Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

Koobalt

Liige

• liige
  • Liitus:03 juuli 2006
  • Sugu:mees

Vaata postitustHOWDOESITFEEL, 25 juuli 2014 - 12:01, kirjutas:

kuidas ma saan panna youtube video nii käima, et ta ise ei valiks mul automaatselt hd, vaid jääks 360p?

https://www.youtube....ccount_playback

Kolonel

nagu päris.

• liige
  • Liitus:13 märts 2008
Kui raske on teha testamenti ja kui palju selle nt notari juures tegemine maksma võib minna? :D

Gerry

saudi prints

• liige
  • Liitus:15 apr 2005

Vaata postitustKolonel, 25 juuli 2014 - 23:28, kirjutas:

Kui raske on teha testamenti ja kui palju selle nt notari juures tegemine maksma võib minna? :D

Kui raske see ikka olla saab kui sajaaastased surmale võlgu mammid ka hakkama saavad sellega?

"Notariaalse testamendi tegemine maksab koos käibemaksuga pea 40 eurot ning see hõlmab loomulikult ka notari eelnevat konsultatsiooni või konsultatsioone."

Sauss:
http://tarbija24.pos...e-voi-testament

NoobarEst

Liige

• liige
  • Liitus:13 okt 2011
Üritan läbi hotmaili lülastada oma vana emaili.

Panin meileaadressi ja parooli sisse ning hakkas rääkima, et keegi kasutab su kontot blabla, bullshit.

Panin siis, et jah ma olen tegelik omanik kontol, ning siis ütles see värk mulle, et saadame sulle koodi sellele meilile, mis lõpeb @madis.ee

Kuidas kurat peaks mul selline email olema, mis hakkab minu nimega ning mis lõpeb mu nimega? ;D

maik pls

Liige

• liige
  • Liitus:02 jaan 2014

Vaata postitustNoobarEst, 26 juuli 2014 - 20:47, kirjutas:

Panin meileaadressi ja parooli sisse ning hakkas rääkima, et keegi kasutab su kontot blabla, bullshit.

Panin siis, et jah ma olen tegelik omanik kontol, ning siis ütles see värk mulle, et saadame sulle koodi sellele meilile, mis lõpeb @madis.ee

Kuidas kurat peaks mul selline email olema, mis hakkab minu nimega ning mis lõpeb mu nimega? ;D

10-aastane sina ei olnud internetis eriti osav. Ikka juhtub.

NoobarEst

Liige

• liige

Vaata postitustmaik pls, 26 juuli 2014 - 23:02, kirjutas:

Vaata postitustNoobarEst, 26 juuli 2014 - 20:47, kirjutas:

10-aastane sina ei olnud internetis eriti osav. Ikka juhtub.

Arvatavasti :D :D Aga jah, kuradi nõme, tegin selle avalduse vms ka ära, et paned vanad paroolid jne, aga hui anti ju tagasi lol

Synkrez

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:13 mai 2009
pikka aega painanud selline küsimus, et kas poole aasta pealt koolis saab vabatahtlikult klass madalamale minna? nagu ütleme, et sa pole oma õpitulemustega 9ndas rahul ja sa tahaksid 3. veerandi algusest minna 9ndast klassist 8ndasse, et korrata ja paremini õppida jne, oleks see üldse võimalik?
hihihiii, hardstyle 4ever ; )

NoobarEst

Liige

• liige
Kas sipelgad on puudele kahjulikud?

Suur-suur kasepuui hakkas üks hetk lahti räigelt all viskama ning lihtsalt ei saa aru, miks :D
Kogu aeda igapäevaselt kastnud jne, kuid ikkagi tuleb ja tuleb, ning sipelgaid kasealune täis.

Sven..

Ma pro, mul Facebook

• liige
  • Liitus:02 märts 2007

Vaata postitustNoobarEst, 27 juuli 2014 - 16:19, kirjutas:

Suur-suur kasepuui hakkas üks hetk lahti räigelt all viskama ning lihtsalt ei saa aru, miks :D
Kogu aeda igapäevaselt kastnud jne, kuid ikkagi tuleb ja tuleb, ning sipelgaid kasealune täis.

Sa liguned ja mädaned ise ka ära, kui iga päev sulle vett peale valada.
'Suur' kasepuu on elanud 40a ja sa arvad, et see ei saa enam hakkama? Meie kliimas termiite väga ei leidu ukno.

NoobarEst

Liige

• liige

Vaata postitustSven.., 27 juuli 2014 - 17:56, kirjutas:

Vaata postitustNoobarEst, 27 juuli 2014 - 16:19, kirjutas:

Sa liguned ja mädaned ise ka ära, kui iga päev sulle vett peale valada.
'Suur' kasepuu on elanud 40a ja sa arvad, et see ei saa enam hakkama? Meie kliimas termiite väga ei leidu ukno.

60+ aastat on elanud, lehed hakkasid kukkuma alla mingi nädal või kaks, siis kui ei olnud nii kuum, ning ei pidanud kastma. Ikkagi küsin, kas sipelgad võivad olla kahjulikud? Kase kõrvalt umbes 3-4 meetrit surid põõsad ka ära paar päeva ennem kase lehtede viskamist

Muutis NoobarEst, 27 juuli 2014 - 18:29.

xrip55

Liige

• liige
  • Liitus:14 juuli 2009
Küsiks ka midagi targematelt.

Kui mul oleks soov töölt lahkuda aga kasutamata on veel 28 päeva puhkust. Kui ma kirjutan lahkumisavalduse nt 30 päeva peale, siis kuidas oleks mõtekam puhkuse asi lahendada?
Kas nad maksavad mulle töölepingu lõpetamisel puhkusetasu välja? Või tasuks kirjutada avaldus ning siis minna 28 päevaks puhkusele?
FUCK GERMANY!

"A Real Madrid fan in...
August: 'We're gonna win the treble!'
December: 'We're gonna win the double!'
March: 'We're gonna win the League!'
June: 'We've got 10 CL."

España y nadie más.

Sid Vicious

Pffh.

• liige
  • Liitus:14 aug 2012

Vaata postitustxrip55, 27 juuli 2014 - 19:27, kirjutas:

Kui mul oleks soov töölt lahkuda aga kasutamata on veel 28 päeva puhkust. Kui ma kirjutan lahkumisavalduse nt 30 päeva peale, siis kuidas oleks mõtekam puhkuse asi lahendada?
Kas nad maksavad mulle töölepingu lõpetamisel puhkusetasu välja? Või tasuks kirjutada avaldus ning siis minna 28 päevaks puhkusele?

1) Annad puhkuseavalduse (kuna kui ma ei eksi, siis peaks seal ka miski etteteatamise n.ö tähtaeg olema) sisse. Märgid et soovid puhkuserahasid enne puhkusele minekut.
2) Paar päeva enne puhkusele minekut annad lahkumisavalduse.
3) Puhkuselt naastes saad lõpparve, mis on väga väike summa, kui sedagi.
4) Vsjo.

Kind of scumbag move, aga tundub mõistlik olevat sedapidi.

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitustxrip55, 27 juuli 2014 - 19:27, kirjutas:

§ 71. Kasutamata puhkuse hüvitamine

Töölepingu lõppemisel on tööandja kohustatud hüvitama töötajale kasutamata jäänud aegumata põhipuhkuse rahas.

Alus: "Töölepingu seadus" (link: https://www.riigitea...kt/122122012030)
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

Kr1ss

swag 5000

• liige
  • Liitus:20 mai 2008
Tegelen Tallinnas korteriotsinguga. Kas keegi on kusalgi linnapeal või mõnes asutuses täheldanud erinevaid teadetetahvleid ja infostende, kuhu inimesed/tudengid korterikuulutusi üles riputavad? TLÜ omas oli paar pakkumist ja sealt ka idee, samuti tšekkan ühikatest, aga kusagil veel? Ja võibolla on kellelgil alternatiivseid ideid, kust korteripakkumisi uurida? fb on obvious aga just sellist less-known

Muutis Kr1ss, 28 juuli 2014 - 17:54.

See on haige kuidas sa võid täiega hoolida tüdrukust aga ta lõpetab ikka selle asshole'iga -.-

Oskar

Lavaline

• liige
  • Liitus:15 juuli 2006
Kust ma võiksin leida iPhone laadija, mis saab torgata auto sigaretisüütaja auku?

Raekv0n.^

asdf O.o

• liige
  • Liitus:15 sept 2007

Vaata postitustOskar, 28 juuli 2014 - 22:05, kirjutas:

Kust ma võiksin leida iPhone laadija, mis saab torgata auto sigaretisüütaja auku?

Sul kaablit pole see mis usb otsaga ühelt poolt on ? Muidu neid junne kuhu usb otsad sisse lähevad müüakse pms igas tanklas nt

BRC, 7 dets 2007, 01:23, kirjutas:

Grupikas ei ole naisi üldse vaja
Segavad 'n shit

Vaata postitust

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustKr1ss, 28 juuli 2014 - 17:54, kirjutas:

Tegelen Tallinnas korteriotsinguga. Kas keegi on kusalgi linnapeal või mõnes asutuses täheldanud erinevaid teadetetahvleid ja infostende, kuhu inimesed/tudengid korterikuulutusi üles riputavad? TLÜ omas oli paar pakkumist ja sealt ka idee, samuti tšekkan ühikatest, aga kusagil veel? Ja võibolla on kellelgil alternatiivseid ideid, kust korteripakkumisi uurida? fb on obvious aga just sellist less-known

FB võib ilmselge olla, aga sealt leiab väga edukalt pakkumisi kui liitud linnaosa kommuunidega (a'la Kalamaja või Kadriorg või Uus Maailm vms.) igal linnajaol on oma kommuunid olemas, mõned aktiivsemad, mõned vähem, aga nendes käib üsna aktiivne korterite üürimine.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

siimtali112

Napoleon constructed his battle plans in a sandbox.

• liige
  • Liitus:28 jaan 2006

Vaata postitustRaekv0n.^, 28 juuli 2014 - 22:42, kirjutas:

Vaata postitustOskar, 28 juuli 2014 - 22:05, kirjutas:

Sul kaablit pole see mis usb otsaga ühelt poolt on ? Muidu neid junne kuhu usb otsad sisse lähevad müüakse pms igas tanklas nt

E-sigareti poes olen märganud kõige odavamaid neid usb junne.. 5€ tükk vist oli?
Mujal on "Samsung" peale kleebitud ja hinnaks 20€..

Krister

Liige

• liige
  • Liitus:22 juuni 2007
  • Sugu:ei ütle
kas kuskil eksisteerib mingi torrentilink või mingi leht kust saaks kõik kreisiraadio osad tõmmata ? :o

Funk

Auliige

• liige
  • Liitus:11 jaan 2009
Keegi teab kus Mustamäel / Kristiines mingit normi ja decent hinnaga Juuksurit on?

I can cook minute rice in 58 seconds.

22 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 22 külalist, 0 anonüümset kasutajat