Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

mcsannu

lol

• liige
  • Liitus:28 sept 2008
  • Sugu:mees
Mõtlesingi soomes ära käia, sinna maksuametisse minnes on vaja vaid töölepingut või midagi muud ka?

Tere!

dripnoticN

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:19 juuni 2012
Jep, kehtiv tööleping peab olema, dokument ja muud midagi. Kohapealt saad Eesti keelse ankeedi võtta, mille täidad ära, et saada vastavaid asju.

mcsannu

lol

• liige
  • Liitus:28 sept 2008
Ah no kui iseenesest seal paari tunniga maksuametis saab asjad korda siis ei hakkagi enne märtsi minema, lähen lihtsalt päeva-kaks ennem tööle asumist kohale ja ajan vajalikud asjad korda, eks nii kaua uurin veel võimalikult palju infot mis võiks aidata.

Ma nüüd eemale, tänud sulle veelkord, sain hunnik infot, mida oleks arvatavasti otsima jäänudki.. :D

Muutis mcsannu, 07 veebruar 2014 - 02:59.

Tere!

dripnoticN

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:19 juuni 2012
Jeah. Oleneb muidugi mis järjekorrad seal on. Järjekorda pole, siis saad veel kiiremini. Eks abiks ikka.

Elektrik

Liige

• liige
  • Liitus:04 märts 2006
Kus kohas Tartus on võimalik normaalse hinnaga külastada psühholoogi?
Vaja tervisetõendid kaitseväe tegevteenistuse jaoks//

Gerry

saudi prints

• liige
  • Liitus:15 apr 2005
Kust poest tartus kõige sõbralikuma hinnaga 0.5l tumedat rummi saab? Mingit carribat vms, need 777 (vms) ei tõmba väga.

Sid Vicious

Pffh.

• liige
  • Liitus:14 aug 2012

Vaata postitustGerry, 07 veebruar 2014 - 11:03, kirjutas:

Kust poest tartus kõige sõbralikuma hinnaga 0.5l tumedat rummi saab? Mingit carribat vms, need 777 (vms) ei tõmba väga.

Hetkel peaks Prismades 0.7 miski Tobacco rumm olema 10.9 euri kui ma ei eksi. Üpriski normaalne hinna-kvaliteedi suhe, imo.

allo

Liige

• liige
  • Liitus:10 juuni 2009
Milles võib probleem olla, et ei saa amazon.com-st tellida? ütleb, et vaataksin payment üle, seal kõik korras.

Censored

Liige

• liige
  • Liitus:02 juuli 2010

Vaata postitustallo, 07 veebruar 2014 - 16:49, kirjutas:

Milles võib probleem olla, et ei saa amazon.com-st tellida? ütleb, et vaataksin payment üle, seal kõik korras.

Mis ta ütleb? Aadressid asjad korras?
NINJA

allo

Liige

• liige
  • Liitus:10 juuni 2009

Vaata postitustCensored, 07 veebruar 2014 - 17:15, kirjutas:

Vaata postitustallo, 07 veebruar 2014 - 16:49, kirjutas:

Mis ta ütleb? Aadressid asjad korras?

Sain korda, makselimiiti oli vaja suurendada.

Kr1ss

swag 5000

• liige
  • Liitus:20 mai 2008
mis on kõige normim takso tartus? ja mis nr on

See on haige kuidas sa võid täiega hoolida tüdrukust aga ta lõpetab ikka selle asshole'iga -.-

Logit

Liige

• liige
  • Liitus:17 aug 2009

Vaata postitustKr1ss, 07 veebruar 2014 - 18:35, kirjutas:

mis on kõige normim takso tartus? ja mis nr on

Elektritakso 1918

hullumaja

hey it geg

• REPTIIL
  • Liitus:05 märts 2013
seletage mulle palun ära millist pensionisammast ma tahan ja miks. kõik koguaeg pakuvad ja ütlevad, et nende oma on parim jne jne

Jooosep

d-.-b

• liige
  • Liitus:14 jaan 2007

Vaata postitustGerry, 07 veebruar 2014 - 11:03, kirjutas:

Sõbra keskuses on Cityalko vms. Seal on alati erinevaid rumme, kindlasti midagi soodukaga. Viimati ostsin 0.7'se Old Captain'i mingi 8 euriga vist.

Vaata postitusthullumaja, 07 veebruar 2014 - 19:02, kirjutas:

seletage mulle palun ära millist pensionisammast ma tahan ja miks. kõik koguaeg pakuvad ja ütlevad, et nende oma on parim jne jne

Kõik ühesugused mitte midagi teenivad :)
Postitas pildi

katkine5

I´m not bossy, I just have better ideas.

• liige
  • Liitus:22 apr 2005

Investeeri bitcoini. Seal reaalselt raha kogudes raha kogub väärtust. Kuskil pangas hoides ainult kaotab väärtust.
Alcohol is for people who can afford to lose a few brain cells.
For every male action, there is a female overreaction.
Time you enjoy wasting is not wasted time.

siimtali112

Napoleon constructed his battle plans in a sandbox.

• liige
  • Liitus:28 jaan 2006

Vaata postitustkatkine5, 07 veebruar 2014 - 20:43, kirjutas:

Investeeri bitcoini. Seal reaalselt raha kogudes raha kogub väärtust. Kuskil pangas hoides ainult kaotab väärtust.

See on ka selline kaheotsaga asi.. Mingi aeg oli see üsna kõrge, siis langes päris madalale jällegi, nüüd jälle tõusnud.. Et noh, kuidas võtta - samas investeerimises ei olegi 100% kindlat tulu.
Pensionifondid on jah - kõik lubavad ulmelisi kasvuprotsente, kuid kui liitud sellega siis just sel aastal juhtus kuidagi sitt aasta olema ja kaotasid oma raha. Ja sammast sa väga valida ei saa, teine sammas, kuid saad valida oma "pensioni portfelli haldurit".
Tahad investeerida nii, et see oma väärust ei kaotaks - osta kulda, kõige kindlam, vähemalt piiratud resurss(kõikumisi muidugi esineb, kuid pikemas perspektiivis kõige kindlam).

Muutis siimtali112, 07 veebruar 2014 - 23:14.

katkine5

• liige

Vaata postitustsiimtali112, 07 veebruar 2014 - 23:14, kirjutas:

See on ka selline kaheotsaga asi.. Mingi aeg oli see üsna kõrge, siis langes päris madalale jällegi, nüüd jälle tõusnud.. Et noh, kuidas võtta - samas investeerimises ei olegi 100% kindlat tulu.
Pensionifondid on jah - kõik lubavad ulmelisi kasvuprotsente, kuid kui liitud sellega siis just sel aastal juhtus kuidagi sitt aasta olema ja kaotasid oma raha. Ja sammast sa väga valida ei saa, teine sammas, kuid saad valida oma "pensioni portfelli haldurit".
Tahad investeerida nii, et see oma väärust ei kaotaks - osta kulda, kõige kindlam, vähemalt piiratud resurss(kõikumisi muidugi esineb, kuid pikemas perspektiivis kõige kindlam).

Just keegi ütles, et kulla hind langes aastaga 30%.

Bitcoin võib praegu kõikuda küll, aga
1. Ostad madala hinnaga ja mõne päeva/nädala pärast müüd kasumiga maha.
2. Kui teed pikaajalise investeeringu, siis see ajutine kõikumine on täiesti pohhui. Ma ei näe, miks aasta lõpuks ei võiks BTC hind 3x kõrgem olla praegusest.

Ahjaa, bitcoin on ka piiratud ressurss.

siimtali112

Napoleon constructed his battle plans in a sandbox.

• liige
  • Liitus:28 jaan 2006

Vaata postitustkatkine5, 07 veebruar 2014 - 23:21, kirjutas:

Vaata postitustsiimtali112, 07 veebruar 2014 - 23:14, kirjutas:

Just keegi ütles, et kulla hind langes aastaga 30%.

Bitcoin võib praegu kõikuda küll, aga
1. Ostad madala hinnaga ja mõne päeva/nädala pärast müüd kasumiga maha.
2. Kui teed pikaajalise investeeringu, siis see ajutine kõikumine on täiesti pohhui. Ma ei näe, miks aasta lõpuks ei võiks BTC hind 3x kõrgem olla praegusest.

Ahjaa, bitcoin on ka piiratud ressurss.

Ta võib ju aastas langeda, kuid pikajalise investeeringuna on ta kindlasti kõige etem. Nt tahad pensioniks koguda ja soovid, et inflatsioon su ressurssi ära ei sööks.
BTC aastane graph: https://blockchain.i...ts/market-price
Siit võime näha ka, et 1 kuuga pole probleemiks langeda 50%.

Ma ei proovi BTC maha teha, tundub mullegi üsna huvitav investeerimiskoht, kuid koht kuhu investeerida sõltub inimese eesmärgist.
Kas soovid saada lühiajalist tulu?
Investeerida pikaajaliselt, ehk saada väiksemat tulu, kuid kindlamat?

BTC on hetkel veel üsna uus asi ja ükski finantsanalüütik ei oska sellele veel kindlat tulevikku ennustada. Võib-olla on see läbimurdeline, kuid samas ei välistata, et kogu see asi ükshetk kokku kukub.

katkine5

• liige
Bitcoin ise võib tõesti mingi hetk kaduda, sest asemele tulevad ja on juba tulnud paremad krüptorahad (doge tegelikult VÄGA asjalik coin).

Kui just igalpool seda ära ei bannita, ei juhtu temaga midagi, kasvõi sellepärast, et ASIC mineritele on meeletud summad kulutatud ja seetõttu ka väga raske asjal kokku kukkuda.

50% pole tõesti probleem, alles eile oli hea langus. Aga siit tulebki võimalus lühikese ajaga teenida. Nimelt hind on viimasel ajal taastunud päevade/nädalatega. Kasvõi eile ostes ja eile müües oleks juba hea kasumi saanud.

Pikaajaliselt saab ka hästi investeerida, kui pisut asjaga tutvud. Ma isiklikult investeeriks silmagi pilgutamata oma raha ülejäägid kahele erinevale mündile, kui mul praegu vaba raha oleks. Investeerin hoopis labidatesse (loe: videokaartidesse), mis kaevavad krüptoraha mulle igapäevaselt juurde ja kütavad tuba, puhtalt sellepärast, et see on hulga huvitavam ja saan lõpuks sooja toa.

Ärge nüüd valesti aru saage, ega ma seda ei reklaami siin. See on puhtalt minu oletus ja noh, võib öelda ka uskumus. Enne raha sisse pildumist tutvuge ikka teemaga.

Geomees

Valmis kui teie olete, seersant Pempri.

• liige
  • Liitus:05 nov 2007
Vanasti sai otsida foorumite teemasid google searchiga kui vajutasid lahtri "vestlused/conversations" peale. Nüüd on see valik kadunud ja ma ei oska foorumi teemasid otsida enam. Google search "how to search for conversations with google" ei toitnud kah. Keegi oskab aidata?

Ala tahan otsida "best laptop for business" threadi aga ei oska.

44 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 44 külalist, 0 anonüümset kasutajat