Change
Sellel teemal on 28197 vastust
Postitatud 16 juuli 2014 - 09:44
kas keegi siit Old Spice Alps spreideodoranti kasutab? kus seda Tallinnas müüakse? ma ise pole enam leidnud. kunagi ostsin ühe purgi ja meelds, aga rohkem pole näinud ning kauplust ka ei meenu. kas on alati otsas või seda igal pool ei müüdagi, ma ei tea. ma väga pingsalt ja tihti küll seda ei otsi, aga kui vaadanud olen, siis pole seda leidnud.
Postitatud 16 juuli 2014 - 16:28
Gerry, 15 juuli 2014 - 20:22, kirjutas:
Jackrippah, 15 juuli 2014 - 14:35, kirjutas:
FIE tulust kättesaadud palgani jõudmiseks läheb umbes 70% maksudeks või arvutasin ma midagi valesti?
Täpselt ei mäleta, aga kunagi ettevõtluse tunnis jäi mingi sarnane müstiliselt suur % kõrvadevahele, õps veel rõhutas et täiesti pointless effort on FIEks hakkamine kuna nii palju läheb käest ära.
Kas neil mitte vahet ei olnud, kas olla OÜ või FIE....maksude poolest siis.
Lihtsalt OÜ peab korra kuus (palgapäeval) makse maksma, FIE aga kas poole aasta tagant või aastas korra. Ehk aasta peale tuleb sama summa ikka välja.
+ FIE vastutab oma varaga ettevõtte eest jne jne...ühesõnaga OÜ on parem
Postitatud 16 juuli 2014 - 16:43
kui palju võinuks olla trahv, kui lätis 50 alas sõitsin 18km/h kiiremini? suutsin ära rääkida ja pääsesin hoiatusega õnneks
Postitatud 16 juuli 2014 - 17:08
0, ülelask lihtsalt.
01:25:13 +Palm: munnid olete we
01:25:15 Arxs: Pikemat aega juba :D
Postitatud 16 juuli 2014 - 18:39
kes mu postituse kustutas?
(tegelt teoorias võiks mingi märge ka jääda, kes, kuidas, miks jne)
(tegelt teoorias võiks mingi märge ka jääda, kes, kuidas, miks jne)
I've dated girls uglier than you for breakfast.
Postitatud 16 juuli 2014 - 19:14
Priidu, 16 juuli 2014 - 16:43, kirjutas:
kui palju võinuks olla trahv, kui lätis 50 alas sõitsin 18km/h kiiremini? suutsin ära rääkida ja pääsesin hoiatusega õnneks
Mõned aastad tagasi sõitsin Lätis kuskil 4 realisel teel Riias ja siis mingi politseinik peatas kinni ja näitas mingile stop märgile mis tee kõrval olevas parklas oli. Ei saanud aru mida ta läti keeles rääkis, lõpuks lasi lihtsalt minema. Tahtis altkäemaksu vist. //ei olnud seal kuurortlinnas kus mingit teemaksu tahavad
Muutis Jackrippah, 16 juuli 2014 - 19:17.
Postitatud 16 juuli 2014 - 19:19
Kellelgil vabat kohta Tartu-Positivus marsruudil?
See on haige kuidas sa võid täiega hoolida tüdrukust aga ta lõpetab ikka selle asshole'iga -.-
Postitatud 16 juuli 2014 - 20:26
oww, 14 juuli 2014 - 19:22, kirjutas:
Gerry, 14 juuli 2014 - 17:19, kirjutas:
Jack Herer, 14 juuli 2014 - 16:02, kirjutas:
No mul vaja ülemustele mingit tõendit näidata, et olin haige. Käin mitte ametlikult tööl ka.
Kui ma viimati Tallinnas töötasin (pärit Viljandist ja perearst samuti siin) ja haigeks jäin öeldi mulle tööjuurest et üheks päevaks saab tõendi ka EMOst, aga see eeldab seda et haigena kohe lähed samal päeval sinna. Tagantjärele on lootust ainult siis saada kui perearstiga hästi läbi saad ja ta vastu tuleb sulle.
// Mul hiire rullik teeb miskeid vigureid, nimelt kasutan rullikule klikkimist uues tabis linkide avamiseks kuid viimasel ajal on ta hakanud kas mitte üldse avama linki või avama topelt... Milles probleem olla võiks? Proovisin teise patareiga ka aga sama jama.
seest sitane, võta lahti ja puhasta ilusti ära
Kruvisin ta eile lahti, korjasin tolmurullid välja ja vaatasin üle seest, probleem jäi alles. Äkki lihtsalt ära väsinud nende kahe aastaga, mingi lambi 20 eurine logitechi wireless kah.
Postitatud 17 juuli 2014 - 07:14
Postitatud 17 juuli 2014 - 07:55
kas kellegil on tallinki või vikingi sooduskuponge kruiisile/soomesõiduks, mis kehtiks kohe praegu?
ja kas selle kupongiga saab jalakäiapileti või saab auto ka sisse ?
ja kas selle kupongiga saab jalakäiapileti või saab auto ka sisse ?
Postitatud 17 juuli 2014 - 10:26
Kas kuskilt neti poest saab arvuti juppe tellida järelmaksuga?
Postitatud 17 juuli 2014 - 11:20
beenf, 17 juuli 2014 - 10:26, kirjutas:
Kas kuskilt neti poest saab arvuti juppe tellida järelmaksuga?
http://arvutitark.ee/est/Jarelmaks
http://www.1a.ee/leasing
Postitatud 17 juuli 2014 - 16:15
Mul on Excelis üks pikk andmerida: igas reas on mingi hunnik andmeid, mis sisaldavad kellegi ees- ja perekonnanime, teatud koodi, telefoninumbrit ja veel mingisugust 4 kriteeriumi. Iga kriteerium on eraldatud | märgiga. Mind huvitab, kas tuleb mingi makro koostada või kuidas ma saaksin selle infotulva ilusti ära sorteerida nii, et ma vajalik info/kriteeriumid oleksid käes, manuaalselt ei viitsi selelga jamada.
Bend if you must, but never brake!
Postitatud 18 juuli 2014 - 10:59
Kas kellelgi on BE-kategooria teooriaosa jagada? Mõtlesin pilgu peale visata
Muutis ksiiri, 18 juuli 2014 - 10:59.
Postitatud 18 juuli 2014 - 12:35
Dell XPS 13 mingil hetkel kaob lihtsalt wifi ära. Ühendatud võrguga tekib limited connectivity ja samas kõik teised võrgud kaovad üldse ära. Kui disconnectida siis kaob see ka ning nagu wireless lihtsalt poleks olemas arvutil. Kunagi töötas see kui disablesin wirelessi "network connectionist" ja siis enablesin jälle aga üldiselt see ei suudagi seda ära disableda. Ei juhtu lihtsalt midagi. Kui panna log off ja siis uuesti sisse logida, siis on disablenud aga ei enable enam (taas tuleb kiri ette aga jääbki seda tegema). Ja kui restart teha, siis ise jääbki välja lülitama. Pean on/off nuppu all hoidma kuni välja lülitab ning siis tööle pannes on kõik korras.
Oskab keegi midagi soovitada peale driverite uuendamise, sest seda olen juba proovinud.
Oskab keegi midagi soovitada peale driverite uuendamise, sest seda olen juba proovinud.
Hard work beats talent, when talent doesn't work hard.
Postitatud 19 juuli 2014 - 09:43
kui ma torrentiga filmi tõmban siis tekkib downloadsi alla kaust, kus peaks film olema, aga kui ma olen torrentist delete pannud filmile siis seal kaustas on ainult kaust nimega "subs", miks torrent kustutab ära kõik filmid, mis eemaldan sealt?
Postitatud 19 juuli 2014 - 12:36
Ühel tuttaval oli mingi telefoni äpp, mis suvalisel ajahetkel päeva jooksul tahtis, et inimene teeks telefoniga pildi, andis äkki mingit väikest alarmi nagu äratuskell, et nüüd on pildi tegemise aeg? Eesmärk oligi random hetki oma elust salvestada, et kunagi oleks huvitav vaadata.
Ei oska oma guugeldamisoskustega midagi internetist leida, mis sellele vastata võiks. Äkki keegi teab millest ma häguselt räägin?
Ei oska oma guugeldamisoskustega midagi internetist leida, mis sellele vastata võiks. Äkki keegi teab millest ma häguselt räägin?
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.
Postitatud 19 juuli 2014 - 13:27
Postitatud 19 juuli 2014 - 23:37
kas on mõni lehekülg, kus saab vaadata erinevate bändide/artistide esinemisaegu ja -kohti? mitte ainult Eesti, pigem ülemaailmset. nt kui soovin jälgida Rammsteini ja Eminemi esinemisaegu, et millal keegi kuhugi sõidab.
Postitatud 20 juuli 2014 - 12:32
Kasutan nüüd neljandat päeva Elisa minti ja järsku ei saa enam torrenteid tõmmata. Milles probleem võib olla? Elisa pani mingi bloki peale? Neljapäeval ja reedel sain ilusti torrenteid tõmmata, aga nüüd järsku ei saa. Kindlasti pole andmemaht täis, sest see näitab praegusel hetkel, et olen vaid 1 GB jagu netti kasutanud.
"Mitte midagi pole olemas, ja kui olekski, poleks see tunnetatav; ja kui see olekski tunnetatav, poleks tunnetatu väljendatav" - Gorgias
24 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 24 külalist, 0 anonüümset kasutajat