängimiseks imo + saad netis normilt surfata

Hakintasshi

Liige

• liige
  • Liitus:08 juuni 2014
24" peale jääd ja raha palju ei taha maksta, siis http://arvutitark.ee...r-XL2411Z-96444

27 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 27 külalist, 0 anonüümset kasutajat