Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

Bitterness

Liige

• liige
  • Liitus:27 okt 2014
  • Sugu:ei ütle

Vaata postitustharibo, 27 aprill 2015 - 21:49, kirjutas:

Vaata postitustBitterness, 27 aprill 2015 - 21:41, kirjutas:

Vaata postitustharibo, 27 aprill 2015 - 17:41, kirjutas:

Mis selle Eesti Mündiäri OÜ müntidega on? Saadavad suht iga kuu seda reklaami, et saab tasuta ponksist mündi, tasu vaid 4,99 postikulu....kuskil peab olema mingi konks sees. Ehk keegi oskab täpsemalt rääkida, mis nende eesmärk/ tuluteenimis vahend on?

Su number ja muud kontaktid lähevad süsteemi, sulle hakatakse iga vähese aja tagant helistama ja n-ö "suurepäraseid" uusi pakkumisi peale suruma. Mündi ise sa saad tasuta küll, aga pärast seda katsu sa sellest Mündiärist lahti saada.
Ise pakkusin ka telefoni teel Mündiäri münte, helistasin pool suve nendele tasuta Balti keti mündi tellijatele tagasi, et 150-euroseid kullast medaleid pakkuda.

Selge, andmebaasi neil vaja siis. Õnneks õppinud veidike seadusi tean, et inimese soovil peavad nad ära kustutama sind andmebaasist (sama asi kehtib ka neile raamatumüüjatele jne, kasutage seda juhust)

Lihtsalt mainin, et nendele helistavatele tädidele pole mõtet öelda, et kustutage mu number ära, nemad seda teha ei saa ja nr jääb ikka andmebaasi. Pigem siis kohe firmale otse kirjutada.

amsterdam.

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:21 aug 2011
  • Sugu:mees
Tallinnas mõnda õmblusateljeed, mis oleks neljapäeval avatud - riidest taskunoa vutlar vajaks trukki, sest 'krõps' on liiga kulunud ja ei püsi enam koos ...

katkine5

I´m not bossy, I just have better ideas.

• liige
  • Liitus:22 apr 2005

Vaata postitustRolleh, 25 aprill 2015 - 16:08, kirjutas:

Kuidas erinevatelt telefoniteenuste (kõned, smsid, internet) pakkujatelt personaalseid pakkumisi saada? Tahaks neid üksteiste pakkumistega võistlema panna ja siis enda jaoks parim välja valida.

PS, kui keegi mõnd telemarketeri tunneb, kes antud valdkonnas tegutseb, siis võid mulle samuti kirjutada :D

Saadad ühele meili, küsides personaalpakkumist. Saad kätte, saadad teisele meili infoga, et tuli esimeselt x pakkumine, et kas teete parema jne.
Alcohol is for people who can afford to lose a few brain cells.
For every male action, there is a female overreaction.
Time you enjoy wasting is not wasted time.

HOWDOESITFEEL

<4

• liige
  • Liitus:11 apr 2012
kust kohast ma näen neid faile, mis ma olen bluetoothiga vastu võtnud androidiga telefonis?

Werner

Liige

• liige
  • Liitus:07 juuni 2006
Bluetooth kaust

oww

jou heeliumid

• liige
  • Liitus:24 jaan 2009
Keegi tallinnas 15-23 mai vahemikus mingit normi sünnipäeva pidamise kohta oskab soovitada? Mõtlesin viimsis kaptenimajas teha, aga ma ei tea kui väga peale sauna linna viitsitakse ronida. Hind võiks olla mingi 200€ ringis.
Posted ImagePosted Image

sitavikat

isane

• liige
  • Liitus:16 dets 2003

Vaata postitustOivar., 25 aprill 2015 - 16:22, kirjutas:

Kuidas ruttu rikkaks saada?

ennast ühiskonnale kasulikuks tehes ;)

S

Liige

• liige
  • Liitus:22 aug 2004
kas keegi tallinnast mingit tüüpi teab, kes originaalidest rip-off käekelladega äritseb?

jewish is a lifestyle and am living it

Oskar

Lavaline

• liige
  • Liitus:15 juuli 2006
Hei rahvas, mis sellest teemast sai, kus spotify premiumi said pooleks aastaks singipiruka hinnaga?

Hakintasshi

Liige

• liige
  • Liitus:08 juuni 2014

Vaata postitustOskar, 04 mai 2015 - 16:13, kirjutas:

Hei rahvas, mis sellest teemast sai, kus spotify premiumi said pooleks aastaks singipiruka hinnaga?

Kõigil olid need pärast paari kuud otsa saanud :D
Imo ta enam ei müü ja refundib neid vms

oww

jou heeliumid

• liige
  • Liitus:24 jaan 2009

Vaata postitustHakintasshi, 04 mai 2015 - 16:17, kirjutas:

Vaata postitustOskar, 04 mai 2015 - 16:13, kirjutas:

Kõigil olid need pärast paari kuud otsa saanud :D
Imo ta enam ei müü ja refundib neid vms

vast õiged acciomanikud on kasutajaid tagasi hakanud ostma või subscriptioni canceldanud
Posted ImagePosted Image

keibl

Dont be silly, wrap your willy

• liige
  • Liitus:06 mai 2007
Tellisin paki UPSiga, aga telefoninumber, mis tellimuses oli kadus ära. Nüüd gg, või saan sinna helistades kätte ?
watching myself die in slow motion
Postitas pildi

Kingman

Dreams of me getting shaded under a money tree

• liige
  • Liitus:25 mai 2013
  • Sugu:ei ütle
keegi oskab öelda, kui legit cherry.ee ja chilli.ee on? mõned pakkumised seal tunduvad ulmelised

haribo

Keep going!

• liige
  • Liitus:06 jaan 2008

Vaata postitustKingman, 05 mai 2015 - 18:28, kirjutas:

keegi oskab öelda, kui legit cherry.ee ja chilli.ee on? mõned pakkumised seal tunduvad ulmelised

näiteks millised pakkumised? Üldjuhul ikkagi need populaarsed lehed juba ja asi toimib. Endal pole probleeme tulnud veel

emaga räägid ka nii vä

dindu nuffin

• liige
  • Liitus:17 nov 2008

ulmseliselt mõttetud? I agree
tra sa oled veel lollim kui mina

Gerry

saudi prints

• liige
  • Liitus:15 apr 2005

Kunagi päris palju Cherryst ostnud, kohaletoimetamise aeg on ulme pikk, mõne asja hind on norm, paljude asjade hind on isegi nende "soodushinnana" kallim kui mõnes poes tavahinnana. Kui reaalselt soodsam pakkumine siis karta pole midagi, legit koht.

NikitaBanana

Liige

• liige
  • Liitus:27 nov 2013
  • Sugu:naine

Igast iluteeniste jne kohta olen palju sitta kuulnud. Et kui teavad, et voucheriga oled, siis on teenindus sitem vms.
Endal kogemust pole

maik pls

Liige

• liige
  • Liitus:02 jaan 2014

Eks sõltub suuresti sellest, milline firma läbi Chilli või Cherry omale kampaania ostab. Hulga heade pakkumiste sees on sitta ka muidugi, nt sushiga peab ettevaatlik olema (tihti tehakse mingeid "odavaid rulle") ning leidub ka nn hiina kvaliteediga kaupa, aga on ka väga normaalseid pakkumisi, mida ka ise olen kasutanud.

Rix

Liige

• liige
  • Liitus:03 okt 2009
Miks mul iga päev õhtul 10-11 ajal nett ära sureb? Tra streami vaadata ei saa, youtubest videosid vaadata ei saa normaalse pildiga, pingin neti.ee on 70+ ping mingi 10-15 minti ja siis jälle normaalne. Mingid suured andmevahetused käivad sellel ajal mis koormavad vms?
:(

maik pls

Liige

• liige
  • Liitus:02 jaan 2014

Vaata postitustRix, 06 mai 2015 - 22:02, kirjutas:

Miks mul iga päev õhtul 10-11 ajal nett ära sureb? Tra streami vaadata ei saa, youtubest videosid vaadata ei saa normaalse pildiga, pingin neti.ee on 70+ ping mingi 10-15 minti ja siis jälle normaalne. Mingid suured andmevahetused käivad sellel ajal mis koormavad vms?

Kui kõikidel seadmetel antud võrgus selline jama, siis võta oma mittemainitud teenusepakkujaga ühendust. Usun, et nemad oskavad sulle selle kohta rohkem rääkida kui meie.

21 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 21 külalist, 0 anonüümset kasutajat