Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

Chuckie

Jälgi minu lendu kloun ja püüa minu sädemeid!

• liige
  • Liitus:11 jaan 2008
  • Sugu:mees

Vaata postitustUko, 06 mai 2014 - 21:11, kirjutas:

Sihuke vähe debiilsem küsimus, et kas keegi ei mäleta mingi paari aasta tagust suve hitti, mingi vene dj oma? :D

https://www.youtube....h?v=Si9g4BhBFkM
ei?
Postitas pildi

Uko

Liige

• liige
  • Liitus:07 mai 2010

Vaata postitustChuckie, 06 mai 2014 - 21:13, kirjutas:

Vaata postitustUko, 06 mai 2014 - 21:11, kirjutas:

Sihuke vähe debiilsem küsimus, et kas keegi ei mäleta mingi paari aasta tagust suve hitti, mingi vene dj oma? :D

https://www.youtube....h?v=Si9g4BhBFkM
ei?

jah, see sama oligi, tänks

SoldieR

Reino

• liige
  • Liitus:11 juuni 2009

Vaata postitustporks, 02 mai 2014 - 11:25, kirjutas:

Kuidas vormistada lahkumisavaldus, kui on soov tööleping erakorraliselt üles öelda? St. tööandja ei ole kinni pidanud töö- ja puhkeaja seadustest, võtab palgast maha lõunapause, kuigi järjestikust 30min pausi söömiseks ei suudeta tagada, muudab ilma töötaja nõusolekuta töögraafikuid, ei tasusta ületunde etc. Graafikud on dokumentide näol olemas ja kõik asjad on tõendatavad, kuid ei oska nagu kuskilt otsast algust teha...
Kui kirjutada avaldus, kus samad põhjused kõik välja toodud, kas siis läheb läbi või vaja läbida mingi suurem kepp?

mine jääknähtudega tööle
kuidas on kõige valutum teha enekat ?

Chuckie

Jälgi minu lendu kloun ja püüa minu sädemeid!

• liige
  • Liitus:11 jaan 2008
Nii saad kaa, kui seksid kusagil Tinychatis kaamera ees ja keegi saadab selle video su tööandjale. :)
Postitas pildi

Tankist

Linn põleb.

• liige
  • Liitus:09 jaan 2005

Vaata postitustChuckie, 07 mai 2014 - 08:52, kirjutas:

Nii saad kaa, kui seksid kusagil Tinychatis kaamera ees ja keegi saadab selle video su tööandjale. :)

Ma arvan, et porksi seksivideo võib isegi suurema populaarsuse saavutada, vähem metsa ja rohkem gurmeed.
"It is so quiet here, It is the quietest place in the world."
Here since 2003
Endine m@tr1x

kauboi

õüäõüõäõü

• liige
  • Liitus:30 sept 2007
Pead raputades vasaku kulmu taga, pea sees kuskil mingi rämee valu. Pole ära ka lõõnud pead kuskile ja teist päeva juba, kellegi on midagi sellist olnud ??

mcsannu

lol

• liige
  • Liitus:28 sept 2008
Keegi SMC Pneumatics koolitusel pole käinud või omab selle kohta mingeid konspekte?

Tänud

Tere!

maik pls

Liige

• liige
  • Liitus:02 jaan 2014

Vaata postitustkauboi, 07 mai 2014 - 14:43, kirjutas:

Pead raputades vasaku kulmu taga, pea sees kuskil mingi rämee valu. Pole ära ka lõõnud pead kuskile ja teist päeva juba, kellegi on midagi sellist olnud ??

ära ainult arsti juurde mine :D

Spoiler

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010
Tujurikkuja Savika laulus olid sõnad "Sbasiba davarish, Putin". mida see 'davarish' tähendab?
/konteksti järgi arvaks, et raha, aga see sõna on 'dengi'.

Muutis Marvolo, 07 mai 2014 - 23:42.

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustMarvolo, 07 mai 2014 - 23:42, kirjutas:

Tujurikkuja Savika laulus olid sõnad "Sbasiba davarish, Putin". mida see 'davarish' tähendab?
/konteksti järgi arvaks, et raha, aga see sõna on 'dengi'.

"dovarish" tähendab seltsimeest. Seltsimees Putin.

Muutis XchopperX, 07 mai 2014 - 23:57.

I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

haribo

Keep going!

• liige
  • Liitus:06 jaan 2008
Kas siin on mõni vend, kes oskab veidike linuxi ja võrke jms?

mcsannu

lol

• liige

Vaata postitustharibo, 08 mai 2014 - 10:38, kirjutas:

Kas siin on mõni vend, kes oskab veidike linuxi ja võrke jms?

Mina, saada mure postkasti vaatan kojujõudes üle, kui just ennem aega ei teki.

// Ega siit foorumist ei oska keegi nõu anda kui töötajat süüdistatakse kassast raha varguses ning ilma kirjaliku loata poole palga kärpimises?

Tere!

maik pls

Liige

• liige
  • Liitus:02 jaan 2014

Vaata postitustmcsannu, 08 mai 2014 - 15:33, kirjutas:

Ega siit foorumist ei oska keegi nõu anda kui töötajat süüdistatakse kassast raha varguses ning ilma kirjaliku loata poole palga kärpimises?

Seda palga osa ei oska täpselt kommenteerida - kui võeti näiteks nn lisatasud või preemiad ära ja põhitasu jäeti puutumata, siis pole nagu midagi öelda ega teha selle peale, aga seda ütlen küll, et igasugune süütegu peab olema tõendatud (kui jäid ka põhitasust ilma, preemiaid ja muid lisatasusid võib tööandja ju oma suva järgi maksta isegi kui sa oled harjunud neid igal kuul saama). Kui on kindel tunne, et on asjatult liiga tehtud, siis soovitan lahendi saamiseks kirjutada võimalikult detailselt tööinspektsiooni juristile (jurist@ti.ee) ning tema juba annab hinnangu selle kohta kas on mingi alus algatada menetlus töövaidluskomisjonis saamata jäänud raha pärast või ei.

Muutis maik pls, 08 mai 2014 - 15:47.

mcsannu

lol

• liige

Vaata postitustmaik pls, 08 mai 2014 - 15:45, kirjutas:

Vaata postitustmcsannu, 08 mai 2014 - 15:33, kirjutas:

Ega siit foorumist ei oska keegi nõu anda kui töötajat süüdistatakse kassast raha varguses ning ilma kirjaliku loata poole palga kärpimises?

Seda palga osa ei oska täpselt kommenteerida - kui võeti näiteks nn lisatasud või preemiad ära ja põhitasu jäeti puutumata, siis pole nagu midagi öelda ega teha selle peale, aga seda ütlen küll, et igasugune süütegu peab olema tõendatud (kui jäid ka põhitasust ilma, preemiaid ja muid lisatasusid võib tööandja ju oma suva järgi maksta isegi kui sa oled harjunud neid igal kuul saama). Kui on kindel tunne, et on asjatult liiga tehtud, siis soovitan lahendi saamiseks kirjutada võimalikult detailselt tööinspektsiooni juristile (jurist@ti.ee) ning tema juba annab hinnangu selle kohta kas on mingi alus algatada menetlus töövaidluskomisjonis saamata jäänud raha pärast või ei.

Selge tänud, annan kannatanule selle info edasi.

// Jutt käis siiski põhipalga kärpimisest.

Muutis mcsannu, 08 mai 2014 - 16:09.

Tere!

S

Liige

• liige
  • Liitus:22 aug 2004
kas TTÜ-sse kandideerimisel võib olla mitu lisa konkursipunkti? olen kolme punkti jagu vaeva näind (joonestamine, tootearendus ja disain, arvuti kvalifikatsioon), kuid arvuti õpetaja ruinis mu plaanid. ytles, et maksimaalselt on võimalik saada üks punkt. vähe lamp oleks, kui ei saa mitu nüüd :D. TTÜ kodulehelt ei lugend ma seda välja. keegi oskab kindlalt öelda?

CursedSpirit

Liige

• valideerimisel
  • Liitus:25 juuli 2007
  • Sugu:ei ütle
Spoiler

Kui ma olen sünnilt Eesti kodakondusega ja teen endale teises riigis uue kodakondsuse, siis kas see sünniga omandatud kodakondsus võetakse ära? Ma ei saa aru, see (3) ajab veidi segadusse

kuulilennuteetunneliluuk

privet

• liige
  • Liitus:30 dets 2007

Vaata postitustCursedSpirit, 08 mai 2014 - 23:29, kirjutas:

Kui ma olen sünnilt Eesti kodakondusega ja teen endale teises riigis uue kodakondsuse, siis kas see sünniga omandatud kodakondsus võetakse ära? Ma ei saa aru, see (3) ajab veidi segadusse

§ 1.Eesti kodanik

(2) Eesti kodanik ei või olla samal ajal mõne muu riigi kodakondsuses.

Ühesõnaga kuna Eestis topeltkodakondsus ei kehti, siis pead valima uue/vana vahel.

MarioL

Рейно идиот

• liige
  • Liitus:01 dets 2010

Vaata postitustkuulilennuteetunneliluuk, 09 mai 2014 - 01:23, kirjutas:

§ 1.Eesti kodanik

Ühesõnaga kuna Eestis topeltkodakondsus ei kehti, siis pead valima uue/vana vahel.

Nii mõnelgi eestlasel on kaks kodakondsust. Sellega on mingi keeruline värk, seadus ütleb jah, et ei tohi olla, aga teades, et pool Narvat on topeltkodakondsusega siis tundub, et mingi viis on olemas, et säilitada mõlemad kodakondsused.

Ah... minge kõik...

haribo

Keep going!

• liige
  • Liitus:06 jaan 2008

Vaata postitustMarioL, 09 mai 2014 - 10:10, kirjutas:

Vaata postitustkuulilennuteetunneliluuk, 09 mai 2014 - 01:23, kirjutas:

§ 1.Eesti kodanik

Nii mõnelgi eestlasel on kaks kodakondsust. Sellega on mingi keeruline värk, seadus ütleb jah, et ei tohi olla, aga teades, et pool Narvat on topeltkodakondsusega siis tundub, et mingi viis on olemas, et säilitada mõlemad kodakondsused.

topelt saab olla vaid siis, kui üks vanem on eestist ja teine vanem on välismaa kodakondsusega

kuulilennuteetunneliluuk

privet

• liige
  • Liitus:30 dets 2007
Topeltkodakondsus on Eesti seaduste jaoks probleem vaid naturalisatsiooni korras kodanikuks saanute puhul, sünnijärgsetel kodanikel on õigus kahele kodakondsusele.

Et Rootsis sündinud ja aastaid Ameerika Ühendriikides elanud president Toomas Hendrik Ilves on vanemate kaudu sünnijärgne Eesti kodanik, võiks tal teoorias olla mitu passi. See, et Ilves USA kodakondsusest loobus, on pigem patriotismi küsimus. Kuid Eesti kodakondsuse saamiseks eksami teinute, selle eriteenete eest või lihtsustatud korras saanute puhul on see vältimatu samm.

ja samast artiklist Soome kohta:

Samas on Eesti kodakondsusest pidanud enne 2005. aastat loobuma sadu Soomes elanud ja selle riigi kodakondsuse võtnud sünnijärgseid Eesti kodanikke. Soome seadused olid lihtsalt varem sellised ja olukord muutus alles kuus aastat tagasi.

14 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 14 külalist, 0 anonüümset kasutajat