Change
Sellel teemal on 28197 vastust
Postitatud 17 november 2013 - 00:08
Kuna hetkel lõpetad vist põhikooli alles siis võid praegu julgelt lauaarvuti võtta, kuna selleks ajaks, kui sa IT-d õppima lähed, on sul targem nagunii uus arvuti osta(kui sa hetkel ei osta mõnda 800€+ väärtuses laptopi).
Lauaarvuti võib sind 3 aasta pärast ka veel teenida piisavalt, et jooksutada vastavaid programme kodus.
Lauaarvuti võib sind 3 aasta pärast ka veel teenida piisavalt, et jooksutada vastavaid programme kodus.
Postitatud 17 november 2013 - 14:42
nii, kuida türa ma saan kõik asjad maha võtta paypalis kuhu automaatselt on võimalik, et raha läheb? praegu läks lihtsalt lampi spotifysse 7 euri ja see ajab korralikult tilti, sest ma hui tahan maksta sellise pasa eest kuskile. ei mäleta, et oleksin kuidagi mingite andmete sisestamise tõttu neid kahte omavahel ühendanud, nii et ma küll aru ei saa mis antud olukorral toimus..
Vajad õigusalast abi, ning enda teadmised ei hakka peale?
Professionaalne abi http://www.lepmetsnoges.eu/
Postitatud 17 november 2013 - 15:38
Demon, on 17 november 2013 - 14:42, said:
nii, kuida türa ma saan kõik asjad maha võtta paypalis kuhu automaatselt on võimalik, et raha läheb? praegu läks lihtsalt lampi spotifysse 7 euri ja see ajab korralikult tilti, sest ma hui tahan maksta sellise pasa eest kuskile. ei mäleta, et oleksin kuidagi mingite andmete sisestamise tõttu neid kahte omavahel ühendanud, nii et ma küll aru ei saa mis antud olukorral toimus..
Ehk võtsid spotify free 30 triali? Seal pidi minuteada maksevahendi lisama, et triali lõpus automaatselt renewda (igas free trialit pakkuvas teenuses selline süsteem). Kõige lihtsam on minna Spotify.com ja oma kasutaja alt auto renewal maha keerata. Võid küsida ka nende supportist, et äkki pakuvad nad refundi, ei ole kursis nende tingimustega.
Postitatud 17 november 2013 - 15:40
trussu, on 16 november 2013 - 20:20, said:
miks selline kooslus kui küsida tohib? ja kui võimas peaks olema, et it asjad tehtud saaks? täiesti võhik sellel alal
Sellepärast,et kui sul tõesti plaan IT-d õppima minna ( arvasin,et juba keskkooli lõpp käes), siis ilmselt soovid üsna palju arvutit ka kaasas vedada ja puht selle põhjal võidab läpper, kuna aga tänapäeval suudavad läpperid olla pea sama võimsad kui lauaarvutid, siis oleks igati kasulik ju läpper,
Lisa monitor ainult selleks,et paratamatult mida suurem ekraan, seda mugavam on midagi teha. Kodus lükkad läpperile ekraani taha ja ongi "lauaarvuti" olemas. Vähemalt mina tegutseks niimoodi.
Muidugi IT on ju kuradi lai teema, kui sa alles põhikooli lõpetad siis piisaks täiesti keskklassi arvuti ning 3a aega leida see valdkond, millega täpsemalt tegeleda soovid ja küll siis oskad ise paremini enda vajadustele arvuti leida.
Minu puhas subjektiivne arvamus, pole ise IT valdkonnaga eriti seotud.
Muutis Logit, 17 november 2013 - 15:44.
Postitatud 17 november 2013 - 16:02
Logit, on 17 november 2013 - 15:40, said:
trussu, on 16 november 2013 - 20:20, said:
miks selline kooslus kui küsida tohib? ja kui võimas peaks olema, et it asjad tehtud saaks? täiesti võhik sellel alal
Sellepärast,et kui sul tõesti plaan IT-d õppima minna ( arvasin,et juba keskkooli lõpp käes), siis ilmselt soovid üsna palju arvutit ka kaasas vedada ja puht selle põhjal võidab läpper, kuna aga tänapäeval suudavad läpperid olla pea sama võimsad kui lauaarvutid, siis oleks igati kasulik ju läpper,
Lisa monitor ainult selleks,et paratamatult mida suurem ekraan, seda mugavam on midagi teha. Kodus lükkad läpperile ekraani taha ja ongi "lauaarvuti" olemas. Vähemalt mina tegutseks niimoodi.
Muidugi IT on ju kuradi lai teema, kui sa alles põhikooli lõpetad siis piisaks täiesti keskklassi arvuti ning 3a aega leida see valdkond, millega täpsemalt tegeleda soovid ja küll siis oskad ise paremini enda vajadustele arvuti leida.
Minu puhas subjektiivne arvamus, pole ise IT valdkonnaga eriti seotud.
ise läksin ka peale 9ndat IT-d õppima, võin soovitada soojalt läpakat.Tervel meie klassil on läpakas ja osades tundides võib ka oma arvutit kasutada.Kui sa hakkad ühikas elama siis arvatavasti hakkad nädalavahetusel kodus käima ja kasti oleks natuke raske kaasas tassida koguaeg,seega osta endale läpakas
Postitatud 17 november 2013 - 18:26
Keegi äkki oskab öelda kus Tartus dokumendifotosi teha saaks ?
Postitatud 17 november 2013 - 20:00
ei, kutsekas küll teises linna otsas aga jään koju elama ja seega vahet ei ole.. läppariga see, et mängides ju suurema ekraani taha pannes performance langeb oluliselt?
Postitatud 17 november 2013 - 20:51
Postitatud 17 november 2013 - 20:57
trussu, on 17 november 2013 - 20:00, said:
ei, kutsekas küll teises linna otsas aga jään koju elama ja seega vahet ei ole.. läppariga see, et mängides ju suurema ekraani taha pannes performance langeb oluliselt?
Saad aru, kui sa lähed IT'd kutsekasse õppima, siis läpakat läheb ikka vaja. See on nagu ülikoolis suht must have, kui tahad optimaalselt õppida. Isegi kui õpid mitte IT eriala.
Postitatud 17 november 2013 - 22:57
no mingi läpakas on millega saab netis käia ja wordis teha asju aga pelada ei saa, ju ajaks asjad koolis ära sellega, et siis koju ostaks gaming pc vn..
Postitatud 18 november 2013 - 15:41
kui ma end töötukassas arvele võtan, kas siis peab mingi tööstaaž olema ka et ma sealt pappi saaks mingit aega kuni ma töö leian?
mees kes püüab kala teise mehe tiigist, võib sealt ka krabi püüda
Postitatud 18 november 2013 - 15:43
Postitatud 18 november 2013 - 16:07
sigalaleib, on 18 november 2013 - 15:41, said:
kui ma end töötukassas arvele võtan, kas siis peab mingi tööstaaž olema ka et ma sealt pappi saaks mingit aega kuni ma töö leian?
Viimase 36 kuu jooksul pead olema vähemasti 12 kuud (ei pea olema järjest) maksnud sotsiaalmaksu. Kui seda nõuet ei täida, siis mingit toetust sa ei saa, sest töötava inimese tööandja maksab riigile makse, selleks, et sa kunagi võiksid toetust saada kui asi sitasti peaks minema.
Selle 12 kuu alla läheb muide ka ajateenistus!
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.
Postitatud 18 november 2013 - 18:47
Postitatud 18 november 2013 - 19:16
Kus kohas Tallinnas müüakse seda teipi, mis käib telefoni ekraani alla?
3M vms peaks nimi olema.
3M vms peaks nimi olema.
Postitatud 18 november 2013 - 23:49
kasutan läpakat ning mul on eraldi veel teine monitor kõrval. läptopi ekraan on mul märgitud peamiseks ekraaniks, midagi teisele tahan viia siis lihtsalt lohistan. kuidas ma saaksin seda lohistamist teha aga fullscreen mängudega? minu praegune lahendus on mängimiseks ajaks määrata väline monitor peamiseks, aga see on tülikas. milline on lahendus?
Postitatud 19 november 2013 - 12:46
trussu, on 16 november 2013 - 18:08, said:
seis selline, et kooli lõpus vanemad kingivad mulle läppari aga tean, et läppar mängimiseks pole väga ja tahaks lauaarvutit enda raha eest osta.. siis ütlevad vanemad, et lõpukingil pole mõtet.. mida ise teeksite? endal mõtted 0
IT-d mine Tartu Ülikooli õppima, saad hea läppari tasuta. Siis oleks lauakas praegu mõttekam.
Alcohol is for people who can afford to lose a few brain cells.
For every male action, there is a female overreaction.
Time you enjoy wasting is not wasted time.
Postitatud 19 november 2013 - 13:43
Kas tartus ka mingi telemajad, stuudiod jms on? mõtlen siis nagu tv, tln tv jms on tlnas
Ehk tahaks filmimispraktikale minna tartu, sest tallinn on liiga võõras koht minu jaoks...
Ehk tahaks filmimispraktikale minna tartu, sest tallinn on liiga võõras koht minu jaoks...
Postitatud 19 november 2013 - 14:12
haribo, on 19 november 2013 - 13:43, said:
Kas tartus ka mingi telemajad, stuudiod jms on? mõtlen siis nagu tv, tln tv jms on tlnas
ma pole kindel, mis seal toimub aga riiamäel, pauluse kirikust üle tee on mingi ERRi teema. uuri selle kohta miskit, äkki on abi
mees kes püüab kala teise mehe tiigist, võib sealt ka krabi püüda
Postitatud 19 november 2013 - 14:28
Seal on ERR Tartu Stuudio
http://www.err.ee/sisu.aspx?s=23
Tolle stuudioga on see nõme asi, et vahepeal on selle kõrval mobiilne nett olematu
http://www.err.ee/sisu.aspx?s=23
Tolle stuudioga on see nõme asi, et vahepeal on selle kõrval mobiilne nett olematu
Alcohol is for people who can afford to lose a few brain cells.
45 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 45 külalist, 0 anonüümset kasutajat