Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010
  • Sugu:mees

Vaata postitustShiim, 29 oktoober 2014 - 17:30, kirjutas:

Vaata postitustHakintasshi, 29 oktoober 2014 - 17:16, kirjutas:

Usun, et ta tahab teada, kust seda üldiselt saada võib, mitte nii väga, et te talle selle numbri annaksite

Mind huvitab jh rohkem üldiselt, et kust leida garaazipokside esimeeste kontaktandmeid?

Ma võin ju aadressi ka panna kui sellest rohkem kasu... ntx kuressaare Aia 70 aadressil asuvad garaazipoksid

Mina alustaks sellega, et küsiks kohalikelt KÜ-delt infot. Nad peaksid oskama suunata.

Censored

Liige

• liige
  • Liitus:02 juuli 2010
Äkki mõni lawyer/liiklusspets/kindlustusspets oskab ütelda, et kui kaks autot hakkavad korraga ühele reale reastuma (üks paremalt, teine vasakult) ja panevad küljed kokku, siis kes süüdi jääb? Või on 50/50? Või oleneb, kes on eespool paar cm ja kes taga?
Endal juba mitu korda taoline situatsioon olnud kuid viimasel hetkel jõuan ära keerata, tainad ei vaata vapsje kui reastuvad.
NINJA

ksiiri

Liige

• auliige
  • Liitus:02 mai 2011
  • Sugu:naine

Vaata postitustCensored, 31 oktoober 2014 - 14:18, kirjutas:

Äkki mõni lawyer/liiklusspets/kindlustusspets oskab ütelda, et kui kaks autot hakkavad korraga ühele reale reastuma (üks paremalt, teine vasakult) ja panevad küljed kokku, siis kes süüdi jääb? Või on 50/50? Või oleneb, kes on eespool paar cm ja kes taga?
Endal juba mitu korda taoline situatsioon olnud kuid viimasel hetkel jõuan ära keerata, tainad ei vaata vapsje kui reastuvad.

Pole spets, aga mälusopist meenub midagi, et äkki on siis parema käe reegel? St vasakult paremale (keskmisele) reale reastuja peab võimaldama paremalt vasakule reastujal esimesena ümberreastuda. Kindel pole, kõhutunne ütleb nii

Censored

Liige

• liige
  • Liitus:02 juuli 2010

Vaata postitustksiiri, 31 oktoober 2014 - 14:35, kirjutas:

Pole spets, aga mälusopist meenub midagi, et äkki on siis parema käe reegel? St vasakult paremale (keskmisele) reale reastuja peab võimaldama paremalt vasakule reastujal esimesena ümberreastuda. Kindel pole, kõhutunne ütleb nii

Ise mõtlesin sama, aga googeldas saab nii palju erinevaid vastuseid tarkpeadelt, et mõtlesin kõige targemate poole pöörduda.
NINJA

LaCertosus

LaCertosus

• liige
  • Liitus:01 jaan 2006

Jah parema käe reegel.

Rolleh

bad

• liige
  • Liitus:24 veebr 2008
kas tallinnas on mingeid juudiüritusi tänase halloweeni puhul, mille eest piletihinda maksma ei pea?

allo

Liige

• liige
  • Liitus:10 juuni 2009
Miks ei ole müügil poolikut saia?

Sann.

Liige

• liige
  • Liitus:15 juuni 2007
Kuskil Eestis müüakse hapusilku ka ? ja kui palju selline toode üldse maksta võib ?
Viruses, Intruders, Spyware, Trojans and Adware

Marvolo

I SEE YOU

• liige
Kui soovin hakata tegelema jahindusega, siis millest peaksin alustama? Kindlasti pean taotlema relva- ja jahiloa, aga kuidas õppida loomade jälgi ajama ja mida nende peale hakata, kui maha olen lasknud? Kas on ka mingid jahikoolitused? Ma ise mõtlen, et päris amatööridele ei saa ka neid lube jagada ju, võibolla mõned lähevad lasevad loomale kaks lasku jalgadesse ja viskavad maasturi kasti ning viivad koju kuurialla surema ja peavad end jahimeesteks.

Bitterness

Liige

• liige
  • Liitus:27 okt 2014
  • Sugu:ei ütle

Vaata postitustMarvolo, 02 november 2014 - 03:43, kirjutas:

Kui soovin hakata tegelema jahindusega, siis millest peaksin alustama? Kindlasti pean taotlema relva- ja jahiloa, aga kuidas õppida loomade jälgi ajama ja mida nende peale hakata, kui maha olen lasknud? Kas on ka mingid jahikoolitused? Ma ise mõtlen, et päris amatööridele ei saa ka neid lube jagada ju, võibolla mõned lähevad lasevad loomale kaks lasku jalgadesse ja viskavad maasturi kasti ning viivad koju kuurialla surema ja peavad end jahimeesteks.

http://www.ejs.ee/et/koolitused.html

Rolleh

bad

• liige
  • Liitus:24 veebr 2008
kas siin sportsdirecti tellimusi teeb keegi v? või teab kedagi kes tallinnas teeb

NoobarEst

Liige

• liige
  • Liitus:13 okt 2011
Kuidas teha Vietnami kohvi? Tean, et mingid spets filtrid vms peab olema, aga ilma nendeta ei saa?

haribo

Keep going!

• liige
  • Liitus:06 jaan 2008
Midagi humoorikat rekkamehest isale t-särgile isadepäevaks?
Mõtlen siis mingit ütlust vms, mis sinna naljakatele t-särkidele trükitakse :)

xmk

Liige

• liige
  • Liitus:17 märts 2014

Vaata postitustharibo, 02 november 2014 - 15:13, kirjutas:

I like to fuck and drive my truck

Bitterness

Liige

• liige
  • Liitus:27 okt 2014
  • Sugu:ei ütle

http://www.zazzle.co...+driver+tshirts
Siit saab äkki ideid.

G.B.

hold my calls, trippin balls

• liige
  • Liitus:24 sept 2004
krdi kuidas ma tinderis nii saan panna, et ta nagu näitab teateid, kui kiri tuleb, aga seda häält ei tee (android)?
I've dated girls uglier than you for breakfast.

Marvolo

I SEE YOU

• liige

Vaata postitustG.B., 02 november 2014 - 20:30, kirjutas:

krdi kuidas ma tinderis nii saan panna, et ta nagu näitab teateid, kui kiri tuleb, aga seda häält ei tee (android)?

Kui äpp seda ei võimalda, siis vaata telefoni seadetesse.

G.B.

hold my calls, trippin balls

• liige
  • Liitus:24 sept 2004

Vaata postitustMarvolo, 02 november 2014 - 21:28, kirjutas:

ainuke variant, mida ma nii äppi kui telefoni seadetes näen, on täiesti välja lülitada notificationid. teps mitte ei näe, kust saaks panna, et lihtsalt vibra.
I've dated girls uglier than you for breakfast.

Gerry

saudi prints

• liige
  • Liitus:15 apr 2005

Kui Top Geari vaatab ja nalja mõistab siis äkki Clarksonit tsiteerida: "change gear, change gear, check mirror... murder a prostitute. Change gear, change gear, murder. That's a lot of effort in a day." - http://www.dailymail...complaints.html

Hakintasshi

Liige

• liige
  • Liitus:08 juuni 2014

Vaata postitustG.B., 03 november 2014 - 03:14, kirjutas:

Vaata postitustMarvolo, 02 november 2014 - 21:28, kirjutas:

ainuke variant, mida ma nii äppi kui telefoni seadetes näen, on täiesti välja lülitada notificationid. teps mitte ei näe, kust saaks panna, et lihtsalt vibra.

Seadetest mine kuhugi Audio võiSound vms ja sealt vaata
Vaatasin üle ja 4.4l lähed Sound ja kohe kõige esimene valik on Volumes

Muutis Hakintasshi, 03 november 2014 - 15:19.

32 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 32 külalist, 0 anonüümset kasutajat