Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010
  • Sugu:mees
Kas on kellelgi veel niimoodi olnud, et on Elisale arve ära tasunud, aga iseteeninduse näitab, et tasumata? Tasusin nädalavahetusel iseteeninduse kaudu arve ära, aga siiani näitab kirja "maksmisele kuuluv summa". Raha peaks nüüdseks ju kohal olema. Vaatasin praegu konto väljavõttest, et olen igal kuu neile ülekande teinud, et vahele ei ole minu meelest midagi jäänud. Sealne arve infole klikkimine ka targemaks ei tee, sest ülekannetel on kõigil sama selgitus ja ei tee kindlaks milline ülekanne on millise arve eest, va ise järeldades, et eelmise kuu teenuse tasu. Homme helistan ka neile, kui veel see kiri alles.

kassai

хулиган

• liige
  • Liitus:21 sept 2006

Vaata postitustMarvolo, 20 oktoober 2014 - 20:59, kirjutas:

Kas on kellelgi veel niimoodi olnud, et on Elisale arve ära tasunud, aga iseteeninduse näitab, et tasumata? Tasusin nädalavahetusel iseteeninduse kaudu arve ära, aga siiani näitab kirja "maksmisele kuuluv summa". Raha peaks nüüdseks ju kohal olema. Vaatasin praegu konto väljavõttest, et olen igal kuu neile ülekande teinud, et vahele ei ole minu meelest midagi jäänud. Sealne arve infole klikkimine ka targemaks ei tee, sest ülekannetel on kõigil sama selgitus ja ei tee kindlaks milline ülekanne on millise arve eest, va ise järeldades, et eelmise kuu teenuse tasu. Homme helistan ka neile, kui veel see kiri alles.

iseteeninduses on ka "makseajalugu" kus sa näed konkreetselt, millal mis makse mis suuruses tuli.
vahepeal see süsteem buggib ja ei uuenda ära, kui viitenumber on õige v noh, maksid nagu varem, siis kõik ok, lihtsalt iseteeninduses pole jõudnud veel ära uuendada. ennem kui mingi kamm pihta hakkab saadetakse sulle veel sõnum, et pls maksa arvet.
ära südamesse võta sõbrake

rattad

Liige

• liige
  • Liitus:04 sept 2009
https://www.youtube....h?v=MKVWBUwoV4o

Oskab keegi öelda, kas ja kust Eestis saaks osta/tellida sellist õhupalli?(Kui mitte Eestist siis juhendaks näiteks ebay lehele)

haribo

Keep going!

• liige
  • Liitus:06 jaan 2008

Vaata postitustrattad, 21 oktoober 2014 - 13:39, kirjutas:

https://www.youtube....h?v=MKVWBUwoV4o

Oskab keegi öelda, kas ja kust Eestis saaks osta/tellida sellist õhupalli?(Kui mitte Eestist siis juhendaks näiteks ebay lehele)

http://www.ebay.com/...alloon&_sacat=0

Hakintasshi

Liige

• liige
  • Liitus:08 juuni 2014
Kuidas vererõhku alandada?

Küsiks siia juurde ka siis, et kas Xanaxil on füüsiline mõju ka? Kas see teeb sind füüsiliselt uimasemaks, aeglasemaks vms?
Mõtlesin, et prooviks enne võistlusi väikese sisse võtta. Mängin siis pinksi ja enamjaolt on mu suurim vaenlane mina ise, ehk siis hakkan üle mõtlema ja liigselt närveerima, olekski vaja teada, et kas see tõmbab uimaseks ära, või lihtsalt vaimselt

Muutis Hakintasshi, 21 oktoober 2014 - 19:44.

Marvolo

I SEE YOU

• liige
Elisa arvega sai nüüd korda, tundub, et iseteenindus ei olnud end uuendanud lihtsalt. Nüüd on mul teine küsimus. Kas 4G Mint lepingut saab ka telefonitsi lõpetada? Või äkki iseteeninduse kaudu? Mul oleks kõvasti mugavam seda kodust teha kui nende esindusse minna. Ma ei viitsi hetkel seal kodulehel otsima hakata infot. Ehk keegi teab peast vastata.
/Mainin ka, et mul neile mingit tehnikat tagasta pole ning järelmakse samuti mitte.

Muutis Marvolo, 21 oktoober 2014 - 23:57.

kassai

хулиган

• liige
  • Liitus:21 sept 2006

Vaata postitustMarvolo, 21 oktoober 2014 - 23:56, kirjutas:

Elisa arvega sai nüüd korda, tundub, et iseteenindus ei olnud end uuendanud lihtsalt. Nüüd on mul teine küsimus. Kas 4G Mint lepingut saab ka telefonitsi lõpetada? Või äkki iseteeninduse kaudu? Mul oleks kõvasti mugavam seda kodust teha kui nende esindusse minna. Ma ei viitsi hetkel seal kodulehel otsima hakata infot. Ehk keegi teab peast vastata.
/Mainin ka, et mul neile mingit tehnikat tagasta pole ning järelmakse samuti mitte.

kõike lepingud, mis oled avanud enda allkirjaga pead sellega ka sulgema.
väga erandkorras saadetakse sulle kulleriga doxid, aga seda juhul, kui tõesti kuskil kolga jaanis elad ja ei saa järgi tulla.
kui leping pole tähtajaline, siis ei teki mingeid probleeme.
niiet pead esindusesse minema.
ära südamesse võta sõbrake

rattad

Liige

• liige
  • Liitus:04 sept 2009

Vaata postitustHakintasshi, 21 oktoober 2014 - 19:28, kirjutas:

Küsiks siia juurde ka siis, et kas Xanaxil on füüsiline mõju ka? Kas see teeb sind füüsiliselt uimasemaks, aeglasemaks vms?
Mõtlesin, et prooviks enne võistlusi väikese sisse võtta. Mängin siis pinksi ja enamjaolt on mu suurim vaenlane mina ise, ehk siis hakkan üle mõtlema ja liigselt närveerima, olekski vaja teada, et kas see tõmbab uimaseks ära, või lihtsalt vaimselt

Sebi kuskilt arooniaid, endal kogu aeg madal vererõhk ja neid süües isegi pildi eest viskand. :D

Tankist

Linn põleb.

• liige
  • Liitus:09 jaan 2005

Vaata postitustChuckie, 20 oktoober 2014 - 17:02, kirjutas:

Võru 55, Sõbra Maxima. Täitsa olemas 2L pommid.

Siit küsimus, miks need maximad kõik nii päraperses on?
"It is so quiet here, It is the quietest place in the world."
Here since 2003
Endine m@tr1x

Marvolo

I SEE YOU

• liige
Kas nendel Eesti bändidel mingeid autoriõigustega seotud probleeme ei tule, kui nad välismaiste kuulsate laulude viisidele enda sõnad peale panevad? Mina nagu mäletaks uudisdest, et mõned kuulsamad bändid on isegi väiksemate sarnasuste pärast kohtus käinud. Hetkel kõndisin elutoast mööda ja kuulsin Reporteri lõpulaulu, mis oli täpselt selle kõlaga. https://www.youtube....jyqcKZA&index=9
Ka nendel Aplesinidel ja teistel bändidel on tuntud laulude kõlaga palasid.

Sid Vicious

Pffh.

• liige
  • Liitus:14 aug 2012

Vaata postitustMarvolo, 22 oktoober 2014 - 19:09, kirjutas:

Kas nendel Eesti bändidel mingeid autoriõigustega seotud probleeme ei tule, kui nad välismaiste kuulsate laulude viisidele enda sõnad peale panevad? Mina nagu mäletaks uudisdest, et mõned kuulsamad bändid on isegi väiksemate sarnasuste pärast kohtus käinud. Hetkel kõndisin elutoast mööda ja kuulsin Reporteri lõpulaulu, mis oli täpselt selle kõlaga. https://www.youtube....jyqcKZA&index=9

Jäin ka kunagi mõtlema selle peale pikemalt, kasutati ühe Nasi loo instrumentaali Kanal 2's näiteks.
Samas, eks Eesti pole just teab mis suurriik & mingil määral on suuremal osa sama žanri trackidel meeletud sarnasused.

Gerry

saudi prints

• liige
  • Liitus:15 apr 2005

Vaata postitustSid Vicious, 22 oktoober 2014 - 19:14, kirjutas:

Jäin ka kunagi mõtlema selle peale pikemalt, kasutati ühe Nasi loo instrumentaali Kanal 2's näiteks.
Samas, eks Eesti pole just teab mis suurriik & mingil määral on suuremal osa sama žanri trackidel meeletud sarnasused.

Kunagi ammu kui Meie Mees esimest korda laiali läks mainisid nad, et uute laulude kaverdamiseks vajalikud õigused on nii kalliks läinud, et asi ei tasu ära enam ennast.. Ju ta siis midagi maksab kui legit teha kavereid.

Kas see väide vastab tõele- kui lähen kodakondsus-migratsiooniametisse (Viljandi) uut ID-kaarti taotlema saan ma seal varem kohale minnes mingis fotoputkas tasuta endast pildi ära teha, ilma et fotograafi otsima peaksin?

Censored

Liige

• liige
  • Liitus:02 juuli 2010

Vaata postitustGerry, 23 oktoober 2014 - 12:02, kirjutas:

Vaata postitustSid Vicious, 22 oktoober 2014 - 19:14, kirjutas:

Kunagi ammu kui Meie Mees esimest korda laiali läks mainisid nad, et uute laulude kaverdamiseks vajalikud õigused on nii kalliks läinud, et asi ei tasu ära enam ennast.. Ju ta siis midagi maksab kui legit teha kavereid.

Kas see väide vastab tõele- kui lähen kodakondsus-migratsiooniametisse (Viljandi) uut ID-kaarti taotlema saan ma seal varem kohale minnes mingis fotoputkas tasuta endast pildi ära teha, ilma et fotograafi otsima peaksin?

Ei tea kuidas Viljandis on, aga Tallinnas saad jah putkas tasuta pildi enne ära teha.
NINJA

Werner

Liige

• liige
  • Liitus:07 juuni 2006

Ma ühekorra kogemata sõin neid 4 tükki ära siis oli küll selline tunne, et vedeleks voodis ja kuulaks mussi :D

Nikita Seranov

Liige

• liige
  • Liitus:16 märts 2014

Vaata postitustWerner, 23 oktoober 2014 - 16:55, kirjutas:

Ma ühekorra kogemata sõin neid 4 tükki ära siis oli küll selline tunne, et vedeleks voodis ja kuulaks mussi :D

Xanax rikub mälu (selle mõjumise hetke ajal kindlasti). Füüsiliselt lõõgastab ja uimasemaks võib ka teha. Selline jelly on olla siis. Ülemõtlemisele aitab hästi ja keha tuimestamisele (kui liiga tundlik oled enda tunnete, närvide vms või väliste tegurite tõttu). Uniseks võib ka natukene teha see.

Tume šokolaad, kaneel, oad, spinat aitavad kõrge vererõhu korral. Vähem soola süüa, rohkem vett juua ja hingata teadlikumalt. Sport ja üldse tervislik toitumine vererõhu puhul tähtis. Raud ka.

Muutis Nikita Seranov, 24 oktoober 2014 - 12:44.

Fhker

Liige

• liige
  • Liitus:06 jaan 2007
Tv3play-s ükskõik, mis saate tööle panemisel lendab saade pausile ning saate pilt mustaks. Kellegil veel nii juhtunud?
Postitas pildi

SoldieR, 8 okt 2009, 00:59, kirjutas:

kõige parem on vaba ja vallatu olla
ja kui tuleb isu liha järgi siis ratest leiab alati kellegi :D

Vaata postitust

maik pls

Liige

• liige
  • Liitus:02 jaan 2014

Vaata postitustFhker, 24 oktoober 2014 - 18:05, kirjutas:

Tv3play-s ükskõik, mis saate tööle panemisel lendab saade pausile ning saate pilt mustaks. Kellegil veel nii juhtunud?

Proovi adblock sellel lehel kinni panna.

siimtali112

Napoleon constructed his battle plans in a sandbox.

• liige
  • Liitus:28 jaan 2006
Adblock ja antiviirus võivad seda põhjustada.
Adblock kindlasti.. Symanteci viirusetõrje põhjustab ka veel seda.

ErrorCode

♥♦♣♠

• liige
  • Liitus:13 mai 2005
Kust võiks leida võimalikult suuri rohelisi T-särke? Parimal juhul samat tooni mis KV-s kasutusel on.
Postitas pildi
"When people say plz because it's shorter then please, I say no because it's shorter then yes."

keibl

Dont be silly, wrap your willy

• liige
  • Liitus:06 mai 2007
Kui ma panen win 7 asemel win 8 , siis kas mul jääb windows.old kaust ikka alles?
watching myself die in slow motion
Postitas pildi

22 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 22 külalist, 0 anonüümset kasutajat