Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

Censored

Liige

• liige
  • Liitus:02 juuli 2010
  • Sugu:mees

Vaata postitustharibo, 26 mai 2014 - 21:36, kirjutas:

Selline huvitav küsimus, et kas on võimalik selline asi, et autoomanik saab volitada teist isikut (pereliiget) nn esindajana, kes saaks omaniku eest auto maha müüa ehk ostu-müügilepingule alla kirjutada? Kui jah, siis kuidas ja kus kohast seda teha saaks ja mis tingimustel?

Ostsin ise auto nii, et teine "omanik" oli volitatud isik ja õige omanik oli üldse teiselpool Eestit. ARKi kodulehel peaks olema spets ankeet selleks olemas, hetkel pole võimalust endal vaadata, võin pärast edit teha. Volitatud isik tegi siis ostu-müügi lepingu ja tuli ARKi kohapeale selle volitusega, et ümber vormistada.
Kõige parem on kui helistad ARKi ja küsid järgi millist ankeeti või dokumenti on vaja kuna nad võivad päris kergelt huiama hakata kohapeal.
NINJA

Logit

Liige

• liige
  • Liitus:17 aug 2009
Mina lasin lihtsalt auto omanikul vabas vormis kirjutada volituse. Täpset sõnastust ei mäleta, aga midagi rasket seal ei olnud.
Stiilis: Mina, Mari Mets (isikukood), volitan Tarmo Tamm (isikukood) müüma minu autot (mark, mudel, vin kood).

Kuupäev ja allkirjad.

haribo

Keep going!

• liige
  • Liitus:06 jaan 2008

Vaata postitustLogit, 27 mai 2014 - 08:17, kirjutas:

Mina lasin lihtsalt auto omanikul vabas vormis kirjutada volituse. Täpset sõnastust ei mäleta, aga midagi rasket seal ei olnud.
Stiilis: Mina, Mari Mets (isikukood), volitan Tarmo Tamm (isikukood) müüma minu autot (mark, mudel, vin kood).

Kuupäev ja allkirjad.

jep, nii ta ongi...küsisin nüüd ARK-ist üle.

keibl

Dont be silly, wrap your willy

• liige
  • Liitus:06 mai 2007
Kui pikk on elionist ostetud asjade garantii ja kas seda saab kuskilt vaadata?
watching myself die in slow motion
Postitas pildi

katkine5

I´m not bossy, I just have better ideas.

• liige
  • Liitus:22 apr 2005

Vaata postitustkeibl, 27 mai 2014 - 17:39, kirjutas:

Kui pikk on elionist ostetud asjade garantii ja kas seda saab kuskilt vaadata?

Pmst igal eestist ostetud tootel on 2 aastat pretensiooni esitamise aega. See pole küll täpselt sama, mis garantii, aga kasuks tuleb sellegipoolest.

Poe poolt antud garantii oleneb tootest, mitte ainult poest ning see peaks olema tootekirjelduses kirjas. Kui ei ole, saab alati eraldi küsida.

Lisaks võib tootel olla tootjagarantii võimalus ning need olenevad jällegi tootest. Tootja määrab igale tootele eraldi garantii kehtivuse.
Alcohol is for people who can afford to lose a few brain cells.
For every male action, there is a female overreaction.
Time you enjoy wasting is not wasted time.

Siim

Liige

• liige
  • Liitus:05 mai 2007
Kindlasti on varem ka uuritud, aga kas leidub netipulkasid mingilt teenusepakkujalt, millel on väga suur või piiramatu andmemaht?

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010

Vaata postitustSiim, 27 mai 2014 - 19:19, kirjutas:

Kindlasti on varem ka uuritud, aga kas leidub netipulkasid mingilt teenusepakkujalt, millel on väga suur või piiramatu andmemaht?

natuke tähenärimist, et see netipulk on ainult antenn. loeb see sim kaart seal sees.
aga Elisa pakub piiramatut 4G arvutis 40 euro eest. https://www.elisa.ee...10/MiNT-paketid

Free Will

Vanemliige

• liige
  • Liitus:31 okt 2006
Keegi oskab öelda, et kui mul juhtimisõigus peatati ning pean load ARKi ära viima, kas siis pärast peab mingi eksami jälle tegema või saab lihtsalt tagasi?
Otsuse peal midagi korduseksami või koolituse kohta mainitud ei ole, kuid 1 tuttav väidab mulle et pärast pean eksami uuesti tegema ja riigilõivu maksma n shit...
On selle kohta mingi seadus, et kui juhtimisõigus peatatakse siis enne eksami sooritamist tagasi ei anta vms?
Reefer Party

haribo

Keep going!

• liige
  • Liitus:06 jaan 2008

Vaata postitustFree Will, 28 mai 2014 - 02:44, kirjutas:

Keegi oskab öelda, et kui mul juhtimisõigus peatati ning pean load ARKi ära viima, kas siis pärast peab mingi eksami jälle tegema või saab lihtsalt tagasi?
Otsuse peal midagi korduseksami või koolituse kohta mainitud ei ole, kuid 1 tuttav väidab mulle et pärast pean eksami uuesti tegema ja riigilõivu maksma n shit...
On selle kohta mingi seadus, et kui juhtimisõigus peatatakse siis enne eksami sooritamist tagasi ei anta vms?

Midagi siin muudeti jah...nn vahtralehtedega tüübid peavad kindasti teooria eksamile minema, kui kasvõi millegiga vahele jäävad.
Täisjuhtidest ma täpsemalt ei oska rääkida kahjuks.

Free Will

Vanemliige

• liige

Vaata postitustharibo, 28 mai 2014 - 08:20, kirjutas:

Midagi siin muudeti jah...nn vahtralehtedega tüübid peavad kindasti teooria eksamile minema, kui kasvõi millegiga vahele jäävad.

Seda ma tean jah :D tegin juba uuesti eksami, et üldse täislubasi saada kuna jäin kiiruse ületamisega vahele siis kui vahtralehed veel olid.
Tahakski just teada, et kas täislubade puhul ka mingi teema selle eksamiga...
Reefer Party

Jooosep

d-.-b

• liige
  • Liitus:14 jaan 2007

Vaata postitustFree Will, 28 mai 2014 - 10:37, kirjutas:

Seda ma tean jah :D tegin juba uuesti eksami, et üldse täislubasi saada kuna jäin kiiruse ületamisega vahele siis kui vahtralehed veel olid.

Tean, et mingiaeg oli see, et kui load on läinud rohkem, kui 6 kuud, siis peab teooria uuesti tegema. Vb nüüd see aeg on muutunud.
Postitas pildi

CursedSpirit

Liige

• valideerimisel
  • Liitus:25 juuli 2007
  • Sugu:ei ütle
Miks mu Last.fm scrobbler crashib kohe, kui iTunesis laulu käima panen? Last.fmi scrobbleri reinstallimine ei aidanud

Free Will

Vanemliige

• liige

Vaata postitustJooosep, 28 mai 2014 - 10:51, kirjutas:

Vaata postitustFree Will, 28 mai 2014 - 10:37, kirjutas:

Tean, et mingiaeg oli see, et kui load on läinud rohkem, kui 6 kuud, siis peab teooria uuesti tegema. Vb nüüd see aeg on muutunud.

Sain ARKist vastuse, et eksam tuleb sooritada ainult siis kui load on ära võetud vähemalt 6ks kuuks.
Mul läksid load 3ks kuuks, niiet kõik timm :)

EDIT
/ Tekkis uus painav küsimus :D
Kus portaalides on kõige mõtekam autot müüa? ja, et kas eestis leidub mõni müügiportaal mis kuulutuse ülesse panemise eest raha ei küsi?

Muutis Free Will, 28 mai 2014 - 17:55.

Reefer Party

Logit

Liige

• liige
  • Liitus:17 aug 2009

Vaata postitustFree Will, 28 mai 2014 - 16:55, kirjutas:

EDIT
Kus portaalides on kõige mõtekam autot müüa? ja, et kas eestis leidub mõni müügiportaal mis kuulutuse ülesse panemise eest raha ei küsi?

Kõige mõtekam on auto24.ee kuna lihtne ja suur vaatajaskond.
Tasuta on sellised kohad nagu motors24.ee, soov.ee, okidoki.ee, kuldnebors.ee, haamer.net jne

hayakamaya

Liige

• liige
  • Liitus:07 apr 2009

Vaata postitustLogit, 28 mai 2014 - 19:00, kirjutas:

Vaata postitustFree Will, 28 mai 2014 - 16:55, kirjutas:

EDIT

Kõige mõtekam on auto24.ee kuna lihtne ja suur vaatajaskond.
Tasuta on sellised kohad nagu motors24.ee, soov.ee, okidoki.ee, kuldnebors.ee, haamer.net jne

soov on ka juba tasuline
Enne mõtle kui ütled ja siis ütle mida sa ei mõtle.

timofeie

hey melhoop

• liige
  • Liitus:26 jaan 2008
mingit sellist lehte on olemas, kus ma saan endal ära märkida mis episoode ma mingilt sarjalt juba vaadanud olen? saan muidugi ka ilma hakkama aga lihtsalt uurin, et kas keegi teab midagi sellist.

gringo

Liige

• liige
  • Liitus:16 sept 2004

Vaata postitusttimofeie, 28 mai 2014 - 23:37, kirjutas:

mingit sellist lehte on olemas, kus ma saan endal ära märkida mis episoode ma mingilt sarjalt juba vaadanud olen? saan muidugi ka ilma hakkama aga lihtsalt uurin, et kas keegi teab midagi sellist.

Ise kasutan seda http://www.myepisodes.com/

Jooosep

d-.-b

• liige
  • Liitus:14 jaan 2007

Vaata postitusttimofeie, 28 mai 2014 - 23:37, kirjutas:

Ise kasutan www.episodecalendar.com Lisad oma saated ja siis kuvab kalendri ilusti, et millal miski asi tuleb ka :)
Postitas pildi

G.B.

hold my calls, trippin balls

• liige
  • Liitus:24 sept 2004
kust saaks tartus taskutussi / pocket pussyt osta?
I've dated girls uglier than you for breakfast.

sigalaleib

võidab see, kel on surres suurem pohmakas

• liige
  • Liitus:29 nov 2008

Vaata postitustG.B., 29 mai 2014 - 14:34, kirjutas:

kust saaks tartus taskutussi / pocket pussyt osta?

tseki lõunaka sexshoppi, seal peaks olemas olema see vigurvänt
mees kes püüab kala teise mehe tiigist, võib sealt ka krabi püüda

34 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 34 külalist, 0 anonüümset kasutajat