Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

Kr1ss

swag 5000

• liige
  • Liitus:20 mai 2008
  • Sugu:mees

Vaata postitustharibo, 08 november 2014 - 14:10, kirjutas:

mul ka muidu, täna oli juhus, kui ei visanud enam ja tähtis töö jäi salvestama.

Vaata postitustharibo, 08 november 2014 - 11:07, kirjutas:

Kuidas win 7-s nii seadistada, et kui akutoitel aku % langeb alla 10, siis viskab mingi hoiatuse...mitte ei viska kohe pilti kotti?

• pane stardi otsingusse "power options"
  • seal tuleb ette aken "select a power plan" vms ja seal näitab mis battery plan sul parasjagu on. mul on näiteks Balanced (recommended)
  • sealt vajutad "change plan settings"
  • ja sealt järgmiselt lehelt alt keskelt "Change advanced power settings"
  • avaneb väike aken, sealt otsi altpoolt üles [+] Battery ja klõpsa selle väikese plussi peale, avanevad alamkategooriad
  • sealt saad seadistada kategooriaid nagu "Low battery notification", see on tavaliselt "on"
  • aga näiteks "Low battery level" nupu alt saad sättida mitme prossu pealt on su battery sinuarust low jne

See on haige kuidas sa võid täiega hoolida tüdrukust aga ta lõpetab ikka selle asshole'iga -.-

priitpoiss

Saaks sinna reite vahele, oleks nagu siga rukkis

• liige
  • Liitus:06 jaan 2010
Keegi teab kust saab Brigada seasoneid tõmmata?

Nikita Seranov

Liige

• liige
  • Liitus:16 märts 2014
Selline jama on, et ma ei saa töö juures ega kodus google chrome kaudu neonetti sest mingi ip bann on peal ühe teise useriga seoses. Päris ebamugav on siia kommuuni pääseda ja laggib mingi täiega. Saan aru, et paljud teist ülimalt rahul sellega, aga võtke ära no palun. :D

Muutis Nikita Seranov, 09 november 2014 - 09:54.

haribo

Keep going!

• liige
  • Liitus:06 jaan 2008
karl friedrich 24x0,33 kast mingi soodukas hetkel kuskil? suht paljudel täna ilmunud pildid nendest kastidest fb-s :o

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustNikita Seranov, 09 november 2014 - 09:53, kirjutas:

Selline jama on, et ma ei saa töö juures ega kodus google chrome kaudu neonetti sest mingi ip bann on peal ühe teise useriga seoses. Päris ebamugav on siia kommuuni pääseda ja laggib mingi täiega. Saan aru, et paljud teist ülimalt rahul sellega, aga võtke ära no palun. :D

Alati saab proxyt kasutada, või Tori vms.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Kas tavakasutaja saab ip banne maha võtta, et sa nende poole pöördud? Ole hea ja kopeeri see number, mida sa näed siin http://www.ruuter.ee/myip/ administraatorile postkasti.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

bar9

Liige

• liige
  • Liitus:18 jaan 2013

Vaata postitustharibo, 09 november 2014 - 22:21, kirjutas:

karl friedrich 24x0,33 kast mingi soodukas hetkel kuskil? suht paljudel täna ilmunud pildid nendest kastidest fb-s :o

comarket

heh xD

ksiiri

Liige

• auliige
  • Liitus:02 mai 2011
  • Sugu:naine

0.33 ei paista, aga 0.5 on http://www.kriisis.e...ndlus?id=634392

SoldieR

Reino

• liige
  • Liitus:11 juuni 2009
tahaks ka sama lahe nagu ivan ja metsavaras olla ja oma nime mingit muud värvi saada et teistest erineda ? punane sobiks mulle,või siis walteri roheline,ette tänades reino pihel
kuidas on kõige valutum teha enekat ?

Hidden

Shadow

• liige
  • Liitus:19 jaan 2007

Nägin maksimarketis ka 24x0.33 soodukas, mingi 9.99 + pant imo.

Nikita Seranov

Liige

• liige
  • Liitus:16 märts 2014
See on veits veider, et ma proxy kaudu pean NeoNetis käima. Ma ei saa spoilereid ega kirju lugeda jms. Soovitage mingi parim proxy NeoNeti jaoks siis vähemalt vms või muutke Pumpkin-Head useri ban süsteemi.

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010
YouTube-is tuleb kiri Sorry, this content is age-restricted. Varem sai seal kohe teksti kõrval vajutada mingisugusele jah nupule, et olen üle 18 ja soovin vaadata vmt. Nüüd ei ole midagi seal. Vaatasin ka seadetest, et kuskil vanust märkida või midagi teha, et videosi näitaks. Ei leidnud. Mida tegema pean?

haribo

Keep going!

• liige
  • Liitus:06 jaan 2008

Vaata postitustMarvolo, 11 november 2014 - 17:16, kirjutas:

YouTube-is tuleb kiri Sorry, this content is age-restricted. Varem sai seal kohe teksti kõrval vajutada mingisugusele jah nupule, et olen üle 18 ja soovin vaadata vmt. Nüüd ei ole midagi seal. Vaatasin ka seadetest, et kuskil vanust märkida või midagi teha, et videosi näitaks. Ei leidnud. Mida tegema pean?

http://www.coolhacki...be-without.html

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010

Vaata postitustharibo, 11 november 2014 - 20:51, kirjutas:

http://www.coolhacki...be-without.html

See ei tööta ja pealegi oleks see ainult ajutine lahendus. Midagi peaks YouTube-is muutma, aga ma ei tea mida. Muuseas, suvel sain seda videot vaadata. Sama arvuti ja sama konto.

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitustNikita Seranov, 10 november 2014 - 15:06, kirjutas:

See on veits veider, et ma proxy kaudu pean NeoNetis käima. Ma ei saa spoilereid ega kirju lugeda jms. Soovitage mingi parim proxy NeoNeti jaoks siis vähemalt vms või muutke Pumpkin-Head useri ban süsteemi.

Vaata postitustksiiri jalad, 09 november 2014 - 23:18, kirjutas:

Kas tavakasutaja saab ip banne maha võtta, et sa nende poole pöördud? Ole hea ja kopeeri see number, mida sa näed siin http://www.ruuter.ee/myip/ administraatorile postkasti.

Sa pead endale Google'i konto tegema.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

Chronos

Liige

• auliige
  • Liitus:21 nov 2006

Vaata postitustNikita Seranov, 10 november 2014 - 15:06, kirjutas:

Võib-olla tuleks alustada sellest probleemist, et kas teha endale duubelkontosid (posti)keelu ajal või mitte?

HOWDOESITFEEL

<4

• liige
  • Liitus:11 apr 2012
keegi tlnas mingeid norme kaltsareid teab ve

Hakintasshi

Liige

• liige
  • Liitus:08 juuni 2014

Vaata postitustHOWDOESITFEEL, 12 november 2014 - 14:49, kirjutas:

Humana

HOWDOESITFEEL

<4

• liige
  • Liitus:11 apr 2012

Vaata postitustHakintasshi, 12 november 2014 - 15:37, kirjutas:

Vaata postitustHOWDOESITFEEL, 12 november 2014 - 14:49, kirjutas:

Humana

mul sellist kaltsarit vaja, kust adidressi vms saab

Muutis HOWDOESITFEEL, 12 november 2014 - 16:11.

Hakintasshi

Liige

• liige
  • Liitus:08 juuni 2014
Hei, väike küsimus. Tahaks siis seda klaviatuuri osta: http://www.hinnavaat...atuurid/400453/
HV lehel on värvilised tuled jms pask olemas, aga kui kuhugi poodi edasi minna, siis on nagu teine klavia. Tavaline valge valgustus ja värvide jms muutmisest ei räägi midiagi.
Küsiks, siis et kust ma saaksin sellist nagu HV-s näitab?

47 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 47 külalist, 0 anonüümset kasutajat