Jooosep, 28 mai 2014 - 10:51, kirjutas:
Free Will, 28 mai 2014 - 10:37, kirjutas:
haribo, 28 mai 2014 - 08:20, kirjutas:
Free Will, 28 mai 2014 - 02:44, kirjutas:
Keegi oskab öelda, et kui mul juhtimisõigus peatati ning pean load ARKi ära viima, kas siis pärast peab mingi eksami jälle tegema või saab lihtsalt tagasi?
Otsuse peal midagi korduseksami või koolituse kohta mainitud ei ole, kuid 1 tuttav väidab mulle et pärast pean eksami uuesti tegema ja riigilõivu maksma n shit...
On selle kohta mingi seadus, et kui juhtimisõigus peatatakse siis enne eksami sooritamist tagasi ei anta vms?
Midagi siin muudeti jah...nn vahtralehtedega tüübid peavad kindasti teooria eksamile minema, kui kasvõi millegiga vahele jäävad.
Täisjuhtidest ma täpsemalt ei oska rääkida kahjuks.
Seda ma tean jah
tegin juba uuesti eksami, et üldse täislubasi saada kuna jäin kiiruse ületamisega vahele siis kui vahtralehed veel olid.
Tahakski just teada, et kas täislubade puhul ka mingi teema selle eksamiga...
Tean, et mingiaeg oli see, et kui load on läinud rohkem, kui 6 kuud, siis peab teooria uuesti tegema. Vb nüüd see aeg on muutunud.
Sain ARKist vastuse, et eksam tuleb sooritada ainult siis kui load on ära võetud vähemalt 6ks kuuks.
Mul läksid load 3ks kuuks, niiet kõik timm
EDIT
/ Tekkis uus painav küsimus
Kus portaalides on kõige mõtekam autot müüa? ja, et kas eestis leidub mõni müügiportaal mis kuulutuse ülesse panemise eest raha ei küsi?
Muutis Free Will, 28 mai 2014 - 17:55.