Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

sigalaleib

võidab see, kel on surres suurem pohmakas

• liige
  • Liitus:29 nov 2008
  • Sugu:mees

Vaata postitustHOWDOESITFEEL, 03 veebruar 2014 - 00:58, kirjutas:

Vaata postitustsigalaleib, 02 veebruar 2014 - 18:26, kirjutas:

Selline küsimus, et lasin endale reedel raha saata arvele aga ei teadnud et kontonumbrid muutusid. Kas see moni tuleb ikka mulle või läheb saatjale tagasi?

kust seda vaadata saab, mis kontonumber mul nüüd on?

netipangast saad tsekkida ju
mees kes püüab kala teise mehe tiigist, võib sealt ka krabi püüda

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010

Vaata postitustsigalaleib, 03 veebruar 2014 - 01:06, kirjutas:

Selline küsimus, et lasin endale reedel raha saata arvele aga ei teadnud et kontonumbrid muutusid. Kas see moni tuleb ikka mulle või läheb saatjale tagasi?

mis mu parool on?

sigalaleib

võidab see, kel on surres suurem pohmakas

• liige
  • Liitus:29 nov 2008

Vaata postitustMarvolo, 03 veebruar 2014 - 01:25, kirjutas:

Vaata postitustsigalaleib, 03 veebruar 2014 - 01:06, kirjutas:

mis mu parool on?

küsi emmelt
mees kes püüab kala teise mehe tiigist, võib sealt ka krabi püüda

katkine5

I´m not bossy, I just have better ideas.

• liige
  • Liitus:22 apr 2005

Vaata postitust13 Reede, 03 veebruar 2014 - 00:54, kirjutas:

Vaata postitustoww, 02 veebruar 2014 - 22:38, kirjutas:

Vaata postitust13 Reede, 02 veebruar 2014 - 22:09, kirjutas:

Vaata postitustoww, 02 veebruar 2014 - 16:42, kirjutas:

Vaata postitustharibo, 02 veebruar 2014 - 13:52, kirjutas:

Vaata postitust13 Reede, 02 veebruar 2014 - 13:30, kirjutas:

Täna olen märganud, et tavaline hiire left-click teeb iga kord ühe kliki asemel 2. See tõttu netis olemine ja ma kujutan ette, et ka mängimine saavad olema väga tüütud. Kas on mingi võimalus, et mingid seaded lampi paigast ära läinud või lihtsalt hiir tuksis? Hääle järgi ütleks, et hiir ise teeb ikka 1 kliki ainult lol.

mul ka vahepeal selline probleem olnud...mängimine tõeliselt piinarikas.
olen puhastanud seest, akud ära vahetanud-vahest kaob ise lampi ära.

Tehke uuesti lahti, puhastage ära ja lükake mingisugust õli hiire sees asuva left/right clicki triggeri vahele (mitte toiduõli). Ma enda Razer Kraiti 7 aastat jooksul mitu korda nii parandanud :D

kurb on see, et ei tuvasta ühtegi kruvi või kohta, kust oma hiir avada. loli mängimisele võib küll headaega öelda niimoodi :D

Kui mingi razer või miski hiir on, siis tavaliselt on suurema (tagumise) glideri alla kruvi peidetud, pane youtube otsingusse hiire nimi ja opening vms
.

tänud, sain praegu toiduõliga probleemi ajutiselt lahendatud, ainult need pehmendused pole nüüd enam täpselt paigas ja krõbisevad vastu hiirematti. :D

Teades nende lülitite ehitust väga hästi... On päris naljakas kuulda, et õli selle, kasvõi ajutiseltki, korda teeb :D
Alcohol is for people who can afford to lose a few brain cells.
For every male action, there is a female overreaction.
Time you enjoy wasting is not wasted time.

kadakas

Liige

• liige
  • Liitus:05 jaan 2012
  • Sugu:naine
kas on võimalik kuskilt vaadata, mis kuupäevani filmi ''12 aastat orjana'' solaris kinos lastakse?

13 Reede

Liige

• liige
  • Liitus:22 sept 2010

Vaata postitustkatkine5, 03 veebruar 2014 - 01:51, kirjutas:

Täna olen märganud, et tavaline hiire left-click teeb iga kord ühe kliki asemel 2. See tõttu netis olemine ja ma kujutan ette, et ka mängimine saavad olema väga tüütud. Kas on mingi võimalus, et mingid seaded lampi paigast ära läinud või lihtsalt hiir tuksis? Hääle järgi ütleks, et hiir ise teeb ikka 1 kliki ainult lol.

Tehke uuesti lahti, puhastage ära ja lükake mingisugust õli hiire sees asuva left/right clicki triggeri vahele (mitte toiduõli). Ma enda Razer Kraiti 7 aastat jooksul mitu korda nii parandanud :D

kurb on see, et ei tuvasta ühtegi kruvi või kohta, kust oma hiir avada. loli mängimisele võib küll headaega öelda niimoodi :D

Kui mingi razer või miski hiir on, siis tavaliselt on suurema (tagumise) glideri alla kruvi peidetud, pane youtube otsingusse hiire nimi ja opening vms
.

tänud, sain praegu toiduõliga probleemi ajutiselt lahendatud, ainult need pehmendused pole nüüd enam täpselt paigas ja krõbisevad vastu hiirematti. :D

Teades nende lülitite ehitust väga hästi... On päris naljakas kuulda, et õli selle, kasvõi ajutiseltki, korda teeb :D

ar u saying hiired on tehtud selleks et nad katki läheks? :D

täna mängid saksofoni, homme reedad kodumaa

Raki

• liige
  • Liitus:23 juuni 2006
Ta mõtles selle all seda, et lülitite ehitus on selline, et ükski õli ei tohiks seda lihtsalt imeväel korda teha. Tõesti arvestades, kui palju mängimise ajal klikid seda nuppu, siis üldse ei imesta, kui mingi aja tagant lüliti väsib.

haribo

Keep going!

• liige
  • Liitus:06 jaan 2008
kui ma küsin starmanilt pakkumist L paketi kohta,mis maksab 8.99, siis miks nad teevad mulle hinnapakkumise sama L paketi kohta, kus on vähem kanaleid ja maksab 10.99?
veidike kahtlane,et hinnaalanduse asemel tõstavad hinda hoopis...

allo

Liige

• liige
  • Liitus:10 juuni 2009
Kes oskab soovitada kõrvaklappe, mis lingil näidatud, hea hinna ja kvaliteedi suhtega?
http://s2.euronics.e...-Powerbeats.png

Muutis allo, 03 veebruar 2014 - 19:08.

katkine5

• liige

Vaata postitust13 Reede, 03 veebruar 2014 - 17:29, kirjutas:

Vaata postitustkatkine5, 03 veebruar 2014 - 01:51, kirjutas:

.

ar u saying hiired on tehtud selleks et nad katki läheks? :D

Siin jah seda mõeldud, et õli seda korda ei saaks nagu teha.. Pigem võib hullemaks teha. Täielik müstika.

Ajutiselt saab parandada, tehes tolle lüliti lahti ja ühte klemmi sirgemaks tehes (et tagasi pannes oleks ta suurema pinge all ja seega klikkides käiks klikk tugevamalt ja ei tekiks double-clicki.) Viimasel kahel hiirel vahetasin lihtsalt lüliti ära.

HOWDOESITFEEL

<4

• liige
  • Liitus:11 apr 2012

Vaata postitustharibo, 03 veebruar 2014 - 17:43, kirjutas:

kui ma küsin starmanilt pakkumist L paketi kohta,mis maksab 8.99, siis miks nad teevad mulle hinnapakkumise sama L paketi kohta, kus on vähem kanaleid ja maksab 10.99?

siis kirjuta neile vastu wtf üritate tüssata mind ve ma pöördun parem elioni poole ja pakuvad veel odavamalt sulle

ragnar399

Liige

• liige
  • Liitus:29 apr 2008
keegi teab kust võlts vuntse osta?
Postitas pildi

Pr0chepy

Liige

• liige
  • Liitus:27 juuni 2013

Vaata postitustHOWDOESITFEEL, 03 veebruar 2014 - 19:51, kirjutas:

Vaata postitustharibo, 03 veebruar 2014 - 17:43, kirjutas:

siis kirjuta neile vastu wtf üritate tüssata mind ve ma pöördun parem elioni poole ja pakuvad veel odavamalt sulle

Ei tea, ma praktiliselt ei olegi jaanuari kuu eest maksnud neile.

Detsembris liitusime Starmaniga, öeldigi siis, et jaanuaris tuleb detsembri ja jaanuari arve koos, mis tuleb ära tasuda. Tuligi ja sai kohe ära ülekanne tehtud, järgmine päev aga tuli jaanuari kuu summa tagasi. Põhjuseks oli välja toodud, et viitenumber puudub või on vale. Aga Starmanil viitenumber ei muutugi, ehk igal kliendil on oma viitenumber ja see on igal korral sama. Helistasin neile, lubasid uurida, saatsin netipangast võetud kviitungi ka veel. Mõned päevad hiljem helistavad ja ütlevad siis mulle, et nemad ei ole meile seda tagasi kandnud ning et see on ehk mõni teine arve mul. Käskisid pangast uurida, et nende arvates pank kandis ise automaatselt mulle selle summa tagasi vigase viitenumbri pärast. Igatahes, üritasin neile selgeks teha, et ma ei ole neile siis ju jaanuari kuud ära tasunud, kui ma sain selle raha tagasi. Aga kuna neil näitab, et mul on tasutud ja nad midagi tagasi ei ole kandnud, siis uuesti ma midagi kandma ei pea... Küsisin veel igaksjuhuks, et ega mul hiljem siis mingeid viiviseid ja asju peale ei tule, kui peaks selguma, et ei olegi tasutud. Selle peale öeldi, et ei tule ja pole vaja muretseda, et kõik on õigeaegselt tasutud ja veebruaris tuleb vaid veebruari kuu arve. :D

Zinder

No excuses.

• liige
  • Liitus:06 juuli 2007
Sõidan see nädal Tšehhi 5 kuuks, kas lennukiga toidulisandeid nagu kreatiinja proteiin tohib kaasa vedada? Kahvleid ja nuge ?

// ning kas Tšehhis on ilusad naised v? :P

Muutis Zinder, 04 veebruar 2014 - 00:25.

katkine5

• liige

Vaata postitustZinder, 04 veebruar 2014 - 00:21, kirjutas:

Sõidan see nädal Tšehhi 5 kuuks, kas lennukiga toidulisandeid nagu kreatiinja proteiin tohib kaasa vedada? Kahvleid ja nuge ?

Njaa, ütleks, et Eestis isegi parem. Aga noh, eks ma väga palju seda odavat õlut ei joonud ka seal :D

Pr0chepy

Liige

• liige
  • Liitus:27 juuni 2013

Vaata postitustragnar399, 03 veebruar 2014 - 20:38, kirjutas:

`Lõunakeskuse karnevalipoes on korralik valik.

Kickapoo

The world is mine so i piss on the sidewalk

• liige
  • Liitus:10 apr 2008

Vaata postitustragnar399, 03 veebruar 2014 - 20:38, kirjutas:

Lõunakeskuse Tiimaris 8 vuntsi mingi 2-3 euri.

Off.

It's time to rock out with your cock out

• liige
  • Liitus:07 apr 2007
  • Sugu:ei ütle
Mis nuss sellega on, et kontaktid on telefonis olemas, aga kui helistavad, näen ainult nende numbrit ja nime ei näita. SIM kaardiga on mingi viga või mida? Ei taha iga kord kõhkleva häälega halloo öelda, et kas on tegemist isa või emt-ga.
Postitas pildi

haribo

Keep going!

• liige
  • Liitus:06 jaan 2008

Vaata postitustOff., 04 veebruar 2014 - 10:50, kirjutas:

Mis nuss sellega on, et kontaktid on telefonis olemas, aga kui helistavad, näen ainult nende numbrit ja nime ei näita. SIM kaardiga on mingi viga või mida? Ei taha iga kord kõhkleva häälega halloo öelda, et kas on tegemist isa või emt-ga.

mul sama jama ema numbriga. proovinud +372 ette panna jms, ära kustutanud ja uuesti pannud . teistel näitab, aga ema omal mitte...äkki keegi oskab tõesti aidata?

Andre

Liige

• liige
  • Liitus:20 dets 2011

Vaata postitustZinder, 04 veebruar 2014 - 00:21, kirjutas:

Kahvleid ja nuge nüüd küll kaasa vedada ei tohi :D.
Aga toidulisandeid umm ... minu teada pole see keelatud. (Peavad olema originaal pakendi sees)

Muutis Andre, 04 veebruar 2014 - 12:43.

9 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 9 külalist, 0 anonüümset kasutajat