Change
Sellel teemal on 28197 vastust
Postitatud 14 november 2013 - 19:08
miks kurat on vaja nii kallist emaplaati
Postitatud 14 november 2013 - 19:54
kvaliteet ? ja kuna hetkel oman UD7 mis maksis 212 euri ja kui plaaan minna üle vesijahutusele siis pane nüüd vesihajutuse plated juurde ja tulebki sama hind!
Vanatüdruk vihtleb saunas jalgevahet ja räägib omaette: "Õigel ajal vorsti ei tahtnud, söö nüüd salatit!"
Postitatud 14 november 2013 - 20:24
Palju oleks reaalne küsida 3 kuud vana pmts 2-aastase garantiiga Galaxy S4 eest, millel ekraan kerge põksu saanud ja vahetamist vajab? Telefoni peale kukkumist kasutanud pole ja ekraan väga hull pole, aga ma ei viitsi selle parandamise eest 160€ välja käima hakata, kuna plaan oli nkn telefoni vahetada.
Postitatud 14 november 2013 - 21:39
k1rvem44s, 14 november 2013 - 18:46, kirjutas:
http://arvutitark.ee...0-Rog-ATX-77976
Mida arvate ? Hetkel oman UD7 mis maksis 220 euri ja plaan üle minna inteli socetile + vesijahutus!
kuulsin et sellel plaadil on thermal probleemid ?
Mida arvate ? Hetkel oman UD7 mis maksis 220 euri ja plaan üle minna inteli socetile + vesijahutus!
kuulsin et sellel plaadil on thermal probleemid ?
kas sa oled loll või mängid lolli? mille jaoks sa raiskad mõttetult raha nii kallile emaplaadile. sa saad täiesti normaalse crossfire toega emaplaadi 2-3 korda odavamalt. ma arvan et sul pole vaja mingi 20 SATA ja USB porti ja kes teab mis huinjaasid veel. nagunii ära ei kasuta neid. alati ei ole kõige kallim kõige kvaliteetsem ja kõige parem. kui raha liiga palju üle on, siis lase käia.
mees kes püüab kala teise mehe tiigist, võib sealt ka krabi püüda
Postitatud 14 november 2013 - 21:46
Kas kuidagi oleks võimalik netipulgale ise staatilist ipd peale panna, ma ei tahaks eriti seda 6 euri eest juurde osta.
Postitatud 15 november 2013 - 11:22
Tekkis selline painav küsimus nendele, kes on tegelenud palju internetist shoplemisega. Nimelt viimasel ajal oli endal ka igasugu vidinaid ja asju vaja ja tegin mõningad ostud aga üks tuli kusagilt USA'st vist. Ja täna tuli postkasti eesti postilt ametlik kiri, et minule saadetud postisaadetis vajab tolliformaalsuse teostamist. Ehk keegi seletaks lühidalt selle ära, et mis see täpselt on, kas lihtsalt paberi jama või lisandub nüüd mingid tollimaksud või asjad ka? Antud saadetise puhul on tegemist smokingu särgiga.
Postitatud 15 november 2013 - 11:43
kreidy ,, 15 november 2013 - 11:22, kirjutas:
Tekkis selline painav küsimus nendele, kes on tegelenud palju internetist shoplemisega. Nimelt viimasel ajal oli endal ka igasugu vidinaid ja asju vaja ja tegin mõningad ostud aga üks tuli kusagilt USA'st vist. Ja täna tuli postkasti eesti postilt ametlik kiri, et minule saadetud postisaadetis vajab tolliformaalsuse teostamist. Ehk keegi seletaks lühidalt selle ära, et mis see täpselt on, kas lihtsalt paberi jama või lisandub nüüd mingid tollimaksud või asjad ka? Antud saadetise puhul on tegemist smokingu särgiga.
tõenäoliselt pead maksma hakkama
http://www.post.ee/6014
jou
Postitatud 15 november 2013 - 14:23
Kas swedbankist saab enda kujundusega pangakaarti tellida? Ja kui saab, siis kuidas?
watching myself die in slow motion
Postitatud 15 november 2013 - 14:57
Kõikidest kolmandatest riikidest tulev kaup (väljaspool EL'i ühesõnaga) läheb lisamaksustamise alla. Kauba hinnale + transpordikuludele tuleb otsa käibemaks (20% kogusummast, juhul kui summa on suurem kui 21,98€) + tollimaks kui kauba kogusumma on üle 150€ vastavalt kauba iseloomule 0-20%.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.
Postitatud 15 november 2013 - 15:34
Postitatud 15 november 2013 - 21:07
XchopperX, 15 november 2013 - 14:57, kirjutas:
Kõikidest kolmandatest riikidest tulev kaup (väljaspool EL'i ühesõnaga) läheb lisamaksustamise alla. Kauba hinnale + transpordikuludele tuleb otsa käibemaks (20% kogusummast, juhul kui summa on suurem kui 21,98€) + tollimaks kui kauba kogusumma on üle 150€ vastavalt kauba iseloomule 0-20%.
Ehk siis käibemaks hetkel ainult. Kuid seegi on pirakas. Ja nagu ma aru saan siis kõige mõtekam on lasta postkontoris see teenus ära teha ja natuke veelgi maksta, sest mul endal pole õrna aimu kuidas ja mis paberid ja kus ma need üldse saan.
Postitatud 15 november 2013 - 21:36
<tolliagentuur@post.ee>
Sinna saadad asja arve, kus kirjas palju post ja asi ise maksab. Deklareerivad sulle ära, maksab miskine ~10€ + siis 20% käibekat juurde.
/Jah, tasub lasta seal ära teha. See süsteem on ajuvaba, mina ise hakkama sellega näiteks ei saanudki. Selle deklareerimissüsteemi nimi on "complex". Väike vihje juba nimest, et juristi hariduseta seal ei orienteeru.
Muutis Kevin, 15 november 2013 - 21:37.
Postitatud 16 november 2013 - 18:08
seis selline, et kooli lõpus vanemad kingivad mulle läppari aga tean, et läppar mängimiseks pole väga ja tahaks lauaarvutit enda raha eest osta.. siis ütlevad vanemad, et lõpukingil pole mõtet.. mida ise teeksite? endal mõtted 0
Postitatud 16 november 2013 - 18:24
trussu, 16 november 2013 - 18:08, kirjutas:
seis selline, et kooli lõpus vanemad kingivad mulle läppari aga tean, et läppar mängimiseks pole väga ja tahaks lauaarvutit enda raha eest osta.. siis ütlevad vanemad, et lõpukingil pole mõtet.. mida ise teeksite? endal mõtted 0
Ütle oma venematele, et kinkigu lihtsalt cashi, siis saad ise midagi endalevaadata
Postitatud 16 november 2013 - 18:47
trussu, 16 november 2013 - 18:08, kirjutas:
On olemas läpakaid millega saab väga hästi mängitud, aga kui sa lauaarviutit tahad siis ütle vanematele et palun kinkige mulle lauaarvuti, sest mulle ei meeldi laptop ja ütle et lauaarvuti peab palju kauem västu kui läppar ( räägi kuidas läpparid räigelt tolmu koguvad ja üle kuumenevad, et lauaarvuti ikka palju parem). Üldjuhul vanemad, kes arvuteid eriti ei tunne pooldaksid ju kindlasti arvutit mis sul kauem vastu peab.
Kasutaja aastast 09.
eelnevad kasutajad on olnud kiiiisu ja kiiiisu..
eelnevad kasutajad on olnud kiiiisu ja kiiiisu..
Postitatud 16 november 2013 - 19:37
no lauakat tahaks sp ka et plaan minna itd õppima ja vb tuleb kasuks kui see olemas on? oskab mõni itimees öelda ehk
Postitatud 16 november 2013 - 19:40
Postitatud 16 november 2013 - 20:20
miks selline kooslus kui küsida tohib? ja kui võimas peaks olema, et it asjad tehtud saaks? täiesti võhik sellel alal
Postitatud 16 november 2013 - 21:53
Postitatud 16 november 2013 - 22:05
ma mõtlengi, et läppari alla peaks nii palju panema võrreldes lauaarvutiga
48 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 48 külalist, 0 anonüümset kasutajat