Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

Keits

Liige

• liige
  • Liitus:30 mai 2005
  • Sugu:mees

Vaata postitustiMad, 19 aprill 2014 - 19:27, kirjutas:

Tüdruk katseajaga tööl, tuli pakkumine, et soome minna. Vaja pms päeva pealt ära tulla.
Mis teha? Seaduse järgi katseajal peab 15 päeva ette teatama jms.

Aga elukoha muutuse tõttu pidavat saama päeva pealt? Oskab keegi tolle seaduse välja tuua kui see eksisteerib.

Tänud!

Võtku sinine leht ja aidaa.

Logit

Liige

• liige
  • Liitus:17 aug 2009

Tüdruk katseajaga tööl, tuli pakkumine, et soome minna. Vaja pms päeva pealt ära tulla.

Aga elukoha muutuse tõttu pidavat saama päeva pealt? Oskab keegi tolle seaduse välja tuua kui see eksisteerib.

Tänud!

Aga palun,

§ 86.Töölepingu ülesütlemine katseajal

(1) Tööandja ja töötaja võib tähtajalise ja tähtajatu töölepingu üles öelda neljakuulise katseaja jooksul töötaja tööle asumise päevast arvates.

https://www.riigitea...8475

Muutis Logit, 19 aprill 2014 - 19:44.

iMad

Liige

• liige
  • Liitus:27 jaan 2008

Vaata postitustLogit, 19 aprill 2014 - 19:44, kirjutas:

Tänud!

Aga palun,

§ 86.Töölepingu ülesütlemine katseajal

(1) Tööandja ja töötaja võib tähtajalise ja tähtajatu töölepingu üles öelda neljakuulise katseaja jooksul töötaja tööle asumise päevast arvates.

https://www.riigitea...8475

Yep KUID 15 päeva peab etteteatamist olema, pms homme avaldus + 2 nädalat veel tööl olema.
Kuid põhiküsimus on selles, et saime soome töökohad ning vaja teisip. laevale hüpata.. kuid ta ei saa laksust ära tulla?
Elukoha muutuse kohta pole ka väga midagi erilist otseselt kirjas..
Noh ta võib ära tulla.. kuid jääb palgast ilma + halvimal juhul kui tööandja viitsib jamada siis tõmmatakse mingi trahvike ka kaela talle.

maik pls

Liige

• liige
  • Liitus:02 jaan 2014
Poolte kokkuleppel võib kasvõi päevapealt lõpetada. Rääkimise küsimus.

James

WP

• liige
  • Liitus:12 juuni 2010
olen kuulnud, et kui kolimine ees ootamas, siis lastakse päeva pealt minema, ei tea samuti kas seaduses ka selline asi kirjas, kuid kui mõistlik tööandja peaks olema, siis ehk laseb ära ilma huiamiseta

maik pls

Liige

• liige
http://maaleht.delfi...a.d?id=50488579

CursedSpirit

Liige

• valideerimisel
  • Liitus:25 juuli 2007
  • Sugu:ei ütle
Ei soovita asjaga väga riskida, vaid tööandjaga läbi rääkida, kui seadustega kursis pole ja midagi eeldama hakata, siis hiljem on päris valus ja kui tööandjal huvi ja aega, muutub asi sinu jaoks kulukaks. Lõpetasin isegi hiljuti töövaidluskomisjonis, sest eelnev tööandja ei pidanud sellest 15p etteteatamisajast kinni

haribo

Keep going!

• liige
  • Liitus:06 jaan 2008
Mis võib olla turuväärtus margikogul (200tk umbes) kus kõige vanem on 1907 aastast kuni 1950ndateni? Kõikidel markidel on aastaarvuga templid peal...

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustharibo, 21 aprill 2014 - 11:37, kirjutas:

Mis võib olla turuväärtus margikogul (200tk umbes) kus kõige vanem on 1907 aastast kuni 1950ndateni? Kõikidel markidel on aastaarvuga templid peal...

Paarikümnest paari tuhande euroni, kõik sõltub sellest mis konditsioonis asjad on millest täpsemalt kogu koosneb. Mingid suvalised laiatarbe margid ei pruugi mitte midagi maksta, hoolimata sellest, et on üle 100 aasta vanad, samas kui üks korralik rariteet võib maksta juba mitusada eurot.

Nii ei ole võimalik mitte midagi öelda, vii antikvariaati või lase kuskil filateetlia kohas ära hinnata oma kogu.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Uko

Liige

• liige
  • Liitus:07 mai 2010
Milliseid staadione/kohti soovitate kus saaks hommikupoole nädala sees jalgpalli mängida. Oleks hea kui kesklinna lähedal

MaqDaRooster

Kriibus

• liige
  • Liitus:28 okt 2010
Kust saaks tellida korraliku interneti soodsa hinna eest?

BasedGod

Liige

• liige
  • Liitus:18 juuni 2013
Kas keegi oskab öelda miks mu gif ei tööta, kuigi enne postitamist näitab et töötab seal aknas.

//nvm sain hakkama.

Muutis BasedGod, 22 aprill 2014 - 15:02.

Your mother is so fat, the recursive function computing her mass causes a stack overflow.

gemaii

Liige

• liige
  • Liitus:25 märts 2010
  • Sugu:naine
Mul jookseb mingi putukas brauseris ringi, viskab hüpikaknaid vahepeal ette, mille küll ad-block koheselt blokeerib, aga siiski. Google docsis tahan dokumenti avada, siis viskab umbes nii 4-5 korda ühte muud lehte lahti koos mu õnnitlusega 1000000000000 euro puhul ja alles siis selle õige dokumendi. Ja muidugi nüüd täna postitas twitterisse ka minu eest... Mul viirusetõrjet pole üldse olemaski, sest ma siiani kaunikesti hakkama saanud. :blush:
Postitas pildi

/ AAaa, et küsimus ka, et nagu, mis ma peale hakkan selle asjaga?

Muutis gemaii, 23 aprill 2014 - 23:03.

Postitas pildi

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010
osta oma võidurahaga siis uus arvuti. kasvõi igaks päevaks.

Censored

Liige

• liige
  • Liitus:02 juuli 2010

Vaata postitustgemaii, 23 aprill 2014 - 23:02, kirjutas:

Mul jookseb mingi putukas brauseris ringi, viskab hüpikaknaid vahepeal ette, mille küll ad-block koheselt blokeerib, aga siiski. Google docsis tahan dokumenti avada, siis viskab umbes nii 4-5 korda ühte muud lehte lahti koos mu õnnitlusega 1000000000000 euro puhul ja alles siis selle õige dokumendi. Ja muidugi nüüd täna postitas twitterisse ka minu eest... Mul viirusetõrjet pole üldse olemaski, sest ma siiani kaunikesti hakkama saanud. :blush:
Postitas pildi

Aga pane siis käbekiiresti viirusetõrje peale ja scani läbi. Võid proovida mõnda anti-malware/malware removal programmi ka.
NINJA

maik pls

Liige

• liige

Postitas pildi

http://avast.com - downloadi sealt tasuta variant, mis töötab väga hästi. Kui registreerimist tahab, siis saad facebooki nupuga ka regada ja olemas. Usun, et sul veel seal igasugust jama, sest kõige paremad on ikka need viirused, mis endast kasutajale märku ei anna.

gemaii

Liige

• liige
  • Liitus:25 märts 2010
  • Sugu:naine

Vaata postitustmaik pls, 24 aprill 2014 - 09:22, kirjutas:

Postitas pildi

http://avast.com - downloadi sealt tasuta variant, mis töötab väga hästi. Kui registreerimist tahab, siis saad facebooki nupuga ka regada ja olemas. Usun, et sul veel seal igasugust jama, sest kõige paremad on ikka need viirused, mis endast kasutajale märku ei anna.

musi oled

Postitas pildi

haribo

Keep going!

• liige
  • Liitus:06 jaan 2008
Kust saada rulluiske suurele jalale(48-50), soovitatavalt odavamalt?

Kas kuidagi saab samsung S2-l fb-i nii ka seadistada, et kui ma andmeside järele panen, siis teatab vaid uutest sõnumitest?
Hetkel nii, et kui pole nädal aega telo näppinud, siis teated tulevad ühekaupa 3 minutit järjest (vanad, mis ma netis juba ära lugenud jms).

Muutis haribo, 26 aprill 2014 - 18:19.

VIKTORIA PÜSSIGA

Liige

• liige
  • Liitus:05 veebr 2013
  • Sugu:ei ütle
Küsimus:
Kust leida mobiilile ümber käe käivat kotti või mõnda muud alternatiivset varianti, millega oleks mugav joosta? (telefon samsung s4)

Toru

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:03 aug 2008
Kas kellelgi käes on veel pilt kus Soldierit tassis mingi väravavaht platsilt ära vms?

/Jep, tänud

Muutis Toru, 27 aprill 2014 - 15:19.

19 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 19 külalist, 0 anonüümset kasutajat