Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

haribo

Keep going!

• liige
  • Liitus:06 jaan 2008
  • Sugu:mees
Androidi Chrome äppiöe saab ka mingi adblocki tõmmata? Närvi käivad need reklaamid, mida terve ekraan täis...

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010

Vaata postitustMq, 20 juuli 2014 - 12:32, kirjutas:

Kasutan nüüd neljandat päeva Elisa minti ja järsku ei saa enam torrenteid tõmmata. Milles probleem võib olla? Elisa pani mingi bloki peale? Neljapäeval ja reedel sain ilusti torrenteid tõmmata, aga nüüd järsku ei saa. Kindlasti pole andmemaht täis, sest see näitab praegusel hetkel, et olen vaid 1 GB jagu netti kasutanud.

päeval tõmmates ongi niimoodi, et kas veab või mitte. ainult öösiti on neil torrentid koguaeg lahti. kuskil kell kaks tehakse lahti ja varahommikul lähevad kinni.

HOWDOESITFEEL

<4

• liige
  • Liitus:11 apr 2012
bookmarke on võimalik kuidagi chromel taastada ve, ma googeldaks aga õliaeglane, neos ja fbis saab kuidagi ainult ära oldud

G.B.

hold my calls, trippin balls

• liige
  • Liitus:24 sept 2004
kust saaks (ideaalis tartus) mingit head hoidjat/padrunit müntide ja sentide jaoks. selline korralik ikka, kuhu igat liiki kopikat mahuks 5 või rohkem.

palun aidake
I've dated girls uglier than you for breakfast.

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustG.B., 20 juuli 2014 - 21:32, kirjutas:

kust saaks (ideaalis tartus) mingit head hoidjat/padrunit müntide ja sentide jaoks. selline korralik ikka, kuhu igat liiki kopikat mahuks 5 või rohkem.

palun aidake

http://pood.hansab.e...a-vookotid.html

Tartus on neil esindus ka olemas Tähe tänaval, aga pole päris pood.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Sid Vicious

Pffh.

• liige
  • Liitus:14 aug 2012

Vaata postitustMarvolo, 19 juuli 2014 - 23:37, kirjutas:

kas on mõni lehekülg, kus saab vaadata erinevate bändide/artistide esinemisaegu ja -kohti? mitte ainult Eesti, pigem ülemaailmset. nt kui soovin jälgida Rammsteini ja Eminemi esinemisaegu, et millal keegi kuhugi sõidab.

http://www.bandsintown.com
Näed kenasti nii linna, riigi kui ka esineja erinevaid kuupäevi ja kõike muud tarvilikku. E-maili subscriptionid võivad lõpuks ära tüüdata, aga imo üks parimatest sarnastest lehtedest.

Kasutan nüüd neljandat päeva Elisa minti ja järsku ei saa enam torrenteid tõmmata. Milles probleem võib olla? Elisa pani mingi bloki peale? Neljapäeval ja reedel sain ilusti torrenteid tõmmata, aga nüüd järsku ei saa. Kindlasti pole andmemaht täis, sest see näitab praegusel hetkel, et olen vaid 1 GB jagu netti kasutanud.

Klienditeenindusega oled ühendust võtnud? :) Kui sealt miskit tarka ei tule, siis lihtsalt oota paar päeva, siis peaks vast korras olema.

Vaata postitustHOWDOESITFEEL, 20 juuli 2014 - 18:56, kirjutas:

bookmarke on võimalik kuidagi chromel taastada ve, ma googeldaks aga õliaeglane, neos ja fbis saab kuidagi ainult ära oldud

Correct me if I'm wrong, aga kui Chrome maha tõmmata ning hiljem uuesti installida, siis kas tab ei paku sulle võimalust taastada vanu järjehoidjaid, seadistusi jms? Mingid failid peaks uninstallimisel alles jääma imo.

Muutis Sid Vicious, 21 juuli 2014 - 10:04.

Gerry

saudi prints

• liige
  • Liitus:15 apr 2005

Vaata postitustSid Vicious, 21 juuli 2014 - 10:03, kirjutas:

Vaata postitustHOWDOESITFEEL, 20 juuli 2014 - 18:56, kirjutas:

Correct me if I'm wrong, aga kui Chrome maha tõmmata ning hiljem uuesti installida, siis kas tab ei paku sulle võimalust taastada vanu järjehoidjaid, seadistusi jms? Mingid failid peaks uninstallimisel alles jääma imo.

Kui ta oli sul Googlega syncitud siis võid tsekata Google Account Dashboardi (linki ei mäleta) ja vaadata kas seal on alles veel need. Ma ise kustutasin ka olulise bookmarkide kausta kunagi ära, aga mingi errori tõttu ei olnud paar päeva bookmarke syncinud ja sain sealt tagasi need.

haribo

Keep going!

• liige
  • Liitus:06 jaan 2008
http://www.1a.ee/lenovo_a7600h_16gb_3g

Hinna ja kvaliteedi suhe sellel tahvelarvutil paigas? Või oskab keegi veel soovitada sarnase hinna eest, millel oleks ka 3G sees?

Või pigem osta migni juust sülearvuti? Eelarveks ~300 eurot ja kasutamisala leiab FB, Gmail ja ajalehed.

Muutis haribo, 21 juuli 2014 - 13:12.

Saatan

legendary rebel

• liige
  • Liitus:31 juuli 2008
Kas SAIS-is enam nimelist nimekirja ei tulegi nagu vanasti ja kõik ongi X-idena anonüümsed ?

VaporTaavi

Liige

• liige
  • Liitus:13 nov 2009
Avaliku info alt leiab.

Shiim

Vötame Mönuga

• liige
  • Liitus:11 aug 2006
Kas saab kuskilt näha, mis riikides on olemas Vance & Hines, 3 nädalat ameerikast ootamist on veidi palju...

Ehk eestis, lätis, leedus, soomes või kuskil müüb keegi edasi, aga ise ei suuda leida

Gerry

saudi prints

• liige
  • Liitus:15 apr 2005
Mul on kastitäis mobiiltelefone eri aegadest, mõni lausa aastast '95 (ja töökorras, akud läbi aind), kas oleks mõtekas neid kuskile müüki paisata või tasuks neil pigem lasta edasi vedeleda keldris? Ma ei kujuta ette kas ja kui palju sellistel asjadel turgu olla võiks...

Sellised siis (paar tk on puudu pildilt):
Spoiler

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004
Võibolla 10-15 aasta pärast tekib neile mingi "vintage" turg, praegu lähevad need asjad mis sul pildi peal on ebays 10$ eest.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

porks

Liige

• liige
  • Liitus:10 sept 2009
  • Sugu:naine
Kas see Eesti Päevalehe sari "Kaotatud lapsed" on päriselt juhtunud lugude põhjal kirjutatud või väljamõeldis?

ksiiri

Liige

• auliige
  • Liitus:02 mai 2011

Vaata postitustporks, 24 juuli 2014 - 16:34, kirjutas:

Kas see Eesti Päevalehe sari "Kaotatud lapsed" on päriselt juhtunud lugude põhjal kirjutatud või väljamõeldis?

Peaks real deal olema

Muutis ksiiri, 24 juuli 2014 - 16:53.

kassai

хулиган

• liige
  • Liitus:21 sept 2006

elisas on kõik torrentid ja jutud bannitud, ta küll alguses laseb mõni päev tõmmata või ei lase kohe juba, aga lõppudelõpuks ikka ban.
point selles, et kõik kõrvikud jätavad oma torrentid uploadima, sellest läheb võrk piirajasse ja keegi ei saa netti kasutada.
/töötan elisas

Muutis kassai, 24 juuli 2014 - 22:59.

ära südamesse võta sõbrake

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010

Vaata postitustkassai, 24 juuli 2014 - 22:57, kirjutas:

elisas on kõik torrentid ja jutud bannitud, ta küll alguses laseb mõni päev tõmmata või ei lase kohe juba, aga lõppudelõpuks ikka ban.
point selles, et kõik kõrvikud jätavad oma torrentid uploadima, sellest läheb võrk piirajasse ja keegi ei saa netti kasutada.
/töötan elisas

ma praegu tõmban torrentit. olen juba ~8 kuud saanud tõmmata. ainult öösiti küll, aga ikkagi. harva töötab ka päeval.

Pr0chepy

Liige

• liige
  • Liitus:27 juuni 2013

Mul töötas vaid öösiti kuskil 2 paiku, muidu mitte. Aga noh, see oli juba mõned aastad tagasi.

keibl

Dont be silly, wrap your willy

• liige
  • Liitus:06 mai 2007
Kuidas zone.ee virtuaalserveri lepingut lõpetada?

Muutis keibl, 25 juuli 2014 - 06:34.

watching myself die in slow motion
Postitas pildi

HOWDOESITFEEL

<4

• liige
  • Liitus:11 apr 2012
kuidas ma saan panna youtube video nii käima, et ta ise ei valiks mul automaatselt hd, vaid jääks 360p?

25 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 25 külalist, 0 anonüümset kasutajat