Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

allo

Liige

• liige
  • Liitus:10 juuni 2009
  • Sugu:mees

Vaata postitustHäppi^, 14 august 2014 - 21:23, kirjutas:

kust leida sellist andmebaasi kuhu sa sistestad auto või mootorsõiduki numbrimärgi ja see ütleb, mis masinaga tegemist on?

https://eteenindus.m...stakontroll.jsf ??

Sid Vicious

Pffh.

• liige
  • Liitus:14 aug 2012

Vaata postitustTanel., 14 august 2014 - 18:12, kirjutas:

Mida Sportsdirectist tellimisel arvestada? Mõtlen suuruste poolest, mis firmade suurused klapivad, mis ei klapi jne.

So far so good.
Jalanõud on kõik täpselt sobiva suurusega, vastavalt tabelile.
Firetrapi särgid on natukese liiga väikesed, hoiatan ette ära. Tapout see-eest igati super.

Jewsep

Harambe McHarambeface

• liige
  • Liitus:01 veebr 2009
Kas kellegil Tallinna lähistel pole müüa/ ära anda voodit või guššetti? Ei viitsiks päris põrandal ka magama hakata.

Hakintasshi

Liige

• liige
  • Liitus:08 juuni 2014
Keegi ebayst ei plaani lähiajal tellida?

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010

Vaata postitustHakintasshi, 15 august 2014 - 12:05, kirjutas:

Keegi ebayst ei plaani lähiajal tellida?

mis siis? soovid abi vä? võid põmmida.

haribo

Keep going!

• liige
  • Liitus:06 jaan 2008
Kuidas need õhuvõtted nt suvesangarites tehakse? Mingid puldiga juhitavad kopterid kus gopro küljes? Kraanat ja päris kopterit ju ometigi ei tellita sp?
ehk on mõni targem ja oskab seletada

ja teine küsimus on see, et kas lenovo tahvelarvutile saab eesti keele kuidagi eraldi juurde tõmmata (android) ? hetkel keelevalikus pole

Gerry

saudi prints

• liige
  • Liitus:15 apr 2005

Vaata postitustharibo, 15 august 2014 - 19:42, kirjutas:

Kuidas need õhuvõtted nt suvesangarites tehakse? Mingid puldiga juhitavad kopterid kus gopro küljes? Kraanat ja päris kopterit ju ometigi ei tellita sp?

ja teine küsimus on see, et kas lenovo tahvelarvutile saab eesti keele kuidagi eraldi juurde tõmmata (android) ? hetkel keelevalikus pole

1. Pole ise seda saadet näinud kuid Eestis on mitmeid väga osavaid RC kopterijuhte ja operaatoreid kes suudavad ülistabiilseid kuid samas liikuvaid kaadreid jäädvustada, eks nad ilmselt kopteriga filmitud ole. Väiksemad kopterid veavad üldiselt GoProsid, profimad aga korralike DSLR kaameraid.

// vaata näiteks seda, eelmisel suvel octocopteriga Rahinge wakepargis tehtud video, minuarust üks hea näide osavast kopterikaamera opereerimisest

2. Kui keelevalikus pole, siis ei saa. Ainus võimalus on aftermarket firmware (võimalusel) peale lasta, näiteks Cyanogenmod.

Muutis Gerry, 15 august 2014 - 19:52.

Sid Vicious

Pffh.

• liige

Eks ta miskit taolist ikka ole vast, jah - https://www.youtube....h?v=npEIHOTTzF8
Samas, tunduvalt n.ö proffesionaalsem variant tundub olevat, kind of.

Keelevaliku kohta - täpsema tabi mudeli saad öelda?

// Gerry, kurat. :D

Muutis Sid Vicious, 15 august 2014 - 19:56.

haribo

Keep going!

• liige
  • Liitus:06 jaan 2008

Vaata postitustSid Vicious, 15 august 2014 - 19:54, kirjutas:

Eks ta miskit taolist ikka ole vast, jah - https://www.youtube....h?v=npEIHOTTzF8
Samas, tunduvalt n.ö proffesionaalsem variant tundub olevat, kind of.

Keelevaliku kohta - täpsema tabi mudeli saad öelda?

// Gerry, kurat. :D

Lenovo A7600-H

Olks

smd

• liige
  • Liitus:26 apr 2007
Keegi vesipiibu tubakat Tallinna kandis müüb?

Hard[To]Tell

Liige

• liige
  • Liitus:14 jaan 2011
Kust saab Tallinnas molotowi sprayvärve ja markereid?

Ogre

-.-

• liige
  • Liitus:02 apr 2006

https://www.facebook...ps/multirootor/

Hakintasshi

Liige

• liige
Kust leiaks korraliku Wat Removeri? Olen enne 2x kasutanud ja kohe esimene vaste googlest toimis, aga nüüd olen proovinud 5est eri kohast, aga kõik käsivad mingid "viirus" programmid kaasa installida, help plz?
Teine küsimus ka, miks ta mul Google Suissi peale viskab, mingi fcking prantsuse keelne on otsing nt, (settingutest inglise k. peal)
Edit/ Nüüd on Google Suomi, aga kui midagi googeldan, siis tekst on seal igalpool prantsuse keelne

Muutis Hakintasshi, 17 august 2014 - 08:44.

12"

Liige

• liige
  • Liitus:05 jaan 2012

Vaata postitustHakintasshi, 16 august 2014 - 23:02, kirjutas:

Kust leiaks korraliku Wat Removeri? Olen enne 2x kasutanud ja kohe esimene vaste googlest toimis, aga nüüd olen proovinud 5est eri kohast, aga kõik käsivad mingid "viirus" programmid kaasa installida, help plz?
Teine küsimus ka, miks ta mul Google Suissi peale viskab, mingi fcking prantsuse keelne on otsing nt, (settingutest inglise k. peal)
Edit/ Nüüd on Google Suomi, aga kui midagi googeldan, siis tekst on seal igalpool prantsuse keelne

http://www.wikihow.c...e-Notifications

HOWDOESITFEEL

<4

• liige
  • Liitus:11 apr 2012
kui mul ebays kasutajat pole, kuid olen krediitkaardiga tellinud, kas ma siis saan ikka kuidagi müüjaga ühendust võtta?

Muutis HOWDOESITFEEL, 17 august 2014 - 14:58.

Hakintasshi

Liige

• liige

Vaata postitust12", 17 august 2014 - 10:53, kirjutas:

Vaata postitustHakintasshi, 16 august 2014 - 23:02, kirjutas:

http://www.wikihow.c...e-Notifications

Esimene ei toiminud ja teistel polnud mul mingit kohta/faili mingite sammude juures

allo

Liige

• liige
  • Liitus:10 juuni 2009
Kuidas tallinnas bussi, trolli piletitega kõige lihtsamini majandada, et ei pea igakord mündid taskus olema, mingi kuukaart? tasuta sõitu saavad vist ainult tallinna elanikud..

NoobarEst

Liige

• liige
  • Liitus:13 okt 2011
Kuidas Kanadast tehnika toomisega olukord on?

Mingi teatud kogus võib olla? Tollimaks vms?

CursedSpirit

Liige

• valideerimisel
  • Liitus:25 juuli 2007
  • Sugu:ei ütle
Kuidas ma saaks endale Tallinnas perearsti? Olen sissekirjutatud Rakveresse, perearst ka Rakveres. Ta on küll hea ja puha, aga teab mu lugu nii hästi, et väga ei süvene enam, nii et 2 korda põletiku ravimata jätnud, seega olen emosse ja opile jõudnud
Anyway, point on see, et kuidas ma Tallinnasse arsti saaksin ja kui keegi teab häid perearste ja/või endokrinoloogi, siis ehk saaksite infot mulle jagada veidi.

Sid Vicious

Pffh.

• liige

Vaata postitustCursedSpirit, 18 august 2014 - 00:04, kirjutas:

Kuidas ma saaks endale Tallinnas perearsti? Olen sissekirjutatud Rakveresse, perearst ka Rakveres. Ta on küll hea ja puha, aga teab mu lugu nii hästi, et väga ei süvene enam, nii et 2 korda põletiku ravimata jätnud, seega olen emosse ja opile jõudnud
Anyway, point on see, et kuidas ma Tallinnasse arsti saaksin ja kui keegi teab häid perearste ja/või endokrinoloogi, siis ehk saaksite infot mulle jagada veidi.

Um, endal oli hiljuti taoline teema.
Uuri tuttavatelt, erinevatest foorumitest jms. Ehk leiad mõne positiivse tagasisidega arsti. Helistad talle & uurid, kas oleks võimalik n.ö üle tõsta. Annad ka enda praegusele perearstile teada, ta saadab/avaldab su haigusloo su uuele ja vsjo. Long story short peaks selline olema.

59 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 59 külalist, 0 anonüümset kasutajat