Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

Rauno180

Liige

• liige
  • Liitus:03 juuni 2011
  • Sugu:mees

Vaata postitustРагнар, 17 märts 2014 - 12:52, kirjutas:

Oskab keegi soovitada, kus kohast Windows 8 allalaadida, et ei tekiks pärast mingeid jamu Windows Activationiga.

Thepiratebay ikkagist ju, mõned on normaalsed

Рагнар

play hard

• liige
  • Liitus:03 juuni 2007

Vaata postitustRauno180, 17 märts 2014 - 14:42, kirjutas:

Vaata postitustРагнар, 17 märts 2014 - 12:52, kirjutas:

Oskab keegi soovitada, kus kohast Windows 8 allalaadida, et ei tekiks pärast mingeid jamu Windows Activationiga.

Thepiratebay ikkagist ju, mõned on normaalsed

täpselt, milline see mõni on igas ühes on mõni kommentaar mis on mingi "fail blabla homosex"

⇑⇑⇑⇑

I'm a nerd.

MaqDaRooster

Kriibus

• liige
  • Liitus:28 okt 2010
Tekkis küsimus, et kui mul on soov CCleaneriga Draiver ära puhastada siis kas mul on võimalus valida ka mida ma alles soovin jätta või laseb kõik maha? Kas on üldse mõtekas seda teha? Ma sooviks läpaka pasast puhtaks saada, sest on soov maha müüa aga kardan, et laseb täiesti tühjaks arvuti, on äkki mõni alternatiivne lahendus mu probleemile?

E:
Spoiler

Muutis MaqDaRooster, 17 märts 2014 - 16:13.

Shiim

Vötame Mönuga

• liige
  • Liitus:11 aug 2006
Üks mure, mitte just kõige teravam pliiats pinalis (sõbranna) võttis credit24-ast 500€. Üheksa päeva jooksul saab sama summa minimaalse intressiga tagasi maksta. Peale seda tuleb 130€ otsa tal sellele summale
Täna ongi üheksas päev ja soovitasin tagasi maksta, ta kirjutas paar päeva tagasi, et palju päevaintresssiga kokku tasuda tuleb, aga pole siiani vastust saanud ja arvab nüüd, et maksab siis selle selle 630€ jupikaupa. Ma siiskis soovitasin tal see 500 kohe ära maksta ja ilmselgelt credit24 huiab, et rohkem raha vahelt saada, aga kas see kiri pole mingi tõestus, et ta tahtis 500€ selle üheksa päeva intressiga tagasi maksta?

Kirja saatis neljapäeval ja isegi helistas neljapäeval. Aga pole seni saanud teada palju päevaintress peaks olema
Kellegil kogemusi asjaga?

Mina isiklikult arvan, et maksaks selle 500 tagasi ja ootaks edasi päevaintressi kohta infot. Aga mul puudub selliste kohtadega igasugune kogemus ja ajab päris närvi, et ta nii loll saab ikka olla :D

OlaR

lenka

• liige
  • Liitus:04 sept 2006
Selline painav küsimus,et kas keegi siit vektorite teemat tunneb hästi?oleks ülim
-!

allo

Liige

• liige
  • Liitus:10 juuni 2009
Üritan usb pealt windowsit installida, aga edasi ei saa kuna mingi partition diskid on.. mida teha?
http://gyazo.com/9bc...9cd9a36db0e0990
http://gyazo.com/1ac...6e6a4a6bdb92b31

e: driverile oli vaja format teha..

Muutis allo, 18 märts 2014 - 11:42.

Gerry

saudi prints

• liige
  • Liitus:15 apr 2005
Cinamon kinos mingi kasutajaks reganud agendihind vms piletitele, kas see tähendab, et ma võin osta kaks sooduspiletit ja minna kinno koos sõbraga kes ei ole liitunud kasutajaks? Või pean ostma 1 tavapileti ja endale agendihinnaga pileti?
Spoiler

Satun kord 3 aasta jooksul kinno, ei tea midagi kuidas asi käib.

Sid Vicious

Pffh.

• liige
  • Liitus:14 aug 2012

Vaata postitustGerry, 18 märts 2014 - 13:16, kirjutas:

Cinamon kinos mingi kasutajaks reganud agendihind vms piletitele, kas see tähendab, et ma võin osta kaks sooduspiletit ja minna kinno koos sõbraga kes ei ole liitunud kasutajaks? Või pean ostma 1 tavapileti ja endale agendihinnaga pileti?
Spoiler

Satun kord 3 aasta jooksul kinno, ei tea midagi kuidas asi käib.

Võid osta ükskõik kui palju neid pileteid ma arvan. Siiamaani Cinamonis käinud, alati ostnud kahele piletid ja mõlemad superagendid, mingit probleemi pole olnud.

Muutis Sid Vicious, 18 märts 2014 - 13:19.

Pat

Liige

• liige
  • Liitus:08 mai 2007
Kas keegi oskab öelda mulle mõnda lehte facebookis kes tegelevad kampaaniate korraldamisega?
Lehe eelduseks oleks, et lehel oleks ikka "Meeldimisi" üksjagu.

Näiteks midagi sellist nagu "Wasap" https://www.facebook...291465037568292

Väljavalitud

Фашисты!!

• liige
  • Liitus:13 aug 2008
klge neokokad, kas
Postitas pildi
e. siis jahutatud kanabroilerikoibasid saab ka panni peal teha? .. sest mul ahju pole.

Eliit

Liige

• liige
  • Liitus:09 dets 2005

Vaata postitustVäljavalitud, 19 märts 2014 - 12:02, kirjutas:

klge neokokad, kas
Postitas pildi
e. siis jahutatud kanabroilerikoibasid saab ka panni peal teha? .. sest mul ahju pole.

Ära pannile neid küll pane, võid nad seal sedasi kogemata ära praadida ning ära süüa. Too much fat. Võta fileed parem.

maik pls

Liige

• liige
  • Liitus:02 jaan 2014
Saab ikka, aga siis pigem teha kauem ja väiksema kuumusega kui ruttu ja suuremaga.

Väljavalitud

Фашисты!!

• liige
  • Liitus:13 aug 2008

Vaata postitustEliit, 19 märts 2014 - 12:20, kirjutas:

Vaata postitustVäljavalitud, 19 märts 2014 - 12:02, kirjutas:

klge neokokad, kas
Postitas pildi

Ära pannile neid küll pane, võid nad seal sedasi kogemata ära praadida ning ära süüa. Too much fat. Võta fileed parem.

vastasel juhul läheks äraviskamisele, kuna puudub ahi. aga olles öko.inimene ja muidu loomasõber, siis looma äraviskamine on mulle tõsiselt vastumeelt.

/edit: misseal ikka siis, võtsin naha ära, mingi silmaga eristava rasvatüki lõikasin välja, pannile kerge õliga ja vaatan mis sellest tuleb. kui perse läheb pole ka hullu, oli poes tänu kuupäevale 50% alla.

/edit2: mingi 20 min läks, peale soola ja tilli ning väga hea oli.

Muutis Väljavalitud, 19 märts 2014 - 17:34.

Raki

• liige
  • Liitus:23 juuni 2006
Võid keeta ka neid muidu, või siis tõmba kondi ümber liha ära ja tee mingi kanakaste, võimalusi palju.

cerol

Liige

• liige
  • Liitus:29 sept 2010
  • Sugu:ei ütle
Selline painav küsimus siis, et kui tihti siin rahvas keskmiselt käib reaalselt hambaauke parandamas (mitte lihtsalt lampi kontrollis)?

Raki

• liige
  • Liitus:23 juuni 2006
Käisin viimati hambaarsti juures enne 19.aastaseks saamist, kuna siis oli tasuta veel võimalik parandada ära, oli 2 väikest auku, tehti korda, enne seda prolly 14-15.aastaselt. Ega ennem ei plaani minna ka, kui rämedat valu ei tekita vms. Üldiselt see muidugi oleneb hammaste tugevusest, aga mõistlik vast oleks kontrollis ikka käia paari aasta tagant.

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitustShiim, 17 märts 2014 - 19:27, kirjutas:

Üks mure, mitte just kõige teravam pliiats pinalis (sõbranna) võttis credit24-ast 500€. Üheksa päeva jooksul saab sama summa minimaalse intressiga tagasi maksta. Peale seda tuleb 130€ otsa tal sellele summale
Täna ongi üheksas päev ja soovitasin tagasi maksta, ta kirjutas paar päeva tagasi, et palju päevaintresssiga kokku tasuda tuleb, aga pole siiani vastust saanud ja arvab nüüd, et maksab siis selle selle 630€ jupikaupa. Ma siiskis soovitasin tal see 500 kohe ära maksta ja ilmselgelt credit24 huiab, et rohkem raha vahelt saada, aga kas see kiri pole mingi tõestus, et ta tahtis 500€ selle üheksa päeva intressiga tagasi maksta?

Kirja saatis neljapäeval ja isegi helistas neljapäeval. Aga pole seni saanud teada palju päevaintress peaks olema

Mina isiklikult arvan, et maksaks selle 500 tagasi ja ootaks edasi päevaintressi kohta infot. Aga mul puudub selliste kohtadega igasugune kogemus ja ajab päris närvi, et ta nii loll saab ikka olla :D
Vahet ei ole, kas kiirlaenukontor või Mupo. Maksta tuleb olenemata sellest, kas oled süüdi v mitte. Kui selgub, et oled süütu, siis on raha saaja alusetult rikastunud ja see tuleb vastavalt "Võlaõigusseadusele" tagastada.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

Censored

Liige

• liige
  • Liitus:02 juuli 2010

Vaata postitustkanakukk jr, 19 märts 2014 - 23:04, kirjutas:

Vaata postitustShiim, 17 märts 2014 - 19:27, kirjutas:

Vahet ei ole, kas kiirlaenukontor või Mupo. Maksta tuleb olenemata sellest, kas oled süüdi v mitte. Kui selgub, et oled süütu, siis on raha saaja alusetult rikastunud ja see tuleb vastavalt "Võlaõigusseadusele" tagastada.

Ma nüüd küll pole lawyer, aga laenu võtja on ju teinud lepingu laenu pakkujaga ja nõustunud selle tingimustega. Selles lepingus on kindlasti kõik protsendid ja muud kavalused kirjas (kindlasti Credit24 enda kasuks) ehk tõenäoliselt kui Credit24 tahab, siis ta huiab. Ma sellekohaseid seaduseid küll ei tunne, aga mulle tundub see loogiline. Pakun, et nad tahavad siiski maksimaalselt raha välja pressida olenemata meilidest ja kõnedest ning kui isegi kohtusse minna, siis on neil see leping, kus on kõik vastused su sõbranna küsimustele.
NINJA

mkmk

Liige

• liige
  • Liitus:07 nov 2010
Kuidas Elisal saab numbrit blokeerida?

// sain

Muutis mkmk, 20 märts 2014 - 13:59.

Siim

Liige

• liige